We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Legeakademiet.dk anmeldelser

Legeakademiet.dk Logo
Kunderne om Legeakademiet.dk : »Nem bestilling - hurtig levering« »Virkelig god oplevelse« »Super« 2081
Perfekt
9.6 af 10

2.081 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2.081)
  • Betina

Godt legetøj

Super godt legetøj som ungen er vild med!

Udvalgt anmeldelse om Legeakademiet.dk

Nem bestilling - hurtig levering

Det er som altid en fornøjelse at handle hos Legeakademiet. Udvalget af lækkert legetøj er stort, og det er fedt med den store fokus på ting, som udvikler børns evner og færdigheder. Det er let at navigere rundt og finde de dejlige ting, som passer til barnets alder, og dermed kan man mere bevidst vælge legetøj, som stimulerer en bestemt side hos barnet. Super hurtig ekspedition. Kan kun varmt anbefale legeakademiet!

• Grunnet
  • Hvalsø, DK

Virkelig god oplevelse

Meget positiv oplevelse af et firma som er hurtige, responcive, fleksible og professionelle.
Virkelig god service

Super

Meget fin og hurtig service. Mine børnebørn blev vildt glade for dækkeservietten med tal på.
Så er det meget nemmere at lære tabellerne, mormor.

Legeakademiet.dk

Unik god betjening af meget venlige damer:-)

Vi er bare så glade for lejetøjet. Min søn, der har Autisme, har leget i ca. 20 min med Bilibo Game Box-sættet - sammen med lillesøster og Mor(mig). Det er længe for en speciel dreng og det har været fantastisk at opleve. Også Find It cylinderen er så flot og alle pengene værd. Tak for noget fint legetøj! Mange hilsner Dorte

• Betina

Super hjemmeside og betjening

Her er tale om et firma, som virkelig sætter kvalitet højt. Der er altid spændende ting på hjemmesiden og super, at der er opdeling i alderstrin og typer. Må også lige tilføje - elsker de fine tasker varerne kommer i.

• Sidsel
  • Allerød, DK
  • Verificeret køber

Skønt legetøj og hurtig levering

Legetøjet fra Legeakademiet er god kvalitet, og udfordrer børnene. Vi har været rigtig glade for altid at få leveret pakkerne hurtigt.

God behandling af ordren

Jeg synes at alt gik som forventet, underretning om min bestilling, så jeg hele tiden vidste hvor langt den var nået. overraskelsen da pakken var nået frem, at se det flotte forsendelsesbrev der er vedlagt, samt en dejlig taske, dem kan man ikke få nok af når familien har flere aktiviteter igang, hver dag.

det er ikke sidste gang vi køber hos jer.

• astrid
  • Verificeret køber

top prof service, effektiv og hurtig betjening

har købt legetøj flere gange her, og der er altid kvik betjening, hvis man lige beder om det er det fra dag til dag, ingen problemer overhovedet

• Maja
  • kolding, DK
  • 4 Anmeldelser

Super

Dejlige produkter, hurtig forsendelse, god service g søde mails:-)

Imponerende service:-)

Fantastisk service via telefonen - jeg fik super vejledning. Jeg havde brug for levering dagen efter bestillingen og der blev sørget for at det var en haster !! Modtag pakken dagen efter - det er imponerende service:-)

Legeakademiet.dk

Meget hurtig og god betjening

Jeg havde bestilt en 5 m faldskærm, men da jeg modtager pakken er det en 3,5 m faldskærm, der er i pakken. Jeg ringer og straks sendes den rigtige frem med en returlabel til at returnere den forkerte faldskærm med. Trods fejlen er jeg meget godt tilfreds med hele arbejdsgangen.

Legeakademiet.dk

Hurtig respons. God service og god opfølgning

God hjemmeside, let at gå til
Hurtig respons, løbende dokumentation gennem hele bestillingsflowet.
Opfølgning efter modtagelse af varer, giver oplevelse af personlig betjening

Alt i alt perfekt service.

• Kunde
  • Verificeret køber

Alt var som det skulle være

Alt i alt godt tilfreds med alt

Lynhurtig levering.

Bestilte en mariehøne om søndagen og allerede om tirsdagen stod den foran min hoveddør. Det er bare super hurtig ekspedition.

superlegetøj

Jeg har lige købt 2styk legetøj til mit barnebarn. Et udendørs spil som vi kan deltage flere i og et indendørs som jeg måske får lov at låne til hjernegymnastik en gang imellem.
Super og hurtig betjening.
Dorte Skausig.

• Karin
  • 5 Anmeldelser

Super service, super produkter

kan kun anbefales til andre og jeg vil helt klart selv handle hos legeakademiet igen :-)

Lige i øjet

Lige det legetøj, jeg gerne vil give, men som allerede var udsolgt i butikkerne. Og masser af legetøj jeg ville ønske, mine børn fik.

• Kunde

Anbefalelsesværdigt!

Tak for supergod og hurtig service!!!
Dejlige produkter som har vakt stor glæde!!!!

• Nanna
  • Verificeret køber

Super hurtig levering :-)

Bad om hurtig levering og fik mail om samme dag, som jeg bestilte, at pakken var afsendt.
Super service og pakken var i tip top stand ved ankomst.
Genial hjemmeside med varer man ikke lige finder i de store legetøjs kæder.

Legeakademiet.dk

troværdigt firma med kæmpe udvalg og god service.

Stort udvalg i legetøj som man ikke ser mange andre steder. Hurtig levering. Og man for lyst til at handle igen.

• Malene

Gode anbefalinger herfra

Super hurtig levering. Skulle dog desværre aflevere en ting tilbage som jeg ikke kunne bruge alligevel, men det gik også super nemt og smertefrit. Gode anbefalinger herfra!

Altid super service

Bruger altid legeakademiet fordi de har god service og legetøj i top kvalitet. Desuden glad for vejledningen i hvad der passer til alderen.

Super god service!

Super god og effektiv service, fra vi bestilte vores vare og til vi modtog den tog det 2 dage:-) Barnedåbsgaven faldt i god smag hos modtageren så alle var glade. Desuden fik vi nok nævnt legeakademiet.dk ca. 20 gange. Da ingen havde set sådan en bil før.

Hej Ea,
altid dejligt med reklame, især når den gives videre af tilfredse kunder, så findes det vist ikke bedre :-) Vi glæder os til at byde dig velkommen igen....

Legeakademiet.dk

nemt og hurtigt at handle over nettet

Super god og nem hjemmeside Den giver god inspiration til aktiviteter til børnene Og prikken over i'er er at der er nemt og hurtigt at handle over nettet Jeg vil og har allerede anbefalet hjemmesiden

alt var perfekt

gaven blev modtaget med jubel og straks gik vort barbebarn igang med at trylle - utrolig god bog som medfuldte.

• Krista
  • 5 Anmeldelser

super varer og service

Trods mit tidspres var legeakadamiet med og varene nåede frem i tide..

Legeakademiet.dk

Super god og hurtig service!

Jeg fik min pakke en dag efter afsendelse fra legeakademiet. Var rigtig glad for den gode service jeg fik.

Legeakademiet.dk

Service 5 stjerner, bil-legetæppe 3 stjerner.

Jeg har før handlet med Legeakademiet og har altid været meget tilfreds både med servicen og med det legetøj jeg har modtaget. Denne gang har jeg bestilt et bil-legetæppe og er desværre lidt skuffet over kvaliteten af det. Det er meget tyndt og har en ikke særlig slidstærk overflade. Det fnuller allerede lidt, før det er taget i brug.

Hej Lene,
hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, så skal du bestemt ikke beholde varen. Hvis du gerne vil ombytte eller have penge tilbage, så skal du bare give os besked, så finder vi ud af det. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilket produkt, der er tale om, så jeg kan informere producent og lige tage en stikprøve på lageret, om varen er som den plejer, vil du ikke lige skrive det ti mig på ann@legeakademiet.dk ? Smil fra Ann

• Lene

Ingen luft i bolden

Jeg har købt en del, og det var fint, bortset fra, at der ikke var luft i den sansebold som jeg har købt til min søn. Nu skal jeg ud i en sportsforretning for at opdrive en smal pumpe - det var ikke derfor jeg valgte at handle på nettet!

