[REPLY]
Jeg købte for godt et år siden en Mustang Technology cykel i Kviclyxtra i Nørresundby, til min 15 årige datter. Det er dog den værste bunke skrammel jeg nogensinde har været ejer af, jeg er klar over det ikke er en cykel 6000,- men selvom jeg kan smøre og skrue, er cyklen umulig at vedligeholde på grund af svage, teknisk komplicerede løsninger på bremser ( tromlebremser ) og på meget svage plastik komponenter på gear. Cyklen var ment som en overgangscyklen inden hun skulle have en voksenmodel, og det blev den så også meget hurtigt.
Jeg havde afleveret en pc til reperation, der gik en måned inden vi fik den tilbage igen, med den besked at der var blevet skiftet displayet. derefter gik vi hjem og satte den til igen og den havde det samme problem som den først var blevet indleveret for (sort skærm efter få minutter)
Så blev den sendt tilbage på værkstedet med en aftale om at inden for 7 dage skulle vi have computeren eller pengene tilbage.
Denne aftale sked de højt og flot på og henholdte sig til de SKULLE forsøge at reparere den 3 gange inden de gav penge retur eller en ny computer.
LAD VÆRE MED AT LAVE AFTALER MED DEM, DE SKIDER PÅ KUNDERNE.