[REPLY]
Bestilte thomas tog produkter som på hjemmesiden stod som værende på lager. Efter 2 dage fik jeg en mail om at varen alligevel ikke var på lager, men først kunne sendes om 14 dage. Da jeg ikke lige umiddelbart skulle give gaven, så valgte jeg at fastholde min ordre. Efter 14 dage får jeg så en kort mail om at: "min ordre er annuleret", da man ikke kan levere varen. Så hvad hjælper det at have gode priser og godt udvalg når varen som man udstiller ikke kan leveres, endda efter yderligere 14 dages ventet. Eneste plus er at pengene aldrig blev trukket fra min konto.
Blev idag 2 uger senere kontaktet af legeland som venligt har beklaget de fejl som er sket, og er blevet lovet en flot kompensation. Flot når man kan anerkende sine fejl og gør alt for at rette på det, det skal give 2 ekstra stjerner.
Lige efter bogen.
E-mailbekræftelse straks.
Omgående levering
Track & Trace mail.
Korrekt vare godt emballeret.
Det er rart med en hurtig og sikker behandling, nu har jeg handlet et par gange, det bliver ikke sidste gang.
Jeg bliver nødtil at give ros til jer, da jeg meget presset ringer d. 21/12 kl. 15.35 om jeg kan nå og få mine gaver inden jul, så er der en meget flink herrer som siger, at hvis bare jeg afgiver min ordre inden for kort tid så kan de sende mine varer samme dag og ganske rigtigt så har jeg mine varer kl. 10.00 d. 22/12 det kalder jeg god service :o)
Jeg købte en kalender i netbutikken lørdag aften og modtog pakken tirsdag morgen det kan man kalde hurtig ekspedition ;) derudover var varene pakket ordentligt ind hvilket er at sætte pris på når nu det kom post dk.
Supergod oplevelse at handle hos virksomheden. Efter bestilling af varerne gik der få minutter - ca. 10-12 tror jeg, før jeg modtog en mail om, at varerne var pakket og afsendt. Modtog dem dagen efter. Super - sådan skal det gøres!
Det bestilte ankom hurtigt, og da det viste sig der var en fejl ved produktet fik jeg straks en ny - super service!
det er helt klart at køb på nettet vinder frem, når man (Legeland.dk) er så hurtig til at ekspedere ordrer
hilsen og mange tak
Anders M. Christensen
Bestilte tirsdag kl 16, 4 forskellige LEGO produkter til superpris, fik mail kl. 17 om at mine varer var sendt og kunne følges via et link. Overskuelig opbygget shop, med masser af gode tilbud.
Jeg købte et par produkter, som blev leveret så hurtigt, som man nu kan forlange af en sådan handel.
Havde egentlig fundet de samme produkter på et andet site, forskellen i pris var 100 kr. (hhv. 500 og 600 kr.)
Jeg læste om begge virksomheder her på trustpilot og valgte trods alt at handle her, da jeg ikke skulle bruge tingene dagen efter.
Gennemførte handlen en fredag aften, fik mine ting leveret tirsdagen efter.
Amatør set up. Det fremgik af hjemmeside at de havde vare på lager. Det viste sig ikke at være korrekt. Men selv efter at jeg fik mail med 'tilståelse' (naturligvis først 2 døgen senere), tilbød de varen på hjemmesiden som 'på lager'. Det her er så langt ude hvis man vil noget mht net-handel anno 2010.
Lidt samme oplevelse som Stig.
Bestilte 2 Lego-sæt. Ingen af delene på lager og +14 dages leveringstid på det ene sæt de kunne skaffe. Det andet kunne de slet ikke få hjem.
Bestilte de samme to sæt hos prispresseren.dk efterfølgende. Levering dagen efter i GLS pakkeshop og med gratis fragt.
Troede julegaven var hjemme, men da det kom til stykket kunne den ikke leveres... Så nu er det forfra med at lede.
Fin service - lynhurtig levering - og så endda indpakket uden ekstra beregning. FLOT service.