We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Krak anmeldelser

Krak Logo
Kunderne om Krak : »Excellent« »Kun når der ikke er andre udveje« »fantastisk« 52
Middel
6.1 af 10

52 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (52)

Excellent

Kan virkelig finde folk og firmaer

Udvalgt anmeldelse om Krak

Krak

Hvorfor virker det ikke altid

hvorfor kan man ikke altid finde den person eller det firma man ønsker at finde på krak.dk, men det kan man tit på andre sider tilsvarende til krak.dk, måske er deres "søgefunktion" ikke god nok, eller ogås gør de noget andet forkert. Jeg er stort set holdt op med at bruge krak.dk og overgået til en anden side.

Krak

Kun når der ikke er andre udveje

Jeg har desværre af og til brug for at kunne se Krak´s skråfotos i de byer hvor de har dem, men herudover gør jeg hvad jeg kan for at finde andre tjenester. - Der er alt for mange og alt for anmasende reklamer, for mange "userneeds-undersøgelser" og andet gøjl, og ofte kan man ikke have nogen særlig tiltro til hverken adresser eller telefonnumre. - Det er måske ikke Kraks skyld at flere og flere benytter taletidskort, har hemmeligt nummer og lign., men da man samtidigt oftere har brug for en mailadresse bliver krak - og andre tilsvarende opslagsværker heldigvis snart overflødige.
Som erhvervsperson har jeg været så uheldig at prøve at købe en annonce hos krak. - Mit bedste råd til andre er at lade være med det. - Krak / eniro er ikke meget anderledes end andre annoncehajer, og man bliver meget nemt fanget af at krak har en helt anden opfattelse af en aftale end een selv.- Og modsat Google har i alle tilfælde min annonce på Krak ikke nogen som helst målelig effekt.
Krak var engang et fint opslagsværk og en virksomhed der gav en fin service.- Det er de desværre ikke længere. -

fantastisk

fantastisk hjemmeside

Krak Som Vi Kender Det

Siden kan være en lille smule forvirrende første gang man bruger den, men den er glimrende til at slå alt fra adresser til telefonnumre op. Lay-outet kunne være bedre men alt-i-alt er det en god og solid hjemmeside som tjener sit formål godt.

Super Mobil Appp!!!

Har lige downloaded deres mobil app som automatisk genkender hvem der ringer så man kan sætte dem på sin kontakt liste:-)

Ikke fuldt brugbart

Krak er fin nok, men De Gule Sider har mange flere personer og telefonnumre. Skal man søge på noget, er der større held derinde end ved Krak, desværre.

Unødvendig og dårligt underrettet

Det virker ikke som om Krak opdaterer deres nummeroplysninger overhovedet. Ifølge dem er mit telefonnummer bundet til min mor, selvom det er år siden, jeg omregistrerede ejeroplysningerne til mig selv. Det giver mulighed for at ændre sine oplysninger, hvilket jeg har gjort flere gange -de træder bare ikke i kraft.

Krak

Tror Krak stoppede sine opdateringer da Eniro købte dem?

Helt elendig og uopdateret "opslagsværk".
Selv ikke deres rutebeskrivelser, som i "gamle dage" var meget pålidelige, kan man bruge til ret meget mere. De har ikke opdateret det danske vejnet i flere år!
Køb hellere en GPS, hvis du vil slippe for at køre helt forkert ved hjælp af en rutebeskrivelse fra krak.dk!
Dette lærte jeg på den hårde måde for et par uger siden!

Krak

Synd man ikke kan gemme sin adresse på ruteplanlægningen

For nogle år siden kunne man gemme sin adresse under ruteplanlægning så man ikke skulle skrive den hver gang man brugte søgefunktionen. Det savner jeg meget. Der er også tit problemer med at skrive ruten ud, uden at printe kortet med.

Nemt og enkelt.

Fedt at søge på kraks.

Skuffende.

Halvdelen af de numre man søger, kan den ikke finde til trods for at jeg er sikker på de kan findes. Blandt andet når man tester det med familiens numre. Der dukker ikke mange op trods det at de har haft samme nummer i mange år og ikke er hemmeligt.

MANGLER INNOVATIVITET

KRAK VAR GODE I GAMLE DAGE, MEN DE MANGLER AT FØLGE MED TIDEN

Langsom og reklamebefængt

Krak er efterhånden blevet en kedelig oplevelse - langsom opdatering af kortet og irriterende reklamer over det hele.
Er gået over til at bruge GoogleMaps i stedet.

Min GPS.!

Bruger altid krak, hvis jeg skal finde ruter eller personer, misser en gang imellem, men synes krak er bedre end google maps.! :)

Genial hjemmeside

Krak er en genial hjemmeside. Den kan bruges til mange formål.

Hvis der er nogen der ringer til mig, tjekker jeg altid hvem det er, og hvor det er fra på Krak.dk.

God

Dette er en god side, selvom den kan drille lidt engang imellem.

Krak

Synes aldrig man finder den/dem man leder efter

Bruger tit krak til at slå kunde oplysninger op.
Synes dog ret sjældent man finder den man leder efter..
Synes det ville værre bedre at slå virksomhed og privat sammen så der blot var 2 søge felter.. så hvis man søger på et nummer/navn/adresse så finder den både virksomheder og private med oplysningerne.. ville forenkle bruge en hel del.

Hej Lasse

Tak for dine kommentarer.

I forhold til opslag af kundeoplysninger vil vi foreslå, at du prøver vores søstertjeneste Proff.dk, der er mere business-orienteret og bl.a. indeholder oplysninger om virksomheders ledelse og økonomiske nøgletal.

Hvis du skulle eje en iPad, kan du prøve at hente den spritnye app Krak til iPad - der tester vi nemlig søgefunktionen med kun ét søgefelt.

Krak

Nem at finde rundt på - rutevejledning ringere end før

Siden er nem at finde rundt på. Rutevejledning er blevet betydeligt ringere end før. Der er f.eks. ikke pile der viser, hvornår man skal dreje. Det var en stor hjælp, når man printede rutevejledning ud.

Hej Tina

Tak for dine kommentarer. Vi er selvsagt kede af, at du oplever, at Kraks rutevejledning er blevet ringere. Vi arbejder hele tiden på at forbedre tjenesten, og vi vil tage dit input omkring udprint af pile med i det videre arbejde.

Ven i nøden!

Har alle de fornødne funktioner!

vejledende

hjemmesiden er god til finde bestemte oplysninger om personer og adresser.

Krak

Utroligt at de kan huske hvor alle de mennesker bor ?

God til at finde personer og firmaer som man ikke kan Google.

en god side !

den er fin nok men når man ikke har været inde og taste et nummer ind som man helst ikke vil have en og det kommer ind alligevel... det træls

Alt for mange pop ups

Gider simpelthen ikke alle deres reklamer og brugerundersøgelser

Kopy/paste funktion????

HVORFOR - kan man ikke kopiere en adresse ind fra en anden hjemmeside?, - det er sku da for dumt.

Hej Sidney

Kan vi få dig til at uddybe det problem, du oplever? Du skulle nemlig meget gerne kunne copy/paste-tekst ind i Kraks søgefelt.

Krak

Mange adresser som ikke kan registreres

Jeg har ofte problemer med indtastning af korekte adresser. Eks. Dronning Margrethes Vej i Århus

Hej John

Umiddelbart ser søgning på Dronning Margrethes Vej da ud til at virke fint?

Hvis du har problemer med at få korrekte søgeresultater på adresser, kan det ofte skyldes stavemåder og/eller forkortelser i vej- og stednavne. Hvis du har problemer med at få noget til at virke, må du meget gerne sende os en kommentar - brug funktionen "Indsettelse rettelse/kommentar" i nederste højre hjørne på kortsiden, som vi linker til herover.

Krak

Fungerer hurtigt og præcist.

Bruger altid krak når man lige hurtigt skal finde en bestemt adresse eller rute inde man sætter sig i bilen.

Undværlig

Bruger altid krak, hvis jeg skal finde en person, et bestemt sted eller lave en ruteplan.

Kan ikke leve uden

Super hjemmeside bruge det det på arbejde og der hjemme næsten hver dag.

• jannie
  • jannie
  • Ringkøbing - skjern kommune , DK
  • 32 Anmeldelser

u-undværlig!!

Man kan altid krak'ke det man søger - det går super hurtigt og er nemt!
LOOOVE

Utrolig dårlig søgemaskine

Meget tung i brug kan oftest kun finde personen hvis ALLE oplysninger er tastet ind ( og så er det jo lige meget)

Godt med info

Dejligt at kunne finde flere info på personer blot ved et nummer.

:-)

bruger aldrig de gule sider mere... nemt brugerinterface og der er lige det man skal bruge

Godt

Bruger den altid når jeg skal skrive julekort eller at finde telefonnummer:)

God Telefonnummer finder side

Jeg bruger tit krak.dk når jeg skal finde ud hvem der har ringet til mig, hvis nummer er et jeg ikke kender, så kan jeg være heldig, at jeg kan finde ejermanden til pågældende nummer. Krak er også god hvis jeg skal køer et sted hen jeg ikke kender, så printer jeg altid en rutevejledning ud, hvis min GPS skulle svigte.

Krak

Hurtig at finde hvad man har brug for!

Når man søger på et nr. finder den næsten altid den rette person man leder efter! Det er meget effektive, så har du altid overblik og du kan se hvem der ringer!
Jeg brugte en dag servicen, til at få mig slettet fra Krak, så folk ikke kunne finde mit nr. og der gik ca. 10 minutter så var jeg ikke inde på krak længere!
Super kundesupport!
Super hjemmeside, & nemt at finde rundt på!

Fungerer efter hensigten

Fungerer efter hensigten.

Der var engang

I er blevet dårlige, der er alt for meget reklame. Søges efter en person, kommer der straks et firma og en reklame. og jeres spørgeskema er der bare hele tiden.

Ikke til at leve uden

Den skønne uundværlige årlige vejviser i bogform er blevet afløst at den lige så uundværlige site... Eneste klage er, at det ikke altid er nemmeste vej der fremkommer.

Rigtig god :)

Bruger altid krak, hvis jeg skal finde en person, et bestemt sted eller lave en ruteplan :)
Nemt at finde ud af . 5 stjerner :)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk