[REPLY]
Jeg har efterhånden haft brug for hjælp fra Kommunikation & Sprog et par gange, og jeg kan ikke sætte en finger på oplevelserne. Gang på gang har de været søde, hjælpsomme og tålmodige – de har svaret på en masse spørgsmål, jeg ikke anede jeg havde, og har taget sig af alle praktiske detaljer i forbindelse med forhandling med min arbejdsgiver, uanset hvor mange mails og telefonopkald, det har krævet.
Jeg har følt mig i trygge hænder og har både fået moralsk opbakning og en god pose ekstra penge ud af nogle ellers lidt ubehagelige situationer. Tak!
Jeg er rigtig glad for mit medlemsskab af Kommunikation og Sprog, har fået virkelig god service de gange jeg har haft brug for det, fx i forbindelse med et jobskifte. De læste udspillet til min nye kontrakt igennem og påpegede nogle ting, som blev rettet inden jeg underskrev. Har ringet hurtigt tilbage og svaret fyldestgørende på mine henvendelser.
Jeg har også været til flere arrangementer fx foredrag, netværksmiddag mm., og det har været en rigtig positiv oplevelse hver gang. Og så er jeg også ret glad for deres nyhedsbreve og medlemsbladet, begge dele bliver ofte læst grundigt.
Hej Pernille!
Hvor er det dejligt at høre - vi gør os også umage for at give medlemmerne en god oplevelse, så det er super dejligt at høre, at det virker!
Hilsen Anders, Kommunikation og Sprog.
Især meddlemsbutikken! Så flinke mennesker der leverer så god en service. Kan helt klart anbefales!
Hej Peter!
Tak skal du have - det vil jeg straks sige videre til Medlemsbutikken!
Hilsen Anders, Kommunikation og Sprog.