12. marts 2010
Skøn service
Tøjet jeg bestilte tirsdag aften kom allerede torsdag formiddag med posten. Fint pakket ind og tøjet som jeg havde håbet på. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos lagersalg.nu
Udvalgt anmeldelse om Lagersalg
11. august 2009
Super!!
Dette er første gang nogensinde (men absolut ikke sidste gang), at jeg har bestilt tøj over nettet. Bestilte tøjet mandag aften, og allerede onsdag morgen fik jeg pakken. Tøjet passede perfekt - men i tilfælde af at jeg ville reklamere, var der vedlagt en seddel med diverse oplysninger om fremgangsmåde mv.
I bund og grund en super hurtig levering, og god service. Kan varmt anbefale "lagersalg.nu" til andre...
Perfekt
Anmeldelse af lagersalg.nu: meget nem hjemmeside at handle på - virkelig billigt, lækkert tøj, som lever helt op til beskrivelserne på hjemmesiden! Super hurtig levering og det hele passede, måske fordi størrelsesguiden var god!
Det kan ikke blive bedre.
11. marts 2010
Det bedste service & det hurtigste levering
Min absolut bedste handel på nettet.
11. marts 2010
God service og hurtig levering
Hurtig levering, god service og varer som svarer til forventningen
Enkelt, hurtigt, billigt
Har igen handlet hos lagersalg.nu, og også denne gang var det helt enkelt at finde de rigtig ting, leveringen var hurtig - og så var det nogle gode tilbud.
FANTASTISK
Jeg har flere gange handlet på lagersalg, og alle gange har jeg været ovenud tilfreds!
Hurtig levering, GOD kundeservice, hurtig ombytning ved retur, ALT er bare som det skal være!
Stor anbefaling fra en trofast kunde!
10. marts 2010
Fint udbud, hurtig levering og gode priser
Har købt diverse bluser, nederdele, skjorter og toppe hos www.lagersalg.nu. Det hele leveret hurtigt og uden problemer. Skulle jeg returnere, er der en returseddel med, som gør det nemt.
9. marts 2010
Fantastisk service.
Hurtig og god service - både ved bestilling og ved retur. Har handlet her ofte og aldrig blevet skuffet. Meget imødekommende og servicemindede. Kan varmt anbefales!
8. marts 2010
Høj kvalitet og effektivitet
Alt gik super effektivt. Varerne, som kom to dage efter bestilling, er i høj kvalitet, og lever 100% op til forventningerne. Kan uden forbehold anbefales til andre.
7. marts 2010
Jeg har købt både jakke bukser og kjoler og alt var super. også levering og websiden
super butik med fede varer
Alt som lovet
Bestilte en på billed en fed jakke søndag aften, modtog med posten allerede tirsdag og jakke levede helt op til forventningen som billeder havde givet. Vil helt klart bruge lagersalg.nu igen. Tak for en troværdig handel. Mvh malene
Fuldt ud tilfreds!
Kan altid finde tøj herinde som findes i butikkerne, her fås de bare omkring 50% billigere. Sendt og modtaget hurtigt.
Fik endda 3 små chokolader med i pakken. Kunne det være mere dejligt :D
6. marts 2010
lekr
Hurtig levering, billige priser for pent tøy. Intet negativt at sige.
Super
Intet negativt.. :)
suoer god internetvirksomhed
hurtig levering. Flot tøj - kanon gode priser
Super!
Jeg bestilte tre kjoler hos Lagersalg.nu, og kan kun rose siden på det højeste. Tingene blev sendt dagen efter at jeg havde bestilt og ankom dagen efter det, så leveringen er superhurtig og pålidelig. Jeg har tidligere bestilt samme sted med lige så godt resultat, og nu er det faktisk sjældent, at jeg overvejer at købe tøj over nettet fra andre steder end Lagersalg.nu; der er et stort udvalg, særdeles rimelige priser og en rigtig god service - godt gået!
4. marts 2010
Jeg har købt en rigtig lækker frakke...ovenikøbet billigt, og den kom efter blot to dage. Famtastisk altså. Jeg kommer igen;0)
Jeg købte en frakke med et specielt snit og den er virkelig fin. Den var også ret billig. Det var nemt at bestille og betale og den blev leveret overraskende hurtigt.
4. marts 2010
Lækkert tøj - super hurtig levering
Jeg har købt dejligt tøj som passer utroligt godt i størrelser og i lækker kvalitet!
Leveringen er fantastisk hurtig - har ikke oplevet det hos andre online butikker!
Online butikken fungerer godt, men den kan bliver endnu bedre hvis brugeren kan vælge tøjkategori (jakker, bukser osv.), mærke og størrelse, for der er meget tøj:-)
gennemført godt
Købte lidt blandede : solbriller, skjorte og en kjole - alt var 100% op til mine forventninger, servicen var uovertruffen og leveringen som lovet. Kan mildest talt kun anbefale dette sted - enorm troværdig nethandel.
3. marts 2010
Har handlet hos Lagersalg.nu flere gange og har hver gang oplevet hurtig levering, nemt at bytte og god og positiv hjælp ved henvendelse til kundeservice.
Billig og effektive
Jeg har købt dametøj fra lagersalg.nu meget billig og fik dem dagen efter bestilling.
3. marts 2010
Hurtig levering og returnering af penge
Jeg kan kun anbefale Lagersalg.nu. De har et stort udvalg, som er en del biiligere end i butikkerne. Jeg har bestilt varer hos dem flere gange, og har hver gang fået den virkelig hurtigt. Hver gang har jeg returneret noget af ordren, og har hver gang fået pengene forholdsvist hurtigt retur.
Jeg bliver altid positivt overrasket over varerne fra St Martins, som er flottere i virkeligheden end på de ellers fine billeder, der viser både front og bag.
hurtigt og billigt
jeg har nu flere gange købt tøj over lagersalg, hver gang sparer jeg 50% i forhold til butikspris. Derudover er tøjet der indenfor 2 dage.
godt og billigt
god kvalitet og hurtig levering kan klart anbefales
super
Fuld tilfredshed med både betjening, hurtighed og vareudvalget er jo helt genialt.
2. marts 2010
Top tjekket
En masse tøj.
Meget hurtig levering, venlig betjening ved telefonopkald og spørgsmål. Hurtigt mailsvar efter returnering af diverse varer som ikke passede i størrelse.
28. februar 2010
Professionel og hurtig
Har flere gange anvendt siden, og har altid modtaget mine varer hurtigt, i perfekt stand og uden fejl i hverken levering eler faktura.
28. februar 2010
Fuld tilfredshed
Fuldt ud tilfreds hurtig handel og god vare handler helt sikkert her igen.
27. februar 2010
Fantastisk ekspeditionstid
købte en skjorte og et sæt med hue, halstørklæde, vanter og muffedisser. Farven på sættet snød en lille smule på billederne og det er måske den eneste svaghed ved lagersalg.nu - billedkvaliteten er ikke helt god. Til gengæld var farven anført i teksten og jeg føler mig altså ikke vildledt af forhandleren. Pakken blev leveret dagen efter bestilling og alt er forløbet fuldstændig uden problemer. Jeg handler gerne hos lagersalg.nu og anbefaler det til alle jeg kender.
24. februar 2010
Utrolig hurtig ekspedition.
Jeg har købt 2 næsten ens kjoler. Den ene var en anelse for lille, desværre. Var klar til selv og ændre den, men valgte alligevel og ringe og høre, om den måske var i et nr. større. Det var den. Så jeg returnerer nu den, der er for lille, og håber den anden passer mig. Har den måske allerede inden ugen er omme :-). Meget tilfreds med mit køb, som også er første gang, men ikke sidste.
Super.
Jeg købte to kjoler hos Lagersalg.nu, og de levede fuldstændig op til beskrivelsen og blev leveret indenfor det nævnte tidsrum. Kan kun være tilfreds.
Supper
Alle tiders service, med hurtig levering. Jeg er meget godt tilfreds.
nemt billigt og hurtigt
det er første gang, jeg har handlet med lagersalg.nu men ikke sidste. god servis og hurtig tilbage melding via nettet. tøjet levede op til mine forventninger. anbefalede det til min søster og andre som nu har bestilt varer .
22. februar 2010
Nemt billigt og hurtigt
Har handlet hos Lagersalg.nu et par gange. Leveringen er hurtig. Tøjet i høj kvalitet. Returnering er let med returseddel i kassen. Returnerede varer blev hurtigt refunderet. Besked via gør det hele meget kundevenligt. Blev dog list snydt at farvegengivelser selvom farverne er fint beskrevet i teksten også. Det kan dog være min skærm såvel som billedekvaliteten.
21. februar 2010
****
Lagersalg.nu
Rigtig god og detaljeret hjemmeside. Har allerede anbefalet den til andre. Super med gratis levering for køb over 499,-
Nemt at returnere ved hjælp af retur sedlen i kassen. Synes dog ikke størelserne passer i måleskemaet !!
Men alt i alt en rigtig god hjemmeside, der varmt kan anbefales
19. februar 2010
Lagersalg.nu
Jeg har købt 4 stk. tøj og leveringen kom allerede dagen efter,jeg havde bestilt tøjet.
Kvaliteten på tøjet er som forventet og jeg er yderst tilfreds.Det er ikke sidste gang at jeg bestiller tøj der igennem :-)
Super
Jeg havde bestilt en frakke og en bluse. Frakken var for stor og har derfor sendt den tilbage med henblik om at bytte til mindre. Dette var min egen fejlvurdering.
Jeg synes varerne svarer til forventninger og de bliver hurtigt afsendt.
Virker som et godt og pålideligt sted :)
18. februar 2010
Har allerede anbefalet denne site
Jeg købte buksedragt, blazer, bluse og kjole. Alt var perfekt, Hurtig service og min sikkerhed var den fulde returret. Fedt med gratis fragt for køb over 500 kr. Desuden passer størrelsesguiden perfekt! Jeg har anbefalet denne side til flere.
Alt fungerede perfekt.
Varen var præsenteret tydeligt på web-sitet. Betaling og levering fungerede som lovet. Og varen var i orden.
18. februar 2010
Service, pris og kvalitet i top!
Jeg bestilte tøj fra Lagersalg.nu for første gang - og absolut ikke sidste gang. Leveringen var hurtig og varerne levede op til beskrivelserne på hjemmesiden. Desuden fik jeg lækkert og ellers dyrt mærketøj til en billig pris. Kun gode anbefalinger herfra: )
Nemt, billigt, hurtigt
Alle tiders service, hurtig levering, stort udvalg.
:-)
18. februar 2010
Super handel og rigtig god service. Har aldrig modtaget en pakke så HURTIGT før.
Lagersalg.nu
Har købt kjole,stømper, tørklæde m.m. Afsendte ordren torsdag aften kl 18 og modtog pakken med posten allerede fredag formiddag kl 10. Har ALdrig oplevet noget lignende andre steder jeg har handlet.
Super hurtig levering
1 stk. 14. DAREN P SN743 504 ŚNOB SS L () á 179,00 - Ialt: DKK 179,00
1 stk. DELIZ SN89 528 ŚNOB SS L () á 399,00 - Ialt: DKK 399,00
1 stk. BART BV1 100 ŚNOB SS L () á 119,00 - Ialt: DKK 119,00
Hurtig og nemt
Har købt flere gange, og hver gang er pakken leveret som lovet dvs. 1-2 dage.
Retur fungerer ligeledes upåklageligt.
Tøjet er superskønt og til en god pris. Én af mine favoritbutikker!
Super fik mine vare efter 2 dage
Super Købte tøj som kom allerede efter 2 dage
17. februar 2010
Super handel, men blev lidt snydt af billederne
Hej,
Jeg er alt i alt meget tilfreds med min handel hos jer. Dog blev jeg lidt snydt af et par af billederne bl.a. på længden og farven, men ikke noget der har gjort, at jeg ikke vil handle hos jer igen, for det VIL jeg så absolut :o)
Anbefales helt sikkert
Nemt site at finde rundt på, og fik min vare allerede dagen efter.. :)
Fantastisk hjemmeside...
En ikke mindre end fantastisk hjemmeside som har nogen vildt gode ting.. Jeg har dog kun en ting som jeg synes er lidt øv, og det er prisen på portoen. Synes der mangler en mulghed for selv at vælge hvordan man vil har ens køb leveret, dvs en mulighed for at få det sendt som brev til en langt billigere pris ;o).. ellers har jeg intet at sætte en finger på...
Perfekt
Billige priser, hurtig levering - alt i alt en god oplevelse. Ingen problemer.
15. februar 2010
rigtigt godt
lagersalg.nu er blevet flittigt brugt hjemme hos os, og der har aldrig været problemer, varerne kommer til tiden, jeg får det jeg har bestilt og så er det jo dejligt billigt.
15. februar 2010
Lagersalg.nu - hurtig og god betjening
God og hurtig service, dog kunne man godt angive, hvis der er tale om en "stor" model, fx købte jeg et par solbriller, som var beskrevet som "med god pasform", men som var så store, at de fylder 1/2delen af mit ansigt og ikke når ind til ørerne. Jeg er en alm str small, men frakken fra S´nob i small er også meget stor og vid på mig. Generelt er jeg dog tilfreds. Gode mærker og rigtig gode tilbud. Vender helt sikkert tilbage.
super handel
hos lagersalg.nu købt lækker jakke og bluse, kom i løbet af 2 dage
selve sitet.
god side og fedt at der er billeder af tøjets front og ryg.
Hurtig levering og lever 100% op til forventningerne
På intet tidspunkt i tvivl om leveringen og varerne lever 100 % op til det der er lovet på hjemmesiden.
God kvalitet og lave priser, konceptet holder.
Hurtig betjenning
Købte en frakke fra St. Martins som er endnu pænere end på billedet, og kvaliteten er helt i top. Lagersalg sendte den hurtigt frem, og den var pakket fint ind. Der var en god returneringsservice, som jeg dog ikke fik brug for denne gang.
Fremragende!
Jeg har købt tøj gennem lagersalg.nu et par gange efterhånden, og det har hver gang været en stor fornøjelse. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og tøjet er præsenteret på en god måde både i tekst og billeder, så selvom man ikke kan holde og føle og prøve osv. har man udfra beskrivelsen en god fornemmelse af, hvad det er man køber. Og pakken kommer gerne dagen efter man har bestilt, en superlækker pakke med tøj, der lever til fulde op til mine forventninger hver gang. Jeg har endnu ikke prøvet at have grund til at skulle bytte tøjet, men det ser ud til at det nemt kan lade sig gøre med sedlen, som er vedlagt i pakken.
Bliv ved med det!
Skønne varer, meget gode priser, fantastisk service og fleksibilitet - absolut det bedste lagersalg-site - og det bedste lagersalg i det hele taget!
13. februar 2010
Godt tilbud, hurtig handel og god kvalitet:o)
Jeg købte en kjole i 100% silke til mig selv og en lækker T-shirt til min kæreste. Begge dele passede perfekt og så ud som på billedet, i modsætning til mange andre netshop oplevelser jeg har haft, hvor størrelserne har været utilregnelige og faconen håbløs. Det var 70% på gode mærkevarer og ekspeditionen gik hurtigt:o)
Super fin handel
Jeg købte en Frakke og en skjorte på lagersalg.nu, de kom 2 dage efter og var som forventet. Prisen var super og jeg er mere end godt tilfreds.
13. februar 2010
Har købt både, nederdel, kjoler og skjorte, på lagersalg nu. Har aldrig fået ,en hurtigere levering. Tøjet var præsis som jeg forventede. Har givet tippet vidre, de er ligeså tilfredse. Kan varmt anbefales.
Skriv hvad du har købt og hvorfor du synes at oplevelsen var fremragende. hurtigere levering, og tøjet levede helt op til mine forventninger. Har givet tippet videre til flere Husk at skrive virksomhedens navn i din anmeldelse.
Fx min DVD kom dagen efter jeg bestilte! Deres kundeservice var meget hjælpsom og jeg fik alle de informationer jeg havde brug for. Kan kun anbefale virksomheden til andre. Super service og hurtig levering.
Skuffelse over produnkt!
Der er blevet bestilt, 4 produkter:
Et bælte i one size som er lige ved at være for stort.
En tunika- som efter billedet ikke har den rigtige farve.
En jakke som er over over over size med en gul-brun inderside, som får en til at ligene en klove optræder i et cirkus med store satin knapper.
En sort kjole som er meget kortere end angivet på billedet, som er bestilt i en s som falder ned foran, som virkelig er uhensigtsmæssigt.
Dette er en dårlig oplevelse og jeg vil bestemt ikke benytte lagersalg igen, men det er vel bare en af de mange fare ved at købe tøj online...
Men det positive er god service, hurtig levering og god kontakt :)
80% tilfreds
80% af mine indkøb var til 5 stjerner, desværre var 1 køb beskadiget.
13. februar 2010
Nemt at handle, hurtig ekspedition
Desværre stemte bestillings-side og lager ikke overens, hvorfor en vare var udsolgt og ikke kunne leveres. Derfor kun 4 stjerner.
Ellers alt OK - handler gerne igen.
super service
Kan kun anbefale lagersalg.nu. De har været hurtige til at sende ordrebekræftigelse, og 2 dage efter bestilling ankom min vare - efter min vudering og erfaring af netbutikker, er det den absolut bedste og hurtigste service.
13. februar 2010
Super kvalitet, lav pris og hurtig levering
Jeg har købt forskelligt tøj. Shoppen er let at overskue, varerne svarer til forventningerne og super hurtig levering.
Skjorte
Alt perfekt:)
11. februar 2010
fem stjerner
Lagersalg.nu er en webshop efter mit hjerte - fantastiske produkter, nemt at finde rundt i, billigt og effektivt. Jeg fik mine varer ganske få dage efter jeg havde bestilt dem og fik info fra shoppen igennem den korte ekspeditionstid.
11. februar 2010
Very fast delivery and good staff
The clothes meet my expectation, good quality and good price, and good service as well.
Super fint, næsten til 5 *
Virkelig god og hurtig service, fint udvalg.
Små irritationsmomenter på hjemmesiden mht. funktioner derfor kun 4 store stjerner. ☺
Enkelt og effektivt
Mit tøjkøb hos Lagersalg gik fint og jeg fik tøjet leveret til tiden. Dog kunne deres hjemmeside godt forbedres med lidt mere funktionalitet.
super
Dejlig overskuelig hjemmeside, billige priser, hurtig levering og tøj af super kvalitet, der passer til det beskrevne på hjemmesiden:)
En super god oplevelse
En super god oplevelse at handler hos lagersalg.nu. Høj kvalitet og lynhurtig levering.
10. februar 2010
God, problemfri oplevelse, godt udvalg
Jeg har bestilt tre stykker tøj fra Lagersalg.nu. Jeg bestilte tøjet fredag eftermiddag og fik det med posten tirsdag. Den ene skjorte var for lille, men hurtigt efter jeg meldte det, fik jeg pengene tilbage.
De har et godt udvalg, men går glip af den sidste stjerne, fordi deres side er lidt langsommelig at finde rundt på, især når man kun går efter tilbuddene. For en god ordens skyld skal jeg nævne, at jeg kun har handlet der en enkelt gang.
Nem og billig handel:-)
En rigtig god side med masser af gode og billige vare. Kan klart anbefales
10. februar 2010
Super flotte varer som lever endnu bedre op til forventningerne og så sparede man rigtig mange penge
Jeg har købt 5 stykker tøj, bla. kjoler, tunikaer, top og bluse. De var så fine allesammen, lækker kvalitet og ikke mindst kanon billigt.
10. februar 2010
Super super sted at handle.
jeg blev anbefalet denne side af en veinde, og ville da lige prøve.. Allerede en time efter jeg havde bestilt tøjet, lå der en mail om, at pakken var på vej.. Dagen efter fik jeg pakken.. Alt tøjet var som jeg forventet og til en kanon pris.. Det er IKKE sidste gang jeg handler der.
God pris, hurtig levering
Min vare kom dagen efter jeg bestilte - leveret gratis.
lagersalg.nu = god pris og god oplevelse.
Stort 5 tal fra mig
Hjemmesiden er super let at gå til.
Priserne er uforståeligt lave på udvalgte vare, virkelig god værdi for pengene.
Jeg bestilte mit tøj Søndag eftermiddag og modtog det Tirsdag morgen på min arbejdsadresse, det kunne ikke have været meget nemmere
Helt kanon
Jeg bestilte mit tøj onsdag eftermiddag, og torsdag formiddag var det på min firmaadresse. Det helt rigtige tøj var kommet frem, ingen problem. Jeg skal returnere noget af tøjet, hvilket jeg sendte i fredags, så nu bliver det spændende at se om/hvornår pengene går ind igen.
Line
super service
Jeg købte 6 bluser/kjoler, og alle var fine da de kom frem. En del passede ikke i faconen, og jeg fik lynhurtigt pengene retur til min konto.
Virkelig god service.
7. februar 2010
Super net-butik
Jeg købte 2 kjoler og en taske, det blev leveret meget hurtigt og var godt pakket ind. Super service.
6. februar 2010
Afgav lørdag aften en ordre på 3 jakker, en frakke, en kjole, en top og en bluse - udsalgsvarer, i alt ca 950 kr. Søndag skrev jeg mail til kundeservice, idet jeg ønskede at få en af jakkerne byttet ud med en anden. Søndag aften var der mail fra kundeserve - det kunne sagtens lade sig gøre, og jeg kunne regne med, at varerne blev sendt mandag. Og det gjorde de. Varerne var super kvalitet og pasform - alt passede perfekt.
3. februar 2010
alt var som det skulle være
varene kom hurtigt , var pænt pakket ind . varene levede op til forventning.
3. februar 2010
Jeg bestilte varer om eftermiddagen ved 14-tiden, og de kom med posten næste morgen. Super service, og varer var præcis som man kunne se dem på hjemmesiden.
3. februar 2010
super positiv oplevelse! Hurtig og effektiv - og billigt!
...........
3. februar 2010
Nemt, hurtigt og god kvalitet
Stort udvalg til små priser. Hurtig levering. Nethandel når det er bedst.
ingen problemer (lagersalg.nu)
nemt og smertefrit
2. februar 2010
Fin service
Lagersalg.nu er nem at finde rundt på dog med et par mangler i forhold til at gå tilbage til søgeresultatet efter at have lagt varer i indkøbskurven.
Varerne blev sendt med det samme, og uden problemer.
2. februar 2010
Fik 2 kjoler og en bluse. Det kom hurtigt og det passede det hele :D Har været super at handle med lagersalg.nu
30. januar 2010
Varerne blev bestilt om søndagen og leveringen fandt sted om tirsdagen, meget hurtigt! :-)
29. januar 2010
HURTIG EKSPEDITION
Den fede jakke fra St. Martins og de 2 toppe levede fuldt ud, op til mine forventninger. Og fantastisk hurtig levering, jeg havde varerne dagen efter bestilling. Ikke sidste gang jeg handler der.
29. januar 2010
Super hurtig og sikker ekspedition!
Køb: Margit Brandt Poncho
god orienteríng om varen., afsendt prompte!
28. januar 2010
Fantastisk.
Jeg fandt en nederdel hos "Lagersalg.nu" som jeg, siden jeg så den i en butik, hvor de ikke havde flere i min størrelse, og påstod at der ikke var flere at få, ikke har kunnet glemme...
Min bestilling kom dagen efter, og nu står der "it's great to be back!" på min mås!!! :-)
Ingen problemer
Jeg købte et par bukser. Det var nemt at bruge hjemmesiden og lige til. Fik bukserne leveret til tiden og uden skader på hverken emballage eller vare...
Bukserne var desværre for små, men det var heller ikke noget problem, der var en fin blanket jeg skulle udfylde med få konkrete oplysninger...
Fint fint fint....
lagersalg.nu
Meget hurtig levering og virkelig gode tilbud- lækre kvalitetsvarer til få penge.
Kan kun anbefale Lagersalg.nu
super duper all around!
pakke kom to dage efter, og det hele var godt og flot pakket ind.
Hurtig og god service
Jeg har bestilt tøg fra Lagersalg flere gange, de yder en kanon service og tøjet afsendes med det samme.
Der er ingen problemer såfremt tøjet skal returneres.
Kan kun anbefales.
God, hurtig betjening
Jeg købte en billig jakke i fin kvalitet hos lagersalg.nu. Der var god service og hurtig levering.
27. januar 2010
Bedtse service en netbutik har givet mig til dags dato
har handlet her 3 gange, hver gang hurtig og super service. =)
Første gang havde jeg bestilt for mere end 1000 kr og skulle derfor have deres rabat, da jeg dagen efter får en mail om at det ene emne jeg havde bestilt desværre var udsolgt (de beklagede selvfølgelig rigtig meget over at varen ikke var blevet slættet fra hjemmesiden) tænkte jeg øv øv , MEN jeg fik rabatten alligevel. Jeg havde så bestilt noget til min mor som desværre ikke passede, så det skulle sendes retur, ingen problemer, jeg bestilte bare noget nyt og skrev i "diverse"-boxen at jeg havde sendt disse emner retur og så vidt jeg husker betalte jeg ikke porto på de vare jeg da fik fremsendt, så 5 stjerne helt sikkert.. =)
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster