[REPLY]
Jeg har ikke nogen dårlige ting at sige om nethandel på Lego.dk. Ja shoppen er kun på engelsk men det er de samme billeder og priserne er angivet i DKR.
Jeg har flere gange benyttet shoppen og har hver gang fået hurtig og korrekt levering. Den ene gang der var en manglende klods i en kasse ringede jeg til dem og modtog den med posten kort tid efter.
Jeg kan klart anbefale at handle på Lego.dk hvis man ikke kan finde sættene billigere andre steder.
Min søn har fået Buzz Lightyear i julegave. Han er rigtig glad for ham. MEN han har altså også været skyld i mange tårer! Buzz Lightyear går simpelthen for nemt i stykker! Når man kigger på billedet på forsiden af kassen, ser man Buzz i fuld firspring med fartstriber efter sig - så jeg går faktisk ud fra at han kan leges med og ikke kun skal stå til pynt! Delene er blot samlet med enkelte klodser og det er overhovedet ikke holdbart! Ved den mindste bevægelse falder Buzz fra hinanden og hvis han vælter - og det gør han meget nemt - så går han i stumper og stykker!
Vi har efterhånden samlet Buzz rigtig mange gange nu, og min knægt synes snart det er rigtig øv! Lego er noget af det foretrukne legetøj i vores hus - men denne gang siger vi altså: ØV LEGO - DET ER FOR DÅRLIGT!!!!
Varen der var bleven bestilt på Lego´s shop. Havde en forventet leverings tid til 4 måneder efter ordre ..
Der findes ikke noget LEGO til piger i alderen 10 - 18 år
Det er for dårligt, da der burde værer ligevægt på alting i disse tider...
Mia
Lego har ike nogen dansk hjemmeside, og man mangler mulighed for download af samlevejledninger til de forskellige sæt. Mange virksomheder lægger instruktioner og vejledninger ud, så man kan hente dem, det burde LEGO også gøre
God shop der fungerer som den skal. Shoppen er kun på engelsk og der er lige vel mange underkategorier. Fantastisk kundeservice.