[REPLY]
Igår aftes var vi 25 stk til julefrokost på Kulørbar. Stor julebuffet med MASSER af mad (lige lovligt meget måske??), søde tjenere (og fleksible da vi ønskede at benytte mikrofonen og afspille en sang på deres anlæg) og så er det bare fedt at man kan danse direkte efter julefrokost-maden med live musik til super fedt band:-)
Var til julefrokost fredag den 2.december 2011.
Måtte vente 1½ time på at få noget at drikke fra den ellers forudbetalte frie bar. Det var dog muligt at købe en øl hvis man ikke kunne vente!
Vores selskab nåede ikke at få noget af den lune mad. Der var ikke mere tilbage da vores bord kunne komme til.
Vi sat ved bord/bænke sæt som ved en anden havefest.
Skulle beholde vores plastik ølkrus hele aftenen, hvis vi ville have øl fra den frie bar. Dette er både uuligt og uhygiejnisk
Som firmajulefrokost var det under alt kritik.
Jeg brugte mange timer på at søge markedet for vores firmafest som skulle være i København. Kulørbar var klart det billigste med alt inkl for 349 kr så vi valgte dette og det levede 100% op til mine forventninger. Kan kun anbefale og vi har allerede booket julefrokost her i 2011.
Vi var afsted til firmajulefrokost sidste år - det var helt genialt: det ligger midt i København lige ved metro, der er fri bar, dans natten lang, lækker julefrokost buffet og til en meget billig penge (omkring 500 kr pr mand).
Jeg er vil med deres julefrokost og vi ses helt sikkert i 2011
Dog nogle gange lidt lang kø til at få en drink.