Billigt, hurtigt og nemt
Jeg har intet at klage over ved mit køb. Tøjet var pakket pænt ind og passede perfekt (jeg brugte størrelsestabellen, for at være sikker på min størrelse) og leveringen var super hurtig. Jeg vil helt sikkert anbefale lagersalg.nu. Hjemmesiden kunne dog godt være en lille smule mere brugervenlig. Det er fx svært at bladre hurtigt frem fra en side til en anden.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om lagersalg.nu
Bettina J
9 point
Verificeret køber
11. august 2009
Super!!
Dette er første gang nogensinde (men absolut ikke sidste gang), at jeg har bestilt tøj over nettet. Bestilte tøjet mandag aften, og allerede onsdag morgen fik jeg pakken. Tøjet passede perfekt - men i tilfælde af at jeg ville reklamere, var der vedlagt en seddel med diverse oplysninger om fremgangsmåde mv.
I bund og grund en super hurtig levering, og god service. Kan varmt anbefale "lagersalg.nu" til andre...
Liv Oustrup og jenni fandt anmeldelsen nyttig
Genial butik!
Har købt der nogle gange, og har været fuld tilfreds hver gang. Varerne bliver sendt samme eller næste dag, og så har man varen dagen efter.
Konsekvent og behandling!
Har handlet på Lagersalg.nu ufatteligt mange gange.. er blevet et helt lille sæson-ritual for mig: Ny jakke til alle sæsoner, nye tasker, nyt lingeri og nye kjoler (de sidste 2 år har både julekjolen og nytårskjolen været købt der!)
Hver evig eneste gang har leveringen været perfekt, og kun 2 gange har jeg måtte bytte noget der ikke passede!
Jeg kender ingen anden side som er SÅ stabil i deres levering og gode behandling af kunderne.
... Og så har de bare det fedeste tøj!!!
Fuld tilfredshed
God service, hurtig levring og super gode priser!
1. september 2010
Perfekt produkt med hurtigt levering
Jeg faldt over en super flot kjole fra mærket snob (Torsdag kl.11). Jeg blev hurtig enig med mig selv om at den måtte jeg eje til en fest om lørdagen. Jeg bestilte og allerede fredag kom min kjole med posten. Målene passede perkft efter deres anvisning på siden.. Kan kun anbefale lagersalg.nu til alle :-) God service og hurtig levering..
1. september 2010
Fantastisk god service - kan kun anbefales
Har købt en masse tøj af flere omgange. Super let, hurtigt og ingen problem at få byttet størrelserne :-)
Næsten perfekt!
Hurtigt, nemt og effektivt. Bestilling var nemt og leverering var super hurtigt. Men, hvad sker der lige for de adresser der bliver skrevet til levering hos. Første gang fik vi den godt til rigtige adresse, men på pakken stod der at pakken eventuelt kunne stilles i hestestalen! Postbudet var lidt forvirret over dette og glad for at jeg tilfældigvis var hjemme, for midt i et villakvarter, er det begrænset hvor mange stalde der findes!
Den næste bestilling også nem og hurtig tilbagemelding pr. mail. Men nu skriver I så at pakken vil blive leveret på en helt anden adresse. Altså ikke den jeg har opgivet, men en tidligere adresse! Nu er jeg da spændt på hvornår min pakke kommer!!!
Hurtig og effektiv
Købte en kjole og en jakke, desværre var kjolen ikke lige mig, men betjeningen var lynhurtig og effektiv.
Diana
Perfekt
Jeg bestilte to jakker og to trøjer, og havde pakken indenfor 2 dage. Har handlet der før, og gør det gerne igen. Super betjening og super service
30. august 2010
Billig og bra
Godt utvalg av tøy i en stil jeg liker, rask levering.
29. august 2010
Hurtig og sikker levering
Jeg købte 2 vinterjakker som kom i løbet af ingen tid.
Desværre var de for store (måske skulle i lige kigge på jeres tabel?).
Men ombytningen skete i løbet af få dage fuldstændig uden slinger i valsen!
suzi
28. august 2010
Den bedste webbutik jeg har oplevet - meget tilfreds!!!
Super hurtig levering, god kvalitet. Har anbefalet denne webside til mine kollegaer, så nu ser jeg lagersalg.dk pakker meget tit på arbejdspladsen.
God Service , Hurtig levering, omgående ombytterlevering
Jeg købte 3 skjorter af mærket Lundström, de var meget små i str. Jeg åbnede 2, pakkede dem så pænt ind jeg kunne og returnerede dem. 2 dage efter havde jeg den nye pakke. Virkelig flot service. Lækker stof kvalitet iøvrigt.
service i top
Min pakke kom hurtigt, en ombytning forløb hurtigt og gnidningsløst, vil absolut gerne anbefale lagersalg.nu !
27. august 2010
En skøn oplevelse at handle hos lagersalg.nu :-) Utrolig venlig og hjælpsom
Jeg afgav min bestilling over middag og modtog varene næste dag. Jeg købte vest og bluse fra Snob, jakke og top fra st-martins.
Helt i orden
har købt en kjole og en frakke.
Begge svarede til den beskrevne kvalitet og størrelse.
Er yderst tilfreds - også med leveringstiden der kun var på 2 dage.
Har iøvrigt købt tøj flere gange på lagersalg.nu, med samme gode resultat.
Mette
Lige i skabet!
Købte to jakker og en bluse og fik varene to dage efter. Super priser, hurtig levering og god service. Anbefaler hellere end gerne lagersalg.nu til andre, og det er ikke sidste gang, jeg har handlet der.
Dina
26. august 2010
Super god og hurtig service :)
Købte en jakke og havde den 2 dage efter ordre afgivelse
26. august 2010
Købt tøj hos Lagersalg. Hurtig levering. God kvalitet på tøjet. Nemt at handle hos Lagersalg.
Helt perfekt
Frakke og taske
Hurtig og superservice
Lagersalg.nu er nem at bruge, holder alt, hvad de lover ift. lager, levering, rabatter osv. Vildt lækre varer, god service og ekstremt hurtig levering! Jeg vender helt sikkert tilbage!
Meier
10 point
2 Anmeldelser
Lynhurtig service
Lagersalg.nu Bestilte om fredagen og om mandagen kom min kjole. Perfekt!
UG ;o)
ALTID fint at handle her.....kan ikke komme med noget negativt ;o)
23. august 2010
Perfekt køb
Hurtig levering, god info før under og efter levering + ingen fejl i bestillingen. Hvad mere kan man forlange?
Godt tilbud med fragtfri levering køb for +499,- til erhvervsadresse + 10 % rabat på køb for +999,-
Fuldt ud tilfreds og har anbefalet lager.nu til mange andre.
22. august 2010
super levering
Hurtig levering, som de lover. Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er det skrabede design.
21. august 2010
Fremragende!
Jeg købte et par suit bukser en hverdag, og dagen efter blev de leveret med posten i tip top stand! Kan kun anbefale Lagersalg.nu!
20. august 2010
Lækkert tøj, billige priser og hurtig levering
Tøjet kom dagen efter, at jeg bestilte. Alle varer levede fuldt op til forventningerne, og jeg handler helt sikkert hos Lagersalg.nu næste gang, jeg skal købe tøj.
20. august 2010
Hurtig levering og fin bytte/retur service
Jeg har modtaget min bestilling fantastisk hurtigt og oplevede fin og meget hurtig service da jeg returnerede en del af min bestilling der ikke levede op til mine forventninger. Top-godt!
20. august 2010
Hurtig levering - super!!
Fantastisk oplevelse som "førstegangs"-handlende hos lagersalg.nu, overraskende hurtig levering og ingen problemer i at returnere en enkelt vare, super telefonisk service også, kan kun anbefales!!
20. august 2010
Hurtig ekspedition og hurtig bytning af vare
Endnu engang en god oplevelse at handle hos lagersalg.nu, bestilling, levering og denne gang en enkelt ombytning sker til absolut topkarakter
Helle
20. august 2010
Super service, hurtig levering.
Jrg har handlet ofte med lagersal.nu, og altd været tilfreds.
super service
super service, købte en jakke der var for stor og selve retunering/ombytning af varen gik fint og hurtigt. evt spørgsmål blev hurtigt besvaret pr mail. Differencen på varenes pris, blev hurtigt overført da jeg bemærkede dette
Sofie
Effektiv handel
Med hensyn til behandlingen af min ordre hos lagersalg.nu kan jeg kun udtrykke min tilfredshed med at den blev afsendt få timer efter bestilling og derfor var mig i hænde ca. 1 døgn efter jeg havde bestilt. Hvis jeg skulle ønske nogen forbedringer hos lagersalg nu, så er det, at man godt bruge nogle målangivelser af tøjet på siden, men da det ikke har noget at gøre med behandlingen af min bestilling lader jeg det ikke trække ned i bedømmelsen. Stort set alt hvad jeg fik var faktisk også i god overensstemmelse med mine forventninger.
Hjemmeside i topklasse
Jeg bestilte med en dags mellemrum (altså 2 separate bestillinger), men det blev leveret samlet dagen efter den sidste bestilling var foretaget.
Alle mine varer levede op til bekrivelsen samt de viste billeder på hjemmesiden.
Jeg har handler hos lagersalg.nu flere gang og har kun haft postive oplevelser og grundet det, har jeg også anbefalet siden til andre c",)
Tine
16. august 2010
Fantastisk service og levering
Det er første gang jeg har handlet hos lagersalg.nu, men absolut ikke sidste. Inden jeg afgav min bestilling, ringede jeg og talte med Jakob, da jeg havde nogle spr. Meget sød og hjælpsom. Tøjet kom 2 dage efter bestilling. Noget måtte dog returneres, da det ikke passede i størrelsen og pengene var retur på min konto i løbet af få dage. Super service, super levering, super hjemmeside og sidst men ikke mindst super varer :o)
15. august 2010
Super handel
www.lagersalg.nu. Rigtig god service og meget hurtig levering. Varen pakket ordentligt ind.
15. august 2010
hurtigt og nemt at få godt kvalitetstøj til billige penge
Jeg har købt en del tøj på Lagersalg.nu, som har levet helt op til mine forventninger om, at tøjet var af god kvalitet og billigt samtidig med, at der var tale om hurtig levering. Varerne var omhyggelig pakket ind. Det er første gang jeg har prøvet at handle på Lagersalg.nu, men det bliver bestemt ikke sidste gang.
Sara
14. august 2010
Hurtig professionel service
Købte en lækker læderkjole som desværre ikke passede i størrelsen. Min oplevelse har været yderst positiv i forbindelse med:
1) Forsendelsen - gik hurtigt
2) Returforsendelse - gik gennem forretningen og dermed undgik jeg at betale porto
3) Returnering af pengene - jeg har allerede fået pengene igen
Kan klart anbefales.
Hurtigt og nemt
Har købt en del på Lagersalg.nu og været meget tilfreds. Det har været nemt og overskueligt - også med retur varer. Grunden til jeg ikke giver 5 ud af 5 stjerner er, at ud af en af mine bestillinger var det tydeligt at den vare jeg modtog havde været brugt ( uden skilt med parfumelugt og skjolder under arme og rundtomkring på kjolen, som var af silke) Vaskede kjolen og har siden været glad for den ( sendte den ikke retur da det åbenbart var den sidste der var tilbage - den blev udsolgt efter min bestilling gik igennem )
13. august 2010
super kvalitet til super priser
Mine bestilte varer kom lynhurtígt hjem til mig.
Skøn kvalitet til rigtig fornuftige priser og super god service.
God oplevelse.
line
super service
lækker vare - bare forkert pasform.. ingen problemer med returnering og meget hurtig afregning.. suoer kundeservice..!
stump
13. august 2010
Nem, hurtig og venlig kundebetjening
Kan klart anbefale LAGERSALG.NU :-)
Købte tøj derfra og fik leveret 2-3 dage efter.
Måtte dog sende det meste retur pga smag og str :-) Og her var betjeningen også hurtig - pengene retur efter få dage.
Så thumbs up !
Udmærket service
Levering var hurtigt og uden fejl.
Bestiling på hjemmesiden også nemt men billederne af varer på hjemmesiden kunne godt være lidt større og i lidt bedre kvalittet.
Frank
28 point
8 Anmeldelser
7. august 2010
jeg kan kun sige godt om lagersalg , de holder hvad de låver.
1. august 2010
Fantastisk kundeservice
Jeg købte noget tøj ved Lagersalg.nu i Juli som skulle sendes til min firmaadresse. Tøjet blev ikke modtaget til trods for at PostDanmark påstod de havde leveret det. Der var absolut ingen problemer med lagersalg.nu. De sagde med det samme at jeg selvfølgelig ikke skulle vente på at de eftersøgte pakken ved Post Danmark, men at jeg kunne vælge noget andet tøj uden beregning. Fantastisk flot kundeservice!! :-)
30. juli 2010
Helt fantastisk service
Jeg bestilte tre kjoler den ene dag inden frokost, og havde allerede varene dagen efter, som blev leveret til min arbejdsplads.
Varene var pakket fint ind, og var helt i overenstemmelse med hvad jeg havde bestilt.
Hjemmesiden var super brugervenlig.
Jeg har haft en utrolig goø oplevelse med at købe fra lagersalg.dk - og vil uden tvivl anbefale det til ande, og selv bestille varer igen.
Didde
29. juli 2010
Super handel
Jeg handlede fornylig for første gang hos lagersalg.nu og var super tilfreds med servicen, så jeg har allerede anbefalet siden vidt og bredt. De har nogle fede fede varer, og billederne og beskrivelserne af tøjet er meget fyldstgørende. Jeg måtte returnere et par af varerne, fordi de var lidt for små til mig og returservicen fungerede helt optimalt- en ting der er meget vigtig for mig, når jeg handler på nettet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der!
28. juli 2010
Godt og hurtigt
Jeg bestilte en bluse og en kjole på tilbud fra Lagersalg.nu - jeg havde den allerede 2 dage efter. Der var absolut intet at klage over. Billederne på sitet svarede til virkeligheden.
rikke
10 point
2 Anmeldelser
virkelig god
gode varer til gode priser og hurtig levering
Helt perfekt
Købte 2 jakker og en skjorte... Meget hurtig levering og varerne levede fuldt ud på til forventninger og de billeder der var lagt ud af dem :-) Vil helt sikkert købe der igen...
26. juli 2010
God service og hurtig levering!
Det er 3. gang jeg handler hos lagersalg.nu, og det har været en god oplevelse hver gang.
Denne webshop er blevet min favorit-shop med gode varer, priser og ikke mindst får man en god service.
Joan
20. juli 2010
Super nemt og overskueligt!
Jeg købte en flot sort kjole der var sat meget ned, og nogle flotte solbriller til min mand. Vi er begge glade for handlen, som gik rigtig hurtig. Jeg kan kun sige at vi meget tilfredse og vil bestemt handle hos lagersalg.nu igen :-)!
19. juli 2010
Professionelt!
Super nemt at handle på Lagersalg.nu. Lækre mærkevarer! Man skal ikke købe meget før portoen er gratis samt nem returordning. Meget behagelig og fair service!
Pia
26 point
6 Anmeldelser
14. juli 2010
Nem, let og hurtigt..
Utrolig effektiv virksomhed. Nem at finde rundt på siden, let at bestille vare og hurtig levering. Skulle tøjet ikke passe, sendes det retur og inden for kort tid er pengene overført på din konto. Så bliver det ikke ret meget nemmere.
14. juli 2010
God oplevelse, hver gang
Jeg har handlet et par gange på Lagersalg.nu, og hver gang bliver jeg positivt overrasket.
Varerne kommer altid hurtigt - som regel dagen efter. Til trods for ekstremt billige priser, mængderabat, og god mulighed for at opnå gratis fragt, er kundeservicen altid i top. Har f.eks prøvet at bestille en bluse, der viste sig at være udsolgt i den bestilte størrelse - det kan jo ske. Uden for meget bøvl, sendte lagersalg.nu, en anden størrelse, der passede perfekt.
Hertil skal siges, at jeg ellers aldrig har oplevet, at noget ikke har været på lager i denne netbutik.
Samtidig har jeg ofte glædet mig over de gode billeder, og beskrivelser af tøjet. Det gør det lidt lettere at handle på nettet.
Trine
13. juli 2010
Stort udbud og de holder hvad de lover
Lagersalg.nu
God webshop med stort udbud til super priser og de holder hvad de lover!
12. juli 2010
Høj kvalitet og hurtig levering
Jeg bestilte en frakke hos Lagersalg.nu. Den ankom i løbet af to dage, og kvaliteten af både stof og syning er virkelig høj. Den vil helt sikkert blive min favorit. Jeg kan kun varmt anbefale Lagersalg.nu til de, der søger en sikker nethandel og kvalitet for pengene.
Mette
11. juli 2010
Super nemt og bekvemt
Super hurtig levering - tøjet er af bedste kvalitet!
Genialt..
Lagersalg. nu
God service, gode tilbagemeldinger, hurtigt og god levering.
SUPER hjemmeside og priser.
En femmer...
Lækker hjemmeside, gode priser og hurtig levering... alt i alt, en femmer.
Perfekt handel
En problemfri og hurtig handel. Købte vare på tilbud og selvom jeg ikke brugte ret mange penge, var varene pakket rigtig lækkert og indbydende ind;-))
Handler helt klart her igen
9. juli 2010
God hjemmeside, hurtig levering, fin retur-politik
Jeg købte tøj hos Lagersalg.nu og har været meget tilfreds med deres service. Man får mail om ordremodtagelse og afsendelse (incl. track and trace-nummer), så man kan se hvad der sker. Mine varer blev sendt og ankom hurtigt efter bestillingen. Kvaliteten af tøjet var god, men ikke alt passede i størrelserne. En retur seddel er vedlagt fakturaen, så det var nemt at sende varer tilbage og jeg fik mine penge igen uden nogen former for problemer, dejligt. Et firma med et super godt koncept, som jeg helt sikkert vil handle hos igen.
God Service
Fantastisk Service, Hurtig betjening og hurtig Levering Simpelthen Super
9. juli 2010
Super god butik, og dejlig billig. Tingene kom hurtigt! det er første gang jeg handler der, og er meget tilfreds :)
Toby
6. juli 2010
SUPER SERVICE
Det er første gang jeg handler hos lagersalg og bestemt ikke sidste gang. Købte 2 par bukser hvor det ene par var for store, ingen problemer med at bytte, super og hurtig service. Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der.
Gitte
6. juli 2010
super service nemt og ligetil hurtig levering nem at sende retur
Lux bukjser hvoraf det ene par var for små.
5. juli 2010
Rigtig god hjemmeside!
En rigtig god oplevelse at handle hos lagersalg.nu Meget overskuelig hjemmeside, hurtig levering samt returnering af noget der skulle byttes. Kan varmt anbefales.
Signe
5. juli 2010
Altid en fornøjelse at handle med lagersalg.nu
Har handlet der efterhånden nogen gange og det er altid en fornøjelse, selv år str. er forkert og man sender varen tilbage, for man hurtigt og nemt sine penge retur, så det er bare super.
mvh Signe
1. juli 2010
gode tilbud
her kan jeg altid finde et godt tilbud!
Sarah
28. juni 2010
Rigtig god service
Hurtig levering samt god og overskuelig hjemmeside, hvor billeder/beskrivelser af tøjet rent faktisk svarer til virkeligheden. Jeg købte en kjole på lagersalg.nu, som jeg desværre ikke kunne passe, men heller ikke her var der nogen som helst problemer. Jeg sendte kjolen retur og i løbet af ganske få dage, var pengene tilbageført til min konto.
28. juni 2010
super betjening
hurtig levering, alt i rigtig storrelse og farve, god pris
26. juni 2010
Super priser og lækkert tøj :-)
Jeg har købt lækkert mærketøj til super priser. Levring efter bare to dage, og varene var pakket forsvarligt ind. Kun positivt at berette om Lagersalg
23. juni 2010
Lækkert tøj til virkelig god pris og super service
bestilte 6 stykker tøj på lagersalg.nu og fik det allerede 1½ dag efter med posten. 1 kjole blev jeg nødt til at levere tilbage pga dårlig pasform, men resten passede perfekt, lækkert tøj til en virkelig god pris! Returnering uden problemer og pengene tilbage på kontoen indenfor få dage! Intet at klage over, og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Vil dog give tidligere anmeldere ret i at hjemmesiden er noget rodet, og når man har lagt noget tøj i indkøbskurven, skal men bladre forfra gennem siderne til man kommer dertil hvor man var.... Men det er også mit eneste kritikpunkt
21. juni 2010
Altid gode priser
Som overskriften siger har lagersalg.nu altid gode priser, og gode mærker.
Dog kan hjemmesiden godt forekomme uoverskuelig når man 'bladrer' mellem de forskellige mærker - her burde man kunne vælge mellem side 1, 2, 3... osv, i stedet for kun at kunne gå én frem eller tilbage.
Lene
19. juni 2010
Super service og value for money
Alt var bare i orden. Der kom hurtig feedback tilbage på mail, føltes som personlig betjening fra lageret. Ikke sidste gang jeg køber her - dette er kun begyndelsen. Super flot design med perfekt fit.
18. juni 2010
Super service og lækkert tøj
Har handlet hos lagersalg.nu et par gange og har altid fået en super service - og en lynhurtig levering. Tøjet passer desuden til de størrelser der angives og er i lækker kvalitet - og så er det jo oven i købet billigt...! :o) Kan kun give de bedste anbefalinger til lagersalg.nu!
16. juni 2010
Rigtig god service!
Tøjet kom to dage efter bestillingen og da der var kommet et forkert stykke tøj med, blev returpakken betalt af lagersalg.dk uden problemer.
14. juni 2010
Lagersalg.nu
lagersalg.nu har igen gjort det helt til en topscore.
14. juni 2010
Fin service, gode priser.
Hos lagersalg.nu finder man mange gode tilbud og der ydes en fin service.
12. juni 2010
Et stort 13- tal i henhold til den gamle karakterskala!
Karakteren gives for den fremragende præstation med henblik på kundeservice- venlighed og hurtig respons. Tøjet var helt i top! Tak for en fremdeles tilfredsstillende handel.
Lærer....
11. juni 2010
Ubeklagelig handel og god og hjælpsom behandling
Meget tilfredsstillende handel. Havde brug for hjælp til størrelse og fik hurtigt et venligt svar via mail. Desuden hurtig forsendelse med lækre varer.
Anbefales!
5 lagersalg.nu
Topkarakteren 5 til Lagersalg.nu. købte solbriller og en kjole. Bestilte en aften og fik flg formiddag en mail om at varerne var pakket og afsendt. Modtog pakken dagen efter, og varerne levede helt op til forventningerne.
Ganske enkelt super!
Jeg bestilte om aftenen, allerede dagen efter fik jeg besked om min ordre var pakket samt mail med T&T nummer, og en dag efter igen kom varerne. Hurtig betjening, fine varer og super til prisen. Jeg shopper ofte online og har generelt gode erfaringer hermed, lagersalg.nu ligger klart i top, har absolut intet negativt at tilføje. Det bliver med garanti ikke sidste gang jeg handler hos dem, og jeg har allerede anbefalet dem til andre!
10. juni 2010
Nem bestilling, hurtig levering og super god pris!
Købte kjole og sandaler på lagersalg.nu - lækre varer til en super god pris!
9. juni 2010
lagersalg
flot tøj og god service SUPER
9. juni 2010
Fantastisk - intet mindre
Har i sidste uge modtaget min første ordre fra lagersalg.nu.
Alt levede op til mine forventninger - overskuelig hjemmeside, lynhurtig levering og fantastiske priser.
Min faste tøjleverandør fremover - ingen tvivl om det.
Mach
Tip-Top service
Kan varmet anbefale andre at handle med Lagersalg.nu. Gode varer, hurtig service, professionel betjening da jeg én gang havde behov for at tale med en medarbejder. Ingen problemer med levering, betaling og retur forsendelser, som man får hurtig bekræftelse på at de har modtaget, og pengene sættes retur til din konto. Samlet bedømmelse - Tip-Top :-))
K.E.
15 point
3 Anmeldelser
LÆKKERT
Det var en fantastisk dejlig oplevelse at åbne en pakke fra lagersalg.nu. Jeg har fået min pakke efter bare 2 dages leveringstid, og tingene er pakket smukt ind i silkepapir, undertøjet var i smuk æske og alt passer perfekt. jeg er meget tilfreds !!!
8. juni 2010
Lagersalg nu leverede det ønskede hurtigt til en absolut god pris. Jeg er meget tilfreds.
Helt utroligt !
Tøjet levede fuldstændig op til mine forventninger - og så sparede jeg masser af penge !
Super service og kvalitet
Super service - kan varmt anbefales.
Var i tvivl om 2 størrelser og blev anbefalet at bestille én af hver og returnere den der ikke passede...Gjorde jeg og absolut intet problem i returnering eller penge retur på min konto.
Bestilte tøjet søndag aften og tirsdag morgen var det leveret på min adresse.
Bedre servise fåes ikke :-)
7. juni 2010
Nem, hurtig og god service
Det er første gang jeg handlede hos lagersalg.nu og jeg har været meget tilfreds. Havde bestilt en vare i forkert str. og bytteservicen var i top. Handler gerne hos jer igen :-)
7. juni 2010
God service - hurtig levering - pengene hurtigt retur ved returnering af varer
Varerne levede ikke helt op til mine forventninger - men det var ikke lagersalg.nu's skyld. Det var tøjproducenten, der ikke levede op til det, jeg forventede. Der var dog sendt en fejl størrelse i forhold til det bestilte. Det trækker ldit ned.
Overordnet god oplevelse.
6. juni 2010
Varerne kom dagen efter bestillng. Der manglede dog en ting, som åbenbart var udsolgt i mellemtiden.
4. juni 2010
Ikke alt er for godt til at være sandt
Jeg var til at starte med skeptisk for at handle på denne side da det så ud til at være for godt til at være sandt med deres virkelige gode (mærke)varer og enorm lave priser. Jeg har ikke fortrudt at jeg tog chancen og handlede hos dem. Jeg måtte desværre retunere nogle varer da jeg ikke kunne passe dem og fik i den forbindelse afprøvet hvor god deres service er. De går langt for at du skal være tilfreds som kunde!
3. juni 2010
Tøj indkøb på nettet
Det er anden gang jeg bestiller tøj fra lagersalg.nu og jeg er meget tilfreds, har ikke før turde bestille over nettet, men det må jeg sige har ændret min mening og leveringen kommer dagen efter, at man har bestilt. Tøjet føles meget behageligt at have på,og har en god kvalitet, det er rimelig i pris. Jeg har dannet miig en ny lille garderobe, så det er ikke sidste gang,at jeg køber på lagersalg.nu
Gitte Wedel
3. juni 2010
proffesionel service
Har handlet der nogle gange. Hurtig levering, og i det hele taget troværdig og ærlig service.
2. juni 2010
Havde varen den næste morgen og til lav pris.Super
1. juni 2010
Super handel!
Hurtig levering, fantastisk vare!
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster