We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lagersalgforresten anmeldelser

Lagersalgforresten Logo
Kunderne om Lagersalgforresten : »super nye ejere forresten« »tilfreds kunde« »Konkurs« 21
Middel
5.5 af 10

21 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (21)

super nye ejere forresten

virkelig super ros til de nye ejere af forresten. jeg bestilte et sofabord og havde det 4 timer efter leveret på adressen. Det var virkelig super service.

Udvalgt anmeldelse om Lagersalgforresten

Lagersalgforresten

Nye indehavere - Håb forude!!!

Firmaet er netop blevet overtaget af nye ejere - Se i bunden af hjemmesiden.
De prøver virkelig ihærdigt at effektuere de ordrer de tidligere ejere ikke fik afsendt (kender flere der nu HAR fået deres varer - ROS!)
Deres online-betalingssystem vil først komme til at virke om et lille stykke tid.

tilfreds kunde

det hedder møbellager nu men ikke lagersagelforresten der er kommet nye super gode ejer på vids man har brug for noget de ik har er de bare så søde at finde det har købt meget ved dem og dem der kommer med varerne er også ude mærket

Konkurs

Virksomheden er under konkurs (se cvr.dk). Bestil ikke fra denne virksomhed! Hvem end, der vil overtage konkurboet, har ingen intentioner om at forbedre servicen eller leverancen, i så fald havde de oprettet en ny virksomhed og opkøbt konkursboet - ikke navnet. Hvis virksomheden bliver opkøbt, vil det sandsynligvis blive af de samme ejere, som allerede ejer den konkursbegærede virksomhed (lagersalg f aps). Deslige fremgår det af tråden herunder, at spredningen af bedømmelserne cirka varierer fra 1 til 5 stjerner, hvilket i sig selv viser, at der foreligger en stor sandsynlighed for, at der er blevet fusket med anmeldelserne. Køb hellere dine møbler et sted, hvor du ved, at din eventuelle klage kan komme virksomheden til ugavn i form af faldende fremtidige salg.

dennis jakobsen

jeg har lige for lidt siden været inde og bestille en sofa på lagersalg forresten jeg har prøvet hele weekenden men uden held da der kom en tekst op hvor der stod fejl mechant findes ikke ville så lige prøve idag også lykkes det at få ordren igennem men til min fordel valgte jeg at betale med bank overførsel men kunne ikke finde deres konto nr nogen steder men kan læse her inde at de er gået konkurss så er da meget glad for at jeg ikke nåede at overfører penge til dem

super service

jeg har købt et spisebord via nettet, ingen problemer, hurtigt levering. kan kun anbefales. intet og komme efter. vil handle der igen

Pas på!!

Lagersalgforresten er lukket pga. konkurs. Skiltet på deres dør i Tved, hvor der længe har stået "Lukket pga. sygdom", er nu skiftet ud med "Lukket pga. konkurs", samt at man kan kontakte en advokat ved eventuelle henvendelser.

Jeg turde ikke købe online, hvorfor jeg selv kørte derned.

Har ondt af jer der i god tro har handlet på deres hjemmeside, og man må sige at det er ekstremt dårlig stil, at de ikke et eneste sted på deres hjemmeside har oplyst at de er gået konkurs. Jeg fatter såmænd heller ikke at en vis advokat eller myndighed ikke har sørget for at få siden lukket ned??

Hold dig langt væk!!

Jeg købte et bord for knap 1.5 uge siden.

Handlen forløb fint, og pengene er trukket fra min konto.

Efterfølgende har jeg intet hørt fra virksomheden. Jeg har ringet (til et nummer der tilsyneladende ikke virker), og jeg har sendt en mail.
Jeg har på ingen af forespørgslerne modtaget et svar.
Varen er ikke blevet leveret, og jeg går nu er bliver nervøs for, om den overhovedet kommer.

Mit eneste råd er - hold jer langt væk fra dette firma. Så hellere betale lidt mere, for en god og sikker handel, istedet for, at handle ved et firma hvor alt tyder på, at de snyder kunderne.

Dårlig kundeservice

Har forgæves prøvet at kontakte firmaet for at få udleveret en vare, som allerede er betalt for i butikken, men får hverken telefonisk kontakt eller tilbagemelding på email. Endvidere er der en seddel på butikkens dør at der er lukket på grund af sygdom. Dette har stået på i ca 3 uger.

