We are hiring!

Besvarelse fra www.ladycup.dk

[DATE]

[REPLY]

www.ladycup.dk Logo
Kunderne om www.ladycup.dk : »Jeg modtog min ladycup dagen efter!« »hurtig og høj kvalitet« »Super« 76
Perfekt
9.1 af 10

76 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

hurtig og høj kvalitet

Ladycup.dk er nem at finde rundt på, godt overblik, nem bestilling og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Udvalgt anmeldelse om www.ladycup.dk

• Turi
  • København, DK
  • Verificeret køber

Jeg modtog min ladycup dagen efter!

Det var den hurtigste bestilling jeg nogensinde har oplevet! Dagen efter jeg bestilte den lå den i postkassen! Det er næsten ligeså effektivt som at gå ned til købmanden og købe tamponer. Jeg glæder mig til at prøve den!

Super

Det var en hurtig og problemfri handel. Bestilte den torsdag aften, modtog den lørdag formiddag.
Og ladycup er jo bare en genial opfindelse. Hvorfor har jeg ikke opdaget den noget før?!
Kan kun anbefale den til alle, også dem der er i tvivl :o)

• Rikke

Alletiders

Kun gode anbefalinger herfra! Hurtig levering, ingen problemer overhovedet.

• Elin
  • Verificeret køber

utrolig nem og hurtig betjening!

Jeg har to gange købt noget, og fik det begge gange hele vejen til Nuuk på nogle få dage!! flot!
Og man får besked med det samme om hvor lang ordren er kommet i behandlingsprocessen:)

Perfekt!

Bestilte det søndag aften og havde det i hånden tirsdag eftermiddag... Har lige bestilt en omgang mere fra dem - er bestemt ikke sidste gang jeg handler der... Skøn butik :-)

• Louie

nemt effektivt

Jeg var tilfreds med både prisleje, og levering. Vil besøge sitet igen : )

www.ladycup.dk

God idé - men fungerer ikke for mig!

Sorry... købe og leveringsprocessen var god - men produktet gav desværre for mange problemer. For mig umulig at fjerne - og efter mange forsøg hvor jeg med besvær fik den ud, endte det med at jeg måtte på skadestuen i dag og få den fjernet.

• HFN
  • Sæby, DK

Hurtig afsendelse

Ladycup leverede hurtigt og bestilte produkt til rigtige pris

www.ladycup.dk

At gå til bal uden trusser...

Det er skønt at have den frihed som ladycup giver mig. Endeligt skal jeg ikke tænke på at mit bind løber ud eller om min tampon skal skiftes. Jeg har altid "friske forsyninger" med og glemmer aldrig igen at have indlæg eller andet i tasken. Skide smart og så kan man da altid vimse rundt i bar numse og drille manden.
Det anbefales til alle!

• Marie

Hurtig service - godt produkt

Jeg var rigtig tilfreds med mit køb hos Ladycup. Det er virkelig praktisk og smart at have sådan en. Men den er svær at lære at bruge, den er ikke lige til hverken at få sat op eller taget ud i starten, så der skal en del tilvænning til det, men ellers er det klart anbefalelsesværdigt.

• Line

Hurtig!!

Super hurtig levering

• martin

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering

• sanne
  • Verificeret køber

Let og super hurtig levering

Det er anden gang jeg handler på ladycup.dk.
Produkterne er af god kvalitet, og leveringen er super hurtigt.
Så jeg kan kun anbefale at bruge ladycup.dk hvis du vil have et godt produkt til en god pris, og i en fart.

• ib

hurtig og effiktiv

har man selv lavet en fejl ved bestillingen er Ladycup hurtig på banen og hjælper med at få fejlen rettet på en hygelig og fin måde. tak for det.

Køb den - på Ladycup.dk

Fantastisk opfindelse. Jeg har tidligere haft lugtgener, og følt et stort kropsligt ubehag, når jeg havde det månedlige, men det fjerner brugen af min ladycup fuldstændigt. Det er højest anbefalelsesværdigt og man står aldrig og har glemt ekstra tamponer. Desuden er hjemmesiden ladycup.dk det rigtige sted at købe den. Jeg fik hurtigt et personligt svar på min henvendelse, da jeg havde lidt problemer med størrelsen, og varen blev enormt hurtigt tilsendt. Thumbs up, jeg anbefaler det til alle ;)

• Ditte

Nemt og overskueligt

Det var forholdsvis nemt at finde det ønskede produkt, havde lige et mindre problem med den ikke ville smide det i indkøbsboksen først, men ellers fint og jeg fik produktet tilsendt inden for et par dage.

• Bodil
  • Verificeret køber

Fik min ladycup leveret til tiden og med gode informationer undervejs og til brugen af den. - Har ikke prøvet den endnu...

• Monica

Godt!

Jeg bestilte min ladycup torsdag ved middagstid, og havde den i postkassen fredag. Dejligt nemt og hurtigt!

• Ingrid
  • Verificeret køber

gid den var opfundet i min tid som bruger

har du hørt om det nye produkt der hedder ladycup, der erstatter bind eller tamponer? min ældste datter købte én og blev så begejstret for den at hun købte én til hendes den ældste. Så købte min den yngste én og nu har jeg lige købt til min yngste (pige) barnebarn.
Så tænker jeg " hvorfor fandtes det ikke da jeg havde brug for det" det lyder til at være mere behagelig

• Ditte
  • Verificeret køber

Synes det er et genialt koncept!

Lady cup er genial og meget nem og hygiejnisk at bruge - Jeg glemmer helt jeg har menstruation.
Har anbefalet den til alle mine venner!

• MS
  • 5 Anmeldelser

Helt OK

Det bestilte blev leveret som forventet.

• Elin
  • Verificeret køber

Den beste variant av mensenbegeret.

Ladycup fungerer godt, men fordi jeg blør mye får jeg allikevel lekkasje. Den krever trening å innsette, men er allikevel den beste varianten av mensenbeger jeg har forsøkt. Til tider skulle jeg ønske den hadde en mer ru overflate på utsiden, slik at den ikke sklir i skjeden og går lekk. I tillegg ville det gjort den lettere å ta tak i og få ut når den blir fuktig på utsiden og man ville slippe at den glipper uønsket ut av fingrene.

Fik varen meget hurtigt!

Da jeg bor i Nuuk på Grønland blev jeg meget overrasket da jeg to dage efter bestilling af min ladycup allerede havde modtaget den.
Meget hurtig betjenig..:o)

Helt usynlig

Når man som kvinde nu skal belemres med "problemet" den ene gang om måneden - så er det dog fantastisk at man kan bruge en lady cup fremfor de traditionelle typer beskyttelse. Det er nemt, bekvemt og bedst af alt er det (for mig) en hel usynlig type menstruationsbeskyttelse. Man behøver ikke bekymre sig for vinger eller snore der kan ses, den kan sidde i mange timer af gange uden der sker noget ved det - så det gør det hele lidt nemmere. Har desuden gode erfaringer fra veninder der har været på lange rejser - her er dette produkt helt ideelt.
Et alletiders produkt..!

Kanon service!

Intet at brokke sig over! :-)

• Peter

Hurtig og tillidsfuld handel

Hurtig og tillidsfuld handel - kan varmt anbefale denne online shop.

• katja

God, hurtig, pålidelig service

Nemt at bestille.
Fik mine produkter hurtigt og alt var perfekt.
Kan ikke finde noget dårligt at sige, alt var i top!

Hurtig levering.

Er tilfreds med Ladycup.dk. Hurtig levering.

• Helle

Jeg føler mig ren.

Prøv Lady cup, den er nem og sætte op (uden smerte), lugter og sviner heller ikke, kræver lidt rengøring, jeg føler mig ren, og kan lave alt (alle bevægelser) med den, kan stærkt anbefale den. Ville ønske at jeg havde bestilt den noget før.

Intet mindre end fantastisk

Hjemmesiden var supernem at bruge, mail om at ordren var sendt samme dag og kunne hurtigt derefter hente den på posthuset. Vil ikke tøve med at handle der igen!

• Ruth

Super god service

Det er ikke sidste gang jeg handler hos ladycup.

• Astrid
  • Verificeret køber

God nettbutikk med gode varer.

Jeg fikk varen fort og er godt fornøyd med produkten. Tomlene opp.

• Tina

Rigtig god kundeservice

Posten kom ikke frem med min pakke, så de sendte en ny, og det for mig, er virkelig god kundeservice!!!

• Helene

super hurtig levering

Jeg ventede kun 1 1/2 dag på at få min vare, som også var præcis som lovet, helt perfekt!

• Lene

Perfekt og hurtig ekspedition

Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Godt produkt.

• Emma
  • Verificeret køber

Super service og skønt produkt.

Jeg handlede med ladycup.dk fordi jeg var træt af at gå med bind. Man kan hele tiden mærke bindene og jeg var heller ikke intresseret i at bruge tamponer.
Jeg valgte Ladycuppen, fordi deres materiale er blødere end andre mentruationskopper og testet og godkent.
Jeg fik ladycuppen rigtigt hurtig og begyndte at "øve" inden jeg fik min mentruation. Jeg fandt hurtigt ud af hvordan jeg skulle håndtere den og ind- og udtagningen var ikke noget problem. Det gør næsten ikke ondt, kun lidt når man skal tage den ud. Men ikke noget man ikke kan holde ud.

Jeg er nu på dag to i min menstruation og det går perfekt. Det eneste lille "problem" er at det godt kan pletbløde lidt engang imellem. Men det tror jeg bare handlere om at få den sat rigtigt op. Alt i alt har jeg haft en rigtigt god oplevelse med Ladycup, og kan helt sikkert anbefale den til andre.

• Agata
  • Verificeret køber

Jeg har fået det jeg har bestilt løbet af en dag.

Jeg er meget tilfrreds.

• Peter

Perfekt sted at handle.
Havde de varer jeg søgte og de kom hurtigt.

• Sidse
  • Verificeret køber

Nem at bruge og kan slet ikke mærkes...

Jeg har kun brugt cuppen igennem en menstruation, men der har jeg været meget tilfreds med den. Det kan være lidt svært at få den til at sidde ordentligt, men efter et par førsøg synes jeg det kørte for mig!
Nu glæder jeg mig næsten til jeg skal prøve den af igen!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk