We are hiring!

Besvarelse fra Laptops.dk

[DATE]

[REPLY]

Laptops.dk Logo
Kunderne om Laptops.dk : »Hurtig levering og sublim service« »Helt problemfrit« »Hurtigt, nemt og trygt« 2599
Perfekt
9.3 af 10

2.599 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Thomas

Helt problemfrit

Havde fået en bærbar som ikke virkede, den blev byttet uden problemer.

Udvalgt anmeldelse om Laptops.dk

Laptops.dk

Hurtig levering og sublim service

Jeg købte mig en Lenovo E520 til 3223 kr. og bedte dem om at opgradere ram til 8 gb. Udover jeg synes at prisen er fantastisk billig, var leveringstiden fænomenal. Jeg bestilte min laptop kl. 15.42 mandag og den kom hjem kl. 13.30 tirsdag. DER GIK UNDER ET DØGN!

Derudover bedte jeg den om at sætte ram med clock-frekvens 1333 mhz i. Det er ikke standard og de er hurtigere end de normale ramblokke de sætter i. Dette gjorde de uden merpris og ventetid. Fantastisk!

Kan kun anbefale Laptops.dk! Ekstremt billige priser, leveringstiden er utroligt hurtig og deres service er i top!

Hurtigt, nemt og trygt

Jeg bestilte en computer onsdag aften og havde den i hænderne fredag eftermiddag.

meget tilfreds!

Syntes jeg fik en rigtig god betjening, og hurtig levering!

• Katrine
  • Løsning, DK
  • 54 point
  • 9 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Jeg bestilte min computer torsdag eftermiddag og modtog den allerede dagen efter om morgenen. :) Det var nemt at handle med dem, og computeren var billigere ved dem end deres konkurrenter. :)

Problemfrit og hurtigt

Det har været uden problemer - hverken med betaling eller levering. Produktet lever op til forventningerne.

• David

God og hurtig service

Endnu en gang er der god og hurtig service, levering skete fra dag til dag.

Laptops.dk

Levering fra dag til dag

Bestilte ny pc en sen formiddag - og næste dag var den posten :)

Perfekt!

Syuper service. Hurtig levering.

• Janni
  • Verificeret køber

Rigtigt gode priser og hurtig levering

Købte bærbar pc til fantastisk pris. Levering skete alledere dagen efter til GLS pakke shop efter mit valg, så jeg kunne hente den, når det passede mig. God service!

• Lars
  • Verificeret køber

Lynhurtig levering, glimrende vare til rimelig pris.
Men nu har jeg jo heller-ikke haft problemer med selve varen.

det var nemt og hurtigt

Perfekt ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.

• David

very fast delivery

Asked for address verification.

• Hans

Levering senere end forventet

Laptops.dk har altid været min foretrukne leverandør af lenovo maskiner, og har ikke haft et problem med dem eller maskinerne endnu, men lidt træls at jeg bestilte tirsdag kl. 12 og varen først blev sendt torsdag med levering fredag selvom de skrev leveringstid 2 dage.
Savner en klar udmelding om leveringstid og lagerstatus, hvis de ikke selv har tingene på lager, så ville jeg ønske de skrev det tydeligt.

Alt var som forventet

godt og effektivt

Nemt at benytte, hurtigt og effektivt. Kan anbefales.

Laptops.dk

God, ikke perfekt, til en perfekt pris

Fik denne gang et par ekstra batterier, de holder alle specifikationerne, men er lige 0,22mm for lange. Det er en rigtig fin men uoriginal vare, og jeg fik meget mere for pengene end hvis jeg købte hos Lenovo.

Periodisk fejl ikke repareret

Har haft en periodisk fejl på en brugt laptop, kan desværre ikke repareres, da man ikke kunne genskabe fejlen, som vi havde oplevet 8-10 gange.

God og hurtig handel

Købte en tablet hos laptops, til knap 1000 mindre end konkurrenterne. Derudover modtog jeg pakken dagen efter, så en perfekt handel!

hurtig og effektiv betjening

Det hele gik glat og hurtigt
Især med at finde den rette adresse (vi havde glem at give husnummeret) at ringe og sørge for, at det blev rettet op på

Hurtige og kompetente

Jeg fik korte, klare og præcise svar på mine spørgsmål over telefonen og de 3 maskiner kom dagen efter som lovet med det ekstra ram installeret. Det er hurtigt. Flot.

Hurtig levering og god service

Bestilt om formiddagen, og allerede næste dag havde jeg modtaget varen.

• Lis

Reklamation uden problemer

Vores bærbare fik et problem inden for reklamationstiden. Blev løst uden problemer.

• Nicolaj
  • Verificeret køber

Hurtig ekspedition, dog en skam med ID-verificering

Handlen gik som smurt, dog skal man tage et billede af sit sygesikring eller andet med ens navn og adresse og sende til dem inden de vil afsende pakken.
dette var skyld i en ekstra dags levering, som kunne have været undgået ved at ringe til kunden i stedet for at sende en mail 'fem i tolv'..
husk at have dit kamera parat! hehe

• Kunde

OK........

Virker som et Ok firma - tingene kommer efter at par dage

• Valhall
  • Kastrup, DK

Hurtig levering og god service

Gode informationer om produktet på siden.
Levering dagen efter bestilling.
Produkt der lever op til forventningerne.

Laptops.dk

Super hurtig levering og godt produkt

Super hurtigt levering og et super godt produkt. Jeg giver 4/5 stjerner. Den sidste stjerne fås ikke, da jeg som erhvervskunde skulle ind og læse FAQ før jeg vidste, hvordan man købte via EAN-nummer. Ved betalingssiden bør der fremstå denne mulighed i stedet for "kredit". Hvorvidt "kredit" dækker over flere ting, ved jeg ikke, men så bør "EAN-nr." i hvert fald også stå dér.

Laptops.dk

fantastisk præcis og hurtigt levering

jeg har fået anbefalet lenovo pc'er af mit barnebarn, forventer at blive rigtig glad for den med tiden.

Super

Nemt at bestille og købe på nettet. Levering foregik hurtigt og problemfrit.

Top service og knowhow !

Fedt at kunne ringe et sted hen og blive guidet rundt i alle muligheder efter behov til den bedste pris !
Tak for god service ved køb af min Lenovo laptop !

super hurtig leverance

selv om jeg ikke har været alt igennem endnu, har det været enkelt at komme igang. Jeg har fået jer anbefalet af andre, der har købt et lignende produkt.

Laptops.dk

Hurtig og pålidelig ekspedition og levering

Fin kundeservice.

• Steffen

Okidoki :-)

Alt gik efter planen og sådan skulle det også gerne være.

Laptops.dk

Hurtig levering og alt som ønsket

Nemt at bestille og tilbehør logisk valgbart i forbindelse med bestillingen. Produktet var væsentlig billigere end hos konkurrenter, så jeg var lidt nervøs for om der skulle være nogle mangler ved produktet - men alt var som ønsket.

• FGP
  • horsens, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

God service - hurtig levering

De besvarede mine spørgsmål via mail, hurtigt og grundigt.
Levering var hurtig.

Hurtig levering og god service

Fik leveret en ThinkPad T410s som gik død efter en uge. Dagen efter stod der en tekniker og skiftede bundkort og processor.
Alle data var reddet. Fremragende service.

holder hvad de siger

jeg kan stærkt anbefale at bruge laptops.dk
det er nemt og det går stærkt og så er der jo også lige prisen.
det har været en fornøjelse

• Karin

Fik hvad jeg forventede

Af en professionel virksomhed forventer jeg naturligvis ingen problemer idet jeg ikke bestilte et indviklet produkt

Utrolig god service

Det er første gang jeg har handlet med laptops, jeg er en ikke nørd, fik butikken anbefalet af en nørd, jeg var skeptisk, men har fået en super betjening og et super produkt.
Vil helt sikkert handle her igen.

mvh

o.s.b.

Under 1 døgn fra bestilling til ankomst

Navigerbar hjemmeside, nem at finde de ønskede produkter, mange gode tilbud med præcis beskrivelse af, hvad man køber.

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Edbpriser.dk bruger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk