[REPLY]
Tag dig i agt for Erling Kromann - Købte en C3 af ham som viste sig at have en masse fejl. Han tilbød afhjælpning første gang.. Anden gang henviste han til købskontrakten der beskrev 3 måneders garanti (bilen var 2 uger gammel) mod at køber betalte halvdelen. Det er underligt at han ikke kender købeloven når hans datter åbenbart er advokat.
Jeg ringede efterfølgende til ham og sagde at bilen stadig havde fejl og han sagde at den jo ligeså godt kunne blive skrottet. Jeg sagde til ham at det måtte han jo beslutte, Jeg vil have udbedret fejlene. Han tilbyder at købe bilen tilbage for 4.000kr mindre end vi gav. Jeg accepterer og får den sendt derop med falck. idet jeg kommer derop er han helt og aldeles ligeglad med mig. Han siger at han har kørt en tur og den ikke fejler noget... Jeg siger fint, det vil jeg gerne have på skrift og vil så derefter køre den til FDM... Han er bare stille... Så tilbyder han mig 5000 mindre end jeg købte bilen for. Det stiller jeg mig ikke tilfreds med da vi har aftalt anderledes. Men han står fast. Jeg accepterer og skal underskrive en erklæring på at handlen går tilbage. Han vælger så først at pille pladerne af efter 3 uger! Føj for den lede en pamper... Google evt. hans forretning, det er ikke lutter roser han får.!