[REPLY]
Billige varer, super hurtig levering. Det eneste lille bitte minus er, at jeg synes porto er en smule dyrt :0)
Jeg kan kun anbefale kostumelandet til alle andre!!! begrundelse følger. Bestilte 7 kostumer ved kostumelandet da prisen var billig. Allerede dagen efter modtager jeg mine kostumer, det er sjældent at firmaer er så gode til at få varene ud af huset og det var jeg ovenud tilfreds over. Da jeg får pakket kostumerne op, opdager jeg så at en af kostumerne er defekte. Derfor skriver jeg til Kostumelandets kundeservice, og bliver bedt om at sende kostumet tilbage. Jeg sender kostumet tilbage ved at betale med dankort nede på posthuset, det kostede 86 kr. Kostumelandet ville betale fragten, og havde overført de 86 kr, inden de overhovedet var blevet trukket på mit kort ( nede fra posthuset ). Jeg får 2 dage efter et nyt kostume som intet fejler. Jeg har sjældent oplevet så god en kundeservice, og effektivitet. Ville aldrig tøve med at handle ved Kostumelandet.dk igen! :)
Jeg modtog min pakke her den anden dag, for det første modtog jeg pakken efter 2 dage - hvilket de på andre hjemmesider altid lover, men aldrig holder.
Kostumet sagde mig desværre ikke så meget, så jeg ønskede at returnere det. Jeg skrev ind til dem, og jeg fik svar på mine mails rigtig hurtigt
Personligt bestiller jeg en del fra nettet, bl.a. fra asos, nelly etc. men aldrig har jeg haft så god en oplevelse med kundservicen som hos kostumelandet. Jeg har nu fået mine penge tilbage igen og alt er godt - det kan kun anbefales at bestille derinde fra :-)
Jeg er super glad - TAK KOSTUMELANDET!
Jeg bestilte mandag aften og modtog onsdag morgen min ordre. Alt var i orden og fik endda en pose slik :) TAK - handler helt klar her igen :)
Fik min ordre efter forholdsvis kort tid, da det var over en weekend tog det selvfølgelig lidt ekstra tid. Dog kom den ene af udklædningerne i den forkerte størrelse, men da størrelsen lige kunne gå, så orkede jeg ikke til at ringe derind og klage. Men ellers var alt fint.
Suuuuper handel! Alt var som jeg håbede, leveringen gik fint, og elsker detaljen med den lille pose slik, som I har sendt med i pakken, kan helt klart anbefale jer andre, at købe herinde fra! :)
Det er ærgerligt at siden ikke er så kendt, for ud af de mange sider med det ønskede kostume, var det klart billigst her. Derudover fik jeg den leveret ved døren to dage senere med en lille slikpose og et "tak for din ordre :-)". Det skal lige siges, at da jeg sendte en mail for at spørge om, hvor mit kostume ville blive leveret, fik jeg svar samme dag. Kan klart anbefales.
Jeg bestilte et gladiator kostume d 29 april 2013, lavede en fejl på oplysningerne ringede til dem og de rettede det med det samme og sendte den afsted samme dag bestillingen var lavet... Allerede dagen efter var det landet på posthuset og kunne afhentes d. 1 maj. Det var jo perfekt .. STOR ros til kostumelandet.. og prisen var genial go. ! Det er ikke sidste jeg jeg bestiller derfra !!! :D
Modtog dagen efter bestilling. Med et sødt: tak for ordren og en lille pose slik. Kan kun anbefales :)
Skal du købe tøjet du bare må eje til den store fest, så køb hos kostumelandet.dk der fås ikke bedre servise end der. Jeg vil stærk anbefale at du benytter dem ved alle dine kostume køb. Jeg handler ikke andre steder mere.
super god hjemmeside, stort udvalg, god service og hurtig levering. Det er ikke sidste gang vi køber der.
da jeg fik min pakke var produktet defekt, men så blev der sendt en ny efterfølgene. hurtig levering, og billig fragt.
tjaa... go' handle
Det var overraskende nemt at handle hos kostumelandet.dk. Man fik følgende opdateringer om hvor langt min bestilling var og der var en god vejledning til, hvordan levering af pakken skulle foregå. Nemt og uden problemer.
Dette er nok den bedste og mest tilfredsstillende købsoplevelse jeg nogensinde har oplevet med handel på nettet.
Jeg bestilte mine varer søndag aften, og allerede kl. 5.04 næste morgen (mandag) fik jeg en mail om, at mine varer var pakket og klar til afsendelse.
Tirsdag kl ca. 10 får jeg så en sms om, at min pakke er klar til afhentning i den nærmeste GLS-shop..
Jeg får hentet pakken og alt er som det skal være, så det er så lækkert :D
Ydermere yder siden den service, at hvis du finder en lignende vare et andet sted på nettet til samme pris, får du 10 % afslag på din ordre. Hvilket virkeligt er god service, og jeg var skam heller ikke i stand til at finde varerne til en bedre pris nogen andre steder..
kostumelandet.dk har også fri fragt over 100 kr, som virkeligt er en ypperlig luksus-service, da de fleste steder kræver et minimumkøb på 500 kr for denne service, samt ikke giver kunden mulighed for selv at vælge hvilket fragtfirma, man skulle ønske..
Så det er igen virkeligt en god service !
De lover dag til dag levering, og det overholdes til punkt og prikke.
Jeg er virkeligt, virkeligt tilfreds med mit køb, og kan nu holde Halloweenfest med mit nye udstyr :)
Jeg vil bestemt handle her igen, næste gang jeg skal bruge et kostume til en festlig lejlighed !
Det gik super hurtigt med at bestille hos Kostumelandet.
Deres hjemmeside gør det nemt at se hvor hurtigt man kan få varen leveret og dette blev 100 % overhovedet.
Dette er meget rart, hvis man er ude i sidste øjeblik og købe et kostume.
Jeg kan kun rose Kostumelandet.dk. Hurtig levering, fine varer til gode priser - jeg kommer tilbage:-)
Camilla
Jeg bestilte mit kostume til sidste skoledag hos Kostumelandet.dk
Grunden dertil:
1. Skulle bruge hurtig levering, hvilke Kostumelandet 100% opfylder, til forskel for mange andre kostumevirksomheder. Det kom dagen efter!
2. Kostede 139,- DKK hos kostumelandet, hos Festogfarver.dk kostede det nøjagtigt samme 289,-
Kostumelandet er super billigt, og leverer dagen efter...!
3. Smadder god service, og de har beskrevet kostumerne med nyttig info osv.
Kostumelandet.dk kan stærkt anbefales!
Super hurtig levering, varen levede helt sikkert op til forventningen.jeg vender meget gerne tilbage hvis jeg skal bruge andet en dag. Kun ++++++++++++ herfra
Service var god - tilpas med information og meget hurtig levering.
Jeg købte et billigt produkt og forventede ikke alverden.
Desværre gik kostumet op i syningen flere steder allerede efter en gangs brug - selv af et billigt kostume forventede jeg lidt mere holdbarhed, især når det er til børn.
Jeg har ikke klaget over produktet og kan derfor ikke udtale mig om hvordan man ville have behandlet min klage.
Virkelig fin og hurtig service. Desværre levede kjolerne slet ikke op til forventningerne. Det var tydeligt at der var gjort en masse ved kjolen på billedet, som ikke var ført videre på de kjoler, vi modtog. Kan dog se at det er det samme billede, de anvender på alle andre sider, så det må være et standard billede de alle anvender.
Super god betjening pr. tlf. Skulle bruge det hele næste dag og det var leveret næste dag. Super god service som andre firmaer godt kunne lære noget af :-)
Dejligt stort udvalg og hurtig levering. Til gengæld var meget tilbehør klart for dyrt.
Man vælger varen i webshoppen, får ordre bekræftelse på mail, hurtig levering og fine vare. Ingen problemer!!
Er meget glad for kostumet. Det passede til beskrivelsen på hjemmesiden og var en stor succes. Forsendelsen var hurtig. Vil handle der igen.
Stort vareudvalg. Super let bestilling og betaling. Hurtig og professionel levering... SÅDAN :o)
Mandag bestiller jeg noget pirat kostume til min veninde og jeg, som vi skal bruge om lørdagen. Inde på hjemmesiden står der at der er dag-til-dag-levering, så derfor tænker vi at det kan jo sagtens nå at komme.
Efter vi har betalt og det hele, modtager vi en mail hvor der står at det vil blive sendt torsdag og vi derfor har det fredag.
For at være sikker på at vi har det til lørdag, hvor vi skal bruge det, ringer jeg derover onsdag og spørger om de er sikre på jeg får det fredag, fordi jeg altså skal bruge det lørdag. Damen i telefonen siger at det er hun sikker på, men hvis det ikke kommer så vil de ringe til mig.
Fredag venter min veninde og jeg på at pakkeposten kommer, da den kommer har den ikke en pakke med til mig og der ligger ingen seddel i postkassen. Derfor går jeg ind og tjekker min mail, hvor jeg kan se at de torsdag har skrevet, at det ikke bliver sendt før fredag og, at hvis jeg vil have det til lørdag skal jeg ringe til dem mellem 9-12!! Men jeg tjekker jo ikke min mail når de har sagt at de vil ringe!!!!
Så står man der unden kostume og bliver nødt til at finde på noget selv - fandme øv når man havde glædet sig til, at ens kostume skulle komme!!
Jeg får det så om tirsdagen, men der mangler en kjole og det havde jeg ikke fået nogen mail om!
Alt alt alt for dårligt!!!
Ida Julie fandt anmeldelsen nyttig
Meget hurtig levering. Fik præcise oplysninger om leveringen - både forventet levering og så besked om at leveringen var ankommet til afhentning. En god oplevelse - plejer ellers aldrig at handle på nettet.
Kæmpe udvalg & god kvalitet - hurtig levering & hatte med god service.
Jeg er blevet klædt på til at anbefale dem.
Det var helt okay, liiiige på nær et pistol skulderhylster jeg købte - godt nok kun til ca. 40 kr. De små trykknapper der skulle holde hylsteret fast nede ved bæltet raslede bare af - og ja jeg mener 'raslede' - ikke bare een lille knap men hele 3 stk. (meningen var nok at det skulle være justerbart) Knapperne var knækket på midten, så både for- og bagside bare faldt af. Kostumelandet.dk kan jo ikke rigtig gøre for dette, men jeg pointerer bare, at jeg var rigtig uheldig med denne vare. - Bedre held næste gang.
plus for besked ved afsendelse og punktlig levering. Minus for at paryk og varer var i stykker ved levering og ikke holder mål ved brug.
Varen var ikke den vare jeg bestilte, og den skulle desuden afhentes i en GLS butik, hvilket ikke blev oplyst ved bestillingen som til og med var dyrere end hvis post dk havde leveret på adressen.
Ida Julie fandt anmeldelsen nyttig
Udemærket produkt vi modtog, men dårlig levering. Er på intet tidspunkt blevet informeret om, at pakken ikke blev modtaget med Post Danmark men derimod GLS. Derfor den dårlige anmeldelse.
Jeg bestilte en del varer fra kostumelandet.dk. Jeg fik ikke nogen bekræftelsesmail med ordren i. Det var irriterende. Jeg modtog jeg en mail om at der var kommet en pakke fra noget der hed Webshops. Tja, det hed forretningen jo ikke, selvom den teknisk set er en webshop. Hvis man køber mange varer på nettet og venter flere pakker er det dødirriterende ikke at få nogen ordentlig kommunikation fra forretningen om at ordren er i orden og hvorhenne i verden den befinder sig.
Hjemmesiden er meget meget mærkelig og svær at finde rundt på. Fx kan man søge efter en vare, men det fungerer meget dårligt. Fx kan man ikke søge på varenummer. Eller hvis man søger "grøn hat" for at finde noget robin hood/peter pan-agtigt, så er søgeresultatet hverken hatte eller noget jeg kan bruge til noget.
Det kunne også være rart at man kunne søge i kategorier for enkeltdele, fx "hatte", "parykker" etc. Det ville have gjort det nemmere for mig at finde den famøse grønne hat.
Derudover var det fint at handle med kostumelandet. Gode priser og hurtig levering.