[REPLY]
Veldig bra priser! Enetse minuset er at det tok over en uke før pakken ble sendt..? (stod ingenting om at den måtte bestilles). Det trekker mye ned..
Jeg er normalt ikke den store fan af indkøb via nettet. Det har derfor været en positiv oplevelse at købe hos Korssting.dk.
Det var en flot hurtig tilbagemelding på min telefoniske forespørgsel om rya, hvorefter jeg foretog min bestilling. Bestillingen blev bekræftet og senere meddelt, at varen var i restordre. 2 dage efter ny meddelelse om, at varen nu var afsendt. Jeg vil klart anbefale Korssting.dk til andre.
Forsendelsen tar lengre tid nå enn tidligere. Ellers gir de god service Jeg er fornøyd med deres netshop
Jeg kan ikke sige andet end at jeg er meget tilfreds med den service korssting.dk yder. Jeg fik det broderi jeg bestilte inden de 5 dage som butikken lover.
Jeg ser at andre klager over portoen, men det er billigere end hos andre butikker fordi handling ikke koster noget.
Sørine Andresen
Jeg bestilte et enkelt korsstingsbroderi, og modtog det 2 dage efter, super fedt... synes dog at betale 50 kr. i porto er for meget, der stod porto 24 kr. på konvolutten...
Fik email hurtigt omkring vare levering, så synes det var super :)
Handler der stenstikkert igen - trods portoen
Købte nogle korsstingsbroderier (u. 500 gr) og måtte af med 59.9 DKK i porto - på trods af at de på deres forside reklamerer med porto til 44,9 i hele DK.
Email-ordreopdatering var irriterende langsom (fik kun een mail), men pakken ankom inden for det adviserede tidsrum i fin stand.