We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Krystallageret anmeldelser

Krystallageret Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Krystallageret før du handler og giv selv din bedømmelse af Krystallageret 2
Middel
6.2 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Krystallageret

Min pakke dukkede aldrig op.

Bestiller nogle ting en fredag - de vælger at sende min ordre afsted om tirsdagen.
Forsendelsen hedder ''på eget ansvar''. Jeg regner med en ganske almindelig pakke (eller hvad det nu er). Det er en uge siden min ordre blev ''sendt'' afsted, men har INTET modtaget! Har kontaktet Post Dk, som også finder dette underligt, som jeg også har fortalt dem, så har jeg ALDRIG NOGENSINDE haft problemer med Post Dk.
Det meget sjovt, at en ''eget ansvar'' forsendelse, faktisk bliver bogstaveligt lige pludselig! Tvivler på at min ordre rent faktisk blev sendt afsted!
Og skrive eller ringe gider jeg ikke igen, da de ikke svare, eller tager telefonen. Det var så de penge ud af vinduet. Tak..

Krystallageret

KAN KUN ANBEFALES!

Jeg fik varen inden for 2 dage - og varen var som forventet.. Den her hjemmeside kan kun anbefales! Jeg vil helt klart handle her igen!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk