[REPLY]
Modtog gavekortet som forventet. Kom i et fint omslag, som jeg synes er de 30kr værd, hvis man gerne vil have at gaven ser pæn ud :)
Vi var 3 par i familien der skulle give en skøn og meningsfuld gave til sølvbrudeparet der har alt. Vi valgte et gavekort til oplevelser på danske kroer, hoteller og slotte. Vi er sikker på at de vil nyde en romantisk weekend på et slot med skønne omgivelser og fantastisk goumet mad. Sølvbruden og gommen blev begejstede for gaven og vi glade givere var faktisk lidt stolte af vores gode idé om at de skulle have en dejlig oplevelse sammen efter 25 år sammen.
Gavekort nemt og ligetil at købe - og resultatet på papir meget flot !
Kunne blive endnu bedre hvis man kunne tilføje sin egen personlige hilsen før gavekortet produceres of downloades - det skulle naturligvis være med diverse flotte skrifteffekter.
Det er nemt og hurtigt at bestille gavekort hos krohotel.dk
Godt ophold, god mad og rigtig god betjening.
Vi købte gavekort på hjemmesiden (som julegave). Det fungerede fint og var hurtigt og nemt
Det kan godt være, at de har haft fejl på hjemmesiden, men det er altså ikke nemt at komme med en ekstraregning på et gavekort, når gavekortet allerede er givet væk! Skal jeg så gå til de glade modtagere, og sige at desværre - så bliver jeres ferie altså ikke så lang, som I troede... Øv bøv - de kunne i det mindste have sendt en mail med det samme om deres fejl, i stedet for et brev og faktura med posten, som først kommer frem flere dage efter... Da var festen altså overstået! Og de tager ikke forbehold for fejl ved gavekortkøb på hjemmesiden.
Du har handlet på vores shop, mens der optrådte en fejl, så gavekortet blev handlet for meget mindre end den pålydende værdi.
Vi har, efter din henvendelse her, gennemgået forløbet igen og besluttet at du og den ene anden kunde, der var udsat for tilsvarende skal ha' differencen retur.
Det er ikke i orden, at du ikke modtager besked fra os med det samme, da vi har din mail, men først modtager et fysisk brev efter et par dage.
Du vil modtage en check på beløbet om nogle dage.
Der er ikke en juridisk begrundelse for vores reaktion, da der er forbehold for den slags fejl.
Vi er blot enige i, at vores reaktion overfor dig burde ha' været hurtigere.
Med venlig hilsen
Danske Kroer & Hoteller
Vi har flere gange købt gavekort på nettet og så printer man selv gavekortet. Det sku nemt.
Købte et gavekort, og der stod intet om gebyr ved betaling med mastercard.
Da betalingen var gennemført, var der pludselig trukket ca. 30 kr. i gebyr.
Jeg overlever, men føler mig lidt snydt.
Hjemmesiden er nem at bruge og ingen problemer med print selv gavekortet.
Bestilte et gavekort online. Meget brugervenligt system, nemt og lige til.
Har købt gavekort til julegave. Det gik let og smertefrit - men dette er det eneste af de gavekort/oplevelsespakker jeg har købt til julegaver hvor jeg har været nødt til at betale flere gebyrer for at få det tilsendt med posten og for at betale med dankort... Købte gavekort for 800 kr. synes porto burde være gratis...
danske hotel og kro ophold er bare perfekte til at sende gavekort ud man ved når den er bestilt så kommer den et par dage efter bare perfekt.
De gang vi (min kone og jeg) har købt ferier hos Danske Kroer & Hoteller har være både nemt og overskueligt. Det har altid været en fornøjelse at bruge webshoppen. Det kan kun anbefales, prøv det!!
Din hjemmeside er let tilgængelig og meget ukompliceret, når man skal bestille gavekort.
Der er hurtig respons med kvittering til min mailadresse og jeg har modtaget min bestilling efter bare to dage.
Det har været en god oplevelse at bestille et kro ophold selvom det har været som gave, det er godt at der kan betales sådan en slags aconto beløb, der så udstedes til kro eller hotel
Hele vejen igennem proffesionelt og yderst troværdigt.
Jeg vil aldrig være bange for at bestille eller booke online igen.
Hej ja jeg kan varmt anbefale webshoppen. Da det var en julegave jeg var lidt sent ude med, og lidt i tidsnød, var det rart at gavekortet hurtigt kom frem.
absolut en god webshop oplevelse
Jeg gav et gavekort til mine forældre, hurtigt ind... klik...klik..klik..... Færdig.
Det var første gang, jeg prøvede at bestille, og det var en meget positiv oplevelse. Alt fungerede, og mine forventninger blev opfyldt. Der var alle relevante oplysninger, og der var ingen problemer hverken ved bestilling af gavekort og yderligere brochurer eller ved modtagelse af det bestilte. Jeg vil klart anbefale andre at bestille på hjemmesiden.
Jeg vil anbefale Danske Kroer & Hoteller til alle!! Fantastisk koncept med god betjening og dejlige produkter.
Dejligt nemt at købe gavekort via deres hjemmeside.
Jeg er ikke nogen ørn til noget med IT, men i dette tilfælde var det rigtig nemt at blive betjent.
Vi valgte et gavekort til vores børn hos jer, og vakte stor glæde. Gavekortene er dog endnu ikke brugte, men de vakte stor glæde. Vi håber børnene får en god oplebelse.
Det var nemt og hurtigt at foretage min bestilling i kraft af en god brugervenlighed og et overskueligt webdesign.
Vil gerne give en rigtig god anmeldelse, jeg er altid blevet behandlet godt og de lever op til de standarder som de skal, super dejlige oplevelser
Det var meget let via web-siden at finde frem til det ønskede, og derefter foretage bestilling.
Det kan jeg godt gøre igen!
Gavekort bestilt via nettet er nemt og hurtigt og en rigtig god gaveidé både til unge og gamle. Stort og spændende udbud at vælge mellem, så derfor kan det varmt anbefales.
Problemfri køb og svar med det samme - håber på at få samme respons når min gavemodtager indløser det.
Jeg handler normalt ikke på nettet og var derfor lidt
skeptisk.
Det blev så sandelig gjort til skamme.
Personen jeg talte med guidede mig igennem på en meget
sød og proffesionel måde stille og roligt og med stor tålmodighed
som jeg netop har brug for.
Diverse brochurer blev eftersendt som aftalt.
Jeg vil benytte det igen hvis behovet forestår.
Kroopholdet er endnu ikke benyttet.
Let og enkelt - bestille og betale på nettet - valgte så at få dem tilsendt gr gaveindpakningen :)
Det helt fantastiske er, at man hele tiden føler sig som "særlig" - som en VIP - ifm service og opmærksomhed fra medarbejdernes side...
Giv dig tid til at læse. Alt kan ordnes hjemmefra og du for en total oplevelse/nydelse til rimelige penge. ;-)