[REPLY]
Jeg er en ellers tilfreds kunde hos Larsen Biler.
Men virksomheden er meget tung at kommunikere med.
Sender man en forespørgsel på en reperation via email får man intet svar, heller ikke hvis man rykker.
Ringer man er der som regel optaget. Lægger man en besked bliver der ikke ringet retur.
Eneste mulighed er at blive ved med at ringe for at komme igennem.
Jeg har påpeget dette flere gange, men hver gang er det undskyldninger som "computeren", "TDC", etc... Men den går altså ikke i længden.
Ja, det må så være en sandhed med modifikationer. Ejeren hos Larsen Biler ApS er anmeldt til de danske myndigheder for fusk med bilsyn - jeg har kendskab til en enkel sag, hvor ejeren synede en kundes bil selvom bremserørene var defekte + andre alvorllige ting. Inden ejeren af bilen kørte fra synshallen havde en vaks medarbejder kontaktet myndighederne, der hasteindkaldt kom på kontrolbesøg for at se den "nysynede bil". Bilen blev kasseret af myndighederne, og ejeren hos Larsen Biler ApS kunne ikke forklare, hvor stelnummeret var på bilen ej heller, hvorfor han havde godkendt en bil med rustne og defekte bremserør. Min familie har førhen benyttet Larsen Biler ApS, men desværre har det som ofte betydet, at bilerne skulle laves om igen på et andet værksted. Og så lige det sidste; Larsen Biler ApS har stævnet mig for en faktura på 8000,- kr. selvom der var tale en garantireparation, og det var min firmabil - flot at stævne en person som ikke ejer bilen. Nu skal jeg så en tur igennem det danske retssystem med Larsen Biler ApS og hans advokat fra Advokatfirmaet Stjernholm - det bliver spændende.......