We are hiring!

• holbæk,
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Hurtigt nemt og sikkert

Som altid er det overskueligt og handle på Komplett.dk

Og skulle der bliver problemer, så løser deres Kundeservice altid problemerne

Udvalgt anmeldelse om Komplett

Utryg ved RMA

Jeg sendte et grafikkort ind til RMA ved Komplett.dk.
Jeg er andenkøber af kortet, første køber fik det retur (som demo) i byt for et andet grafikkort som han sendte til RMA. Han konstatere med det samme at det er fyldt med ARTIFACTS (gnister/prikker) og returnerer det.
Han får det så retur med begrundelsen at teknikker ingen fejl fandt.
Han søger hjælp i div. forums og får at vide at det er meget tidskrævende at sende noget til RMA ved Komplett.dk,
Da han er studerende og skal bruge sit grafikkort føler han sig nødt til at købe et andet. Som studerende føler han ikke han har tiden til at køre en RMA ved Komplett.dk og jeg tilbyder at købe det og sende det til RMA.
Jeg har før haft hardware til RMA hos shg/proshop og altid hurtig og nemt, så jeg tænkte at det nok også var tilfældet ved Komplett.dk.
Jeg kontakter Komplett.dk at taler med Mikkel, en meget venlig og behagelig person, han sender en pakkeseddel og jeg sender den ind.
De modtager den d. 16/11-2011 og jeg får at vide at der går ca. 5 behandlings dage. Jeg ringer d.24/11 for at følge op og får at vide at den er ved teknikker og jeg nok får en mail senere på dagen eller i morgen. D.25/11 ringer jeg så da jeg ingen mail har modtaget.
Denne gang er det ikke venlige Mikkel jeg taler med, men får så igen at vide at den er ved teknikker og jeg ville få en mail idag eller i morgen.
Ringer igen d. 26/11 får igen at vide at den er ved teknikker og jeg ville få en mail idag eller i morgen.Fortæller at det er 3 gang at jeg får den besked og det var jeg ikke tilfreds med. Jeg får lovet at der vil blive sendt en mail til teknikker om at få min RMA færdig.
På et Hardware forum bliver jeg advaret om at rykke for min RMA ved Komplett.dk da det var forumets opfattelse at man så bare får det tilbage med "ingen fejl fundet"
Der er tit en lidt kritisk holdning på sådanne forums, så det afviser jeg.

D. 28/11 rykker jeg igen og er utilfreds med at teknikker bruger så lang tid da jeg blev oplyst, ca. 5 dage.
Næste morgen d.29/11 er der mail. "Retur ingen fejl fundet".
Til min fejl beskrivelse om at der er Arifacts i minecraft og Call of duty, var deres forklaring at det er der i de spil.
Det var meget skuffende at få sådan en melding og dybt useriøst efter min opfattelse.
Så jeg ringer med det samme og beklager det og forklare at grafikkortet er afprøvet i 3 forskellige pc'er hos mig og hos en kammerat og at det er markant fejlbehæftet, så jeg kan ikke forstå at de kan komme frem til den konklusion at der ingen fejl er.
Komplett.dk siger at de vil få teknikker til at afprøve det i de spil jeg har afprøvet det i, for de test programmer som de bruger kan godt snyde.hmmm
Jeg får oplyst de har travlt men ville få besked om 3-4 dage.

Jeg ringer så igen d.2/12 og ville høre hvordan det går med mit savnet grafikkort, jeg får et meget flabet svar om at jeg ikke først kan brokke mig over at de ingen fejl fandt og så brokke mig over at det tager lang tid! Hold da op, sikke en service. Men får da at vide at det ligger ved teknikker og jeg vil få en mail når det var klar.
D. 6/12 samler jeg mod og prøver at ringe igen, de har jo 5 års fødselsdag og humøret er jo nok i top.
Jeg taler med Casper Mogensen, og der er fest og glade dage i baggrunden, men han kan ikke se at mit kort skulle ligge ved teknikker, han kan se at det d.29/11 er færdig ved teknikker og sendt retur. Der er ikke lavet nogen seddel på at det skulle kigges på igen som aftalt d.29/11
Nu er jeg rigtig skuffet og uforstående overfor hvordan det kan hænge sammen. Casper søger på et andet nummer og finder ud af at det er afsendt idag, altså d.6/12 Jeg spørger hvor den så har været fra d.29/11 til d.6/12 hvis den ikke har været hos teknikker, det kan han ikke svare mig på. Jeg får så at vide at jeg bare skal nægte modtagelse af pakke når den kommer og så kommer den tilbage til dem og der bliver lavet en ny RMA på den. Casper, som iøvrigt er venlig og forstående, lover at følge op på denne sag.
7/12
Posten har nu været her med pakken som jeg nægtede at modtage og er nu på vej tilbage til Komplett.dk Til RMA.
Jeg ringer til Komplett.dk og taler med Casper, hvor jeg kan fortælle at jeg nu har nægtet modtagelse af pakken som han sagde(også på mail) og nu var jeg spændt på hvor lang tid der ville gå.

Casper forsikrer mig om at det er ikke sådan her at en RMA sag skal køre og han iøvrigt har sendt mails til de forskellige medarbejdere og bedt holde øje med netop denne pakke/sag.

Jeg har en forhåbning om at Casper er en mand af ord og sørger for at denne sag snart kan afsluttes.
Indtil videre kan jeg ikke give mere end 1 stjerne og det er kun til Mikkel og Caspers venlig facon. Der skal jo nok en del til at få 5 stjerner, men min endelige bedømmelse kommer når jeg modtager mit grafikkort og sagen afsluttes.
Der kan altid opstå uheldige episoder i en virksomhed med så mange kunder, det har jeg fuld forståelse for. Dog bliver opgaven med at gøre kunden tilfreds sværere ved en sag som min, hvor det trækker ud.
Man kommer langt med at beklage og være ærlige og Komplett.dk skal også have muligheden.
Hvis Casper løser den opgave, som han har påtaget sig, til min tilfredshed, vil jeg jo kunne konkludere at nok har det været bøvlet og taget lang tid, men Komplett.dk har kompetente medarbejdere som kan løse opgaven når noget går galt.

Der kommer en update når jeg hører fra Komplett.dk

12/12 kl. 10
Ringer til Komplett.dk og taler med Tim som er venlig og informere mig om, at han kan se at en af hans kollegaer har sagen og har bedt om at det testes igen.
Jeg går ud fra at det er casper som følger op på sagen som han sagde han ville, det er da et stort plus.
Mon ikke jeg hører noget i løbet af ugen så....ellers må jeg ringe igen.

12/12 kl.16
Jeg har nu fået en mail fra Komplett.dk
De ombytter mit msi 5850 med et nyt XFX 6870, hvilket jeg er rigtig tilfreds med.
Jeg har modtaget forsendelses nr. så nu er det bare at følge på nettet.

Konklusion.
Jeg tror at Komplett.dk skal kigge lidt på deres procedure ved RMA sager, da jeg fornemmer at det er der folk bliver frustreret.
Men jeg er meget tryg ved at Casper siger at han følger op på sagen og så er alt i bedste orden. En kompetent medarbejder der holdt ord.
Bedømmelse.
Jeg må give 5 stjerner for den venlige betjening, Mikkel, Casper og Tim.
Teknikker. Jeg synes at han brugte lang tid på kortet og jeg er uforstående overfor hans argument om at artifacts er pga. spillet. Jeg kan kun give ham 3 stjerner.
Udfald. Jeg er mere end tilfreds med det nye kort Komplett.dk har valgt at give mig. 5 stjerner.

Samlet bedømmelse må være 5 stjerner.
Sagen havde en uheldrig drejning som der blev rettet op på af en god medarbejder.

Claus Meyer fandt anmeldelsen nyttig

• klaus

lover formeget

man ville kunne få varen iløbet a 3-5 dage men jeg ventet 1månde er det bare ikke hurtig

Køb ikke her.

Tror jeg køber 975 ml sæbe, det viser billedet.
Men det jeg får er får 473 ml , da jeg ringer og beklager mig får jeg at vide at der kan være fejl på billederne. Ja det skal jeg love for i min verden hedder det svindel !!!

• Morten

Hurtig Service

Hurtig og enkel service, kan ikke sætte en finger på noget.

Kanon webshop

Fik mine varer hurtigt og nemt. Hjemmesiden er også ret billig med skide gode tilbud. 5 stjerner!

• Casper
  • Frederiksværk, DK

Min favorit

Jeg har nu handlet hos komplett.dk i nogle år og kan kun beskrive hver handel som positiv.
Jeg køber primært computer løsdele hos dem og som med alle andre elektronik produkter forekommer der fejl. Heldigvis er de super til at behandle RMA, hver gang har jeg fået et nyt produkt i erstatning og alt porto betalt(frem og tilbage). De er desuden gode til at mail med RMA'ens forløb, det er rart at få at vide at de har modtaget ens pakke.
Alt I alt har jeg været igennem deres RMA system 5gange og de har ikke skuffet mig endnu.

Derudover syntes jeg også at de har en god kundeservice, jeg har aldrig skulle vente længere end 5min maksimum for at få kontakt, om jeg så bare har været heldig skal jeg ikke kunne sige.

No Probs

Har efterhånden købt mange ting fra Komplett, og har altid været tilfreds.
Det eneste jeg umiddelbart vil sætte en finger på, er deres RMA system, som har en tendens til at være en smule langsomt - men man får altid, hvis reparation ikke er mulig, et nyt tilsvarende produkt retur.

God rigtig god

Jeg kan godt lide komplett service både facebook og live chat .deres priser er også gode

Helt klart iorden

God service, og overraskende hurtig levering. Ingen minuser i min kundeoplevelse.

Alt ok her!

Bestilte en bærbar onsdag og modtog den torsdag.
Fik ordrebekræftelse og senere en mail om at varen var pakket og afsendt.
Alt fungerede som det skulle, ikke noget at klage på her.

Mvh
Michael

• Kasper

Perfekt

Super god betjening og varene kommer til tiden

for langsom levering

selv om varerne var på lager samt at jeg havde ringet 2 agnge for at sikre mig at de kom, blev de først afsendt om aftenen 2 dage efter bestilling, så de altså først kom med posten på 3. dagen efter bestilling. og det så op til en weekend .... så 6 dage på varer de havde på lager ... Ikke godt nok

Komplett

Hurtig levering men svær at følge da linket til track and trance aldrig virkede. Nå pyt med det, tvet var hurtig på min addresse.

• Maria

At Følge sin ordre

Jeg synes at det er dejligt at man kan følge sin ordre over nettet, og at man kan få en sms når en pakke er nået fra Norge til Danmark, og om pakken er forsinket eller på vej.

Men var på et tidspunkt i tvivl om post danmark kom med pakken, eller om jeg selv skulle hente pakken på nærmeste posthus, det stod ikke så tydligt.

• Feyaz

super

tak for jer, i er alt for hurtigt :))

Levering

Jeg bestilte en computer , måtte skrive mbåde mails og ringe flere gange før der skete noget. Det tog ca. 1 måned før varen blev leveret.

• Ob Nesnej
  • København, DK
  • 40 point
  • 3 Anmeldelser

Hurtig levering og super RMA

Komplett er bare super effektive og har nogle gode priser. Du kan sikkert finde nogle komponenter billigere men fordelen ved at bestille hos komplett er at de som regel altid har stort set alt hvad du skal bruge på lager og der er korte leveringstider. Med deres pickup store giver det folk som mig mulighed for at hente mit indkøb uden at skulle være afhænging af post dk.

Når det sker at der er noget der er defekt så tager det jo ingen tid at få lavet en RMA sag og derefter så krediteret eller sendt noget nyt grej.

Super hurtig service

Har generalt en god oplevelse med firmaet. Jeg har bruget det nogle gange nu. Hjælpsom når man står med teknisk problem/spørgsmål. Overholder leveringstiden. Det er de rigtige vare der kommer. Ingen sure miner hvis man laver reklamation over en vare.

Komplett

Nem og hurtig at handle med

Hvis du skal handle på nettet prøv komplett, gode priser og en ting jeg sætter pris på er at man kan ringe til dem, de leverer meget hurtigt eller man kan selv afhente.

Lige til og nemt

Det var nemt og overskeligt at guide sig igennem siden, og sammensætte computeren så den passede præcis til mine behov. Udover det fik jeg god, præcis og forståelig forklaring da jeg havde nogle spørgsmål til nogle krav som den skulle leve op til, hos deres service. Det er helt klart et sted hvor jeg vil handle igen.

God og hurtig handelsparter

Hertig og fin bestillingsgang, hurtig levering.
Manglede mail med oplysninger om leveringssted. Skulle ind i Post Nordens hjemmeside for at se hvor varen skulle afhentes

Den bedste kundeservice

Jeg synes du er meget tillidsfuld og har aldrig svigtet mig når der er opstået problemer. Derfor vil jeg i fremtiden henvende mig til dig, når jeg har brug for hjælp.

Super Service

Jeg har handlet med Komplett mange gange og jeg er aldrig blevet skuffet. De har hvad man skal bruge, og gode priser.
Det er en af de bedste net butikker jeg har handlet med. Hjemmesiden er god og overskuelig og man finder det man har brug for. Midt sidste køb hos dem hvad nogle ram stænger til min imac 16 GB og det fungerer bare. Derfor 5 stjerner.

• Levin

Perfekt

Dette var først og fremmest den bedste (bærbare) computer jeg nogensinde har prøvet - Og så var den billig!
Komplett var hurtig til at sende den afsted, og jeg blev holdt underrettet af dem hele vejen igennem.

Superservice

Afgav ordre mandag morgen kl. 10. Kl 14 næste dag fik jeg sms, at jeg kunne afhente mit køb på posthuset. Flot

• A L R
  • 53 point
  • 6 Anmeldelser

Hurtig levering.

Bestildte Grafik kort og ram.

rammen hvade jeg bestildt ddr3 ved en fejl og retuneret uden problemer.

grafik kortet funker perfekt :)

Komplett

Du får hvad du ber om,,, måske!

Faldt for et sæt Turtle Beach Ear Force Z6A ægte Surround Hovedtlf som jeg bare måtte ha.
Sendte en mail til Komplett, og efter en time besluttede jeg at ringe til dem. Fortalte sælgeren, at de kunne købes på nettet til 750.- plus forsendelse, og Komplett tog 1295.-, hvilket nok var lige i overkanten...
Han var enig og vi blev enige om 950.- med afhentning i KBH.
Så langt så godt og en god handel for begge parter.
Har afhentet dem og de spiller suplimt.
Det morsomme er blot, at jeg også fik svar på min mail, hvor "Henrik" fra salgsservice kom med en forelæsning.
Han skrev: >ved køb fra UK eller US skal du huske der kommer moms og skat på, så derfor er prisen som den er.
vi har ikke tænkt os at sætte prisen ned på den. Det er prisen i DK.<
At han ikke kender toldreglerne fra et UK køb, og han ikke vil gi rabat og lave et salg, firmaet under alle omstændigheder tjener på, er nok mest hans problem,,, men moralen må entydigt være, at ønsker du at HANDLE med det firma du skal købe hos, så er der stadig INTET der slår personlig kontakt...
Så skal du handle hos Komplett så RING til dem!
Hilsen
LAVA

Super købe alt her

super hurtig levering fra dag til dag :-) all i need

Komplett

Et par klik. Og den er hjemme

Nu har jeg handlet nogle gange herinde.
Og alt har været som det skulle være.
Jeg fik hvad jeg skulle have.
Jeg kunne følge varen hele vejen hjem til mig.
Så det bliver nok også Komplett der får den næste ordre.

• CE
  • Verificeret køber

Super, hurtig og korrekt levering

De leverer hurtigt og man får det rigtige man har bestilt

Komplett

Nemt at ordre men måtte selv hente pakke

Da min pakke ikke var ankommet efter 3 dage og jeg kunne se at pakken lå på posthuset, så kontaktede jeg Komplett support. Her fik jeg at vide, at PostDanmarks system ikke kunne kontakte mig, på trods af, at de havde både mit mobil-nummer og min email-addresse.

God pris

Jeg bestilte en Asus bærbar til en rigtig god pris.
Den er ankommet i god stand - transport tager en dag længere end normalt da deres lager ligger i Norge.

• Pia
  • kbh sv, DK
  • 81 point
  • 19 Anmeldelser

altid hurting levering

super godt sted og altid gode ting og hurtig levering

fedt firma

keep up the good work

GOD SERVICE

LEVERING PÅ 1-2 DAGE HOLDER IKKE HELT, DET JEG BESTILDTE KOM FØRST PÅ 5 DAGEN, DERFOR 4 STJERNER.

Perfekt

Jeg har købt 2 bærbare Asus modeller - de blev leveret som aftalt og varen lever op til mine forventninger.
Komplett har en fin hjemmeside, hvor der altid er relevante produkt oplysninger og links til uafhængige test.
Priserne er konkurrence dygtige og udvalget er stort.

Det eneste jeg mangler er flere modeller af stationære PC hvor prisen med OS kommer ned på 4000 kr.
F.eks med Intel I3 eller AMD cpu.

• Verificeret køber

Jeg handler tit hos Komplett!

Jeg handler tit hos jer, fordi I varerne er i god kvalitet, og servicen er meget god! Men der er en ting, jeg synes er lidt dårligt, er at I ikke tager imod Mastercard, og at man skal betale for fragten, selvom man selv henter varerne i butikken.
Men ellers er alt godt!

Komplett

for dårligt i ikke tager mastercard i jeres droppoint i københavn!

Jeg var nød til at køre hele vejen til hvidovre for at hente min computer fordi i ikke kan tage mastercard i jeres københavns afdeling. JEg er overordnet tilfreds med jeres side og priser og koncept men det

• Pall
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

God internetbutik

Rimelig godt vareudvalg og hurtig ekspedition hvis varen er hjemme

NielsHM

7. februar 2012

Bestilte 42". som kom fuldstændig som...

Perfalk

6. januar 2012

Bestillt en kaffemaskine og fik...

Sen

13. december 2011

Bestilte TV - det kom hurtigere end forventet....

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Edbpriser.dk bruger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk