We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Koekkennetto anmeldelser

Koekkennetto Logo
Kunderne om Koekkennetto : »Fantastisk service« »God service, nemt og billigt« »Fin service - selvom jeg selv rodede rundt i ordren!« 5
Godt
8.2 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

godt produkt og superservice

jeg oplevede hurtig og sikker levering
og da der var en mindre reklamation, pga. transportskade, blev den løst lynhurtigt... kan kun anbefales.. mvh. Anders

Udvalgt anmeldelse om Koekkennetto

Fantastisk service

Min kone og jeg har kigged efter en specifik bordplade og vi fandt den hos køkkennetto. En fantastisk service og personal, godt pris og leverans til tiden gør at jeg/vi anbefalder denne virksomhed til alle.

Koekkennetto

God service, nemt og billigt

god service, god kontakt via mail, gode skabe. Alt i alt en god oplevelse
Det eneste jeg lige manglede for en kort stund, var en samlevejledning, men fandt den på deres hjemmeside. Så ingen ko på isen :-)

Koekkennetto

Fin service - selvom jeg selv rodede rundt i ordren!

Fin fin service! Jeg var nødt til at ændre i min ordre efter den var sat i produktion hos fabrikken. Dette håndterede køkkennetto til min fulde tilfredshed og over al forventning! I øvrigt fin kvalitet til prisen!

Koekkennetto

Seriøst dårligt sted at handle skab

Sælger prakker mig en masse ekstra ting på et skab, som er af ringe kvalitet!

Dyrt i forhold til hvad man får og sælger ved ikke hvad kundeservice er....total dårlig oplevelse.

Svar til firma: Det havde bare været rart hvis man havde fået svar tilbage på den mail jeg sendte med min klage. Og evt. tilbud om lidt penge tilbage eller lign. For sokkelen røg ud, da vi ikke havde brug for den.
Hvis jeg skal sige noget positivt er lågerne på skabet pæne og virker som en bedre kvalitet end resten af skabet.

Besvarelse fra Koekkennetto

Kære Grith Eichler Hammershaimb,

Lad mig starte med at sige at jeg er meget ked af din oplevelse ved at handle hos os. Vi håndterer dagligt mange henvendelser og online-ordrer, og vi har aldrig modtaget en klage før.

Du bestilte mandag aften kl 22 et garderobeskab med 1 hylde og 1 bøjlestang, hvor du i bestillingen stiller spørgsmål til produktet. Spørgsmålet besvares tirsdag formiddag og jeg gør i samme mail opmærksom på, at der til skabet ikke medfølger håndtag eller sokkel. Det kunne jo være at du selv havde sokkel og håndtag, men for en god ordens skyld sender jeg links til kategorierne sokkel og lister og greb.
Du svarer denne mail og er glad for informationen.

Om tirsdagen vælger du selv fra disse links nogle greb og et sokkelsæt i en ny bestilling, hvilket udløser et ekstra fragt-gebyr på kr. 375,00. Jeg får sokkelsæt, greb og skab med i samme bestilling og opkræver derfor ikke det ekstra fragt-gebyr, hvilket du meddeles i en ordrebekræftelses-mail hvor du også får at vide at varerne bliver leveret torsdag.
Dine svar er "Super godt" og "Tusind tak" samt en rettelse til dit mobil-nr.

Torsdag modtager du skab, sokkelsæt og greb. Ingen fejl eller mangler ved levering. Normalt medsendes der samlevejledning med alle ordre men denne var ikke pakket med. Af samme grund er samlevejledninger til download fra vores hjemmeside, men da du ikke gør opmærksom på at du mangler samlevejledning inden du går igang, kan jeg af gode grunde ikke hjælpe eller guide dig.

Jeg har svært ved at genkende det forløb du beskriver med kraftige vendinger. Og da du aldrig har givet udtryk for, at du havde fortrudt købet eller ønskede at benytte vores 14 dages returret, har jeg ikke haft mulighed for at "udbedre skaden" eller eventuelt annullere ordren.

At du så vælger at lave denne anmeldelse og samtidig vælger at KoekkenNetto.dk ikke skal have besked om din anmeldelse... Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg sige eller gøre.

Med venlig hilsen,

Morten Høye
www.KoekkenNetto.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk