We are hiring!

72 Trustpilot anmeldelser
Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (72)

Pas På! Du ikke lader dig bondefange.

Jeg har være medlem en del år hos lederne og har oplevet at deres rådgivning er forkert og i strid med almindelige retspraksis.
Da jeg nu var medlem af Ledernes fagforening, jeg troede nu var jeg sikret og kunne få den rigtig rådgivning. Som Leder af en IT virksomhed, fik jeg desværre brug for rådgivning. Jeg henvendte mig til Lederne. De rådgav mig således at min arbejdsgiver og jeg desværre ikke kunne blive enig. Lederne råde mig til at opsige min stilling. Jeg fulde deres råd, dog glemte lederne lige at fortælle mig konsekvensen af min opsigelse. Det resultatet sig i at jeg ikke kunne få dagpenge og da jeg bad lederne om hjælp til at få arbejdsgiver til at betale mit tilgodehavende Løn samt feriepenge nægtede de at hjælpe mig. Selvom at de havde råde mig til at opsige min stilling.

Efterfølgende er jeg bare blevet mødt med arrogance og en meget ubehagelig tone fra dem. Den ene ”rådgiver” siger en ting hvorefter en anden benægter alt. Selv om man har noget på skrift og forligger dem det er de meget modvillige.

Jeg vil på det kraftigste advare om at blive medlem hos Lederne. Det Lederne siger er ikke korrekt og de nægter at hjælper dig efterfølgende –og til alle jer der er medlem prøv at teste dem af for jeres egen skyld!! Men være sikker på du kan dokumenterer det de siger for ellers løber de fra det.

Misvisende tilbud om forsikringer

Jeg startede med at indhente et tilbud på følgende forsikringer : hus, bil, indbo og ulykke. Det var også fint nok og sælgeren i telefonen var rigtigt fin og jeg fik en pris sendt ud. Lidt efter fandt jeg så ud af at jeg kunne spare lidt ved at skifte min fagforening og samtidigt få yderlig rabat via Lederne. Efter kort snak med fagforening Lederne fik jeg besked på at jeg kunne opnå 30 % yderlig rabat ved at skifte. Det lød jo fantastisk. De fik så Gjensidige til at ringe tilbage med deres egen konsulent få at give mig det nye tilbud. Men så startede roderiet. Mit tilbud blev rettet ned med 10 % rabat. Og det lød jo mærkeligt fordi i.flg. beskrivelse på nettet og tlf. samtale med Lederne skulle jeg opnå 30 % rabat. Nå, men så fik jeg personen fra fagforening til at tage kontakt til Gjensidige igen. Og her fik jeg da rigtigt fat i en meget utålmodig person. Han kunne hverken vente eller havde tid til at jeg fandt oplysninger frem. Mens jeg fandt oplysninger frem kom udtryk som "ej har du en anden oplysninger jeg kan bruge" "det her tager for lang tid". Og da han så fandt ud af at der lå et andet tilbud inde, blev jeg bare smidt tilbage igen. 3 gang bildte en kundeservice medarbejder mig ind, pga. sælgeren sad til møde, at de 30 % rabat var ind regnet i tilbud, at: "det kunne man bare ikke kunne se i selve tilbuddet" og at der var nogle ekstra valgs dækninger som gjorde jeg ikke fik den rette rabat. Undskyld mig, men om jeg så vælger en forsikring til 5.000 eller 10.000, så får man vel 30 % rabat af det ene eller anden beløb på sammen facon. Men ok, hvis man ikke kan finde ud af sine samarbejdspartner aftaler som man nu har, har jeg efter 3-4 ugers roderi frem og tilbage bare opgivet selve selskabet og finder mine forsikringer et andet sted. For er der så meget rod i administrationen om hvordan et tilbud udformes fra ens egne aftaler med sin samarbejdspartner, hvad skal der dog så ikke ske når jeg skal tage en forsikring i brug. Rigtigt ærgerligt for jeg kunne have sparet en del penge ved dette tilbud og Lederne var nu gode og venlige til at prøve at få noget ud af dette men uden held. Mvh. Hien

BONDEFANGERI!!!!!!

Hej jeg blev ansat som leder i min far virksomhed og meldte mig ind hos dem.
Jeg betaler mit kontigent, og efter store uenigheder med min far, finder nyt arbejde.
Og mangler nu 25000 kr
Jeg har ikke fået hverken den information eller hælp, jeg behov for, efter at have betalt et HELT års kontigent!!!
De skulle anmeldes for bondefangeri!

Kølige, arrogante, ligeglade - med én enkelt undtagelse.

Har været i kontakt med min fagforening - LEDERNES - vorherre til hest, det er ringe. Det er ikke gået op for dem at det er medlemmerne der betaler deres løn, det ligger helt fast.
1) Første gang ifm jeg chekkede efteruddannelses muligheder, og efterfølgende, for en god ordens skyld lige køre samme rundt om ledernes. Efter personlig kontakt en fredag fik jeg lovning om at medarbejderen ville vende tilbage mandag. Efter at have rykket flere gange, vendte de tilbage små 2 uger efter, med en henvisning til en ekstern hjemmeside jeg allerede havde oplyst dem jeg havde chekket. Det er prof. !!
2) Har nu kontaktet en medarbejder ved lederne 2 gange indenfor 2 uger, blot for at få at vide hvor et bestemt skema skal uploades, da jeg ikke kan finde stedet på deres hjemmeside. Intet svar what-so-ever - nada - nothing.

Skal have skiftet i en fart - det er ikke første gang jeg hørt det om Ledernes, men nu prøver jeg det så selv.

Jacob Gadd fandt anmeldelsen nyttig

der burde findes minus stjerner til dette firma

hvis man vil betale penge for at blive fejlrådgivet og derefter betale bøder for deres fejl, så er dette stedet

Jacob Gadd fandt anmeldelsen nyttig

Super service, hurtig svar, billigt!

Har haft brug for hjælp et par gange - har altid været kompetent og hurtigt svar.

Kunne ikke drømme om at skifte!

• KFC
  • Aarhus, DK
  • 14 Anmeldelser

Overskueligt

Har kun været glad for deres service. Det var et hurtigt og overskueligt skift fra den tidligere fagforening dertil har de altid været utrolig hurtige at komme i kontakt med.

Eneste

Den mest værdifulde fagforening for ledere i det private erhvervsliv, frodi de ude har fokus på denne gruppe.

Tommy Lauritzen fandt anmeldelsen nyttig

Går til fadet hvor andre fagforeninger giver op.

Jeg kom fra en stilling i IT branchen hvor jeg desværre blev fyret.
Krifa som jeg på det tidspunkt var medlem af sagde at jeg mistede min 6. ferieuge - på trods af at jeg havde kontraktuelt krav.

Jeg kontaktede lederne der sammensatte en kontant og faktuel email til min arbejdsgiver om kravet.
Dagen efter fik jeg en bekræftelse på at jeg fik mine penge.

Så allerede på før jeg blev meldt ind i lederne havde første års medlemskab inkl. A kasse allerede tjent sig selv hjem.

De har desuden altid fantastisk service når man ringer. Virkelig kvalitet!

Christian fandt anmeldelsen nyttig

altid fået god vejledning

Kun positive oplevelser... både ved konkurs af firma jeg var ansat i og så pludselig inget job.....
Og ved alm. forespørgsler....

Lidt tung i forbindelse med flytning ...

Men ellers har det været en positiv oplevelse. Hjemmesiden indeholder meget relevant information og når man henvender sig via formular på siden bliver man kontaktet som beskrevet.

Fuldt tilfreds gennem mange år

Har altid fået god og professionel hjælp og vejledning. Både i jobbet som leder, som ledig i en periode, og med tilbud for uddannelse. Og en enkelt gang ifm. en opsigelse, som jeg ikke fandt helt ok. Her fik jeg juridisk hjælp med et godt resultat:-)

Christian fandt anmeldelsen nyttig

Danmarks bedste fagforening (TROEDE JEG!)

Ganske enkelt. Altid super service og hurtig respons, hvis det er nødvendigt.

Ovenstående skrev jeg for et stykke tid siden - nu fik jeg så pludseligt rigtigt brug for dem og hvor var de så lige henne...... Deres rådgivning tog jeg ikke for gode varer og "brokkede" mig men fik samme svar. Tog selv affære og redede en pæn sum penge hjem. Havde jeg bare lyttet til dem havde jeg ikke fået de penge jeg retteligt skulle have.

Forvent ikke noget på skrift fra dem - selvom du beder om det. Dét forpligter jo!!

Et seriøst skuffet medlem.

Har altid fået både hurtigt og kompetent svar på mine henvendelser - uanset hvilket emne de har omhandlet. Som ekstra bonus er det faktisk lykkes dem at ansætte jurister, som taler menneskesprog når de rådgiver en på telefonen :-).

Fremragende fagforening

Godt medlemsblad, god service, rigtig fin hjemmeside.

Tjah..

Har aldrig haft brug for dem, endnu.. Men alt kontakt med indmeldelse og det hele gik bare helt perfekt..

Min fagforening

Det virker bare, de har totalt styr på deres koncept og jeg må sige at jeg har INGEN ANDRE STEDER oplevet en så høj grad af service !!

De er simpelt hen top professionelle.

Hold jer væk.

Har aldrig oplevet en så dårlig sevice og så meget mangel på kompetence. Stod i en situation hvor jeg havde brug for hjælp til at få udfyldt nogle skemaer, for at kunne få dagpenge, men efter at have snakket med 3 af deres såkaldte rådgivere, måtte jeg opgive og indsende skemaet efter bedste vis, da ingen af dem kunne vejlede mig.
Jeg har besluttet at melde mig ud, men overvejer nu om jeg skal kræve min kontingent kroner tilbage, da jeg aldrig nogen sinde har fået noget ud af dem.

Dette er bare den milde historie, indeholder langt flere og desværre rystende detaljer.

MC fandt anmeldelsen nyttig

var medlem

Omkring 1991

God service dengang som butikschef

god fagforening

har dog ikke haft brug for deres hjælp - men jeg er tryg ved dem.

Perfekt fagforening - modsat griske 3F

Det var simpelt hen utroligt hvor mange penge man kan spare ved at skifte til jeres fagforening. Jeg taler på vegne af min kone, der skiftede til jer fra 3F, da hun skiftede arbejde.

Samtidigt ar det fantastisk rart at vide at pengene går til at hjælpe medlemmerne og ikke bruge 7½ millioner på at støtte de røde incl. de autonone (liste Ø) som 3F lige har gjort.

Rigtig god vejledning

er lige flyttet til Ledernes fagforening. Fik gode råd og vejledning og et rigtig godt forsikringstilbud blev smidt oven i.

Mit bedste bytte

Jeg blev anbefalet Lederne, af en kollega. Dette skift er den bedste beslutning, jeg har truffet, side mit jobskifte. Relevant fagblad og masser af gode tilbud til medlemmerne. Nu føler jeg ikke mere, jeg smider penge ud på en fagforening, som ikke gør noget godt for mig. Lederne får min varmeste anbefaling.

Kvalitet i rådgivning og kursusmuligheder

Lederne bruger ikke medlemmernes midler på radioreklamer, resultater tæller mere end gratis medlemsskab i nogle måneder.

Aldrig medlem igen

Jeg betalte til foreningen i ca. 10 år før jeg skiftede til en anden. Da jeg endelig skulle have hjælp af dem, blev jeg mødt med arrogance og ubehjælpsomhed, Først da jeg truede med et sagsanlæg vågnede de op til dåd og jeg fik den opbakning jeg skulle have. Sagen er tilbage fra 2003 og meget kan forhåbentlig have ændret sig siden da.

Rasmus Thomsen og MC fandt anmeldelsen nyttig

• John Doe
  • I en Drone i internationalt farvand, DK
  • 48 Anmeldelser

Venlig Kunderservice

For første gang på min tur på trustpilot kan jeg komme med positive stjerner jeg fik alt den vejledning på en pæn og høflig møde tak for det :)

J. D. fandt anmeldelsen nyttig

Tilfreds med medlemsskab

Har været meget tilfreds med mit medlemsskab af lederne. De er seriøse og har kompetente rådgivere når man har brug for dem.

Meget fin service gode uddannelsesmuligheder

Jeg har været medlem af Lederne igennem nogle år efterhånden, og har altid følt at jeg er i gode hænder. De har hjulpet mig omkring jobsøgning og andre områder. Der findes også mange gode kursusmuligheder som jeg har benyttet mig af.
Jeg kan kun anbefale Lederne.

Danmarks bedste fagforening

Er du leder, så er dette den bedste fagforening. Intet mindre.

En fagforening for ledere.

Jeg har ikke haft brug for min fagforening "heldigvis" for det, så jeg har svært ved at vurdere om man får hvad man betaler for.
Jeg vil dog sige at jeg er ganske godt tilfreds med kontigent prisen.
de har nogle meget gode artikler i medlemsbladet og et velfungerende nyhedsbrev via mail.

Ingen problemer

Har ikke haft nogen problemer. Kan godt anbefales.

Lederene, det målretttede valg

Er man leder som jeg, er det rart at være en del af en fagforening som har konkret med ledere at gøre.

God fagforening for ledere

Jeg har nu været medlem i mere end 10 år og jeg har ikke haft meget brug for dem. De har spændende artikler om ledelse og de hjælper, når det er nødvendigt

• Billund, DK
  • 2 Anmeldelser

Seriøs Fagforening

God service, tager hånd om problemer. Kan varmt anbefales også når prisen tages med.