[REPLY]
Vi brugte GLS istedet for Post DK da de var lidt billigere og vi kunne hente meget tæt på vores hjem.
Pakken var godt pakket ind så varerne ikke tog skade af transporten.
Sådan skal det gøres!
Hjemmeside med god vejledning. Hurtig ordreopdatering.Tilføjede en rettelse en sen eftermiddag og hele ordren var leveret næste dag som ønsket. Havde en reklamation på defekt vare fra fabrikant som lynhurtigt blev fulgt op og en ny eftersendt....sådan...!!! Det er mennesker man kommunikerer med :)
Jeg føler, jeg fik et godt produkt til den rigtige lave pris. En lille detalje, som måske kunne blive bedre: Jeg købte bl a en cylinderforlænger 8 mm og cylindertilbehør 2701. Her stod, at cylinderskruer var inkl i 2701-pakken. Det var det også, men kun den korte skrue, der ikke passede til + 8 mm. Det kunne I jo godt reagere på - eller af jer selv - medsende.
Ellers er jeg en tilfreds kunde, som godt kan finde på at komme igen. Med venlig hilsen
Peter Højbak
Alt fra hjemmeside, ordreafgivele, -bekræftelse, betaling og levering har fungeret helt uden problemer. Afgivelse af ordre søndag eftermiddag og levering tirsdag middag kan ikke gøres bedre!
Fint site - med nogle mangler og fjel.
God og venlig betjening ved telefonisk henvendelse.
Manglende respons på mails, men alt gik igennem og fungerede alligevel!
Det var let at bestille og gennemføre ordren. Kunne godt have brugt en bedre produkt beskrivelse på hjemmesiden, men udover det var oplevelsen ganske ok.
Dejligt med hurtig og god levering uden problemer. Har også bestilt små leveringer som godt kunne være i et almindeligt brev men blev sendt som pakke med en øget omkostning, 55,00 kr. Det må kunne gøres bedre?
Levering i øvrigt er bare i TOP!
Otto
intet at klage over hele vejen
forbedring : bedre billeder af nogle af låsene
Du er et par kroner over andre Men du har en rådgivning der er 5 gange det værd. Det er stedet jeg vil handle når jeg har behov for hjælp
Fuldstændig gnidningsfrit og helt efter forventning, med indhold, pris og levering.
Helt efter bogen. Fik den rigtige vare til tiden i en kraftig og forsvarlig indpakning. Fuld tilfredshed.
Overskuelig hjemmeside, nem betaling, Meget hurtig levering.
God og sikker levering og god hjemmeside der er til art finde ud af.
Varen kom frem i hel tilstand, inden for lovet tid og med ok indpakning. Så der ikke sneg sig en bule i postkassen.
De forskellige ting virker og er i brug.
De sendte mig en lås til en god pris. JEG havde bestilt forkert og dagen efter lå den rigtige dims i postkassen.
Ordrer besvares hurtigt, sammen med evt. Spørgsmål. Låsesmeds arbejde er problemfrit og 100% som ønsket. Her handler jeg igen, når jeg får brug for det
jeg fik en god rådgivning via e-mail, og levering tog et par dage.
Modtog varerne dagen efter jeg havde bestilt dem.
Ingen problemer, hurtig service.
Hjemmeside nem at få overblik over, nemt at gennemføre bestilling og mine varer kom hurtigt.
Har handlet nogle gange hos lavpris-laase.dk. Bl.a. 2 cylindere til mine terrassedører fra Rationel, hvor man er lidt på tynd is, hvis man ikke også køber cylinderne hos Rationel - man skal have en speciel mellemligningsring og nogle specielt lange skruer med et lille hoved. Min lokale låsesmed (som er ret stor) havde ingen af delene. Mellemligningsringene fik jeg fra Rationel (uden at betale for dem). Kunne ikke finde skruerne på nettet. Skrev til lavpris-laase.dk, hvor jeg havde købt cylinderne og spurgte om jeg kunne købe dem der selv om de ikke havde dem på nettet. Nogle dage efter havde jeg dem i min postkasse - uden en regning. Det er god service!! TAK!
afgav ordre tirsdag aften sent ,modtog vare torsdag formidag det kan ikke gøres bedre
Jeg vil helt klart anbefale at købe ved Lavpris Lasse. Allerede dagen efter jeg havde bestilt kom mine varer.
Det var en super rask levering. Kan absolutt anbefales.
Havde hvad jeg skulle bruge til en god pris. Hurig levering med det bestilte.
Prisen er et plus, men vigtigst af alt, butikken er ikke for fin til at bruge tid på telefonsupport, når man som mig er i tvivl inden bestilling. Der er lutter thumps up herfra.
Anders Pedersen, Viby Sjælland
Det har været en fornøjelse at handle med jer. Enkelt, gnidningsfrit og expedit.