Execution time: 905ms

PERFEKT

9 / 10
37 kunder har anmeldt Kondomland
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 37 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9 / 10 = PERFEKT. Med 37 anmeldelser er den statistiske signifikans lav.

37 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Bent Andersen

9. marts 2010

Hurtig og diskret levering

Hurtig og diskret levering!

Udvalgt anmeldelse om Kondomland

Peter

7. marts 2010

Fremragende produkt og service

Selv om de er billige er de gode, Kondomlands såkaldt billige kondomer til 75 øre stykker er efter min mening fuldt ud ligeså gode som alle andre der koster op mod 10-20 gange så meget. Endvidere sender virksomheden diskret, så alt i alt kan jeg kun sige at jeg vil anbefale dem 100% hvis nogen spørger: "hvor kan jeg købe billige, gode kondomer, diskret og nemt?".

Kusk

9. marts 2010

god handel

Pakken kom efter få dage, indeholdende alle bestilte produkter, trods brudt emballage ved modtagelsen! Jeg vil helt klart handle med Kondomland igen.

Nanna Petersen

7. marts 2010

ny bruger

som ny bruger er siden nem at finde rundt i så bestillingen gik uden problemer, leveringen var hurtig. Bestilte søndag og pakken blev leveret tirsdag. Kunne ikke være nemmere

Brian

6. marts 2010

super

super. flot

Simon

6. marts 2010

Super levering

Hurtig levering, og fint brev dagen efter i post kassen.
Virkede også uden problemer med bank overførelse

Kan varmt anbefales

Maiken

5. marts 2010

Meget hurtig og fin betjening

Lavede bestillingen på nettet torsdag aften og kunne allerede lørdag morgen hente bestillingen i Post Danmarks døgnboks. Leverancen var helt OK, så det kan ikke være nemmere!

Nette

Super nemt og hurtigt

Vi købte kondomer. Siden er nem at finde rundt på og leveringen tog kun 2 dage. Pakken er diskret, så man ikke kan se hvor den kommer fra. Helt igennem en rigtig god oplevelse at handle hos kondomland.dk
Vi vil helt sikkert anbefale siden til andre og nok også bruge den igen.

Christina

5. marts 2010

Nemt at bestille og hurtig levering

Købte kondomer

charlotte

4. marts 2010

God handel

Super hurtig fragt, og diskret indpakning.
Bestemt ikke sidst gang vi handler der

sk

3. marts 2010

OK handel

Jeg havde misforstået en af jeres reklamer. Jeg forventede at få 10 gratis kondomer med min bestilling, men de var ikke at finde i pakken :(

Anja

Super netshop bestilte og havde det 2 dage efter så det var bare perfekt

Ingen

1. marts 2010

Alt ok

Leveret hvad de skulle på en hurtid tid. Bestilt om lørdagen fik det leveret om tirsdagen, så alt ok.

anna

1. marts 2010

Defekt vare

Da jeg modtog min bestilling fra Kondomland, var den ene af varene defekt. Derudover lignede det at varen havde været pakket ud, og der var fingeraftryk på den blanke plastik. De har nu sendt mig en ny, jeg har ventet noget tid på. Håber den virker, og kommer i UBRUDT indpakning.

Philippe Gabs Nielsen

Holte

11. februar 2010

For langt tid fragt.

Jeg bestilte kondomer der fra onsdag i sidste uge, og fik dem først igår.
Synes godt fragten kunne gå lidt hurtigere ellers er der intet at sige der.

Ændring: Jeg kan se de fik sendt pakken dagen efter jeg bestilte, så det skal ikke gå udover kondomland.

Heidi

13. januar 2010

Fantastisk :)

Det er simpelthen den mest fantastiske oplevelse. Venlig betjening, godt overblik, ekstra service via. en lille gave. Og tomlen op at der ingen spam mail er :) Og bedst af alt: genbrug, det er så fedt at nogen tænker over det, specielt med alle de pakker der bliver sendt hver dag.
Rigtig rigtig godt, i kan godt regne med at jeg vender stærkt tilbage og jeg vil da helt sikkert anbefale siden til andre.

Birgitte Jensen

12. januar 2010

Vi bestiller store mængder hjem til en døgninstitution, og er super tilfredse med servicen. Det går hurtigt, det er nemt og vi har fået ekstra kondomer med i prisen. Kan kun varmt anbefales - store som små kunder.

Mads

7. januar 2010

nemt, hurtigt og billigt...

bestilte nogle kondomer der kom dagen efter, jeg har aldrig oplevet problemer med virksomheden og det er der fra jeg har købt mine komdomer, lige siden det var aktuelt første gang.. og hvis man vilst ikke vil at andre skal vide hvad man har købt så er de også meget diskrete... mvh mads 20

Kent

25. november 2009

Sikker vinder

Tre dage efter man har bestilt kommer varen, det er nemt og let også er man fri for at skulle i kiosken hver 14 dag.

ThomasV

31. oktober 2009

Hurtigt, billigt, diskret

Fik hvad jeg kom efter - billige kvalitetskondomer. Der var et rabatkort med i pakken + et til en erotik-biks, som de vist også driver. Regner med at vende tilbage næste gang, der skal tankes gummi ;)

Camilla

19. oktober 2009

Fast kunde

God service, hurtig levering, altid tilfreds!

Michael

20. september 2009

Hurtig og diskret

Alt gik fint, diskret indpakning, eneste minus er at siden brokker sig over SSL certifikatet, burde være i orden!

Malene

18. september 2009

Perfekt vare og service - dog en anelse langsom levering

Komdomland er klart at anbefale.
De vare jeg modtog var præcis som de havde beskrevet og jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg modtog undervejs.
Dog tog det beklageligvis en uge før jeg modtog pakken, men kan via kondomlands hjemmeside se, at de afsendte pakken allerede dagen efter bestilling, så den er nok mere at bebrejde på postdanmark.

kim

29. juni 2009

Fed butik!

Fed butik
Alt er mega fedt og billigt!

nikolaj nielsen

1. juni 2009

det er nogle fede tilbud til dem der vil prøve det sjove

det er lækkert og mig og min kæreste blev super liderlige af at kigger her inde

Nicklas Damsgaard

Åbyhøj

27. maj 2009

Total iorden

1 stjerne for priser
1 stjerne for diskreation + hurtig levering
1 stjerne for support
1 stjerne for rabatkoderne og de gratis kondomer der følger med og så var der også lidt slik med :D
-1 stjerne for kvaliteten af deres eget mærke, hvor der står kondomland.dk og de er gule udenpå. De spærnger SINDSYG let. 9 ud af 10 sprang på under 1min, og den sidste sprang før der kom ½ liter vand i

Kan godt være jeg bare har været uheldig, det kan jo ske, og en krone pr stk er squ værd og prøve :) Handler stadig derinde

M T H

26. maj 2009

jeg gir en stjerne for den gode kundeservice en stjerne for den hurtige leveringstid en stjerne for kvalitet, en stjerne for gode tilbud, og en stjerne for deres professionale måde at drive deres virksomhed på :)

må sige jeg har handlet der gennem 2 år næsten og kan ikke komme i tanke om en dårlig episode, er godt nok glad for den side :) keep on the good work

malene

15. maj 2009

rigtig god kundeservice

post danmark havde forlagt min pakke så jeg tog kontakt til kondomland, der sendte en ny pakke som jeg modtog dagen efter. Gennem "forløbet" har jeg fået god hjælp og har oplevet en kundeservice uden lige, så jeg kan varmt anbefale denne forhandler.

Bamse000

14. maj 2009

Diskret levering og godt Service

Billige vare samt et fantastisk godt kunde service. Giver 4 stjerner, da levering ikke altid er til den tid der bliver lovet (det er nok mere Post Danmark så...), men ellers 5

Nick Dam Jørgensen

7. maj 2009

Direkte perfekt!

Servicen var super, og meget professionelt!
og og man kan overhovedet ikke klage over leverings tiden!
Keep up the good work!

Frank

21. april 2009

Varen kommer hurtigt som lovet og fornuftige priser
Siden er godt inderettet man kan finde alt havd siden byder på

Nick Dam Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Martin

31. marts 2009

Diskretion og ekstra-sager

Fed hjemmeside med masser gode tilbud. Diskret og hurtig levering!

Fik en masse ekstra fordi jeg var ny kunde! Fedt

Brian Danhøj

brian@danhoej.net

27. marts 2009

Super 'plastik' side

Bestilte en bunke plastik hatte og de kom til tiden i en neutral pakke.
med dertil hørende rabat kort til diverse internet sider.

mark jensen

24. februar 2009

Kanon service

Bestilte en hel stak kondomer,,, kom indenfor få dage,, diskret levering!!

Martin

13. januar 2009

Ny bruger, alt perfekt!

Jeg oprettede mig som bruger og fik både pengerabat og en rabatkode med min frste ordre. Fik endvidere rabatkoder til en voksen dvd-forretning og til sexlegetøj.

Leveringen var hurtig og meget diskret (afsender: Netshopping). Fik 10 gratis kondomer, lidt bolsjer og så de nævnte rabatkoder.
Leveringen var endvidere hurtig og mine i alt 36 kondomer kunne komme gennem brevsprækken, altså med normal post.

Perfekt.

Kevin Lousen

Tinglev

12. januar 2009

Billigt!

Varen kom få dage efter. Jeg købte for 300, men betalte 280, da man får 20 kr rabat ved, at oprette en profil på sitet.

Da jeg modtog pakken, var den meget diskret. Og indholdet var som det skulle være, plus 10 kondomer og 3x rabatkoder til en værdi af 25, 25 og 20 kroner.

Jeg er absolut tilfreds med det hele! :-)

- ANBEFALES.

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (37 anmeldelser)
Kondomland
KONDOMLAND APS
Danmarks største udvalg af kondomer og tilbehør, hurtigt og diskret leveret. Alle kendte kondom mærker forhandles plus glidecreme, soft tampons, graviditetstest. Der udover har vi en sektion med sjove gaver og spil til alle formål, plus lille udvalg af erotiske hjælpemidler. Kondomer helt ned til 75 øre stk. og 10 GRATIS kondomer med alle ordre.
Virksomhed:
Antal anmeldelser:
Antal omtaler:
ingen medieomtale
Ret virksomhedsinfo
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?