[REPLY]
Jeg bestilte en lysterapilampe, lampen kom dagenefter og var som beskrevet. Dog gik lampen i stykker efter 4 mdr. så sendte den tilbage for at få den lavet. 2 dage senere fik jeg en helt ny uden bøvl, så fuld tilfredshed herfra..
Peter
Varen kom hurtigt, men det trækker ned, at de på deres hjemmeside anbefaler at man bestiller samme størrelse som man bruger i tøj, men da varen så kom var den alt for stor og ikke brugbar:-( Fragten gør bare at det ikke kan betale sig at ombytte.
Varen lever fuldt ud op til beskrivelsen, og priven er i orden.
Har købt en Slim'n Lift Supreme og varen blev modtaget dagen efter, i den korrekte str. og farve. På minus siden - varen er ikke særlig brugbar.
Havde fået min nye BMW, hvor alt var der og intet manglede - på nær god lændestøtte.... Jeg har nu købt en fin lille halvmåneformet lændestøttepude hos www.kropsform.dk som passer så godt til sædet, at BMW burde tage den med i sortimentet som ekstraudstyr. Den er tilpas blød, men med en hård koldskumkerne som giver den rigtige lændestøtte også på langture. Trods alle fordomme blev jeg positivt overrasket, bestilte om mandagen havde pakken om tirsdagen og produktet er i topklasse! Tilfreds kunde, Bent Thestrup