We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Krifa anmeldelser

Krifa Logo
Kunderne om Krifa : »Danmarks bedste fagforening - intet mindre.« »Victor Neupart« »Fuldt ud tilfreds« 202
Godt
7.9 af 10

202 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (202)

Fint

Synes Krifa yder fin service til lavere pris i forhold til de andre a-kasser og fagforening, har dog ikke fagforening hos dem, kun a-kasse, men de virker fine nok.

Udvalgt anmeldelse om Krifa

Krifa

Danmarks bedste fagforening - intet mindre.

For ca. 7 år siden fandt personligt ud af, hvor god en fagforening Krifa er. Baggrunden var at min tidligere arbejdsplads gik konkurs, efter flere måneder med problemer - inkl. manglende udbetaling af løn til de ansatte. Hvis ikke det havde været for den enormt professionelle hjælp (ikke mindst den juridiske hjælp) fra Krifa, så havde jeg ikke fået sikret mig med påbud om betaling af løn osv. imod arbejdspladsen - som derved sikrede mig fuld dækning af løn fra Lønmodtagernes Garantifond efterfølgende. Sideløbende med konkursen havde jeg flere kollegaer, der var medlemmer hos andre unavngivne fagforeninger, som modtog direkte forkerte råd fra deres fagforeninger, hvilket var med til at bekræfte overfor mig, at jeg var (og stadig er) medlem af den helt rigtige fagforening - nemlig Krifa Fagforening.

Krifa

En okay fagforening hvis er man er i arbejde

og såmænd også en god fagforening hvis du som arbejdsløs kan lide at blive sendt ud af ligegyldige og direkte åndsvage ansøgningskurser.

Og når man kommer ud til disse kurser, så sidder alle som var det USAsk film (Om USA bruger jeg aldrig amerikansk), Hej jeg hedder Birthe og jeg er arbejdsløs, og alle i gruppen svare: Hej Birthe og nærmest rejser sig op for at gå hen og give hende en krammer.

Spild af penge.
For mig dræbte det min motivation for at finde et job at være sendt ud til sådan en gang vås. Men det kan være, at det er det som er meningen. I hvertfald høre man fra mange der er til sådan et "AA" møde, at de føler sig fuldkommen til grin. Derfor skiftede jeg også fagforening, måske noget dyrer, men tilgengæld slap jeg for disse åndsvage kurser og fik derfor min motivation ret hurtigt efter og kom i arbejde igen..
Fjern denne tvang og det kan være jeg kommer tilbage.

Hej Steffen.

Tak for din anmeldelse. Der er selvfølgelig ikke tale om noget, der minder om AA-møder i amerikanske film. Det er rigtigt, at der er en præsentationsrunde, men det er jo for, at man som deltager lige ved, hvem de andre er. Derefter går man så i gang med at forsøge at hjælpe folk i job.

Jeg er ked af at høre, at kurset ødelagde din motivation. Det er naturligvis ikke meningen. Det er jo svært med motivation, for det, der motiverer en, er jo ikke nødvendigvis det samme for en anden. Vi prøver naturligvis at ramme individuelt og er kede af, at du følte, vi skød forbi.

Vi begynder nu at lade kursusdeltagere evaluere kurserne og vil selvfølgelig tage din og de kommende deltageres anmeldelser til efterretning.

Du er meget velkommen tilbage som kunde hos os.

Hvis du har yderligere kommentarer, kan du skrive til mig på hrg@krifa.dk.

Krifa hovedkontor

Krifa

Aldrig har jeg oplevet så ringe service!!

Min kæreste er medlem af a-kassen og har været det siden maj 2011. Der har stort set ikke været anden end problemer! Han har flere gange oplevet at pengene ikke kommer til tiden.

Første gang ringede han flere gange til dem og de kunne ikke se ham i systemet, det viser sig så at de har så genial en process som er at de modtager elektronisk tilmelding hver måned, den printer de ud for så at taste den ind i et andet system.. Det der er sket er at de har tabt hans oplysninger på gulvet og det så er blevet smidt ud, SMART!!! Der gik næsten en hel måned før han fik pengene udbetalt..

Nu har han endelig fået arbejde, og skulle have haft sidste udbetaling d. 24/4 - de er stadig ikke kommet.. Han ringede for 14 dage siden og fik at vide at de ville komme mandag eller tirsdag i sidste uge, ingen penge kom. Han har talt med dem i dag, og nu påstår de at de kommer onsdag.. Det bliver rigtig spændende at se om de har ret.. Det er lidt svært at betale regninger, husleje, købe mad osv. når man ikke modtager penge!!!
Desuden er de altid til møde, kursus, har fri når man ringer så det er UMULIGT at komme i kontakt med dem..

Nu har han skiftet til HK, alt andet kan kun være bedre end KRIFA.. Jeg kan absolut IKKE anbefale dem!!!

Hej Kristine.

Jeg er ked af at høre, at din kæreste har den oplevelse af os. Jeg har talt med vores afdeling i Ballerup omkring deres sagsbehandling, og de har gjort sig anstrengelser for at smidiggøre hans forløb og har fx gjort mere end, vi normalt gør ift. kommunen.

For at få udbetalinger til tiden skal man selv sørge for fx komme til møderne hos os og indsende de dokumenter, vi beder om. Vi gør en utrolig stor indsats for at udbetale til tiden. Hvis man har tastet sit dagpengekort til tiden, og der ikke er fejl i eller ting, der kræver nærmere undersøgelse, vil man i denne måned have sine penge fredag den 25. Hvis man fx tastede det en dag for sent, vil man have sine penge tirsdag den 29. Til sammenligning går løn oftest ind den 30./31. i en måned.

Din kærestes sidste udbetaling kommer på fredag, og vi ønsker ham held og lykke med sit nye job.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på hrg@krifa.dk

Victor Neupart

Jeg har kun godt at sige om Krifa, alt virker professionelt. Man møder kun smil og venlighed her. Hvis man ikke lige kan få et svar på et spørgsmål, jamen så bliver man kontaktet senere. Super fagforening!

Fuldt ud tilfreds

Jeg har altid fået hjælp og god service som kunde i Krifa.

• Bjarne
  • 4 Anmeldelser

Ingen hjælp

D. 1 februar melder min kone sig ind i Krifa fagforening og bliver overført til Krifa A-Kasse.
I forbindelse med indmeldelsen er hun i kontakt med Krifa og fortæller at hun frygter at skulle gøre brug af juridisk assistance inden for kort tid, hvilket ifølge Krifa ikke er noget problem.
Hun er pt langtidssygemeldt, har været det siden ultimo sidste år, hun er funktionær.
Hun bliver opmærksom på at hendes arbejdsgiver har økonomiske problemer henover efteråret og frygte problemer med arbejdsgiveren når hun bliver raskmeldt, lønudbetaling etc.
Det er grunden til hun skifter a-kasse og melder sig ind fagforeningen.
I marts modtager hun sin årsopgørelse 2011 fra Skat og opdager at hendes arbejdsgiver ikke har indbetalt skat selvom skatten var fratrukket på lønseddelen, feriepenge etc er heller ikke indbetalt.

Vi er i tvivl om skat evt. kan gå efter hende med et krav så naturligvis kontakter vi Fagforeningen for at få råd.
Under samtalen med Krifa oplyser Krifa at det mener de ikke, men at hun i øvrigt er funktionær og har krav på sin fulde løn under sygdom, hun har kun modtaget sygedagpenge og de vil hjælpe hende med at rejse kravet og hvis han ikke kan betale vil de hæve ansættelsen og begære ham konkurs samt anmelde kravet til Lønmodtagerens Garantifond.
Jamen det var jo en god melding som gav ro i sindet, det varede dog ikke længe da de meddelte at de ikke ville gå en sagen da de mener den opstået før hun blev medlem.
Det er jo på sin vist korrekt men hun bliver jo først opmærksom på problemet efter indmeldelsen af Krifa selv.
Så må vi selv gøre kravet gældende ophæve ansættelsen og begære ham konkurs.
Men så vil Krifa da hjælpe med anmeldelse til LG for minimalerstatning – Næh selv om dette kommer efter hun er indmeldt.
Da sagbehandlingen i LG kan tage tid er det normalt at A-kasser eller fagforeningen yder et rentefrit lån med transport i den forventede udbetaling fra LG – Det må Krifa da så kunne hjælpe med. Næh nej Krifa fagforening yder kun lån hvis de kører sagen, men det vil de jo ikke, hurra nu kan min kone så se frem til at stå uden penge i tre måneder.
I går havde vi kontakt med a-kassen omkring dagpenge og det viser sig at man baserer beregningen på indberetninger til Skat, jamen problemet er at der ikke indberettet noget og Krifa A kasse vidste ikke hvad gør i den situation og vil ikke hjælpe, så de bad os tale med vores advokat om det.
Så tænk dig om før du melder dig ind Krifa fagforening hvis du er ansat og du får problemer om f.eks fortolkningen af din ansættelses kontrakt om måske 5 år så vil du blive afvist – Hvis den er lavet før du blev meldt ind.

Svar til Helle fra Krifa d. 18 maj 2012.

Min kone vidste ikke at i har karens, det burde i nok have oplyst om, da hun talte med jer om at hun fremadrettet muligvis kunne få et problem. Og hvis hun vidste at hun var berettiget til fuld løn under sygdom, havde vi nok gjort arbejdsgiver opmærksom på det allerede i september. Du lever ikke på sygedagpenge frivilligt, hvis du kan få fuld løn, dertil er forskellen for stor.

Jasper her på siden, ham vil i gerne hjælpe selvom ”problemerne” opstod før indmeldelsen, det er jo det han skriver (se dit eget svar til ham).
Helle, prøv lige at se denne, her er der så en der melder sig ind efter der opstod en sag, det bekræfter jeres egen advokat http://epn.dk/samfund/arbmarked/article1381719.ece vil du have flere?

Mener i virkelig at hendes gamle a-kasse skal sagsbehandle en dagpenge sag fremadrettet. Selvom hun er medlem hos jer.

Min kone har nu meldt sig tilbage til sin gamle a-kasse incl. fagforening, her køres anmeldelse til LG i a-kassen, modsat hos jer, som ikke vil hjælpe da i kører det i fagforenings-regi, og der hjælper i ikke da i mener sagen er startet før indmeldelsen. Jeres a-kasse vil ikke hjælpe selvom det betyder, at hun risikerer at stå uden dagpenge i den tid det tager LG at behandle sagen, det gør andre a-kasser, men ikke jer for sagen er opstået før indmeldelse.

Jeres ca. 60.000 medlemmer i kun a-kasse er virkelig i problemer ved en konkurs mht anmeldes, rentefri lån etc. i opsigelses-perioden, da i har valgt (til ulempe) at lægge det i fagforeningen modsat stort set alle andre, der lægger det i a-kassen.

Kære Bjarne

Jeg er rigtig ked af at høre om, at I føler, at vi skulle have stillet jer i udsigt, at vi ville tage sagen, selv om den er opstået før indmeldelse.

Det er uheldigt, at din kone tidligere har fravalgt at være med i en fagforening, så hun kunne have haft den tryghed at vide, at fagforeningen kunne hjælpe hende, hvis hun fik brug for det. Vi har kun mulighed for at hjælpe dem, der er kunder hos os, når problemet opstår.

Jeg håber på den bedste løsning på din kones sag og ønsker hende god bedring.

Svar til dit svar:

Kære Bjarne

I Krifa fører vi LG-sager i både a-kassen og fagforeningen. I din ægtefælles tilfælde kan vi i lighed med andre fagforeninger ikke føre sagen, da hun har valgt ikke tidligere at være med i fagforeningen.

Normalt ville vi så føre sagen via a-kassen, som kan tilbyde dagpenge-udbetalinger som forskud, indtil LG udbetaler. Dette kan imidlertid ikke lade sig gøre her, da din ægtefælle er sygemeldt. Derfor må a-kassen ikke udbetale dagpenge til hende.

Hvis du ønsker at kommentere forløbet nærmere, vil jeg bede dig skrive til mig på hrg@krifa.dk.

God fagforening

Rigtig godt tilfreds med samarbejdet. Oplever god kundeservice, hvor man bliver taget alvorlig.
Min tillid er bestemt ikke blevet mindre, men kun steget.

• Louise
  • aabybro, DK
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Kun fuld tilfredshed herfra!

Siden er rigtig nem at finde rundt på. Og deres kundeservice (og andet personale) er topprofessionelle, så er KUN glad for at jeg i tidernes morgen gik fra at være medlem af HK og over til Krifa! :)

Dårligst forening - nogensinde

Hej

min sammenlever og jeg har fagforening i krifa. Uden problemer.
Da min sammenlevers tvillingsøster så melder sig i krifa begynder helvedet.
De blander de 2 cpr sammen, men får det dog rettet.
Dog kan de ikke finde ud af at sende regningerne korrekt.
Søsteren oprettes med samme PBS betalingen som min sammenlever, altså vores fælles budget konto. Og de ender med at trække 2004 kr.
Vi ringer gentagne gange til dem, men de afviser blank at kan gøre noget. Den betaling er afsluttet. De siger banker må have lavet en fejl, min sammenlever og hendes søster har ikke bank samme sted ???!!! Og vil ikke gøre mere i sagen.
De siger at de kun kan bede os hente pengene fra søsteren, hvornår skal vi stå for deres opkrævninger ???
Utroligt at der ikke er mere styr på procedurene i sådan er virksomhed.
Simpelthen utroligt at man skal sloges med sin fagforening, om deres fejl…
Penge slugende virksomhed, kan ikke sige mere…
Sørgeligt…..
Mvh Rasmus

Kære Rasmus

Det glæder mig at høre, at I har været tilfredse med at være kunder hos os tidligere. Jeg er rigtig ked af at høre om forvirringen med din kæreste og hendes søster, og jeg har aftalt med en kollega i Aalborg-afdelingen, at han kontakter dig i morgen, så vi kan få det løst tilfredsstillende.

Jeg håber, at I alle tre bliver glade for at være kunder hos os igen.

en god samarbejdspartner

Jeg har næsten kun positive oplevelser med Krifa, med en enkelt undtagelse, hvor jeg blev fejlinformeret.

Jeg får den hjælp jeg har brug for, når jeg har brug for den, og de vender altid tilbage med brugbare svar. Jeg er så godt tilfreds at min husbond nu endelig skifter.

Venlig råd og vejledning

Den smule kontakt jeg har haft med min fagforening her, har været rigtig god og de er altid parate til at hjælpe en. De ved hvordan de skal en forklaret tingene på en måde så man kan være med.

Alt i alt rigtig god service og rådgivning

top service

kan kun anbefales. altid et hurtig svar hvis man har et spørgsmål

Krifa

God hjælp ifm arbejde i udlandet

God service - og hjælp til at spare godt 6.000 i kontingent den periode jeg var i udlandet.
Dejligt at det meste (alt, faktisk) kunne klares via mail.

Krifa

Utal af opkald til kundeservice, uretfærdig karantæne og ingen advarelser før rykker

Efter at have haft en smertefri tid hos HK, valgte jeg at flytte til Krifa. Et valg der har kostet mig taletid, fustrationer og en potentiel arbejdsdag i karantæne!

Jeg tilmeldte mig PBS ved første regning og regnede så med at jeg ikke behøvede at tænke på Krifa og fagforening mere (da jeg er I job og ikke havde planer om at benytte Krifas medlemstilbud).

Sådan blev det ikke, PBS aftalen har aldrig fungeret (nordea kan ikke se problemet), så jeg har fået et utal af rykker, som jeg har skulle forklare hver gang, hvorfor jeg ikke har indbetalt regninger. Seneste meldte de mig ud, da betaling ikke var blevet gennemført. Jeg skyndte mig at manuelt overføre pengene og ringede endnu engang og fik bekræftet at pengene var gået igennem. Hvilket jeg blev bekræftet i, et par dage senere modtager jeg så et brev. Hvor der står at jeg er blevet medlem igen, dog har jeg mistet rettighed til dagpenge i en arbejdsdag! PGA den sene indbetaling. Efter endnu en halvtimes samtale med endnu en Krifa medarbejder, må jeg erkende at min tillid til Krifa er under en stjerne.

Jeg må erkende at jagten på en simple a-kasse der virker er sat ind.

Kære Michael.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med tilmeldingen til PBS. Jeg kan se, at du er oprettet med en PBS-aftale, men vi er nødt til at bede dig tjekke, at pengene bliver trukket.

Vi håber, at det fremadrettet bliver problemløst for dig at være kunde hos os, og vi vil i hvert fald gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det.

Krifa

-10 Stjerner værste fagforening ever.

Jeg meldte mig ind i fagforeningen i starten af min uddannelse da jeg havde fået en lærerplads og stiller roligt begyndte at få problemer med den. Lærerpladsen prøvede at bruge mit navn til leverandører i IT branchen da han havde opbrugt sit eget. Jeg så de havde 3 måneders gratis medlemskab så jeg meldte mig ind, Jeg oplyste her jeg var under uddannelse. Krifa herefter oplyste ikke at det var gratis for studerende at være med som studerende, det måtte jeg selv finde ud af via en ven, jeg indbetalt en del slat penge til dem efter hånden og ringede derfor ind til dem da jeg fandt ud af det var gratis at være studerende (Som min ven oplyste mig og ikke krifa hvilket de har pligt til da jeg sagde jeg var studerende fra starten) dette ser jeg i mine øjne som mega dårlig service. Anyway de sagde jeg skulle udfylde nogle papirer for at få gratis medlemskab, de sendte nogle papirerne til min mail, jeg udfyldte dem og lagde et lille klage brev med. noget tid efter lader jeg mærke til det stadigvæk ikke gået i kraft. Jeg skrev en mail til dem hvor jeg fortalte min sag,og jeg gerne ville meldes ud, jeg modtager en mail tilbage hvor de ville tilbage betale overskyene kontingent tilbage, så tænker jeg helt sikkert de har indset deres fejl, men nej de har inu ikke betalt pengene tilbage de lovede at betale dem tilbage omkring den 16/3 det er nu den 20/3 og har intet set. skriver endnu et klage brev og bliver ringet op af krifa, har dog ikke mulighed for at besvarer opkaldet da jeg er i skole. Jeg ringer derefter tilbage til dem og spørger hvad de ville, personen jeg taler med prøver at finde ud af hvad de ville og finder frem til jeg er meldt ud og begynder at tale om jeg ikke kan få hjælp når jeg er meldt ud.

(NU KOMMER HVORFOR JEG RIGTIG MELDTE MIG UD!) Jeg havde problemer med min lærerplads som ville bruge mit navn til leverandører, lyd overvågende og video overvågende alt hvad vi lavede, han brugte konstant personer fra Jobcentret og elever til at drive han virksomhed og der var en elev som mere eller mindre styrede virksomheden. Dette er slet ikke iorden og som fagforening skal de skride ind, de hjalp mig slet ikke de sagde jeg ikke bare kunne gå fra stedet selvom jeg ikke havde en kontrakt.

Personen jeg talte med kom så til sidst og sagde hun kunne se at der ville blive betalt 120 kr til min konto, WTF? jeg har betalt alt for mange penge til den her fagforening jeg har oplyst utallige gange at jeg var studerende endda også sendt et brev for at melde mig som studerende med klage brev, også siger hun at de aldrig har modtaget det, om det er Krifa's eller Post Danmarks skyld er jeg ligeglad med. Min behandling er ikke andet end at suge penge ud af folk som allerede har lidt penge i forvejen, og når man så skal have hjælp så der ingen hjælp at hente.

kan slet ikke anbefalde denne fagforening, det minder mere om bondefangeri end en Fagforening.

SVAR TIL: Helle Raskgaard.
Det virker ikke som om i er ret kede af det. for det første hvordan kan jeg sætte kryds ved noget da jeg har snakket med en over telefonen, for det andet da jeg skulle bruge hjælp var der ingen hjælp at hente, også tilbyder i mig hjælp nu, LAAAAAANG tid efter jeg skulle bruge det. Jeg må tilføje at jeg har fundet ud af det selv, jeg skred bare for den lærerplads da jeg alligevel ikke havde fået en kontrakt, selv om i påstod at jeg ikke kunne. nu har jeg endelig fundet en rigtig lærerplads som jeg er virklig glad for, og til sidste men ikke mindst så har jeg søgt om det fri kontingent som studerende, i har bare aldrig bekræftet det brev jeg har sendt. jeg syntes det er utroligt dårligt service, og kan se på andre anmelders her inde at jeg ikke er den eneste der har en skod oplevelse med jer. det eneste i kan er at suge penge ud af folk. Jeg vil ringe til min bank igen imorgen og se om i har indbetalt de penge, og kæft hvor er det spildt tid hos jer, jeg bliver helt irriteret over jeg valgte jer til at starte med.

Jeg har kun en sidste ting at sige om denne anmeldelse. Hold jer væk fra fra denne fagforening, da det ikke kan give andet en tidspild og hovedpine.

Kære Jasper.

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse. Det er virkelig vigtigt for os at have tilfredse kunder. Jeg har fundet din indmeldelse, og du har sat kryds i, at du var i arbejde og ikke ved studerende/elev/lærling. Du har derfor fået 2 måneders gratis fagforening, som vi tilbyder alle nye kunder. Jeg kan også se, at vores kundecenter har sendt dig en mail med link til ansøgningen om frikontingent, men at du ikke har søgt om det. Med hensyn til det for meget indbetalte kontingent, så er det gået ind på din konto 16/3.

Men Jasper, vi vil meget gerne hjælpe dig ift. din arbejdsgiver. Jeg kan bede en jurist kontakte dig, så du ved, hvordan du står, og hvad du skal gå med til og ikke gå med til.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på hrg@krifa.dk, hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet om at tale med en jurist - eller hvis du har yderligere kommentarer.

Svar til dit svar:
Kære Jasper
Vi er ikke en forretning, men en forening, der bestemt ikke har til opgave at suge penge ud af folk, men til gengæld hjælpe med råd, vejledning og dagpenge til ledige. Jeg er ked af, at du oplever, at vi ikke har kunnet hjælpe dig, og jeg håber, du bliver glad for din nye læreplads.
Helle

Altid hjælp at hente.

I sundheds faget er der i ny og næ streke, og der er krifa de hurtigste til at udbetale "kompentation" i forhåld til andre store fagforeninger (i sundhedsfaget)

Krifa

Prisbillig fagforening, der levere det nødvendige

Syntes det er et glimrende alternativ til de dyre fagforeninger, A-kassen er den samme som i andre foreninger og hvis man er interesseret i politik og ikke holder med rødt hold kan man jo være glad for at Krifa ikke har partistøtte, i hvert fald mig bekendt :o)

Super

bare den bedste og mest menneskelige fagforening i Danmark til alle tider

Efterløn/ a-kassen 10

Jeg har lige talt med Morten Mollerup fra Århus afdeling.. Jeg har kun rosende ord at sige om den betjening. Den var ærlig og konkret. Spørgsmålene jeg stillede blev besvaret hurtig og præcist, men der var da også lige tid til at tale om andre emner man havde på hjertet... Så det bliver en ren 10ér her fra.. Kan kun varmt anbefale Ham. Selvfølgelig også krifa :P

super + 10

Gennem mange år medlem af Dansk El Forbund, Da jeg gik ned med strees, diverse fysiske skader,
Majken i elforbundet kunne overhovedet ikke hjælpe Med noget som helst.
Elforbundet gik overhovedet ikke ind i min sag. alle udtalelser fra læger, psykiater, psykolog. blev totalt overhørt.
Skiftede til Krifa.
Fantastisk behandling. Kunne desværre ikke gå ind i de sager jeg havde kørende i D.E.F.
Utrolig glad for den respons jeg får fra krifa. kan kun give 5 stjerner, vil gerne give 10.

Ingen hjælp...

Har været medlem af krifa i næsten 7 år, da jeg så endelig en dag ringer og har brug for dem, sagde de bare at de ikke kunne hjælpe..... Alle mine kollega som stod i samme situation som mig, og de fik hjælp af deres fagforening..... synes ikke det var iorden!

Jasper Tordenro fandt anmeldelsen nyttig

Kære Charlotte.

God kundeservice betyder rigtig meget for os, så vi er meget kede af at høre om din oplevelse.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på hrg@krifa.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål.

God fagforening

jeg har ikke mere at sige

Hjælpsomme og venlige!

Jeg har været medlem af Krifa i mdr. og har nu fundet ud af, at jeg ikke kan nå at få udbetalt af a-kassen inden jeg begynder at studere. Krifa var venlige og hurtige til at udmelde mig, og fik informeret mig grundigt om, hvordan jeg bedst kan sikre mig selv imens jeg studerer.
Altså 100% iorden service og hurtig respons fra Krifa! + Super gode priser!
Det bliver helt sikkert her jeg opretter mig i fagforening og a-kasse igen!

• Heidi
  • Heidi
  • 11 Anmeldelser

Altid søde og hjælpsomme

Har været medlem af fagbevægelse og a-kasse on/off i mange år. De er altid søde og behjælpelige med hvad end man har af spørgsmål. Hvis de ikke lige kender svaret, så vender de lynhurtigt tilbage til en med fyldestgørende information.

Jeg har kun positivt at sige om Krifa!:)

Mvh Heidi

Udmærket Fagforening

Der er dog lige en ting at bemærke:
Efter at have været medlem i over 20 år var det bare slut den dag jeg fyldte 65 år så var jeg ikke interesant mere.

Kære Hans.

Hvor er det dejligt at høre, at du har været kunde hos os så længe. Det er på ingen måde vores intention, at kunder over 65 ikke skal føle sig værdsatte, for det er I naturligvis.

Jeg vil meget gerne høre om din oplevelse og håber, at du vil skrive til mig på hrg@krifa.dk.

aldrig problemer..

jeg får altid svar på det som jeg har brug for...

Krifa

De er seriøse og kan forhandle uden at skulle true arbejdsgiverne.
De har fattet at medarbejdere og virksomheder grundlæggende er på samme side.
Krifa skal ikke betale til de dyre og lange konflikter og kan bruge pengene på noget mere konstruktivt.

rigtig dårlig fagforening....

er rigtig træt af at jeg meldte mig ind i krifa. jeg startede i januar 2011 på uddanelse som sosu hjælper og skulle have suppleret op til højeste dagpenge sats.. det skal lige siges at jeg på daværende tidspunkt var under 25...og jeg ringer endda ind og får hjælp til at udfylde dagpenge kortet. men det er først i august de opdager jeg ikke skulle have den højeste sats fordi jeg er under 25 og skal falde ned til halv sats... de ligger skylden hen på mig og en regning på 40,000 kr en månede før jeg går på barsel..rigtig god start må man sige:-( rigtig rigtig dårlig service må jeg godt nok sige

Kære Michell.

Jeg kan virkelig godt forstå, at det var ubehageligt at skulle tilbagebetale 40.000 kr. Vi må desværre ikke kommentere din konkrete sag her i dette offentlige forum, men generelt kan jeg sige, at man som dagpengemodtager selv er forpligtet til at oplyse, om man har indkomst andre steder fra.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller noget ift. din sag, er du velkommen til at skrive til mig på hrg@krifa.dk.

Den bedste !

Har været medlem i mange år, både i modgang og med gang . Har altid fået den bedste behandling man kan tænke sig ..................
Stor Tak til Krifa , fordi er bare er de bedste at have i hånden når det hele går galt ! TAK

Okay

Det er en okay fagforening

Super perfekt efterlønshåndtering

Professionelt

Er en god hjælp.

De har nogle dygtige og kompetente ansatte der er effektive.

Krifa

Fornuftig A-kasse til små penge.

har været ved krifa længe og har ingen planer om at skifte.
klart en af de billigere a-kasser uden bøvl :)

Krifa

De yder en rigtig god service

Du er aldrig et problem for krifa som hos 3f

Super

Super flinke og rare medarbejdere at snakke og være i kontakt med. Har de ikke svaret på et spørgsmål undersøger de det og vender hurtigt tilbage.
Super, kan varmt anbefales at bruge Krifa som a-kasse og fagforening.

Krifa

Jeg har fået al den hjælp og støtte jeg kunne tænke mig gennem et sygdomsforløb med efterfølgende fyring

Virkelig godt

Elsker chatfunktionen, og virker bare generelt godt. Har kun haft positive oplevelser med dem. Altid rare at snakke med også er de billigere end HK

Krifa

De reagere ikke på mine mails ?

Jeg fortrød min indmeldelse lige efter jeg havde gjort det på nettet den 10-11-11 og Krifa har ignoreret at jeg har skrevet 3 gange og ringet 4 gange og sagt at jeg har annulleret min indmeldese ! Jeg vil have mine penge tilbage !!! især da jeg har gjort det over internettet ,hvor man har 14 dages fortrydelsesret....Hilsen Kristoffer

johnny W K fandt anmeldelsen nyttig

Hej Kristoffer.

Vi er kede af at høre din oplevelse. Vi har accepteret din annullering, og der blev sendt brev til dig om det i går fra vores Ballerup-afdeling.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at sende dem til mig på hrg@krifa.dk.

Helle

God Service

Jeg får rigtig god vejledning og hjælp når jeg har behov for det.
Det har jeg ikke oplevet i de andre fagforeninger jeg har været i.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk