We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kostumelandet anmeldelser

Kostumelandet Logo
Kunderne om Kostumelandet : »helt perfekt« »Service god - produkt knap så godt« »Virkelig god service men desværre levede produktet ikke op til billedet« 72
Godt
7.4 af 10

72 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (72)

helt perfekt

Super hurtig levering, varen levede helt sikkert op til forventningen.jeg vender meget gerne tilbage hvis jeg skal bruge andet en dag. Kun ++++++++++++ herfra

Udvalgt anmeldelse om Kostumelandet

Virkeligt god service!

Bestilte mine ting mandag, og fik en e-mail tirsdag hvor der stod af varerne var bestillingsvare, og at de ville blive lidt forsinkede. Der stod i e-mailen, at hvis man skulle bruge det om fredagen skulle man ringe til dem. Fint nok tænkte jeg, der var 15 dage til at jeg skulle bruge tingene, så det var ligemeget om jeg fik dem i den efterfølgende uge. Om torsdagen får jeg så en e-mail hvor der står, at tingene nu er sent og om fredagen får jeg så besked på at jeg nu kan hente dem. Så selvom det var bestillingsvare, der var forsinkede, fik jeg alligevel tingene inden for de 4-5 hverdage, som lovet - og det er i hvert fald rigtig god service!! Samtidig er varerne i god kvalitet og jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Kostumelandet

Service god - produkt knap så godt

Service var god - tilpas med information og meget hurtig levering.
Jeg købte et billigt produkt og forventede ikke alverden.
Desværre gik kostumet op i syningen flere steder allerede efter en gangs brug - selv af et billigt kostume forventede jeg lidt mere holdbarhed, især når det er til børn.
Jeg har ikke klaget over produktet og kan derfor ikke udtale mig om hvordan man ville have behandlet min klage.

Kostumelandet

Virkelig god service men desværre levede produktet ikke op til billedet

Virkelig fin og hurtig service. Desværre levede kjolerne slet ikke op til forventningerne. Det var tydeligt at der var gjort en masse ved kjolen på billedet, som ikke var ført videre på de kjoler, vi modtog. Kan dog se at det er det samme billede, de anvender på alle andre sider, så det må være et standard billede de alle anvender.

Fint

Jeg har ikke nogen klager det gik fint, fik varen som planlagt. Så tak

Kostumelandet

God kvalitet og hurtig levering

Alt i alt en anbefaling værdig :o)

Kostumelandet

Super betjening og hurtig levering :-)

Super god betjening pr. tlf. Skulle bruge det hele næste dag og det var leveret næste dag. Super god service som andre firmaer godt kunne lære noget af :-)

Kostumelandet

Kostumelandet: Hurtig levering; småting dog noget dyre ifht hovedkostume

Dejligt stort udvalg og hurtig levering. Til gengæld var meget tilbehør klart for dyrt.

Tip top

Man vælger varen i webshoppen, får ordre bekræftelse på mail, hurtig levering og fine vare. Ingen problemer!!

Kostumelandet

Flot kostume og hurtig levering til passende pris

Er meget glad for kostumet. Det passede til beskrivelsen på hjemmesiden og var en stor succes. Forsendelsen var hurtig. Vil handle der igen.

Super.

Nem, overskuelig hjemmeside, fair pris og hurtig levering!

Hurtig og professionel betjening

Stort vareudvalg. Super let bestilling og betaling. Hurtig og professionel levering... SÅDAN :o)

Fik det ikke til tiden!

Mandag bestiller jeg noget pirat kostume til min veninde og jeg, som vi skal bruge om lørdagen. Inde på hjemmesiden står der at der er dag-til-dag-levering, så derfor tænker vi at det kan jo sagtens nå at komme.
Efter vi har betalt og det hele, modtager vi en mail hvor der står at det vil blive sendt torsdag og vi derfor har det fredag.
For at være sikker på at vi har det til lørdag, hvor vi skal bruge det, ringer jeg derover onsdag og spørger om de er sikre på jeg får det fredag, fordi jeg altså skal bruge det lørdag. Damen i telefonen siger at det er hun sikker på, men hvis det ikke kommer så vil de ringe til mig.
Fredag venter min veninde og jeg på at pakkeposten kommer, da den kommer har den ikke en pakke med til mig og der ligger ingen seddel i postkassen. Derfor går jeg ind og tjekker min mail, hvor jeg kan se at de torsdag har skrevet, at det ikke bliver sendt før fredag og, at hvis jeg vil have det til lørdag skal jeg ringe til dem mellem 9-12!! Men jeg tjekker jo ikke min mail når de har sagt at de vil ringe!!!!
Så står man der unden kostume og bliver nødt til at finde på noget selv - fandme øv når man havde glædet sig til, at ens kostume skulle komme!!
Jeg får det så om tirsdagen, men der mangler en kjole og det havde jeg ikke fået nogen mail om!
Alt alt alt for dårligt!!!

Særdeles glimrende

Meget hurtig levering. Fik præcise oplysninger om leveringen - både forventet levering og så besked om at leveringen var ankommet til afhentning. En god oplevelse - plejer ellers aldrig at handle på nettet.

• Mette
  • middelfart, DK
  • 1 Anmeldelse

fantastisk oplevelse

super hurtig levering og fantastisk udvalg

Kostumelandet

Hvilket "land" med kostumer.

Kæmpe udvalg & god kvalitet - hurtig levering & hatte med god service.
Jeg er blevet klædt på til at anbefale dem.

Kostumelandet

Jeg fik mine varer til tiden

Det var helt okay, liiiige på nær et pistol skulderhylster jeg købte - godt nok kun til ca. 40 kr. De små trykknapper der skulle holde hylsteret fast nede ved bæltet raslede bare af - og ja jeg mener 'raslede' - ikke bare een lille knap men hele 3 stk. (meningen var nok at det skulle være justerbart) Knapperne var knækket på midten, så både for- og bagside bare faldt af. Kostumelandet.dk kan jo ikke rigtig gøre for dette, men jeg pointerer bare, at jeg var rigtig uheldig med denne vare. - Bedre held næste gang.

Kostumelandet

Hurtigt og effektivt - god information om levering

Kostumelandet

punktlig, men halvdårlig udstyr.

plus for besked ved afsendelse og punktlig levering. Minus for at paryk og varer var i stykker ved levering og ikke holder mål ved brug.

Kostumelandet

hurtig levering og fin kvalitet

Kunne dog godt have stået at kjolen var med bindestrop om nakken

• Mia
  • Aarhus, DK
  • 1 Anmeldelse

forkert vare og ukendt leveringssted.

Varen var ikke den vare jeg bestilte, og den skulle desuden afhentes i en GLS butik, hvilket ikke blev oplyst ved bestillingen som til og med var dyrere end hvis post dk havde leveret på adressen.

Kære Mia

Kan jeg få dig til at sende os dit ordrenummer samt hvilken vare du har modtaget. Det er selvfølgelig ikke meningen, man skal modtage et forkert kostume, så det forhold vil jeg meget gerne rette op på?

Mht. GLS eller Post Danmark, så står det både i betingelserne og når du vælger leveringsmetode ifm. bestillingen. Desuden har vi oplyst leveringsmetoden i menupunktet "levering".

Her står der følgende: "Dagen efter afsendelsen ligger pakken klar til afhentning i den nærmeste pakkeshop (GLS) eller postbutik (Post Danmark)."

Hvis man ønsker en specifik leveringsmetode herunder en omdelt levering med Post Danmark, så skriv det i notat feltet ifm. bestillingen.

Vi tager dog din kritik med mere synlighed meget seriøs, og vil i fremtiden se om vi kan gøre leverinsmetoden mere synlig.

Dårlig levering

Udemærket produkt vi modtog, men dårlig levering. Er på intet tidspunkt blevet informeret om, at pakken ikke blev modtaget med Post Danmark men derimod GLS. Derfor den dårlige anmeldelse.

Kære Camilla

Kostumelandet

Irriterende at man ikke får bekræftelsesmail

Jeg bestilte en del varer fra kostumelandet.dk. Jeg fik ikke nogen bekræftelsesmail med ordren i. Det var irriterende. Jeg modtog jeg en mail om at der var kommet en pakke fra noget der hed Webshops. Tja, det hed forretningen jo ikke, selvom den teknisk set er en webshop. Hvis man køber mange varer på nettet og venter flere pakker er det dødirriterende ikke at få nogen ordentlig kommunikation fra forretningen om at ordren er i orden og hvorhenne i verden den befinder sig.

Hjemmesiden er meget meget mærkelig og svær at finde rundt på. Fx kan man søge efter en vare, men det fungerer meget dårligt. Fx kan man ikke søge på varenummer. Eller hvis man søger "grøn hat" for at finde noget robin hood/peter pan-agtigt, så er søgeresultatet hverken hatte eller noget jeg kan bruge til noget.

Det kunne også være rart at man kunne søge i kategorier for enkeltdele, fx "hatte", "parykker" etc. Det ville have gjort det nemmere for mig at finde den famøse grønne hat.

Derudover var det fint at handle med kostumelandet. Gode priser og hurtig levering.

Hej Lise

Tak for at du gav dig tid til at fortælle om din oplevelse, samt roserne til sidst. Vi vil tage dine overvejelser med i vores videreudvikling af hjemmesiden.

Normalt får alle kunder en bekræftelsesmail fra vores shop system, samt en mail den efterfølgende dag fra Kostumelandet med enten forsendelsesinformation eller flere detaljer om ventetider på skaffevarer.

GLS sender desuden en SMS når pakken er klar til afhentning. Det er korrekt at den information, der kommer fra GLS bruger vores firmanavn Webshops A/S. Det vil vi gerne have ændret, men det er teknisk ikke muligt.

Jeg vil antage, at der må være gået noget galt iht. din modtagelse af vores emails. Det kan skyldes flere ting såsom fejl i e-mail adresse, en fyldt indbakke eller at den er havnet under uønskede e-mails. Sidstnævnte er dog ikke normalt, da vores e-mails sendes verificeret. Men der kan selvfølgelig være indhold i mailen f.eks. fra produkttekster, der får den til at havne under uønskede emails.

Kostumelandet

Super service og god handel

Www.kostumelandet.dk ydede en god service, bl.a ved, at jeg fik varen leveret før tid. Telefonisk kontakt var også med god service.

Billige kostumer

Købte kostumer hos kostumelandet.dk, da de helt klart var de billigste. Bestilling, ordrebekræftelse og levering gik helt efter bogen. Eneste lille minus var, at den vedlagte faktura/følgeseddel i pakken ikke var korrekt. Men priserne i ordrebekræftelse og det beløb, der blev trukket fra mit dankort var rigtige nok, så det var til at leve med.

Billige priser, hurtig levering

Bestilte fastelavnstøjet til min datter og jeg. Kostumelandet var klart det billigste sted + billigste fragt. Pakken kom hurtigt.

Go' service - Go' kvalitet

Jeg er tilfreds med Kostumelandet... Alt var som det skulle være. Jeg er happy.

Der er et stort udvalg, som er af god kvalitet. Der er noget for enhver smag :-) Desuden har jeg aldrig oplevet at min levering er kommet for sent eller noget. Dette gør også bare at Kostumelandet er meget troværdig.

Helt klart en side jeg vil anbefale til andre, og selvfølgelig selv bruge ud i fremtiden...

dårlig service!

For snart 2 uger siden sad jeg og mine unger og kiggede fastelavnskostumer på nettet, vi endte med at vælge kostumelandet, men det skulle vi ikke have gjort! Vi valgte 2 kostumer, hvoraf det ene var en leveringsvare, og derfor ville der gå en 5-6 hverdage, hvilket jeg regnede ud godt kunne nåes inden fastelavnsfesten i min søns børnehave. Jeg modtager mails i løbet af ugen og bliver fint informeret, bl.a får jeg en mail hvor der står, at der er problemer med det ene kostume (leveringsvaren), men at de forventer at kunne levere det torsdag (6 hverdage efter min bestilling). Onsdag eller torsdag får jeg så en en mail hvor der står at min søns kostume er udsolgt og de derfor vil vente med at sende min datters, men at jeg kan kontakte dem med henblik på at finde et andet kostume?! Denne besked ser jeg først dagen efter den er modtaget, men der er der samtidig en anden mail hvori der står at nu er ordren afsendt. Jeg tænker hvad er afsendt?
Fredag eftermiddag henter jeg så min pakke i en GLS-shop (Vil lige nævne at fastelavnsfesten i min søns børnehave var fredag formiddag :-() ..... Da jeg kommer hjem og åbner pakken er det hele der.... UNDTAGEN min datters kostume, som kostumelandet har haft klar hele tiden!!?? Dårlig, dårlig service og ikke styr på tingene!

For god ordens skyld vil jeg nævne at jeg nu får pengene tilbage for det kostume, der ikke var fremsendt, men forløbet er under al kritik! Undrer mig over alle de positive anmeldelser herinde??! Jeg handler ikke hos kostumelandet igen og vil bestemt ikke anbefale andre at gøre det.

Tania Iversen

Kære Tania

Vi beklager meget at der manglende et kostume i din pakke, det er en fejl fra vores pakkers side, og det må du meget undskylde. Vi har tilbageført pengene her mandag morgen til din konto.

Mht. sagens gang, kan jeg selvfølgelig godt se at du får flere forskellige informationer, der virker tvetydig.

Forløbet er følgende:

1) Den 08-02-2012 får vi din ordre.

2) Den 09-02-2012 sender vi en mail til dig, hvor du bliver underettet om, at vi først kan sende din ordre torsdag pga. en af varerne skal bestilles hjem fra vores levandør.

3) Onsdag den 15-02-2012 underetter vi dig om, at I den forsendelse der er kommet fra vores leverandør er kostumet ikke med.

4) Vi modtager dog kostumet om torsdagen fra vores levandør, og skynder os at sende den til pakning, så du kan nå at have kostumerne til om fredagen. Det sker torsdag den 16-02-2012. Altså som planlagt iht. den første meddelse som du modtog fra os.

5) Pakken liger klar til afhentelse fredag den 17-02-2012

6) Du underetter os her i weekenden om et manglende kostume, og du får pengene retur for kostumet straks mandag morgen.

Jeg håber du vil tage imod vores undskyldning iht. den manglende vare.

Kostumelandet

God service men dårlig kvalitet

Jeg har oplevet en rigtig god service fra Kostumelandet. Da de ikke havde min vare på lager skrev de en mail og holdte mig hele tiden opdateret om, hvor langt de var med min ordre.
Dog skal de siges at tøjet er af meget dårlig kvalitet i forhold til prisen. Jeg måtte til at sy nogen dele fast inden jeg kunne bruge tøjet første gang ellers ville det falde af, det synes jeg ikke skulle ske med en kjole til 300 kr.

Kostumelandet.dk

Hurtig ekspedition. Meget hjælpsomme :-)

Efter bogen

Jeg har flere gange bestilt kostumer via kostumelandet.dk og har hvert gange været meget tilfreds. Hvis kostumet ikke passer har der aldrig være problemer med at få det byttet og få pengene tilbage. Så jeg kan kun give Kostumelandet mine varmeste anbefalinger og jeg stoler 100% på dem.

• BS
  • BS
  • Kolding, DK
  • 3 Anmeldelser

Ikke imponerende

Da kostumerne skulle bestilles stod der mål på siden, så man kunne se om det ville passe, dette var også helt korrekt, dog manglede længde på både ærmer og ben. Dvs. da kostumet blev modtaget, i øvrigt ikke hjemme hos mig selv (man betaler da fragt?) men i nærmeste GLS shop (i mit tilfælde 16 km væk) var både ærmer og benlængde for kort! Kostumelandet burde skrive alle relevante mål ind på deres kostumer, OG skifte pakke-leverandør.

Helt i orden service

Jeg vil klart anbefale kostumelandet.dk til alle, som har brug for udklædning til en fest. priserne er i bund, servicen er i top mht.levering osv, så har intet at klage over. Fra jeg bestilte til jeg fik varen leveret med gls, gik der 2 dage, og jeg fik besked pr sms når pakken var afleveret på afhentingsstedet.

Så alt i alt intet at klage over 5 stjerner herfra :-)

Mvh. Thomas Nielsen

Kostumelandet

Super professionel og hurtig behandling

Her kommer jeg til at handle igen. Produkterne lever i høj grad op til forventingerne.

Kostumelandet

Mit køb af fastelavnsdragt til 6 årig dreng.

Jeg har været utrolig glad for at handle hos kostumelandet.dk.
Denne netshop har leveret højere end sædvanlig service. Handlen har været godt oplyst, fra jeg fandt varen på deres side, med den forventede leveringstid (som var fuldstændig til at stole på), til en efterfølgende bekræftelse og til slut endnu en mail da min vare var på vej i posten. Varen var også som forventet. Størrelsen som ofte er svær ved fastelavnstøj var korrekt og passer vores dreng som håbet. Alt handle her kan kun anbefales!

Rigtig godt...

Købter Halloween kostume til vores datter, i fin kvaltitet. Overskuelig hjemmeside, gode priser, track & trace og hurtig levering med GLS.

Så fint...

Flot hjemmeside med stort udvalg. Fik efter bestilling en mail, om at varen var en skaffevare og de forventede, at få den hjem om fredagen. Fredag lå den dog allerede i min postkasse :)

Kostumelandet

Det var nemt og billigt af handle på kostumelandet.dk og så kom varerne meget hurtigt...

både og

Kostumet jeg har fået tilsendt er rigtig fint.. Men jeg syntes det er dårligt, at når i på billedet har sko og stav, at det så ikke engang kan købes på hjemmesiden. Det synes jeg er lidt misvisende. Jeg kunne i hvert fald ikke finde det derinde.

God service men,

i har en rigtig god service, og super nem hjemmeside, er generalt tilfreds med kendskabet med jer. Det eneste der trækker det ned, er at det kostume jeg har købt, ikke er helt det samme som det billed man ser på hjemmesiden, feks. er kjolen korter og er ikke ens med billedet, det eneste der passer på billedet er farverne, kjolen er i noget filt af en art, og det ser man ikke på billedet. blev lidt skuffet da jeg modtog den, men kan leve med det.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk