We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (498)

helemaal goed

eerst gebeld of het product op voorraad was, keurig geholpen, hij belde direct terug nadat hij de leverancier had gebeld. Vervolgens binnen de afgesproken dagen in huis, zo snel als mogelijk was.
Niets op aan te merken dus! Producten ook helemaal goed.

Voorbeeld voor webshops

Goedemiddag,

Ik heb afgelopen vrijdag een keukenmachine gekocht. De voorraad van de machine en accessoires gecontroleerd en besteld. De volgende dag werd het geheel netjes afgeleverd en was goed verpakt.

Ik zie geen enkele reden om niet te kopen bij deze prima webwinkel! Top!

Netjes geregeld!

Richard

Perfecte snelle service

Dit is mijn 2de bestelling. Wederom snel en betrouwbaar.
Bestelling was goed ingepakt. Volgende keer weer bij kokenkoken.nl bestellen.

Prima service!

Na veel wikken en wegen besloten om Kitchenaid Artisan aan te schaffen in de kleur Café Latte. Op de site werd een levertijd van 4-7 werkdagen vermeld maar al snel kreeg ik een mailtje dat dat een foutje was en dat de levertijd 3-4 weken zou zijn. Dat viel dus even tegen....
Er werd mij echter keurig de mogelijkheid geboden om de order te annuleren, een andere kleur te leveren die wel op voorraad was of wachten op de 'Cafe Latte'.
Omdat je een Kitchenaid (waarschijnlijk) maar 1 keer in je leven koopt,, het een behoorlijke investering is en ik al een tijdje van plan was om er een aan te schaffen, wilde ik dan ook echt wachten op diegene die ik het mooiste vond en dus besloten om te wachten.
Er liep ten tijde van bestellen een actie met een 'gratis toolset t.w.v. €80,-' , maar ik had tijdens het bestellen al aangegeven of het niet mogelijk was om deze toolset om te ruilen voor een glazen mengkom. Welnu, omdat ik zo lang moest wachten op mijn Kitchenaid hebben ze ter compensatie de toolset vervangen door een glazen mengkom. Kijk, dat noem ik nu nog eens service en klantgerichtheid! Niet alleen keuzes bieden als het even tegenzit, maar ook de klant nog eens tegemoet komen! Helemaal top Kokenkoken!!

Inmiddels staat de Kitchenaid te glimmen in de keuken en ben ik uitermate tevreden met het apparaat.

kokenkoken v.o.f.

Kokenkoken.nl maakt koken nog leuker!

Na veel wikken en wegen mocht ik mijn verjaardagscadeau uitkiezen bij Kokenkoken. Die keus viel niet mee, maar de vergelijk functie heeft mij zeer goed geholpen en mijn keuze laten vallen op een KitchenAid Artisan, maar dan de kleur? Wat een keuze heeft Kokenkoken, volgens mij een van de uitgebreidste collecties op het net en in de winkels. Maar dan toch gekozen voor de stijlvolle Mixer 5KSM150PS tingrijs. Samen met de extra flexibele menghaak die je erbij krijgt (wat een zeer waardevol cadeau is) was de keuze snel gemaakt. Wat een rustgevend gevoel geeft zijn de vele erkende keurmerken en de Ideal betaalmogelijkheid. In dit geval SUPER service, bezorging zeer snel, netjes verpakt en goede nazorg. Kokenkoken maakt koken nog leuker dan het al is. Kokenkoken staat bij ons in de “favorietenlijst”.

Zeer tevreden.

Gekocht bij kokenkoken.nl,hulpstukken voor de Artisan Kitchenaid ,prima en netjes afgeleverd en snel.Heb ik meer nodig op keukengebied denk ik zeker aan kokenkoken.nl

kokenkoken v.o.f.

helemaal super,om 16.00 s middags besteld en de volgende dag in huis !!!!!

echt super ,laat besteld maaar de volgende dag in huis ,ik was verbaast dat t er al was ,super,

kokenkoken v.o.f.

service prima, alleen was de levering vertraagd

We hadden een afvalbak van Wesco besteld op de site. De levertijd zou ongeveer 3 werkdagen zijn, maar het heeft uiteindelijk ruim een week geduurd voordat de levering plaats vond. We zijn wel op de hoogte gebracht van de vertraging en verder was de service en het contact prima.

goed en vlot

als men weet wat je moet hebben, is bestellen makelijk en afhandeling en betaling vlot en snel geleverd

Prima

Weliswaar een eenvoudige bestelling, maar snel geleverd! Ben dus tevreden over de webshop.

kokenkoken v.o.f.

KOKENKOKEN is een betrouwbare en punctuele webshop

Ik bestelde bij KOKENKOKEN een pepermolen van Peugeot. Deze werd twee dagen later geleverd, netjes en stevig ingepakt.
Het product was helemaal in orde, had me geen betere levering kunnen wensen. Enige aandachtspunt was de grootte van de verpakking. Die had de helft kleiner gekund (ten behoeve van het milieu).
Ik zou hier zeker weer bestellen.

Probleemloos bestellen

Via deze site onderhouds artikelen voor onze zakelijke espressomachine aangeschaft.
Snelle en probleemloze levering! TOP!

kokenkoken v.o.f.

Oersaaie aankoop, maar een snelle levering!

Tja, valt niet veel over te schrijven, paar pakjes schoonmaak tabletten gekocht om de koffie machine te reinigen, die doen hun werk wel. Maar de bestelling via deze site ging super snel, vlot en zeer snelle verzending. Ik hoop volgende maal iets ' leukers' hier aan te schaffen.. ;-) . - Arthur-

kokenkoken v.o.f.

Prima snelle en betrouwbare service

Prima winkel die snel en betrouwbaar levert tegen goede prijzen.

goede website

Als een bestelling uit blijft omdat er iets niet op voorraad is in uw magazijn, mag u gerust de klant daar over informeren. Dit is helaas bij mij niet gebeurt en heb ik zelf maar gebeld om te vragen waar mijn spullen blijven.
Mvg bert van oosterhout

Snel, duidelijk en correct

Alles wat een goede shop moet hebben. Duidelijk aanbieden en vervolgens het juiste snel leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Prima levering, goedkoop

Op zoek naar een pan kwam KOKenKOKEN bovendrijven als aanbieder met een lage prijs. Het bestellen ging prima, daarna was er even onduidelijkheid of er verzonden zou worden. De spullen waren op voorraad, maar er kwam niet binnen een dag een vervolgmail. Dus even gebeld, zeer vriendelijk te woord gestaan en die avond nog gingen de spullen de deur uit.

supersnelle levering, goede prijs

over de levering en prijs niets te klagen, kwam meteen de volgende dag en dat net voor kerst!

kokenkoken v.o.f.

Fantastisch dat ik na 30 jaar nog steeds een onderdeel kan kopen via uw site voor mijn Magimix!!

Practisch dagelijks gebruik ik mijn keukenmachine, de Magimix. Tot mijn grote schrik brak twee weken geleden het handvat af van mijn mengkom. Aangezien ik de machine al ruim 30 jaar geleden had gekocht verwachte ik niet nog onderdelen hiervoor aan te kunnen schaffen. Toch maar even ge-googled en zodoende kwam ik terecht opde site kokenkoken.nl waar ik tot mijn grote verbazing nog onderdelen kon bestellen van mijn zo geliefde Magimix. Afgelopen week is mijn mengkom gearriveeerd, keurig verpakt en meteen weer in gebruik genomen. Ik geniet van mijn mooie glimmende kom! Bedankt Kokenkoken.nl!!

kokenkoken v.o.f.

Snelle, correcte bezorging en goed verpakt. Scherpe prijs.

Tijdens de Kerst de bestelde Peugeot peper- en zoutmolens gebruikt. Helemaal goed...... 1e klas producten tegen een scherpe prijs. Zowel de leverancier als de door ons bestelde artikelen........een aanrader en beslist aanbevelenswaardig.

kokenkoken v.o.f.

Kokenkoken snapt het: snelle levering, goed klantcontact, & een aantrekkelijke prijs!

Ik was voor een verjaardag op zoek naar Peugeot peper en zout molens. Bij Kokenkoken waren ze aantrekkelijk geprijsd én leverden ze het traditionele maalwerk nog. Daarnaast waren de recensies op deze site erg lovend. Ik moet zeggen, er is niets van gelogen. Zondag besteld, maandag reactie in behandeling met de melding dat ik een mailtje zou ontvangen wanneer ze verstuurd waren. Tegen woensdag had ik nog geen mail ontvangen, dus heb ik donderdagochtend gemaild of er al iets bekend was aangezien ik ze voor een verjaardag nodig had. Binnen het uur had ik mail terug, dat ze door de voorraad heen waren geraakt, maar dat ze die dag weer binnen kwamen en dat ze dan direct op de post gingen. En inderdaad, in de namiddag ontving ik een mailtje incl. de track & trace code. De volgende dag had ik ze binnen, netjes verpakt. Kortom: prima service, prima klantencontact, prima prijs!

Snel en goed

Ik kwam de Bodum Assam theepot in Japanse stijl tegen op vakantie. Ik wilde hem graag thuis ook hebben, maar hij behoort (niet meer) tot het standaard assortiment van Bodum. Bij Kokenkoken hadden ze hem gewoon op voorraad. En 2 dagen later werd hij al bezorgd. Ze hebben dus niet alleen een erg groot assortiment, ze leveren ook erg snel. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.

kokenkoken v.o.f.

Communicatie kan veel beter!!!!

Ik had een ruime beoordeling geschreven maar mijn password (door jullie verstrekt) werd NIET geaccepteerd.
Vervolgens werd een nieuw password geleverd hetgeen het mogelijk zou moeten maken mijn beoordeling te verzenden.

MOOI DUS NIET. Een leuke tekst van OEPS....ER IS IETS MISGEGAAN
en mijn hele beoordeling was weer BLANCO.

Ik heb het gezien
Veel plezier met dit alles.

kokenkoken v.o.f.

Voordelig en betrouwbaar bovendien heel erg makkelijk!

Soms bestel je wat op internet en is het afwachten wat het wordt. Bij "kokenkoken" niet. Je bestelt vanuit een overzichtelijke site, betaald met een van de verschillende mogelijkheden, wordt vervolgens op de hoogte gehouden van jouw order en voordat je het beseft krijg je het overhandigt van de postbezorger. Makkelijk en zorgeloos

kokenkoken v.o.f.

Betrouwbaar, vriendelijk en zorgvuldig verzorgd postpakket

Ik heb een Mixer gekocht bij Kokenkoken, inlcusief diverse assecoires. Eerst telefonische kontakt gehad. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Advies werd gegeven in zake beschikbaarheid en tijdsduur levering. Goede afspraken gemaakt m.b.t. betaling en toesturen, via mail, van bestellingoverzicht/nota. Alles werd correct afgehandeld.
Na betaling werd mijn bestelling al binnen 24 uur bezorgd.
Ik prijs Kokenkoken zeker aan om er spullen te bestellen. De artikelen worden met allergrootste zorgvuldigheid verzorgd. Complimenten voor deze zaak. Jullie verdienen een HELE DIKKE PLUIM!!!!!!!!

Snelle levering!

Mijn bestelde artikelen werden binnen 2 dagen bezorgd. Ik ben hier heel tevreden over! Waar andere online bedrijven soms beloven binnen 2 á 3 dagen te leveren, en dit vaak niet nakomen is dit een bedrijf waarin service naar klant toe hoog in het vaandel staat....... Een dikke pluim!

Goed en snel

Zoals reeds opgemerkt de levering was goed en snel.

kokenkoken v.o.f.

snelle levering, compleet, netjes verpakt

Blenderkoppeling (clutch) voor de Kitchenaid blender besteld. Volgende werkdag in huis, compleet met sleutel en gebruikershandleiding om het onderdeel zelf gemakkelijk te kunnen vervangen. 10 euro retour bij terugsturen van de sleutel. Perfect! Volgende keer bestel ik weer bij deze site.

Super service!

Ik heb een aantal nieuwe kloppers en menghaken besteld voor mijn keukenmachines.
Toen ik een paar dagen later werd gebeld om te informeren of het klopte dat ik voor verschillende types machine kloppers had gekocht, bleek dat ik per ongeluk het verkeerde type had besteld.. Een hele goede service om even na te bellen of de bestelling inderdaad de juiste was. Dit scheelt weer een heleboel gedoe met retourneren. Bedankt!

Zeer goede service

Laatst twee pannen gekocht. Eerst gebeld om advies te vragen. Ik werd heel vriendelijk en correct geinformeerd. De pannen snel en keurig in huis. Na 4 weken liet de laag in één van de pannen los. Ik belde en ze stuurden me direct een nieuwe pan toe, terwjl ze mijn pan nog niet hadden! De andere dag had ik de nieuwe pan in huis. Ik vind het echt een prima serrvice en raad iedereen aan om hier iets te bestellen.

kokenkoken v.o.f.

half jaar levertijd is best lang!

ik heb een half jaar op mijn bestelling gewacht. Toen ik voor de 3e keer telefonisch kontakt zocht, was het nummer niet meer bereikbaar. E-mail gestuurd en toen kreeg ik bericht, dat het artikel net was aangekomen en is ook inderdaad 2 dagen later geleverd. Ik ben wel heel blij met het nieuwe deksel van mijn ca 15 jaar oude Magimix. Fijn, dat dat nog steeds geleverd kan worden, al duurt het wel lang. Ik kan niet beoordelen aan wie dat ligt.

Prima service!

Na het bestellen van de blender in het wit bleek deze niet voorradig, na overleg besloten om te wachten en hij was er toch sneller dan in eerste instantie verwacht. Prima opgelost zonder extra kosten.

Ik beveel Kokenkoken graag aan

Heel blij met mijn pannenset besteld via Kokenkoken: goede prijs, netjes & snel verstuurd & mooie kwaliteit

Prima !

Prima in één woord. Makkelijk bestellen, eenvoudig afrekenen en de zending kunnen volgen via trackingnummer. Volgende dag vanuit voorraad geleverd. Alles klopte, zo hoort het :)

kokenkoken v.o.f.

Correcte levering, binnen de afspraken

Helemaal tevreden, ook omdat ik telefonisch de leverdatum een paar dagen kon verschuiven (i.v.m. afwezigheid). Als ik al een suggestie mag geven, dan is het een detail: het zou mooi zijn bij de orderbevestiging een verwachte leverdatum af te geven (het window van 4 tot 7 werkdagen is te ruim, kan namelijk alles van 4 t/m 9 kalenderdagen zijn).

Top service

Ik zou kokenkoken bij iedereen aanbevelen! Prima sevice. De juiste producten worden op tijd geleverd!

Snel en correct

Duidelijke communicatie, snelle afhandeling van de bestelling en keurig verpakt. Al met al dus een aanrader!