We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Kontech

En del skuffelser

Selve opsætningen af altaner i 2010 gik egentlig ret godt. Desværre sneg der sig mange "uforudsete" udgifter på det endelige beløb. Efterfølgende reparationer/udbedringer har været skuffende og mangelfulde. Det er lidt mit indtryk, at da først den sidste betaling var klaret, så var vi som ejendom ikke videre interessante mere.
Grunden til min kritik er, at vi har haft mindst 3 vandskader efterfølgende (grundet sjusk) og selv om fejlene relativt hurtigt er blevet rettet, er det en HELT anden sag med at gøre noget ved følgeskaderne, som er gået ud over ejendommens beboere. Det er nu ganske skuffende og jeg vil IKKE anbefale andre at bruge KONTECH.
Nogle af de opgaver, der skulle klares sideløbende med eller efterfølgende har vi valgt andre end KONTECHs håndværkere til, da de var langt billigere.
Hvis I alligevel vover springet, så sørg endelig for at have en rådgivende ingeniør med på sagen, da det i vort tilfælde har vist sig at være guld værd, selv om det er relativt dyrt.

Er Kontech din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk