[REPLY]
Internetsiden er rigtig god og flot med video af varerne.
Priserne er helt uden for konkurrence.
Leveringsservice er unik - med sms-opfølgning og god info ved levering. Og leveret lige til tiden.
Alt var simpelthen perfekt.
Købte en opvaskemaskine Siemens SN46T592SK.
Før jeg besluttede at købe fra lavpriskoekken.dk, checkede jeg markedet (via pricerunner og kelkoo) og jeg foretrækker generelt at købe steder jeg kender, selvom det måske er lidt dyrere, så umiddelbart var El-Giganten mit første valg. Men til trods for at denne model var en lagervare hos El-Giganten så kunne de første levere mere end en uge senere. Jeg checkede også et andet sted og de kunne først levere 3 dage senere.
Så da jeg havde læst lidt om lavpriskoekken.dk her på TrustPilot og de samtidig lovede levering dagen efter (og de var oven i købet billigst) så besluttede jeg mig for at købe her. Og det har jeg ikke fortrudt - opvaskemaskinen blev leveret næste formiddag (chaufføren ringede i forvejen) og den var helt som beskrevet.
Alt i alt en god oplevelse med lavpriskoekken.dk, og min erfaring viser værdien af et sted som TrustPilot for en relativ uafhængig vurdering af web-butikker.
Annonceret rabat virkede ikke, men pris blev hurtigt justeret ved henvendelse til kundeservice.
Planmæssigt leveret og produkt som beskrevet.
Det er nemt , og så holder de , hvad de lover og så til den rigtigtige pris
ubeklagelig forretningsgang
SUPER DUPER ! levering på dagen - absolut intet at klage over
Fandt et gram køle/fryseskab, og det kunne leveres næste dag,så det blev bestilt tirsdag. Onsdag gjorde jeg klar til at modtage det ved kantstenen,,Men da jeg ikke havde hørt noget som helst kl. 14 ringede jeg til lavpriskøkken og spurgte om de kunne sige ca hvornår det ville være fremme..Jamen det er først til levering i morgen torsdag..Torsdag blev jeg ringet op af gram, at mit køle-fryse skab desværre var blevet væk på vognmandscentralen,, men at hun da ville sørge for at sende et med det samme, så det ville være hos mig fredag.. Jeg glædede mig fredag morgen, at jeg endelig skulle have mit køle.fryse skab,,men blev igen ringet op af gram,,at det nye søreme også var blevet væk,, men at hun kunne sende et nyt, som vil komme på mandag..Det er da fint, at det fryser lige nu, når jeg skal have mine kølevarer udenfor,, men meget koldt hver gang man skal bruge noget..Nu sidder jeg så her fredag aften med alle mine frustrationer, og har lyst til at rykke hovedet af en eller anden..Nu har jeg haft 3 aftaler med nogen der kunne komme og hjælpe mig med at få det løftet ind,,irritationen breder sig jo længere end til handelen, når man er 61 og bor alene..Så MEGET SKUFFET, det kunne godt have været gjort bedre..De har alle været meget venlige i tlf.
Der er ikke så meget at sige. Prisen er god og service i top
Forkert oplysning om vare status på nettet. Det kan være irriterende. Især hvis man skal bruge varen lige den dag man har bestilt det til. Upassende levering tidspunkt! Man skal nærmest har en hel fridag fra arbejde for at få sin vare, hvis man bo langt fra arbejde og ingen andre muligheder for hjælp fra nogen andre.
En kompetent sted at handle. Måtte lige søge ekstra råd telefonisk og fik svar på alle mine spørgsmål. Jeg vil helt sikker anbefale lavpriskøkken til andre.
Alt kørte som det skulle og som forventet. Levering skete lige til døren på den aftalte dag - dagen efter bestilling! Intet dårligt at sige!
Jeg havde bestilt en opvaskemaskine til montering samt bortskaffelse af den gamle. Montøren mener, at den gamle maskine er fuget fast til bordpladen og har derfor blot efterladt den nye maskine i gangen. Det vil tage under et minut at konstatere at dette ikke er tilfældet og maskinen blot kan trækkes ud.
Da jeg skriver til Jesper i kundeservice hos Lavpriskøkken får jeg at vide det vil koste 795 kr., hvis de skal køre ud igen. Dvs. jeg nu skal betale ekstra, fordi montøren ikke ser sig for eller har interesse i at udføre monteringen.
Metoden er ret smart set fra montørens synsvinkel. Han kan få en hurtig fyraften ved at undgå at udføre arbejdet og der er mulighed for at tjene ca. 800 kr. ekstra, hvis kunden vil have ham ud igen.
Derfor køb hvidvarerne hvor de er billigst (typisk Fleggaard) og få en professionel til at udføre monteringen - samt en der ikke er betalt på forhånd!
Jeg valgte at købe hos lavpriskoekken, fordi at de havde den billigste pris. Der var hurtig levering.
Vi bestilte en ny smal opvaskemaskine, da den gamle definitivt stod af, En lille uge senere var den nye leveret, installeret og den gamle fjernet.Vores eneste anke er at man ikke straks kan se at løftet om levering næste dag kun gælder ved "levering til kantsten". Det er selvfølgelig helt OK at det er sådan, men man skal for langt ind i teksterne for at se at det forholder sig sådan.
Ellers var alt helt OK og til en meget god pris. I øvrigt meget venlige svar telefonisk og på mail da jeg forhørte mig.
Billigst og levering næste dag!
Varen levede fuldt ud op til mine forventninger. God service og levering dagen efter, dejlig at fragtmanden ringede et kvarter før ankomst.
Jeg manglede et godt køleskab, billigt og hurtigt.
Jeg bestilte tirsdag aften og skabet blev leveret
torsdag formiddag.
Alt klappede og jeg handler gerne ved Lavpriskøkken
igen :-)
Jeg har handlet hos Lavpriskoekken, og det var en oplevelse, som jeg gerne vil dele med andre.
Konkurrencedygtige priser, hurtig levering og montering. Alt tip-top i orden.
Jeg købte en Meile vaskemaskine hos Laveprisekoekken. Og fra jeg bestilte den til den kom med en vognmand gik der 2 dage. Vognmanden koblede den til og tog den anden med retur, Det er nem at handl med dem, Fik en mail om hvornår ca vogmanden ville komme med vaskemaskinen - og det holdt stik. Jeg betalte med dankort både for vaskemaskinen og for vognmanden skulle koble den til og tage den anden med. Så man behøver heller ikke lige have penge til at ligge klar når den kommer.
Levering er fin og blev overholdt med en dag, og produktet virker umiddelbart godt - eneste minus er at 'udtræk' til plader i ovnen mangler så man kan have plader trukket ud ved åben ovn - følger ikke med som standard, det skal købes som tillæg - det er et skjult gebyr, så nu mangler jeg dette, og skal hoste op med yderligere 1245 kr. som er en mega streg i regningen, når andre produkter har mindst 1 udtræknings plade som standard.hvilke IKKE følger med Induktion for gorenje ei67321ax. Mit gml. komfur der er 15 år gamel havde dette som standard.
Varerne leveret indenfor 2 dage .. helt som lovet, intet at klage over :)
pengene bliver hævet med det samme, men varene fik jeg først ugen efter
Som sagt en hurtig og præcis levering. Opsætning af maskinen var ikke helt optimal, de folk der gjorde det kendte ikke maskinen - vi har efterfølgende måttet justere lidt hist og her. men det er en detalje i helhedsbilledet.
jeg var på jagt efter en opvaskemaskine og turnerede rundt på diverse netbutikker og tilbudsaviser på nettet.
Faldt over en smeg til 3.495 hos lavprishvidevarer.dk. Da jeg søgte videre for at finde nogle test af maskinen eller andre tilbud, fandt jeg samme maskine hos enemo også til 3.495 og et udstillingseksemplar hos lavpriskoekken.dk til kun 2.495, der ellers vil have 4.495 kroner for modellen.
Bliv nu ikke forvirret. Lavpriskoekken.dk, lavprishvidevarer.dk og enemo.dk er alle samme butik blot med mange navne. Da de under alle navne får pæne anmeldelser her på trustpilot, havde jeg ikke de store betænkeligheder ved straks at bestille udstillingsmodellen til 2.495 kroner med levering.
Levering er ofte et problem, da jeg bor et sted, hvor det er lidt besværligt at levere. Jeg har derfor mere en én gang været ude for transportører, der påstår, at de har forsøgt at levere, men at der ikke var nogen hjemme, selv om jeg ved, at jeg har været hjemme på pågældende tidspunkt. Min glæde var derfor stor, da jeg blev ringet op af to unge mænd, der ikke kunne finde min dør, men som stod lige rundt om hjørnet med opvaskemaskinen på en sækkevogn. En usædvanlig god service, som jeg ikke er forvænt med.
Opvaskemaskinen er sat til. Den vasker fint op. Hvilken service firmaet med de mange navne yder, hvis uheldet skulle være ude, ved jeg ikke. Forhåbentlig er jeg heldig og finder aldrig af den del (selv om der er imponerende fem års garanti på maskinen). Det hidtidige forløb har været upåklageligt - Derfor fem stjerner.
Der har været et fint forløb i handelen og god oreintering om forløbet.
Mange steder man shopper hos på nettet, lyver direkte om deres varer er på læger. Derfor ringer jeg altid først og forespørgsel om varen nu også er på lager. Her fik jeg en sød pige i røret, der efterså deres læger og bekræftede varen var på lager. Ordren sendt kl 13.10 og leveret af fragtmand dagen efter kl 11 af en fin fyr der endda hjalp med at bære tørretumbleren helt inden døre, selvom de normalt tager ekstra betaling for dette. Ydermere var de de billigste overhovedet på nettet som prikken over i'et...
jeg købte en emhætte og skrev hvilken dag jeg gerne ville have den leveret og den kom, ingen problemer skønt
Super hurtig levering fra dag til dag og service i top i forbindelse med opbæring og montering. Mine bedste anbefalinger til lavpriskoekken.dk
Jeg er tilfreds med min handel med et køkkenkomfur. Det var lige typen jeg ønskede, og levering tog hensyn til et særønske jeg havde.
Jeg vil personligt anbefale jeres firma til mine venner når ønsker om hvidevarer kommer på tale.
På hjemmesiden står der : Har du brug for hjælp ring mellem Man- Tors 8 -18 fredag 9 - 16 lørdag 10 - 14
Man har åbentbart monteret vores tørretumbler forkert så den ikke kan komme af med kondensvandet ud gennem en form for slange til vores afløb. ( kondenstørretumbler ) derudover har man ikke monteret de ellers medfølgende beslag som skal sætte tørretumbler og vaskemaskine sammen.
De satte bare strøm til, tændte et sekund og slukkede, derefter blev der sagt; så er den klar men vendt lige en time før I bruger den.
Jeg ringede samme dag kl 16:05 men kunne ikke komme igennem til service men kunne underligt nok komme igennem til salgsafdelingen! Desuden står der på deres hjemmeside lev 1-3 dage der gik så 4 dage og dem der monterede vores tørretumbler virkede ikke som om de havde prøvet at montere sådan en maskine før.
De svinede hele vores gang og badeværelse til - gad ikke tage deres sko af og havde mere travlt med at lave fis end at arbejde
Jeg venter stadig på svar hvornår man gider komme og lave min ellers helt nye tørretumbler :-(
Et godt råd KØB JERES TING ET ANDET STED !!
Leveret som bestilt... og til tiden.
Bestilling og levering har bare kørt i olie.
Nu er vi spændte på om varen lever op til sine specifikationer - men det er jo ikke Lavpriskoekkens ansvar. Indtil videre kører vores nye køl/fryseskab også i olie.
Aftalerne blev overholdt og da chaufføren var forsinket ringede han og aftale ny tid.
De var meget flinke i telefonen & vi fik skabet rimelig hurtigt
Lasse Skaarup
Jeg har købt 2 gange ved lavpriskoekken.dk, først et Gram køleskab alt køret bare og kom...
Henning Dam Schmidt
Bestilt Gram induktionskumfur den 15.juli kl 21.00 levering ønsket ved...
Kelkoo.dk bruger
alt efter bogen....
pricerunner evaluation center 4373852
Hvorfor købe sine varer i en butik? Udbudet er mindre. prisen er højere og leveringstiden er ofte længere. På nettet kan man...
pricerunner evaluation center 4372456
Gram keramiske komfur bestilte jeg på nettet. Den lovede...
pricerunner evaluation center 4371866
Mit totalindtryk af købsoplevelsen hos Lavpriskoekken er yderst tilfredsstillende. jeg ser ingen problemer i at handle med dem...