Hej Lene,
jeg har talt med Lotte, som du har talt med på kontoret. Det er rigtigt at pumpen desværre er udgået af sortiment fra leverandørens side og at vi forsøger at finde en ny, som vi kan tilbyde på vores side. Må jeg ikke have lov til at tilbyde dig en rabat på din næste ordre hos os, som en undskyldning for ulejligheden? Vil du skrive til mig på ann@legeakademiet.dk? Smil fra Ann - Legeakademiet.dk

Legeakademiet.dk

Havde bestilt varer, som hurtigt blev leveret. Desværre havde pakken fået en "hård behandling" af Post Danmark (ej af afsender). Ved kontakt til Legeakademiet blev dette hurtigt og meget tilfredsstillende behandlet. Har fået ombyttet varen uden problemer - efter indsendelse af billeder. Meget, meget positiv oplevelse og rigtig god service og betjening. Handler helt sikkert her en anden gang. Resten af varerne var så fine....

Legeakademiet.dk

Dejligt pædagogisk legetøj til mine børne- og oldebørn.

Jeg kan godt lide at kigge i jeres katalog. Men et har jeg opdaget: Når så varen kommer, så virker den mindre, end jeg havde forestillet mig. Sådan er at bestille fra et katalog. Sådan var også førhen, da vi bestilte fra Daells Varehus. Sådan er det bare.

Hej Sólveig,
tak for din anmeldelse, vi forsøger faktisk altid at have billeder, som viser den faktiske størrelse, netop for at ingen bliver skuffet, så hvis der overhovedet findes et photo hvor produktet vises med en hånd eller i forbindelse med et barn, så man kan danne sig et indtryk, så lægger vi det altid på. Der er dog nogle produkter, der ikke har sådanne photos fra producentens side. I det tilfælde forsøger vi at huske at skrive størrelsen på produktet i vareteksten. Hvis det ikke har været tilfældet, må du meget gerne skrive til mig på ann@legeakademiet.dk så jeg kan få det tilføjet.... Smil fra Ann - legeakademiet.dk

skuffelse

jeg er skuffet over alle delene.

Hej Inge,
da vi jo lever af glade kunder, så bliver jeg da rigtig foruroliget over at læse din anmeldelse. Vil du ikke skrive en mail til mig på ann@legeakademiet.dk så jeg kan høre hvad du har købt og hvad du er skuffet over, så vil jeg se om jeg ikke kan gøre dig til en glad kunde hos Legeakademiet? Smil fra Ann

God oplevelse.

De bestilte varer var som forventet - super.
Alt (forsendelse og betaling) forløb som forventet og aftalt.
Modtagerne blev meget glade for gaverne.
Vil også fremadrettet handle med legeakademiet.

Rigtig fin cykel

rigtig fin cykel og service!!!

• Gert
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Legetøj laves ikke bedre!

Igen,igen, vidunderligt legetøj, som vi bedsteforældre kan forære vore børnebørn med god samvittighed.

• Gitte
  • Verificeret køber

Super gode produkter og service

Jeg kan kun anbefale Legeakademiets produkter, jeg har købt mange spændende ting igennem tiden. Mine drenges venner elsker at kommpå besøg og lege med anderledes legetøj.

• Trine
  • 3 Anmeldelser

God service, god kvalitet

Altid lækkert legetøj og fantastisk service, jeg kommer igen gang på gang :-)

• kunde
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Dejligt legetøj og god betjening

De gange jeg har købt hos legeakademiet har jeg været meget tilfreds. Sidst var en vare gået i stykker under fragten og de sendte straks en ny.

Legeakademiet.dk

Fin hurtig service og flot vare

Vi havde fået en lille forhåbning om at vi ville få varen efter en dag, og da det var vi skulle bruge inden barnedåben - søndag, så glædede vi os, men sansegyngen, som vi havde bestilt kom først om mandagen. Da det var to dage, efter vi havde bestilt, så kan vi jo ikke sige andet end at vi var for sent ude. Men fin information fra Legeakademiet. Kan klart anbefales...også fordi sansegyngen er flot og til en rimelig pris i forhold til andre steder. Mange hilsner fra Karen i Hundested

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk