[REPLY]
Prisen kan man jo altid diskutere, men det reddede da min 3 år gamle PS3, så jeg ikke skulle ud at købe en ny. Blev ringet op efter bare 2 dage, så var den klar. Skønt. Der var kommet ny kraftig blæser i, kunne jeg straks høre, det krævede lidt tilvænning til støjen, men lægger ikke mærke til det mere.
Jeg indsendte den fik den repareret til aftalte pris, og fik den leveret med det samme, alt inden for 3 dage.
Mia Christensen fandt anmeldelsen nyttig
Min gamle 60GB PS3 døde pludselig (YLOD fejl) men konsolværkstedet løste dette og efter et par dage havde jeg min PS3 tilbage igen. Hvis jeg skal sætte en finger på noget er det måske prisen der lige er lidt i overkanten for en gammel PS3 som min. På den anden side er det væsentligt billigere end at købe en ny :)
Der står på siden at de for det meste laver den fra dag, det gjorde de ikke - hvilket er fint nok
På hjemmesiden står der også at man ikke mister data ved en YLOD fejl - hvilket jeg så har gjort, jeg har intet på min ps 3 nu, undtagen killzone 2 data, som jeg gætter er deres test data.
+ De siger at min playstation har en fejl med temperaturmåleren, som de ikke kan fikse.
temperatur problemet gør at min playstation nu larmer MEGA meget - hvilket den ikke gjorde før rep.
Ja min ps3 er lavet, men den larmer fucking meget efter den rep.
Har fået repareret en PS3 for YLOD, desværre gik den i stykker igen efter 3 uger, men blev hurtig repareret igen, så nu kører den. Hurtig og venlig betjening.