God og billig butik

Handler tit ved lagersalgforresten både via nettet og i deres butik i Tved. Jeg har endnu ikke oplevet problemer, og regner ikke med at få det. Så alt i alt er det bare godt. Skal der ned i næste uge igen :o)

Lagersalgforresten

Gode, flotte møbler - perfekt service

Jeg har købt 2+3'er lædersofa, tvbord, hjørnebord og sofabord. Virkelig utrolig flotte møbler til en god pris. Man sidder fantastisk godt i sofaen, og duften er læder er perfekt.
Varene blev leveret efter en lille uge, virkelig flotte møbler. Kun sofabordet var defekt. Vi tog billeder af det, mailede det til lagersalgforresten.dk - de kunne godt se, at det ikke var godt. Mandagen efter blev bordet afhentet - og mindre end en uge efter var pengene tilbageført til vores konto.
God behandling hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.

Pas på!!

Har netop måtte lade en handel gå tilbage med dem idet der ikke var styr på leverancerne.

Bestilte en lænestol, som ifølge dem er ny, og i sort læder.

De leverer en grå stol, som stinker af røg. Tydeligvis ikke et nyt møbel.

Leverancen går tilbage, men på trods af at de ikke har været i stand til at levere den vare de har solgt tilbageholder de fragtomk.

At Ekstra Bladet tidligere har haft fat i dem kan jeg såmænd godt forstå.

Her handler jeg ikke igen.

Lagersalgforresten

Sublim sovesofa, perfekt Service! ! !

Som mange andre havde vi været i hav af møbel butikker, smag og behag m.m. Men blev aldrig rigtig tilfreds med det vi så, og ikke mindst sad i. Synes også at de kvaliteter, som ovennævnte virksomheder solgte faktisk ikke var prisen værd. Vi havde dog set på en i Idemøbler men den var for dyr, så da vi i vores søgen, faldt over Lagersalgforresten.dk og så at prisen på denne var under ½ delen af hvad den kostede ved Idemøbler og kvaliteten var den samme var vi gladelig overrasker . Vi ringede og snakkede med Dem og de fortalte os lidt mere om sovesofaen og omkring leveringen inden vi bestilte den online. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber hos Jer. I vil ikke fortryde et køb ved dette firma.

Lagersalgforresten

sofa i kæmpe forfald efter halvt år

vi har købt en sofa som nu er et år gammel den begyndte allerede at falder fra hinanden efter et halvt år og der overdriver jeg ikke den er blevet så hård at man ikke kan ligge i den mere og stoffet går op i syningerne og falder fra hinanden i stykker.

Når man så skriver til dem med en positiv måde for at få løst problemet på en ordenlig måde for begge parter, bliver man mødt med ! og i det hele taget er beskeden meget negativ og der blev understreget ALLE DERES PRODUKTER ER ANDENSORTERING og på UDSALG og derfor
var min sofa der havde kostet 2300 alt for billig til at de kunne hjælpe en. men nu når alle deres møbler er 2. sortering og på udsalg kan det vel ikke være så billig en sofa alligevel ?

jeg kan ikke sige andet end lad vær med at købe fra den virksomhed for så snart man har betalt vender de på en tallerken og har ingen service over hovedet. og som i kan se på denne side er jeg vist ikke den eneste der har haft problemer med denne side

Jan Petersen fandt anmeldelsen nyttig

god og reel virksomhed

god kundeservice, gode varer, hurtig levering.. trækker pengene fra kortet når varen leveres.. tak for en god handel

uden problemer

købte lækker sofa, 3000 billigere end i butikken, og hurtigt levering..

Amatørfirma!

26. feb bestilte jeg møbel, som var angivet som værende på lager. 27. feb ringede jeg og forespurgte til ordren, da der ikke kom nogen bekræftelse. I seder for at tjekke, om den var ok henviste de til at den blev sendt automatisk. Det viste sig, at deres mail blev fanget i gmails spamfilter. 3 marts rykkede jeg for status, viste sig de ventede på varen fra fabrikken (hmm! lagervare). 11. marts rykkede jeg igen, nu viser det sig at de skal afholde møde med fabrikken først!!?? 17. marts jeg rykker igen, nu er der 3 mdr leveringstid på understellet til møblet. Sjovt nok kan andre forhandlere godt leverer. De er ikke seriøse

Ridser i leveret bord!

9. februar 2010

Efter Lagersalg forresten havde købt konkurslageret fra Boyes Møbler i Svendborg, blev alt sat på udsalg i Boyes møbelbutik. Indehaveren oplyste, at han netop havde købt "hele molevitten" aftenen forinden, og faktisk ikke var klar over hvor meget og hvad der var!
Vi orienterede os i butikken og forelskede os i et spisebord nedsat fra 5999 kr. til 3999 kr. Bordet blev besigtiget i butikken og det blev aftalt, at vi den efterfølgende tirsdag kunne få bordet leveret på bopælen for yderligere 300 kr.
Ved levering opdagede vi, at bordet havde ridser i overfladen hvilket chaufføren gav os ret i.
Ved den efterfølgende henvendelse til butiksejeren sagde denne, at alt hvad de solgte var 2. sortering, og dette var blevet os oplyst ved handlen. Der var ifølge ejeren således ingen reklamationsret på købet!!!?? Vi var ikke blevet oplyst om dette ligesom det IKKE var skiltet i forretningen.
Da vi ikke bor langt fra forretningen kørte vi straks derind for at kontatere, at der IKKE var oplysninger om 2. sorteringsvarer.
Ejeren erkendte nu lidt brødebetynget og gav os nu lov til at returnere bordet hvis vi selv ville køre det tilbage!

god

den er god og meget billigt

Venligt og effektivt

Bestilte en sofa hos Danbo i Varde. 3 uger efter fik jeg en forkert leveret fordi ekspedienten jo havde bestilt en forkert. Her var træghed med at levere en ny hurtigt osv. Jeg gik på nettet og fandt den samme sofa hos Lagersalg Forresten. Bare 3000 kr billigere end hos Danbo Møbler. Jeg ringede til Lagersalg Forresten og Heidi og jeg aftalte, at jeg bare kunne bestille og betale den over nettet torsdag. Fredag sender Heidi en mail og skriver at pengene er modtaget og at jeg kan afhente den lørdag. Jeg kører til Svendborg fra Varde og Kim derfra er venlig at hjælpe mig med at læsse sofaen på min trailer. Han pakker den ind i ekstra plastic og jeg er klar til turen hjem. Sofaen er 1. sortering og står fint i min stue nu. Tusinde tak for en venlig og effektiv service. Mvh Flemming, Varde

Rita Kristensen og Lars Mackenhauer fandt anmeldelsen nyttig

Overholder ikke reklamationsretten

Butikkens hjemmeside er OK. Dog kan møblernes evt. skønhedsfejl ikke ses via websiden, hvorfor det anbefales at se møblerne i en af deres 2 butikker.

At servicen afspejler der er tale om et lagersalg, og ikke en "normal" butik, kan jeg sagtens leve med, da priserne er gode.
MEN butikken nægter efter salget af bl.a. et spisebord til mig, at mine vare er omfattet af garanti, og jeg har reklamationsret. Jeg købte et bord til 2.000 kr., hvor først et bordben faldt af efter en uge. Det blev lavet, men ikke ordentligt. Herefter faldt ben nr. 2 af (det havde samme fejl som ben nr. 1), ligesom de 2 sidste i dag ikke kan sidde ordentlig fast. Ved Lagersalgforresten sagde man dels, at man var igang med et ophørs udsalg, og "ikke havde mere at gøre med", dels at jeg ikke havde krav på garanti eller mere service, da varen var købt billigt, og som 2 sortering. Man indrømmede modvilligt, at der også er reklamationsret på 2 sorterings vare, men smækkede røret på, med ordene, at jeg bare kunne køre en sag hvis jeg ville, for man ønskede ikke at gøre mere for mig, eller prøve at finde en mindelig løsning (Det skal nævnes, at jeg fremførte 'min sag' på en pæn og konstruktiv måde, og bare gerne ville finde en løsning).

Mit råd: Hvis du tror den vare du køber kan holde, og du ikke får brug for garanti eller reklamation, så tag ud og se på varen, frem for at bestille den på hjemmesiden. Hvis varen ser OK ud, så overvej om du vil løbe risikoen mht. problemfyldt eller slet ingen service/garanti/reklamation.

Hvis du ønsker normal garanti efter købelovens bestemmelser, så hold dig væk fra dette sted.

Jacob, Lars Mackenhauer, Jan Petersen og Nordmand fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk