Execution time: 905ms

PERFEKT

9.7 / 10
82 kunder har anmeldt Koogko
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 82 anmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9.7 / 10 = PERFEKT. Med 82 anmeldelser er den statistiske signifikans acceptabel.

Koogko - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 2 steder på nettet

Myndigheder

Medier

Miljøvenlige tekstilfarver til maskinen | BabyBusiness.dk

www.babybusiness.dk

Artikel på BabyBusiness om miljøvenlige tekstilfarver

Indsendt af   (22. september 2009) (Rapportér misbrug)

Set på nettet

Stofbleer eller engangsbleer - Hvilke bleer vælger du?

www.min-mave.dk

Mange rynker på næsen, når man begynder at tale om stofbleer, sikke en masse arbejde, det er da ulækkert at rode med, det koster jo helt vildt meget at komme i gang osv...

Indsendt af   (21. januar 2010) (Rapportér misbrug)
Henriette

3. marts 2010

Kanon produkt!

koogko.dk
Jeg købte blå tekstil farve og er utrolig tilfreds med produktet!
Super hurtig levering og rigtig god kundeservice!

Udvalgt anmeldelse om Koogko

Malene Rimmen Damkjær

7. januar 2010

God kvalitet og personlig service!

Det er altid en tryg og hyggelig oplevelse at handle på Koogko´s hjemmeside, leveringen er superhurtig og Mette virker meget engageret. Varerne er meget lækre, god kvalitet, og så er Imse Vimse en smule billigere her end andre steder!! Desuden pryder de søde postkort væggene i Sofus´s værelse, frække i små IKEA-rammer...

Maria Brink

1. marts 2010

Super netbutik

Jeg har købt økologisk tøj hos Ko og Ko og det kom hurtig og var fint pakket ind med en seddel fra indehaveren. Super service :-)

signe lauritsen

Perfekt

Rigtig god service, meget hjælpsom sælger og lynhurtig levering :-) Topkarakter herfra!

Marie Capitani

25. februar 2010

Økologi lige til gadedøren :)

Nemt, hurtigt, godt udvalg :)

signe

25. februar 2010

hurtig levering og lækre varer

jeg købte tekstilfarve og lanolin og det hele virker fortrinligt og ankon 2 dage efter bestilling

25. februar 2010

Hurtig levering og god service

Mange tak for god service og hurtig levering af vores babyting!

Karin Skau

25. februar 2010

Jeg har købt en startpakke med AIO bleer. Super god service og hurtigt levering. Jeg vil klart købe hos Ko og Ko igen og anbefale sitet til andre :-)

anette vilsgaard

15. februar 2010

fin og hurtig ekspedition

Kontakten via e-mail fra ordren er givet indtil forsendelsen er modtaget er rigtig fin. De fine kort og chokolade og den håndskrevne notits er også stort plus. Vil meget gerne anbefale ko og ko til andre :)

maja carlsen

12. februar 2010

Helt klart 5. Det var hurtig betjening og ejeren (nu kan jeg ikke huske hvad hun hed) ringede selv for at få bekræftet at det var rigtigt det hun havde gjort. På mail og følgeseddel stod der at man var velkommen både til at ringe o

5. Ko og Ko.

Rakel Brøner

Fantastiske håndklæder!

Mine håndklæder kom 3 dage efter jeg havde bestilt dem - og der var søde postkort og lidt slik med - som min lille pige var helt vild med!
Håndklæderne er fantastiske, og man har det så godt når man ved at det man tørrer sit lille pus med er rent og godt produceret.

dorte

god service

har handlet hos KO og KO. da min pakke ikke dukkede op, sendte KO og KO en ny med track og trace, den kom frem og oveni købet med en dejlig overraskelse i (et helt pletfjerner kit)

En meget positiv oplevelse

Marina

Kan varmt anbefales!

SUPER fantastisk service og meget hurtig levering.

Dea

super handlessted

God forklaring og service ved telefonisk henvendelse om produkt. Og generelt... Super produkter :0)

Kring

Meget personlig service

Man kan ikke andet end at holde af Mette, der står bag Ko og Ko. Meget personlig service, hurtig levering og så fin indpakning af tingene.

Yo go, girl!

Thora

3. februar 2010

super

Super service og den billigste...

kristina

1. februar 2010

badebukser

Hurtig levering og fair afregning af fragt. Alt i alt super.

Eva Hagen

29. januar 2010

Super god forretning. Service, varer, levering - alt i top!

Super god forretning. Service, varer, levering - alt i top!

Jeanette Jensen

28. januar 2010

Super service og personlig smiley på min faktura :o)

Købte et par supersøde pololo futter til min datter. De var desværre for store, men ingen problem - jeg returnerede til Ko og Ko og efter et par dage havde jeg den rigtige størrelse.

Iben

28. januar 2010

Hurtig og troværdig

Rigtig fin handel

Joy

27. januar 2010

skøn skøn betjening

oveni rigtig gode øko varer....det bliver ikke bedre :-)
5 store point herfra

Helle Jessing

19. januar 2010

God service og hurtig levering!

Jeg fik en virkelig god service hos Ko og Ko og det nattøj jeg købte blev afsendt lynhurtigt. Min søn er virkelig glad for tøjet og jeg vil varmt anbefale alle at handle hos Ko og Ko.

Kristine Elisabeth Mulbjerg

17. januar 2010

Altid super service

Jeg har handlet hos Ko og Ko flere gange og har kun positivt at sige om butikken. Super fin service og rigtig hyggeligt med de små personlige beskeder.
Kan kun anbefales!

Sahra Karanjit

13. januar 2010

5 stjerner til Mette & Ko og Ko

Har købt natursutter og bøjler hos Ko og Ko. Syns det er super hyggeligt at du, Mette bruger tid på at håndskrive hilsner på regningen! Også syns jeg det er GOD service du yder med mail. Ku jeg give dig flere sjerner, havde du fået MAX. Tak for dig og din butik

Topper & min mor- Sahra

Arlette Skodborg-Jørgensen

9. januar 2010

super service og kvalitet af tøj

Bestilte babytøj den ene dag og fik det allerede den næste. fik samtidig e-mail med diverse oplysninger og venlige ord. Super god og personlig service. Anbefalelsesværdig.

Kamille

Smilende og personlig service

Jeg har købt super lækkert nattøj og undertøj til børnene, som både er super sejt og falder i god smag hos min ellers ret kræsne fem-årige. Kvaliteten er helt i top, men det er især en super smilende og personlig service, der gør forskellen. Og den lynhurtige levering.

Julie Wellejus

8. januar 2010

Jeg har købt stofbleer og uld blebukser hos Ko og Ko. Jeg har fået forklaret og vist stort set alle modeller i butikken og følte mig godt taget imod. Det går super godt med bleerne, så jeg vil helt sikkert komme igen og benytte mig af den gode service og det lækre udvalg i stofbleer.

JEANETTE

8. januar 2010

KO OG KO ER SIMPELTHEN PERFEKT!

JEG HAR KØBT VASKENØDDER, PLETFJERNER (BLEGEMIDDEL) OG PLETFJERNERSTEN HOS KO OG KO. OG JEG VIL BARE SIGE "SIKKEN EN SERVICE" JEG FIK VARENE ALLEREDE DAGEN EFTER JEG HAVDE BESTILT DEM, SELVOM DET VAR MELLEM JUL OG NYTÅR. OG DA JEG HAVDE BRUG FOR HJÆLP TIL AT BRUGE BLEGEMIDLET, FIK JEG EN FANTASTISK SERVICE PR. TELEFON. HAR HELT KLART KUN ROS TILOVERS FOR DENNE BUTIK.

Birthe

Super netbutik!

Jeg har købt øko-nattøj, strømper, vaskenødder og noget pige- og babytøj. Jeg er meget tilfreds og fik god vejledning om størrelser over telefonen. Det var en ekstra glæde at finde en æske Playmais i pakken. Drengene var vilde med at bygge figurer ud af det. Handler helt sikkert igen! Anbefaler flittigt koogko.dk!

Gunver Serup

7. januar 2010

hurtig levering, lækre prokukter og flot indpakning

købte bla. tekstilfarve - udførlig beskrivelse og gode råd til at opnnå det bedste resultat. kan kun anbefale virksomheden til andre:) hurtig levering, lækre produkter samt flot indpakning. Endvidere modtag jeg også besked om hvornår pakken var afsendt og hvornår jeg kunne forvente at modtage den - og med venlig hilsen:)

Dagmar Harðardottir

super service

Jeg bestilte vaskenødder og den kom dagen efter.
Jeg er rigtig glad med gode priser og hurtig levering.

Helle

Helhjertet handel

Hver gang jeg har handlet med Ko og Ko, er jeg blevet overrasket over den varme der kommer med mine pakker. En dejlig lille hilsen fra Mette, det glæder mig at mærke dette engagement. En enkelt gang var der en lille forglemmelse, men et opkald senere var det rettet og jeg kunne høre smilet gennem telefonen. Tøjet er helt som det skal være, ingen fejl eller kedelige opdagelser. Jeg kan varmt anbefale Ko og Ko.

Helle

Super personlig service

Jeg har købt Bumgenius og andet hos Koogko og betjeningen er 100% i orden. Skønt med personlig betjening. Jeg både ringede og mailede til Mette og har altid fået hurtig hjælp og svar på mine spørgsmål.
Koogko kan kun anbefales. Det er ikke sidste gang jeg handler der.......

ditte breinbjerg

5. januar 2010

Jeg bestilte nogle bomuldsbleer, ammeindlæg, uld til røde numser, lanolinemulsion, uldundertøj mm. og jeg fik en STOR dejlig pakke :) allerede dagen efter.. Og med i pakken var et lille postkort med en personlig hilsen fra Mette (ejeren af Koogko.dk) det syntes jeg var rigtig dejligt :) Da jeg så handlede igen skrev hun "dejligt at se dig igen" ... super med personligt hilsner. Fantastisk netbutik, hurtig levering og gode priser .. !!!!

Martin

Effektiv ekspedition

Købt en bamse til opvarmning - hurtig og effektiv ekspedition uden overraskelser.

Inge

Fin og hurtig service.

Jeg har købt både legetøj og børnetøj, og alt var i god kvalitet. Tak, og jeg vender sikkert tilbage som kunde.

Janni

Super god service

Jeg har kun handlet ved Koogko en enkelt gang, men jeg er yderst tilfreds og vender meget gerne tilbage.
Jeg synes, at hjemmesiden er rigtig fin, overskuelig og brugervenlig. Leveringen var hurtig, og så var det rigtig hyggeligt med en personlig kommentar fra Mette både på mail og på det medsendte kort.

Patrick Brock

3. december 2009

Perfekt!

Købt børneundertøj, som er af utrolig høj kvalitet. Smuk overskuelig hjemmeside og meget højt service niveau med dag-til-dag levering. Og så i modsætning til at købe hos f.eks. H&M, er der ”personlige betjening” bagved. En rigtig god oplevelse.

Dorte

3. november 2009

*****

Jeg er rigtig glad ved at have prøvet koogko.dk, der er en super god service og de var med til at redde min legegruppe. Tak for hjælpen Mette

Sara Larsen

31. oktober 2009

gode varer

jeg er rigtig glad for at handle hos ko og ko.Jeg har købt dejlig blødt økologisk babydragter og gode stofbleer.jeg savner dog noget tøj til min datter på 2 år,synes at pigetøjet ligner dametøj. Jeg synes ellers der er mange dejlige produkter

Rie

31. oktober 2009

Super service og lækre produkter

Mette fra Ko og Ko giver altid en super service - både pr. mail og i tlf. Varerne leveres fra dag til dag, og de er i en lækker kvalitet. En fra min mødregruppe lånte en savlesmæk af mig - hun ringede dagen efter for at få af vide, hvor jeg havde købt dem, for sådan nogle måtte hun også bare have.

K Slemming

30. oktober 2009

Hurtig levering, god service, super produkt = varm anbefaling

Hurtig levering, god service, super produkt = varm anbefaling

Tanja Kaas

30. oktober 2009

Lækre varer og hurtig levering

Varene jeg købte var superlækre og blev lynhurtigt leveret.
Vil helt klart handle hos Ko & Ko igen.

Jesper

20. oktober 2009

Hurtigt levering og god service

Effektivt, med højt service niveau og "personlig" betjening. Næsten som at handle i en lille hyggelig butik. Kan varmt anbefales.

eva bjerrum

20. oktober 2009

fint sted

børnetøj til børnebørn

Ditte Marie

19. oktober 2009

Virkelig god service!

Et af de bedste steder jeg har handlet. Hurtig og god service, personlig betjening og lækre varer.

Randi Ferreira

3. oktober 2009

...5 stjerner......... mindst:-)

super god oplevelse at handle hos ko og ko..:-) flotte varer, hurtig forsendelse, god service og sød betjening - vender helt sikkert tilbage..! fremtidsønske.. måske lidt mere øko-børnetøj:-) med mange hilsner fra randi

3. oktober 2009
Skjul virksomhedens svar

Hej Randi - der er allerede mere baby- øg børnetøj på vej! Tak for ønsket, det er netop den bedste måde at finde ud af hvad der mangler i butikken. KH Mette, Ko og Ko

Susanne

1. oktober 2009

Dette sted er bare lækkert. Lækker hjemmeside, sød service og dag til dag levering. Kan kun give koogko de bedste anbefalinger.

Susanne

christina

29. september 2009

super betjening

vi har købt tøj og div. hos koogko i over 2 år og har altid været yderst tilfreds

Camilla

24. september 2009

Rigtig god service, gode priser og hurtig levering

Jeg købte 3 sæt økologisk nattøj hos Koohko,dk, og ligesom sidst, hurtig tilbagemelding på om produktet var på lager, og hvornår det kunne leveres. Ligeledes mail med besked om afsendelse af varerne. Samt ikke mindst gode priser. Kan kun anbefales :-)

maiken

Lækre varer, fed service

Jeg bestilte tekstilfarve og modtog varen dagen efter. Super service og personlig betjening. Kan kun anbefales.

Katrine

God, personlig og pålidelig

Jeg har to gange handlet hos koogko. Begge gange har jeg oplevet god personlig betjening med opringning eller mail, fordi en vare var udsolgt (jeg havde bestilt udsalgsvarer). Jeg oplever virksomheden som meget pålidelig og vil uden forbehold anbefale den til andre.

Loa Vibe

23. september 2009

Mail modtaget dagen efter bestillingen, hvor når pakken bliver sendt med de hjemmestrikkede uldbukser, bomuldsbodystocking og merino uldstrømper.

Charlotte Mols

22. september 2009

Super betjening og vejledning til de købte produkter

Jeg har købt lidt af hvert af de produkter man finder hos KO & KO - og hvad enten det er sæbe eller tøj, så synes jeg man føler sig godt informeret, kan få god hjælp, og at man også modtager et produkt der svarer overens med mine forventninger.

astrid lyng

22. september 2009

Personlig betjening med service ud over det sædvanlige!

Jeg bestilte økologiske stofbleer, og da Koogko opdagede, at de ikke kunne levere produktet til tiden, ringede de, og ikke kun undskyldte forsinkelsen, men opgraderede også det købte produkt til ét, der var endnu bedre kvalitet, som jeg kunne få hurtigere. Jeg fik det ovenikøbet til samme pris.

Da pakken ankom, var der skrevet en personlig hilsen, hvilket også gør mig tilbøjelig til ikke kun at anbefale sitet, men også at bruge dem igen.

Louise Tybo

Super lækre varer...

Hurtig levering af de skønne varer :0)

Tove

22. september 2009

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Ko og Ko på nettet. Jeg har endnu ikke haft mulighed for at handle i selve butikken.

Servicen er i top. Varerne kommer hurtigt, og de er af rigtig god kvalitet! Tak for den gode betjening ;-) Jeg er meget begejstret for de søde uldunderbukser, som vi bruger til vores knap tre uger gamle pige sammen med bindebleerne og papirs- eller fleeceindlæggene. Det fungerer rigtig godt, og det er dejligt ikke at skulle ud at købe bleer hver uge. Samtidig er det godt for miljøet, og økonomisk set bliver det hurtigt en fordel. Vi har heller ikke ekstra affald med en lille pige i huset, når vi bruger stofbleer.

Anne Jacobi

4. september 2009

Ingen problemer, og et firma, som kan "tænke" selv!

Kun roser indtil videre!

Monica

3. september 2009

Skøn økologisk butik, hvor alt er økologisk !

Skøn økologisk butik hvor alt er økologisk eller næsten da. Når jeg handler hos KOOGKO behøver jeg ikke tænke på om det er økologisk eller øko-tex, for stort set alt hos Mette er økologisk.
Samtidig er det dejlige basisvarer til rimelige penge, som elles kan være svært at finde økologisk.
Mette er meget imødekommende og servicen er i top. Hun har svaret seriøst på mine forespørgsler og bestilt efterspurgte varer hjem.
Det skinder helt klart igennem at hun ved hvad hun taler og hun virkelig går ind for økologi. Som en tidligere anmelder har skrevet: "man bliver klog af at handle hos KOOGKO" Det kan jeg kun tilslutte mig !
Jeg købte mine første varer hos Mette for nogle måneder siden og jeg har handlet nogle gange siden og det fortsætter helt sikkert.

Et fremtidsønske: Jeg ville nyde hvis butikken fik lidt mere børnetøj både bomuld, bambus, silke og uld i alderen 3-8 år. Vi er glade for Selana, Lille Barn, Serendipity og Engel.

Ja, 5 stjerner er faktisk for lidt............

Anh Thao Nguyen Duc

Dejlig dejlig

En butik, som samvittighedsfuldt forhandler med økologiske og miljørigtige produkter, fortjener da i sig selv mindst 4 stjerner. Min 5. stjerne går ubeskåret til Mette, der skinner af dejlighed for sine kunder :-)

Annette Kristensen

Rigtig god service

Det er altid en fornøjelse at handle med Mette. Hun er så sød til at svare på spørgsmål og tingene i butikken er lækre. Kan anbefales helt uden forbehold.

Rebecca Persson

Perfekt

Alt er i top; Service, leveringstid, svartid på mails, personlig rådgivning, indpakning, sortiment, mængderabat, faglig kvalitet i nyhedsbreve og blog, overskuelighed på hjemmesiden.... flot arbejde!
Forslag: Udvidelse af tøj-sortiment.

29. august 2009

Man bliver klogere af at handle hos Koogko

i hvert fald hvis man tager sig tid til at læse Mettes interessante nyhedsbreve - det er tydeligt at hun brænder for økologien og det giver mig tillid til Koogkos produkter - jeg VED at jeg får det jeg betaler for.

betjeningen er uovertruffen og ikke mindst hurtig og kvaliteten på tøjet er ikke til at tage fejl af - 5 stjerner fra mig !!

Lise P

29. august 2009

Super betjening og et rigtig flot varesortiment.

Helt fantastisk hjælpsomhed og god rådgivning. Ikke noget presseri. Og så er det en sjov og festlig hjemmeside, hvor der hele tiden sker noget nyt, kommer gode tilbud o.s.v. Gode og oplysende artikler om relevante emner er et ekstra +

Palle

21. august 2009

Fremragende opfølgning!

Der var knas med postvæsenet, så første forsendelse forsvandt, men ny pakke blev straks sendt, og der blev fulgt meget tæt op på, at den nåede frem som planlagt.

Louise

20. august 2009

Super butik i alle henseender

Altid fine varer og hurtig levering. Godt prisniveau og altid lydhør over for forslag til nye varer mv. God vejledning til produkterne på hjemmesiden og dejligt med nyhedsbreve samt artikler om økologi, skadelig kemi mv. på hjemmesiden. Jeg kunne blive ved, men skal blot varmt anbefale Koogko ++++++++++

19. august 2009

Varene kom dagen efter. Der var vedlagt en lille bonus i form af en pose vaskenødder, postkort samt en lille personlig besked på fakturaen, som lige satte prikket over I'et.

Lars Jensen

10. august 2009

En fantastisk oplevelse

Både produkt og service skal have topkarakter!

Signe Andersen

7. august 2009

Rigtig god service og hurtig levering

God og personlig betjening. Meget hurtig levering, og varer som lever helt op til forventningen. Kan helt klart anbefales.
Signe

Suzanne

7. august 2009

Helt fantastisk og personlig service

Jeg fik en fantastisk service og vejledning og fik uden problemer lov til at få ændret min bestilling da det viste sig at et andet valg ville være bedre.

Helt klart et sted jeg kan anbefale.

Trine

6. august 2009

5 KOOGKO

Hurtig og god betjening!

jasmin

4. juli 2009

Rigtig god og personlig service...

...der skaber et godt kundeforhold så man for lyst til at handle hos Ko og Ko igen!
Når der dog er så meget kært og lækkert tøj kunne det dog være rart det var i lidt flere størrelser, da jeg forelskede mig i et sæt der simeplhen var fopr småt til min 12 mdr gamle nevø - så jeg giver 4,5 stjerne da alt ellers er i topklasse!

Vh
Jasmin

Ellen

2. juli 2009

Super god service

Sendte min pakke samme dag til trods for at jeg først bestilt den kl. 14 - det er virkelig god service :-) Denne koogko kan klart anbefales.

Rikke Kristensen

30. juni 2009

Super forretning!!

Servicen er upåklagelig, der er hurtig levering, god kommunikation og der forhandles rigtig gode produkter..! Betjeningen er personlig, selvom der handles via nettet, og man får virkelig lyst til at handle der igen..

Tigertrine

28. juni 2009

Fantastisk service!

Udvalget er supergodt og varerne er altid økologiske og lækre. Svar på forespørgsler er lynhurtig, sød og venlig og utroligt kompetent. Det bedste sted at handle økologi til børn!

Mette

27. juni 2009

Masser af viden og god betjening

Jeg skrev til Mette med spørgsmål om stofbleer og fik hurtigt og udførligt svar. Hun har blepakker man kan låne og god information der følger med. Jeg kan kun anbefale Ko og Ko.

Charlotte

27. juni 2009

super god

Jeg havde store problemer med at finde flaskersutter til min datter men
da jeg kom ind på ko og kos hjemmeside fandt jeg endelig nogle hun
kunne bruge..så nu bliver der kun købt flaskesutter og flasker der
og så er det jo kun et plus at det er økologisk..

21. juni 2009

Hurtig, enkel og personlig e-handel

Har handlet jævnligt hos 'Ko og Ko' samt modtager også deres nyhedsbrev. Jeg har kun haft gode oplevelser med at handle der og varerne er altid af super kvalitet. Når man vælger at handle økologisk er det rart med et godt sortiment der også går ud over tekstiler. Jeg kan kun anbefaler at handle hos Ko og Ko :-)

Katrine Høyer Christensen

20. juni 2009

God service og lækker indpakning

Altid god og personlig service og hver gang er varerne pakket rigtig pænt ind.
Ros for hurtig levering. Elsker de køer :-D

Sussi Højmose

19. juni 2009

Hurtig hjælp, hurtig ekspedition, god service

Første gang jeg handlede hos Ko og Ko havde jeg mange spørgsmål som Mette svarede på ret hurtigt. Da jeg så bestilte kom varerne i løbet af meget få dage.

gitte

19. juni 2009

uovertruffen god service

jeg havde købt nogle vaskeskaller. Få dage efter ringer kogoko og fortæller, at en anden kunde havde reklameret over vaskeskaller fra samme parti som mit. Jeg kunne bare komme og få dem byttet. Iøvrigt var der ingen problemer med mit køb. Se det kalder jeg uovertruffen god service.

Ane

29. september 2008

God service og en hurtig levering

Dejligt børnetøj i en økologisk og god kvalitet.

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (82 anmeldelser)
koogko.dk
accepterer Trustpilots retningslinjer for indsamling af anmeldelser.
Virksomheden indestår for:
Alle kunder får mulighed for at anmelde
Alle klagesager offentliggøres
Over 20 anmeldelser
Over 85% positive anmeldelser
Trustpilot overvåger statistisk at alle kunder bedes anmelde.
Bekræftet af:
Peter H. Mühlmann
Direktør, Trustpilot
Koogko
KO OG KO - ØKOLOGI TIL BØRN
Velkommen til Ko og Ko - en personlig og behagelig netbutik med et meget stort udvalg i økologiske basisvarer til ungerne. God service og rådgivning...naturligvis :)
Kundecertificeret:
Antal anmeldelser:
Antal omtaler:
2 omtaler
Ret virksomhedsinfo
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?