[REPLY]
Søndag d.4.12 havde vi bestilt bord på kroen, vi fik et bord med usigt til gudenåen, rigtig flot. Maden var bare super man kan virkelig smage at det er hjemmelavet, især deres forret Piri Piri var vi helt vilde med, betjeningen var helt i top, søde piger uden det blev for højtidligt, vi kan varmt anbefale kroen.
Modtagelsen var uengageret, det virkede som om tjeneren havde alt muligt andet at tænke på. Ventede 15 minutter på at kunne bestille. Ventetiden på maden efter bestilling acceptabel. Alt var optaget udendørs, men de næste gæster fik alligevel lov at sidde ved personalebordet udenfor. Maden var god, men vi fik aldrig fornemmelsen af at være velkommen.
Havde bestilt bord til fire personer. Ventede på af afgive bestilling i 20 minutter. Bestilte 4 x Fødselsdagmenu (Hjejlen 150 år). På trods af deres hjemmeside, og menukortets 1. side, kunne denne menu "desværre ikke leveres netop i dag". Man kunne ikke få en forklaring på hvorfor ikke!
Bestilte så alligevel en anden menu. Men meget dårlig servering! Ingen opskænkning af vin, og tilbehøret til hovedretten blev blot placeret oveni det brugte service fra forretten, som heller ikke var blevet fjernet.
Bestilte så en dessertvin fra det omfangsrige vinkort, hvorefter servitricen kom med tre flasker "det er hvad vi har", og de havde ikke den ønskede.
Vi ville klage til den ansvarlige tjener, men fik den besked "jeg arbejder her bare". Man kunne klage til ejeren.
Skal bemærke at vores skriftlige klage til kroens ejer IKKE er blevet besvaret!
Kan ikke anbefale Kongensbro Kro!
Havde hørt godt om stedet, men blev slemt skuffet. Vi måtte efter 3 kvarter selv bede om at få lov til at bestille. Maden var rimelig, men stod bestemt ikke mål med prisen. Bøffen var overstegt, og der blev slet ikke spurgt til, hvordan man ville have den stegt. Et personale, der slet ikke havde overblikket. Ved bestilling af flere drikkevarer, blev de tomme ikke taget med ud. Selvom vi bad om regningen, blev dette også glemt, så for anden gang måtte vi ind til "skranken" - denne gang for at bede om at betale. Kommer der aldrig igen
En stor fantastisk oplevelse at spise på Kongenbro kro. Fantastisk god mad i rigelig mænger, og super god service. Pæne og fine lokaler. Kommer gerne igen.
Rigtig kromad i rigelige mængder, bredt udvalg af vine, god service og fantastisk hyggelige rammer.