[REPLY]
Jeg vil gerne advare folk om at tage et PADI dykkercertifikat hos Kolding Dykkercenter v/Jan Jespersen. (kolding-dc.dk).
Jeg tog sammen med min kone i 2010 et PADI open water diver certifikat, men føler overhovet ikke vi har fået det som jeg vi betalte for.
Teori undervisningen var meget mangelfuld og dykningen i bassin betod af 1 gang. Det hele blev ordnet på 2 dage (ifølge PADI bogen har man 4 bassindyk)
2 dyk i åbent vand . (ifølge PADI bogen skal man have 4 åbentvandsdyk), hvoraf det sidste var direkte farligt. Instruktøren Jan Jespersen var smutte på ferie og for at færdiggøre os dykkede en assistent med os Alene i et strømfyldt farevand i Lillebælt.
Da vi endelig var færdige med kurset (efter 3 månder) måtte vi vente næsten 1 år og igennem en masse togtrækkeri med Kolding DC og PADI i Sverige for at få vores certifikater tilsendt.
Kan kun sige hold jer langt væk fra Kolding Dykkercenter. Der er andre steder der er professionelle og tager sikkerheden omkring dykning seriøst. Jeg forstår slet ikke denne forretning kan fortsætte som et 5 stjernet PADI dykkercenter.
Og jeg ved jeg er ikke den eneste !! Jan Jespersen virker som en rigtig flink og frisk fyr, men han har ikke styr på sin forretning desværre. Det er direkte farligt at dykke hos Kolding DC.
Afleverede mit dyk grej til service samt trykprøvning af flasker. Efter mange undskyldninger og en god del tlf snak kunne jeg hente det efter 7 uger. Pris 1200 kr. (excl flasker, da de blev syltet ifm. trykprøvning) Syntes ikke at grejet bar præg efter at være serviceret, og fik det kontrolleret ved andet dykcenter. Det viser sig så at intet er serviceret! Konfronterer kolding-dc med dette og får igen en masse undskyldninger, og løfte om at refundere den udgift det har kostet mig at få det serviceret ved det andet dyk center. Efter et utal af uger nu er der intet refunderet selvom jeg har rykket for det. Summa summarum er: Hold Jer langt væk fra Kolding-dc. Holder ikke aftalen og snyder folk.