[REPLY]
.......... Ved første øjekast ser deres webshop ikke særlig prof. ud når man ser på design mm.
men et blik herinde bragte det til skamme, og handlen gik som bekendt perfekt, kan kun anbefale dem til andre
Først og fremmest, Jeg bor i Grønland, og Laserdisken sender herop (hvilket jeg er meget glad for). De kan altid skaffe dvd'erne man gerne vil have, de er meget søde og hjælpsomme.
Jeg havde købt sæson 5 af Nip/tuck hos dem, og indeni lå der to af samme disc, en produktionsfejl. De hjalp mig så med at få den manglende disc i stedet uden betaling eller noget. Self. tager det lidt tid en gang imellem at få dvd'erne på lager og få dem sendt, men sådan er det over hele verden. Det intet man kan brokke sig over. Jeg har endnu engang bestilt hos dem og glæder mig til det kommer :)
Handel, pris og levering er perfekt.
Information pr. mail efter køb om levering er ikke det bedste, og så mangler de e-mærket hvilket har kostet én stjerne hos mig.
Købt samtlige DVD'er af overnævnte serie, og fik de rigtige varer på den oplyste tid og pris.
Derudover har de en service, hvor man kan smide sin mail adresse ind og få besked, når den ønskede DVD kommer på det danske marked, hvis de ikke har den på købstidspunket :-)
Laserdisken kan altid skaffe de special DVD som jeg ønsker mig.
fik hvad jeg bestilte, hurtig levering, handler sikkert der igen når jeg engang mangler en ny dvd afspiller :)
Jeg bestilte en DVD, hvor der var angivet en leveringstid på 1-2 uge, men den kom allerede efter 1½ døgn. Hvilket var ekstra dejligt, idet det var en fødselsdagsgave og tiden var lidt kneben.
I øvrigt var Laserdisken den eneste danske side, der forhandler den pågældende DVD.
DVD'en kom som den skulle få dage efter bestilling.
Jeg handler gerne hos dem igen.
Fantastisk hjemmeside med nogle fantastiske priser. Kan stærkt anbefale hjemmesiden. Mere er der vist ikke at sige :-)
Kan ikke sætte en finger på den service jeg fik fra Laserdisken. Billige priser, det er nemt at bestille og så kom min vare right away - det er sgu i orden!
Bestilte Jul i Valhal Mandag aftens, Tirsdag fik jeg en bekræftelse på at jeg var oprettet og onsdag havde jeg filmen..: Desværre var coveret i stykker, men efter et hurtigt kald til LD sendte de en ny som jeg allerede har modtaget i dag Torsdag... Har kun mødt god service og min kæreste har bestilt tidligere også kun med yderst tilfredsstillende service :o)
Bestilte en DVD-boks, som jeg ikke kunne få fingre i andre steder.
Ingen problemer med betaling, som foregik glidende på hjemmeside.
Jeg afhentede selv varen i butikken i København, og blev mødt med glad og smilende betjening.
Super dejlig oplevelse
Har et fint stort udvalg og hurtig ekspedition.
Eneste ulempe, er ikke altid så billig, kan ofte finde det billigere hos amazon.co.uk, især hvis man er ligeglad med danske undertekster.
Jeg bestilte en varer, som var udgået de fleste steder.
Her var det dog muligt at skaffe den, og leveringen var hurtig, når man tænker på det var bestillingsvarer!
Dog kunne jeg godt bruger lidt mere kommunikation fra deres side, da jeg ikke vidste om min varer var afsendt eller ej, men bare pludselig lå i postkassen efter et lille stykke tid.
Dette er dog også det eneste minus. :-)
Intet andet end perfekt. Har aldrig haft problemer med dem! gotta love it
Laserdisken er min foretrukne indkøbssted når det gælder film. Jeg køber ikke så mange film pt som jeg kunne ønske men når det sker, er det hos Laserdisken. Niels Ole og Hans Christian + de andre leverer altid god service når man skal tale med dem og de hjælper gerne med at finde det rigtige produkt.
Deres hjemmeside er sommetider lidt langsom, men den er informativ og man er ikke i tvivl om hvad man køber og hvad der skal ske i købsprocessen.
Jeg anbefaler altid Laserdisken til alle der vil høre på det :-)
Til jer i Laserdisken: Jeg har ikke glemt jer og køber stadig når pengene er til det :-)
Jeg købte min første dvd-afspiller for mange mange år siden i Laserdiskens butik i København (dengang sådan en fandtes) og har siden da købt mange dvd'er både i butikken i København og i webbutikken. Enkelte gange har jeg været nødt til at ændre ordrer, efter de var afgivet, og jeg har aldrig oplevet problemer med dette. Da jeg for nylig endelig skrottede den gamle dvd-afspiller og skulle anskaffe mig en ny (det blev så en Blu-Ray), kunne jeg ikke forestille mig andet end at gå til Laserdisken igen, og endnu engang har det fungeret upåklageligt. Jeg bestilte søndag eftermiddag, den blev afsendt mandag, og jeg modtog tirsdag. Jeg har altid kun oplevet engageret, vidende, hjælpsom og personlig behandling hos Laserdisken.
Sammen med cinemateket er der stadig mulighed for at købe sær film i laserdisken og det er godt sådan et sted findes i København.
Jeg bestile varen omkring kl. 13-14 stykker, og den dukkede op med posten allerede dagen efter :)
Selvom prisen var en anelse mere end andre sider, så var Laserdisken.dk det eneste sted, der havde varen på lager - så jeg var sikker på at få den.
Siden er i sig selv ikke særlig pro, men det er nu ligemeget, når den virker, og kan finde 'sjældne' dvd'er frem :)
Jeg handler per definition kun mine film i Laserdisken i Aalborg og henter altid disse i butikken.
Siden jeg startede med at handle film i butikken har jeg brugt ca 40000 kroner på film hen over årene.
Jeg synes der er en god stemning, vejledningen er i top, og jeg kunne ikke drømme om at handle film andre steder end i Laserdisken aalborg.
Jeg synes bestillingsflowet er godt, man er underrettet hele vejen eller man kan logge ind og følge sin ordre.
Film der ikke er på lager skaffer de hjem uden problemer og man bliver altid rådet godt af personalet i butikken.
Jeg kan kun anbefale at man handler i Laserdisken Aalborg - de har mine varmeste anbefalinger fra en virkelig tilfreds kunde.
/MM ;-)
Har købt hos dem et par gange, selv min Blu-ray afspiller er købt hos dem.
Stort udvalg af både DVD og Blu-ray film og så enda med DVD film helt ned til 29kr pr. stk.
Kunne have givet den 5 stjerner, men trækker en fra fordi sitet har en til tider ret langsom reaktions hastighed.
de har noget der hedder REGION 1 2 3 4 5 6 7 JO TAK for det BLIVER MAN BARE IKKE INFO OM når man køber noget fra dem ??????
hvis man køber 2 film på en dvd så kan man kun se den ene men ikke den anden ????????fordi den ene har en kode 1 og den anden har en kode 2 ???????? HALLO I ER UTROLIGE DÅRLIGE TIL AT INFO OVER TLF LASERDISKEN SKAL ALDRIG HA NOGET FRA JER IGEN
Mads Nørgaard
ps jeres tlf servise når man ringer øhhhhh hun der tager tlf ?????????? FATTER IKKE EN PRIK ???????????HVOR ER JERES SERVISE HENNE??????????????????
Gode priser, og bredt udvalg. Dog er leveringstiden lidt lang når man bestiller en vare som ikke er på lager.
Har brugt Laserdisken op til flere gange, da man kan finde film som ellers ikke forhandles i de gængse danske butikker.
Alle køb har levet op til forventningerne, og har ikke haft brug for at sende noget retur.
En film fra Laserdisken. Leveringen er altid hurtig. Udvalget er stort, så jeg har handlet der flere gange. Et sted jeg kan anbefale at handle hos. Fin service.
Har handlet hos Laserdisken en del gange og er til dato ikke blevet skuffet en eneste gang.
Priserne på visse ting kan være lidt hampre, mens den på andre sparker r*v på eks. Stereo Studio.
Udvalget er (og har været) stort!
Er et godt sted at finde ting man har opgivet at finde i Danmark + fede import varer UDEN TOLD!
Varme anbefalinger herfra.
Har handlet hos dem flere gange og der har aldrig været problemer - god service og hurtig levering!
Fint!
Har efterhånden handlet flere gange hos Laserdisken end jeg gider at tælle. De har, som mange andre også har skrevet, et stort udvalg af film. Hjemmesiden er nem og overskuelig, om end langsom. Og man kan altid logge ind og checke sin ordre status, hvis man bliver lidt utålmodig. Priserne kan i visse tilfælde være en anelse højere end hos konkurrenterne, men hvis man har nærlæst deres hjemmeside lidt, kan man se hvad man er med til at støtte; primært deres kamp for at vi alle kan få det samme udbud af film.
Helt klart et dvd-site, jeg vil anbefale til andre. -> dog må man væbne sig lidt med tålmodighed, da deres website ikke er superhurtigt.
*Kom nu, Laserdisken...hjemmesiden kan hente den sidste stjerne..*
I visse tilfælde er der et ønske om lidt hurtigere forsendelse fra betaling til modtagelse af pakke. - Udover jul og vejrforhold.
Laserdisken vælger man, hvis de har sjældne ting og bokssæt, som ikke kan fås andre steder. - Men det er problematisk, at når det drejer sig om bokssæt, at de ikke kan pakke det forsvarligt ind, så der er revner på bokse. - Ikke særligt smart at både bokse og cover er modtaget med det udseende, når de skal stå på hylden!
- Selvom det er billig forsendelse, så kan visse andre danske netbutikker godt finde ud af at droppe boblekuverten til fordel for pap eller andet. - Uden ekstra omkostninger.
- Umiddelbart har det ikke skadet DVD´erne.
- Det er en ekstra hjælp til Post Danmark og andre der står for pakker, hvis forsendelsen fra butikken er vurderet forsvarligt pakket ind afhængig af, hvad der sendes!
Anders og Kim Borup fandt anmeldelsen nyttig
Skal du finde en film som du ikke kan finde andre steder - så er det stedet at gå hen...
bestilte en film de trak beløbet d 4/11. men filmen kom først d 11/4. jeg prøvede at kontakte ld 3 gange,men uden held. det er utrolig dårlig service. deres konkurenter er meget bedre til at svare deres kunder
mads nørgaard fandt anmeldelsen nyttig
en super god butik med top film og hurtig levring
tak for en god oplevlese
tja hvorfor skal den svenske film jægerne fra 1996 tror jeg nok den er fra,hvorfor skal den koste 199kr?? nå alle andre film idag koster 50kr,ved blandt andet at man kan købe den i sverige for 35svenske kr med dansk text,og ja jeg kommer dsv ikke i sverige...jeg undre mig bare,og ved godt at laserdisken har købt rettigheder som den eneste herhjemme....men hvorfor være grådig??? ja vi har en privat dvdklub og køber hvert år for ca 8000kr dvder per person og vi er 16 medlemmer,men netup fordi vi blev skuffet over laserdisken med jægerne,ja så køber vi i dvdcity i stedet for,ja man kan da kalde os for tøsefornærmmet,men det er bare fakta...så kære laserdisken...sæt nu jægerne ned og lad være med at være så grådig,så kunne det jo være at vi begyndte at købe hos jer,og ved da godt at i nok er ligeglad,i tjener jo kassen i forvejen,men husk mange bække små gør en stor....med venlig hilsen jan nilsen
Har købt massere af dvd'er hos dem, og de har et rigtig stort udvalgt. De kan impotere film både fra England og USA, og det er jo godt for en samler som mig.
Laserdisken et godt firma, at handle ved, når man har søgt efter en film længe. De har et kæmpe udvalg af både danske og udenlandske film, hvor af mange kun kan købes her. Kunde servicen er i top, og e-mail suporten er god. Hjemmesiden er nem at finde rundt på. Alt i alt virker firmaet seriøst.
Jeg har købt nogle film her efter hånden, og jeg syntes alt fungere fint.
Jeg er i hvert fald godt tilfreds med mine køb hos Laserdisken.
Har nu en del gange handlet hos Laserdisken.dk og må tilstå at være ganske ganske tilfreds.
Det store plus ved denne webshop er den høje grad af "convenience" man som bruger drager fordel af. Når man søger på siden, efter en given titel, gennemgår søgemaskinen automatisk butikkens eget udvalg, derudover foretages en søgning hos Movie world, som er Laserdiskens amerikanske "søsterselskab", der ofte har langt større udvalg og flere forslag.
Dette er på mange måder en fantastisk måde at handle på idet sitet næsten altid kan efterkomme dit ønske, omend hvor obskur en titel man måtte søge.
På sitet findes også en ganske udemærket funktion hvor brugeren kan søge på bestemte genrer, årstal og andet. Igen en rar ting for brugeren af sitet da dette betyder at man kan udforske genrer som man nu engang måtte have interesse i, og finde titler man ikke kendte.
Sitet har tilsyneladende også vakt interesse hos mange "movie buffs", for der er en stor klynge af meget dedikerede brugere, der ivrigt benytter sig af muligheden for bruger-anmeldelser, også noget der til tider kan gøre oplevelsen sjov da disse "anmeldere" gerne vil anbefale alternative valg og fremhæve favoritfilm.
Når butikken ikke får topkarakter er den eneste årsag en lidt stram prispolitik.
I forhold til alimindelige jævne udgivelser kan det langt bedre betale sig at rende i eksempelvis Stereo Studio, Blockbuster eller sågar Fona. Er du derimod på markedet for at finde titler som sjældnere ser dagens lys er du kommet det rigtige sted hen. Butikken skal også fremhæves for et lækkert udvalg af bokse og hurtig leveringstid, igen er priserne det eneste minus.
Der var ingen problemer med de vare jeg har bestilt.
Dog syntes jeg det er irriterende at jeg ikke fik nogen mails under mit forløb, så jeg kunne ikke følge min vare. :(
Men fik varen dagen efter bestilling. :)
Laserdisken er en utrolig god filmforhandler for folk med trang til specielle / sjældne film. De har et kæmpe udvalg og man går derfor sjældent forgæves.
Desværre er de utrolig sjældent billigst når det gælder film man kan få andre steder og det er derfor ikke her man handler for at spare penge. Derfor for de også kun 4 stjerner.
Køber du import film så er laserdisken stedet, har næsten altid kunne gå til laserdisken hvis ingen andre havde en specifik film. Derfor 5 ud af 5. Når det er sagt er det næsten umuligt at finde noget på deres hjemmeside, søgefunktionen er mere emsig end mig på en dårlig dag! Men med tålmodighed kan man som sagt næsten finde alt