We are hiring!

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Ingen anmærkninger

Har handlet på landogfritid.dk en gang, og har været yderst tilfreds med købet.
Ingen anmærkninger herfra.
Kan godt anbefales.

Udvalgt anmeldelse om Landogfritid

Træpiller

Ville lige giv land og fritid, ET KÆMPE PLUS! De vent tilbage kort efter jeg havde lagt dette indlæg ind. De havde kommet til at forligge mit nummer, Men vi fandt en løsning. Og de kunne forklare sig på problemet. Så RESPEKT til at man som virksomhed, løser et problem så godt. :)

Jeg har bestilt træpiller fra Land og fritid 2 gange. Træpiller komme efter 4-5 dage, og de kørt også paller op af en lille markvej jeg har "er et +". Første gang bestilte jeg 1 palle, bare for at prøve dem. De var også fine nok. Anden gang bestilte jeg 2 paller. Men i dem har jeg ca. i hver 4-5 pose, fundet små betonstykker. på ca. 2x2 cm. og nogle gange større. Jeg har derfor ringet til land og fritid, og de lovet at ringe tilbage. Men de gjorde de ikke, selv om jeg gjorde dem opmærksom på at det var lidt vigtigt. Da jeg synes at det er ret aktuelt, om hvem der skal betale når de ødelægge min snegle eller brænder. Da jeg har set et beton stykke springe i stykker under varme. Så nu må jeg tjekke hver pose jeg hælder i. SÅ PAS PÅ, hvis i købe træpiller, de træpiller de sælge er fra DLG!

Desværre

kun 3 stjerner fra mig.
Land og fritid reklamerede med god rabat på Spiller's Produkter og derfor kørte jeg hele vejen inde fra Odense for at købe Spiller's Condtion Mix. Jeg får desværre at vide, at Spiller's er udgået hos Land og Fritid.

Måske man skulle oplyse dette på hjemmesiden, så folk ikke kører forgæves.

Fantastisk service!

Vil klart anbefale at handle i Land og Fritids webshop. De har overkommelige priser, er meget hurtige til at sende, og da jeg bestilte en sæk hestefoder, fik jeg desuden et Equipagemagasin med gratis......Det er altså TOP kundepleje! :)

Ved helt sikkert hvor jeg skal handle i fremtiden.

Landogfritid

Gode tilbud og venlige medarbejdere

De har tit nogle gode tilbud på deres varer, så jeg er begyndt at handle mere hos Land & Fritid.
Personalet er også altid venlige.

Kundebetjening i særklasse

Har oplevet en fantastisk kundebetjening når jeg handler i Land og fritid - er ovenud tilfreds!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk