[REPLY]
Gammel varehus, ringe service og rodet.. Priserne er fornuftige!
Vores familie er faste kunder i Kvickly. Vi handler stort set aldrig andre steder. Men desværre er det mest pga. geografi og ikke fordi vi holder meget af Kvickly.
Jeg har ellers været glad for butikken, men bryder mig ikke om de falske pris-stigninger, de har benyttet sig af. Ej heller synes jeg om, at de ikke belønner de kunder, der finder for gamle varer i deres forretninger. Et stykke Coop chokolade til 5,- kan man få. Det er ikke motivation nok til at have besvær med at tage den gamle vare op til kassen. Ved henvendelse om dette sendes blot et auto svar, at sådan er det i Coop. Endnu en kæmpe kæde, der åbenbart er underlagt regler, der ikke kan forklares.
Nå, nok om det! Udvalget i Kvickly er da fint nok. Mht. deres Coop medlemskort er jeg også her i tvivl om, hvorvidt vi fortsætter med det. Belønningen for at handle i Kvickly er simpelthen for lille i form af de point, der optjenes.
Godt sted at handle incl god service.
Jeg forstår ikke at folk gider at handle hos Kvickly. De varer som de har er alt for dyre og kvaliteten er det samme som andre butikker som sælger produkterne meget billigere. Desuden har jeg haft en utrolig dårlig oplevelse med kvickly. De har ikke andet en sure og trætte butiksansatte. Engang havde jeg købt noget deo og der havde ekspedienten glemt at registrere alle chipsene, så alarmen gik igang og butiksansatte skulle tjekke hvad jeg havde. Jeg blev behandlet som tyv, men da jeg kunne eftervise kvittering på varen, så lod de mig gå. Føj, sikke en led behandling af kunder. Heldigvis har jeg aldrig handlet hos Kvickly efter den episode. Det er mange år siden, hvor jeg sidst har været hos Kvickly. Kommer aldrig igen :)
Hvor " toppen i kæden" er så langt væk fra bunden, at den ikke har det der ligner "føling med hvad der rør sig" på gulvet - hvad der sælger og hvad der er smart/godt.
Der sidder bare nogle kyniske mænd("Chef-Toppen"), og holder på deres gås(Kvickly), imens de med deres "stoppe-stokke" stopfodre butikkerne med direktiver/påbud og ordre ..med alle deres "gode idéer", meninger og beslutninger ..UANSET om det så på gulvet(i butikkerne) rent faktisk KAN lade sig gøre.
Hvor mange gode idéer og initiativer der er blevet bremset i tidens løb, (uanset hvor stor og åbenlys deres succes har været) ...fordi de ikke kom "ovenfra" og fordi det så dermedkom på tværs af nogle "papir-chefers" egne "meget bedre idéer!".
Idag er Kvickly en stor "Kariere-karrusel", hvor dem der vil op, farer ud og ind af de forskellige stillinger(og efterlader så butikkerne i det ene forliste karriere-projekt, efter det andet ..med dertil hørende underskud ...som man så bare fyrer flere folk på gulvet, for at betale - Det skal jo ikke gå ud over chefernes løn og bonus'er!!!)
Deres STØRSTE problem er TOPLEDELSEN(aka: "Captain Claw": Der IKKE lytter til butikkerne - De mangler den fornødne ydmyghed/respekt overfor det faktum, at det rent faktisk er dem UDE I butikkerne, der ved hvad kunderne vil have og hvordan man giver dem det(og dermed får succes). Her kikkes kun på grønne/røde tal, uden at skele til hvordan/hvorfor et underkud er opbygget(især fordi dette ansvar OFTE falder tilbage på hovedkontoret selv!!)
DERFOR... er Kvickly idag kørt håbløst bagud i forhold til deres konkurrenter, fordi de nuværende chefer ikke aner hvordan man plejer en god forretning.
Istedet elsker ledelsen det forældede hiraki-princip, der udelukkende bygger på indiskutable direktiver(idéer) oppefra, der så igen skal reddes i land/betales af FOR DYRE "luksusvarer" og varer som nu alligevel kan fås til 2/3 af prisen, i de fleste andre butikker.
Det sidste man så kunne tale om, var deres såkaldte "særlig gode service ..som discount-butikkerne ikke har" ..for at kunne retfærdiggøre Kvickly's eksistensberettigelse.
Men den er de jo pt. godt igang med at skære/spare væk nu, så man faktisk taler om, at de nu kører med underbemanding(men stadig med ågerpriser) ..stadigvæk fordi det skal bære den inkompetendte karriere-karrusel og deres top-lønninger.
De fatter simpelthen ikke, at de sidder på den gren de så ivrigt saver over...! - For mange høvdinge ..og for lidt indianere!
PS: inkompetendte ledere = fra hovedkontoret ..dem, uden for butikken!
engang fast kunde, nu kommer jeg kun forbi meget sjældent.
Der er altid laaaaaaaaaaaaaaang kø, dårlig service, og varene stiger enormt i pris.
Venlige mennesker at handle med men godt nok noget tunge at danse med, det administrative trænger til noget turbo, handler man på nettet og vil hente det i butikken rider man ikke samme dag, der kan godt gå noget tid, skal det leveres går det straks meget bedre
Havde fået til opgave at købe en printer som Kvickly har på tilbud i denne uge, men ak nej, som så mange gange før måtte jeg gå forgæves efter denne printer "den var ikke kommet hjem" hvilket et typisk for kvickly da det slet slet ikke er første gang vi har oplevet dette.
Min datter må nu finde en anden løsning på hendes printerønske.
Gode solide varer.
Læser indimellem ugens tilbudsavis herfra. Fungerer fint.
Det er meget dyrt at handle i kvickly. Og de regulerer hele tiden deres såkaldte normalpriser op, så rabatten kommer til at se større ud, når der er tilbud. Mange af de ting der er på tilbud koster dog næsten aldrig 'normalprisen'.
Og når varer er på tilbud, så gælder det om at holde øje med kassebonen, for det er alt alt alt for tit, at rabatten ikke går ind. Tror de tjener ret tykt på det. Og hvis de ville, så kunne de jo se, hvilket medlemsnummer, der havde købt varen og så betale rabatten tilbage. Det må kunne sættes i system elektronisk.. Det har man nok ikke lyst til : )
Opdatering 15. april: Bedømmelse nedjusteret til én stjerne. For tredje gang i træk gik rabatten ikke ind. Det tager urimeligt lang tid ved kassen, og så kunne medarbejderne ikke finde det sted, hvor tilbuddet stod, så jeg leverede varen tilbage.
Opdatering 24. april: For fjerde gang i træk var der fejl på kassebonen - i alle tilfælde i kvickly's favør.
Opdatering 29. maj: Næsten altid problemer ved flaskeautomaten
Opdatering 15. juni: Igen fejl på kassebonen. Blev snydt for 15 kr., men procentvist var det omkring 75 %, så det løber jo op... Stadig kun fejl i Kvickly's favør...
Opdatering 3. juli: har modtaget noget bonus noget med posten. Jeg orker virkelig ikke at tage stilling til mere af det pjat. Man får rabat, hvis man køber mere, lyder reklamen. Men viser det ikke bare, at forretningen grundlæggende er for dyr? Det er i hvert fald noget af det dyreste jeg kan finde inden for dagligvarer.
7. september: En liter Mathilde kakaomælk koster nu 16.95 kr. hos kvickly
22. oktober: Jeg har sammenlignet prisen på hakket oksekød i Kvickly og min rigtige slagter. Hos Kvickly koster 400 gram 39,95 og hos slagteren koster 1 kilo 60 kr.
30. september: Jeg købte igår en stor bakke sushi af mærket tasteoftokyo hos Kvickly i Veri Centret, og det var en meget ubehagelig oplevelse. Man havde ikke renset krebsehalerne ordentligt, og der viste sig at være tarme med indhold i enden. Det var en MEGET UBEHAGELIG OPLEVELSE AT FÅ I MUNDEN.
Det er for dårligt.. sjusk! I skal holde øje med kvaliteten af de varer I indkøber.
Jeg købte en del avocadoer lige inden jul, da jeg skulle bruge dem til en julefrokost den 26. december - Men da jeg skar dem igennem, var de alle sorte og rådne.
Kvikley.dk er en ok hjemmeside.. men ik i toppen.. den kan være ret forvirret at finde de ting man leder efter.
Perfekt side der giver mig fuldt overblik over Kvickly-kæden.
De har tit billige fjernsyn og DVD-afspillere samt spil og CD'ere en smule billigere end konkurrenterne. Dette er dog ikke det hele. Deres varer i delikatessen er også gode og smager fremragende.
Dejligt - bestilt på nettet - leveret til butik - og det var hurtigt :O)
Jeg synes det er vanvittig dyrt hos Kvickly, så meget bedre varer har de heller ikke end andre supermarkedeskæder.
Kvickly er et rigtigt godt sted at handle hvis man som forbruger skal have noget tekstil eller madvarer. Dog er priserne en imellem lidt hampre men til gengæld er det så også kvalitet
Kvickly Geritsgade i Svendborg prøver at sælge vare i delikatessen der har overskredet udløbdatoen,jeg var der i går d.27/11 kl 11:30 og ikke nok med at jeg fandt hele 1o vare der var for gamle alle andre varer i køledisken var på sidste salgsdato,men som plaster på såret og som tak for min indsats fik jeg sørme 100g af Kvicklys X-tra Mælke chokolade!! Hos Fakta får man dog en pose kaffe for sin ulejlighed,men nej Kvickly spiser en af med 100g af deres billigste chokolade..
købte et 32 tommer finlux tv i kvikly i hobro , det gik i stykker efter 1 1/2 måned , syntes at det er uretfærdig man ikke kunne få sine penge tilbage , da det ikke var ret gammel , for så havde jeg købt et nyt , fik at vide at der gik 14 dage til en månede før jeg fik det tilbage
deres gullerøder er altid for gamle. kvickly er noget lort, jeg vil fra nu af kalde kvickly for "kviclort"
Butikken i 2860 Søborg
Forretningens indretning og det at finde varer = * * * * (4 stjerner)
Rådgivning i forretningen = * * * * (4 stjerner)
Pris / kvalitet = * * * * (4 stjerner)
Returret = * * * * *(5 stjerner)
Reklamation = * * * * *(5 stjerner)
Fedt at man nu kan bruge sine point som penge her i november.
Har handlet i kvickly de sidste 20 år både sjælland og jylland.Køber kun få ting,så kan overskue evt prisfejl,som til ros må sige er blevet lidt bedre det sidste ½ år.
Tilbud er ofte glemt på prisen når skal betale ved kassen.Fået op til 150 kr retur,som jeg heldigvis opdagede var taget for meget på en tilbudsvare.Istedet står flere varer nu på forkert plads.Så du tror du tager en tilbudsvare,men kommer til at tage endyrere vare,der jo så er dyr ved kassen,men det er jo korrekt pris.den billige vare,der reklameres med på hylden er der ofte ikke flere af.Og det er ikke tilfældigt.feks en kasse strømper 10 kr par tilbud på kassen,men de fleste af strømperne i kassen kostede 30 kr.det er specielt tøj,mejerivarer,grøntsager,og tilbud der er fejl på.Når ,am gør opmærksom på prisfejlen bliver den ikke rettet til næste gang.Heller ikke de næste 10 gange.Og en undskyldning har jeg aldrig fået,for at man har taget for meget
Mandag d. 17. okt. 2011 troede jeg, at jeg købte frisk øko hakket oksekød og ovenikøbet 2 pakker på tilbud til kr. 80,00, dog viste det sig, da jeg skulle anvende det i går aftes d. 18. okt. 2011, at kødet var langt over sidste salgsdato, føj! Kødet, så helt gråt ud og da jeg fik kigget nærmere på dato, var kødet pakket d. 10. okt. 2011 med sidste anvendelsesdado d. 15. okt. 2011. Tak for mad, sagde jeg bare og skyndte mig, at vende min aff. spand på hovedet i vasken, og fandt heldigvis min bonn ;o)
Det er dyrere end discount-butikkerne, ja, men jeg oplever også mere og dygtigere personale, flere varer og også flere varer af god kvalitet, og så synes jeg egentligt ikke, at priserne er uretfærdige.
Køen er aldrig lang.
Absolut tilfreds med butikken her ved Nørrebros Runddel.
Prisen i Kvickly er 30 til 70 % højere end andre butikker/supermarkeder. Udvalget af varer er dog stort.
Siden jeg opdagede at Kvickly havde deres egen hjemmeside og deres egen indkøbsavis for nogle år siden, har jeg gjort det til en regel at sætte mig med en god kop kaffe og bare nyde at "glo på vinduer" mens jeg går igennem de nye tilbud og fristelser. Det holder jeg meget af - hver søndag!
yes yes yes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeg var i Kvickly i Veri Centeret og fandt nogle flotte flotte støvler til 400, men ingen i størrelse 36, så jeg spurgte om der var andre forretninger eller butikskæder der solgte de støvler. Jeg blev fortalt at Kvickly var de eneste der havde dem og at de havde dem min størrelse i Kvickly i Bruuns Galleri. Jeg er meget fattig og har ikke engang råd til min egen mad, men det lykkedes mig dog at få sparet op til de støvler. 3 uger efter jeg købte dem, gik de i stykker, og jeg bandt skoene ind i gaffatape, plastikfolie og alt hvad der kan tænkes. Lige meget hjalp det. Derfor jeg gik hen til kassen, i bare tæer med støvlerne i hånden og sagde at de var gået helt i stykker og at jeg ikke engang kunne holde dem på fødderne længere og fik at vide at jeg hverken kunne få nye støvler eller pengene returnede. Derfor gik jeg i 2 måneder i bare tæer i vinters, selv når jeg skulle hen til mit studie. det er ikke nemt at være 17 år, hjemløs uden sko. Den vinter fik jeg aldrig råd til støvler igen, men fik min fasters gamle str. 32 støvler og min rigtige skostr. er 36. Det var uretfærdigt
Simpelthen utroligt.
Opdatering d. 2/9:
Stadig klamt
Min kæreste og jeg har tit været i kvickly i spinderiet i Valby.
Og det er simpelthen den laveste butiksstandard de har der jeg længe har set, de ansatte virker trætte og ligeglade, er sure når de sidder bag kassen og køber du ting der kan gå i stykker, har personalet ikke lært den der lille finesse med at fjerne foden fra båndet så alle andre ting ikke kører ind over og masser chips og div andre ting.
Desuden, har vi gentagne gange været ovre og kigge på fisk og andre kødvare, der enten er for gamle, eller faktisk har været for gamle i over en uge som stadig ligger i køledisken. selvom det er for gammel, og der er begyndt at vokse div ting på, al deres frugt er der også problemer med, der ligger frisk frugt blandt andet frugt der er så råddent man ikke engang kan se hvad frugt det engang har været.
generelt, er jeg rigtigt skuffet over hele Kvickly´s standard.
Bjarke Chr. fandt anmeldelsen nyttig
Kvickly kan Konkurerer med discount butiikerne med deres x-tra vare
Men ellers en god butik (ihvertfald i Rønne), man kan somregel altid finde nogen der kan hjælpe hvis der skulle være behov for dette..
jeg handler altid selv i kvickly, der er masser af gode tilbud og til gode priser ..!!
hvis du skal vælge mellem andet og så kvickly ville jeg vælge kvickly
Jeg holder mig fra Netto, Aldi, Lidl og den slags butikker.. Jeg har det sådan at varerne skal være billige, men de kan også blive så billige at de nærmest er rådne inden man kommer hjem. Et godt tip til folk som handler hos ovennævnte: I kan få jeres varer gratis, ved at se på det i vil have i butikken, og derefter vente til de smider det ud (sandsynligvis samme dag) og hente det i skraldespanden.