We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Legolandholidays anmeldelser

Legolandholidays Logo
Kunderne om Legolandholidays : »Fed Ferie« »Booking til Legoland med overnatning og to dages adgang til Legoland indeholdt ikke det lovede« 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Legolandholidays

Fed Ferie

Vi bestilte en miniferie på legoland holidays, hvilket forløb helt uden problemer og vi have en dejlig ferie.. Kan kun anbefale dem.

Legolandholidays

I forbindelse med afholdelse af ferie i år, bestilte jeg en Legoland Familiepakke med én overnatning på Hotel Legoland, samt to dages entre til Legoland for én voksen og 4 børn. Prisen var på bestillingstidspunktet 3.275,- DKK. Jeg gik ind via Legolands hjemmeside, og valgte én af de reklamer for overnatning, som findes på siden:

Som førte mig til en side, jeg kunne her vælge datoer, samt antal børn og deres alder, hvilket jeg gjorde (1 voksen, 4 børn).

Jeg føres til betaling og gennemfører dette, hvorefter jeg får en mail fra Legoland Holidays med bekræftelse på, at jeg har foretaget bookingen (mail er vedhæftet). Efter yderligere en time får jeg en bekræftelse på opholdet. Jeg gennemlæser begge mails for at se, om noget er forkert men da dato og antal er korrekt, samt der står følgende indrammet og på gul baggrund, forventer jeg at ting er OK - jeg skal blot afhente mine billetter til Legoland på ankomsttidspunktet på Hotel Legoland:

Billetter til LEGOLAND (såfremt disse er bestilt eller indgår i pakken) skal afhentes på ankomstdagen hos Hotel LEGOLAND, inden besøget i LEGOLAND Parken. Billetterne kan allerede afhentes om morgen, selvom check-ind på overnatningsstedet først kan ske om eftermiddagen.

På ankomstdagen den 28. juni 2010, går vi derfor ind på Hotel Legoland, da vi ankommer et sted mellem 15 og 16, og jeg oplyser navn. Jeg får nøglekort etc. Udleveret og ser, at der ikke er nogle billetter hvorfor jeg spørger efter dem. Jeg får at vide, at de ikke er inkluderet i det jeg har bestilt!! Jeg står derfor i en situation, hvor jeg dels har 4 børn, der glæder sig til at komme i Legoland og dels reelt har overskredet den frist for ændring af mit ophold (kl. 18 dagen før ankomst), hvor jeg kan gøre det uden at betale hele opholdet. Jeg ser mig derfor nødsaget til at betale de 800,- der oplyses at det koster for to dages adgang til Legoland desuagtet det i øvrigt meget fremskredne tidspunkt på dagen. Jeg fremsætter naturligvis en protest over websitet til den person, jeg taler med i receptionen, men får at vide, at hun ikke kan gøre noget. Tilsvarende dagens efter, da vi checker ud og får på daværende tidspunkt at vide, at hjemmesiden vist er lavet lidt uheldigt.

Min totaloplevelse af besøget hos jer er derfor ekstremt præget af denne oplevelse. Det er fuldkommen uhørt at skulle betale 3.275 for en overnatning på Hotel Legoland jeg har rejst en del, og ser absolut ikke Hotel Legoland af en klasse, der på nogen måde kan retfærdiggøre en sådan pris og det ikke engang selvom hotellet ligger i tilknytning til Legoland!

Jeg kan i øvrigt se, at jeg ikke er den eneste, der har haft en dårlig oplevelse med jeres bookingsystem: http://www.motorcykelgalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=51235

Min normale procedure i forbindelse med handler på internettet er, at tage et skærmdump af hver enkelt side, og gemme disse men da jeg mente, at Legoland er en velrenommeret dansk virksomhed, mente jeg ikke, at dette var nødvendigt. Det skulle desværre vise sig, at jeg tog fejl og jeg føler mig i høj grad bondefanget af jeres forretningsmetoder!!

Jeg foreslår derfor, at udbyderen af opholdet refunderer mig det for meget betalte dvs. svarende til to dages entre til Legoland for 5 personer!

Denne mail er sendt i kopi til Forbrugerstyrelsen samt Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme. Der vil endvidere blive oprettet et indlæg på http://www.trustpilot.dk/

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk