We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

La Diva anmeldelser

La Diva Logo
Kunderne om La Diva : »Sverigekunde« »Reasonable prices, easy returns, and GREAT personal customer service!« »SUPER FLOTTE KJOLER.« 54
Perfekt
9.2 af 10

54 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (54)

Rigtig god behandling

Jeg synes at La diva, yder en rigtig god service. Det gik fuldstændig som det skulle, jeg fik kjolen 5 hverdage efter jeg bestilte, de har en rigtig sød og hurtig kundeservice og kjolen er rigtig flot. Grunden til at La diva ikke får 5 stjerner af mig er at jeg synes priserne er lige i overkanten i forhold til produktet, men ellers er jeg meget tilfreds. I øvrigt synes jeg også at det er ret billigt for leveringen. Jeg kan sagtens finde på at købe der igen!

Udvalgt anmeldelse om La Diva

Sverigekunde

jag är så GLAD over de 2 kjoler jag köbt fra LaDiva.dk, det er ikke ofte jag finner kjoler der passer min kropp. Og att jag desuden kan få dem sendt till mig i Sverige er ju bbare fantastiskt. Ingen returer har jag benyttet heller.

La Diva

Reasonable prices, easy returns, and GREAT personal customer service!

I was so happy to find ladiva.dk, the site carries a range of affordable, fashionable clothes from plus size designers. In other words, for women with ample curves, this is a fantastic place to shop! The website has fantastic customer service and a hassle-free returns policy.

Whenever I had questions, Carla answered them quickly and with humor (love that personal touch!). I've purchased twice from the site, 5+ items each order, and had great results. I've returned three items total (due to fit, not because of any issues with the items themselves) and it was easy, no problems at all.

I will be returning to ladiva.dk to shop in the future :)

SUPER FLOTTE KJOLER.

Jeg bestilte en kjole på LaDiva til min fætters konfirmation. Pasformen, stoffet og kjolen var perfekt udført, det var super dejligt at have den på! Det føltes som om kjolen var syet lige præcis efter mine mål. DEJLIGT!
Det var alle pengene værd.

- Det eneste minus er nok at jeg måtte skrive og rykke efter kjolen, desværre. Det kan dog have sine årsager, selvfølgelig. Ellers fuldt ud tilfreds. Det fortjener 5 stjerner!

Jeg er helt sikkert tilbagevendende kunde.

Hej Nadja,

Tak for de pæne ord.

Det er så vigtigt for os, at kjolerne passer godt.

Carla

God Service

Kjolen ankom 4 dage efter bestilling (hvilket er rimeligt, men ikke til 5*) men ellers var alt perfekt og jeg handler bestemt hos La Diva igen!

Super serviceminded

Gik online og købte en kjole.
Dagen efter fik jeg et godt tilbud, da denne kjole i den specifikke str. var udsolgt og det ikke burde have været muligt at vælge denne str.
Accepterede den ene af de to muligheder, og der gik ikke lang tid, før min kjole lå i postkassen.

Super tilfreds, og jeg vender gerne tilbage.

Fantastisk service

fantastisk hjemmeside at arbejde med - og fantastisk kundeservice - jeg handler helt sikkert på La Diva igen.
Susanne

La Diva

Super fedt tøj til store piger

Lækkere kjoler:-)

Har købt Evangeline Satin Kjole Lilla og den levede fuldstændig op til billedet og hvad de havde skrevet om kjolen:-)

Super service, hurtige svar på mail. Havde kjolen dagen efter jeg have betalt.

Så kan varmt anbefale La DIva til os piger/damer med former

Glæder mig til at handle med La Diva igen.

Carina N'hila

good service

ingen problem med La Diva... god, venlig og nem service...

uha, girls

jamen hvad kan man mere sige.......Prøv det.

Perfekt og hurtig handel

Det rigtige beløb blev trukket på min bankkonto og jeg modtog den bestilte vare i løbet af 2 hverdage. Super kvalitet.

alice jensen

lækre kjoler super service, hurtige svar på mail. glæder mig til at handle med La Diva igen og igen

La Diva

fantastisk service. Skøn kjole og hurtig levering. Jeg vil helt sikkert købe mere.

• Ane
  • Stavanger, NO
  • 1 Anmeldelse

SVÆRT GODT FORNØYD

Hei Hei
Jeg er svært godt fornøyd med varene (kjoler)som jeg har kjøpt hos dere. Kjekt at vi som er noe runde i formene kan få kjoler i fin passform. Utrolig rask ekspedering. Kommer til å anbefale dere blant mine venner. Ane i Stavanger

La Diva

Jeg er for lækker lækker lækker i tøj fra La Diva, jeg glæder mig meget til jeg får sparet sammen til mit næste køb.

• Kunde
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

La Diva får mine varmeste anbefalinger :)

Har du brug for noget smart og elegant, så er der masser at hente hos La Diva for os plus-piger.

groft overbetaling

Den vare jeg købte var bestemt ikke så mange penge værd,

Hej Helen,

Vi er selvfølgelig kede af din oplevelse af det produkt, som du købte af os.

Der var tale om en strand cover-up, og sådan en skal være i et let materiale, da den ellers er for varm.

Vores avancer ligger under brancheavancen for tøjbranchen, så hvis der er en prisindsigelse, så kan vi egentlig blot henvise til, at vores mærker har den pris de har. De kan ikke sælges væsentligt billigere, uden at det ikke kan svare sig.

Udover det er der 14 dages returret på ubrugte produkter hos os, så hvis du mener, at produktet har været for dyrt i forhold til kvaliteten, så vil vi da opfordre dig til at sende produktet retur, så du kan få det krediteret.

Carla Hansen

Selv jeg kunne handle hos La Diva

Jeg havde brug for en særlig gave til min "Diva", og med den gode guide lykkedes det faktisk at ramme plet i første forsøg... Hun er både vild med kjolen, og positiv overrasket over at modellen passer som beskrevet. (og så kom pakken frem rettidig) Super oplevelse at handle på hjemmesiden.

dyrt men godt

Har købt 2 bhér sidder fantastisk og bær godt

La Diva

God service og hurtig levering

En masse lækkert tøj til kvinder der ikke har en modelkrop, overkommelige priser og hurtig levering. Super forretning.

La Diva

Godt tøj til buttede piger

Jeg synes La Diva har meget dejligt og mode-rigtigt tøj til store piger, og det er ikke sidste gang jeg har handlet det

• SAR
  • 2 Anmeldelser

Super hurtig levering

Hurtig levering, godt produkt og glad kunde

Super netbutik

Super netbutik for piger i xl str.

La Diva

Lovely dress,perfekt fit <3.

I am going to married as a 50 year lady and the dress i have from La Dive is perfekt to my body !

super service, hurtig ombytning

super service, hurtig ombytning

• Dorthe
  • 11 Anmeldelser

Ekstrem god service!!!

Hurtig levering, hurtig svar på spørgsmål og god rådgivning!! Mit nye favorit-shoppested :o)

• Poul
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

En meget troværdig service og vejledning

Jeg skulle have en badedragt, og var usikker på om jeg kunne nå at få den inden en ferie. Jeg kontaktede La Diva, som var meget behjælpelig, og kom med et tilbud om en anden model, som var på lager. Den nåede frem inden ferien, og passede perfekt.

Super pasform om brysterne :D

Super flot blondekjole som lever fuldt op til mine forventninger :) Nu er det vinter og mørke farver men jeg håber der kommer et væld af sommer kjoler i lyse farver, gerne med mønster/blomster :)
Handler meget gerne hos Jer igen

Super service!

God hjemmeside. Dejligt med pænt tøj til store piger (ikke kun "kasse-bluser"), så vi også kan føle os som Divaer :-)

Udemærket!

Købte en julegave herfra, leveringen tog lige lidt længere end ventet, men så blev jeg kontaktet om det, og i sidste ende blev varen leveret direkte til mig af firmaet selv. Fin service.

La Diva

Fantastisk tøj - fantastisk service.

Fantastisk hjemmeside, med super flot tøj til store piger. Har fået stor hjælp til at finde den rigtige størrelse. Problemfri retunering når jeg har bestilt flere hjem for at prøve.

Alt var perfekt!

Jeg købte en hel masse på La Diva, da de havde nogle helt vanvittige tilbud, bl.a. på mærker som ellers stort set ikke kan opdrives i Danmark. Jeg var yderst tilfreds med både sitet, leveringstid, kommunikation og naturligvis mine varer.
Dog var jeg nødt til at returnere et par af de ellers mange varer - sådan er det jo, når man ikke kan prøve tøjet på forhånd. I den forbindelse var der heller ingen problemer med at få penge retur.

Kan klart anbefales andre, der kan lide at shoppe rundt efter gode tilbud på nettet!

Silkeglatt og smooth

Når man skal kjøpe finkjole uten å ha prøvd den, så er det alltid et sjansespill. Det hjalp utrolig å ha de forskjellige guidene til kroppsfasong og hvilke klær som passet de forskjellige fasongene. Kjolen satt som et skudd! Jeg kommer fortsatt til å handle klær fra LaDiva i broderlandet!

Absolut tilfreds

Meget fint forløb, og stor hjælpsomhed.

Flot

Jeg havde bestilt en kjole og sendt mine cm mål, og efterfølgene kom der en mail at jeg nok skulle købe kjolen et nr mindre end jeg havde bestilt på bagrund af mine personlige oplysninger ☺

• Mette
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Fin service, hurtig levering, lækker kvalitet

Jeg købte to kjoler hos La Diva, som har et stort og flot udvalg, og fik dem leveret indenfor 3 hverdage. Kvaliteten på begge kjoler var meget lækker og levede helt op til forventningerne, men desværre klædte den ene mig ikke så godt som håbet, så den blev sendt tilbage. Pengene blev returneret til min konto hurtigt og uden problemer, og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber tøj hos La Diva.

Sådan

Varen var flot - kom til tiden . Dvs alt OK

La Diva

Kvalitet og gode købsvilkår.

Jeg har købt en lang festkjole i midnatsblå farve hos La Diva. Stoffet er en lækker kvalitet og syningerne helt i orden. Måleskemaet var til stor hjælp og jeg fik købt den rette størrelse i første forsøg. Jeg er meget glad for købet og vil anbefale La Diva til andre kvinder.

Super service!

Jeg er tilfreds fra jeg gik ind på siden til jeg fik mit tøj! Intet at klage over!

• Ane
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Lækker tøj - skøn pasform!

La Diva har et fantastisk udvalg af smart, sexet og velsidende tøj til de lidt større størrelser. Jeg oplevede en fantastisk god service, og jeg er vanvittigt glad for det tøj, jeg har købt derfra. Det er i overkanten dyrt, men samtidigt er det virkelig godt, og jeg vil hellere have færre stykker lækkert tøj, som jeg har det godt i, end to eller tre gange så meget fra Zizzi, der bare aldrig sidder rigtig godt eller for den sags skyld holder.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk