[REPLY]
Da min kæreste og jeg blev trætte af at bo under trænge forhold, besluttede vi os for at leje noget større. Lejebolig.dk var både let at finde, og nemt at bruge, så det hele gik let fra dag et.
Allerede før man bliver medlem, kan man se de forskellige boligannoncer derinde, og det benyttede vi os af, og da der var noget der fangede vores interesse, blev vi medlem.
Når man bliver medlem, laver man en profil, som man kan ligge ud på siden, så udlejerne kan kontakte en, hvis man er den perfekte lejer, til deres lejemål.
Allerede enden en uge, blev vi ringet op af en udlejer, som lige havde lagt en annonce ud på siden, og vi var de første han kontaktede. Samme aften var vi ude at se på huset, som vi er så heldige at leje fra 1 August, og vi glæder os meget.
Det gik let som en leg, derfor vil vi anbefale lejebolig til andre, som mangler et sted at bo, men ikke ved hvor de skal lede.
Hilsen Anja, den glade kunde
Har været godt tilfreds med lejebolig, hvor jeg fandt en bolig efter få uger. Overskueligt og let at søge og en del boliger passede på det jeg søgte.
Jeg vil helt sikkert bruge sitet næste gang jeg har behovet.
Jeg tror jeg brugte 15 minutter på at finde min dejlige bolig.
Jeg syntes at lejebolig.dk er et site der har gode søgekriterier, så man slipper for at bruge meget unødig tid på det.
Jeg er også fuldt tilfreds med min afmelding. Jeg fik bekræftelse i løbet af nogle minutter på at jeg var slettet som abonnent.
jeg fandt et godt sted at bo på www.lejebolig.dk i løbet af en uge. det er let at tilmelde/ afmelde sig som abbonent, og de har mange attraktive boligtilbud.
Lejebolig er uden tvivl den bedste boligside med flest boliger til leje! Udlejerne virker mere seriøse end på andre portaler og jeg fik flere positive svar og en ny bolig efter en måneds søgen. Er flyttet til Aarhus pga. job, så effektiviteten på et boligsite var meget vigtig for mig. Flere billeder af boligerne ville dog være at foretrække, men ellers en glad og tilfreds bruger :)
Den bedste bolig-finder side i DK!!!
Flytter fra udlandet tilbage til Kbh og via min annonce fandt udlejer mig - 5 dage efter havde jeg den perfekte lejlighed med underskrevet kontrakt paa haanden. Jeg er ikke engang i DK men ved hjaelp af venners hjaelp samt mails og telefonopkald, er jeg helt rolig og glaeder mig til mit nye hjem tilbage i DK igen.
Lejebolig.dk er det eneste effektive og trovaerdige site og den daekker hele DK - Det er fantastisk!!!
Jeg har været rigtig tilfreds med Lejebolig. Godt antal boligtilbud, god opdatering og let at søge på.
Nem og overskuelig side, der er let at gå til uden en masse irrelevant info.
Så I skal have tak for hjælpen med at finde min nye bolig.
Deres system fungerer godt og professionelt. Ingen problemer.
Har fundet, hvad jeg søgte, så kun tilfreds.
Som overskriften antyder er jeg en super tilfreds bruger, da jeg fandt min nye bolig på lejebolig efter knap 4 ugers søgning :)). Hvis jeg skal være lidt kritisk ville det have været en klar fordel, hvis flere udlejere lagde billeder på annoncerne. På pluslisten deridmod synes jeg at boligagenten var en stor hjælp, så jeg ikke selv skulle holde konstant øje med nye emner på siden. Tak for hjælpen.
Såfremt man ikke framelder sig abonnementet i tide, så vil
lejebolig.dkløbende hæve 349kr fra ens konto hver 8. uge. Dette kan
blive meget dyrt
hvis man glemmer at abonnementet kører, da Lejebolig.dk undlader at oplyse
kunden om, at de løbende hæver penge fra ens konto. Dette gør Lejebolig.dk
ved at undlade at fremsende fakturaer eller anden information. Hvis man vil
se sin faktura, skal man aktivt logge ind på lejebolig.dk
Elias, Trausti og Nicki Nørmark fandt anmeldelsen nyttig
God side. Let og overskuelig at finde rundt på og et ok udvalg af boliger, selvom nogle er lidt dyre, men sådan er markedet jo desværre. Et råd er at søge bredt og i udkantsområderne af København, som gjorde det lettere for mig at finde en bolig. Så kun gode anbefalinger herfra.
Fin og overskuelig side med et godt udvalg af boliger. Har været fint tilfreds med servicen, selvom man skal være lidt snap for at få fat i drømmeboligen.
Har brugt Lejebolig til at søge bolig og har været fint tilfreds. Fandt en god lejlighed selvom der var ret stor rift om boligerne. Men glad for at det lykkedes :)
OPDATERING AF ANMELDELSE:
------------------------------------
Da jeg gav min oprindelige anmeldelse på 1 stjerne, blev jeg efterfølgende kontaktet af lejebolig.dk som meget gerne ville gøre skaden god igen. De tilbød at refundere de 349 kr og sagde at de ville ændre deres tilmeldelsesforløb så det fremgik mere klart hvad man sagde ja til ifm. signup.
De har spurgt om jeg ikke nok i lyset af deres behandling af sagen ville revurdere min anmeldelse eller slette den helt. Jeg har valgt at skrive denne indledning for at fortælle jer om min efterfølgende oplevelse. Neden for er min originale anmeldelse. Jeg har desuden "opgraderet" min rating fra 1 til 2 stjerner.
Nu må vi se hvordan den nye version de arbejder på kommer til at se ud. Når den kommer online må jeg jo gi en ny anmeldelse :)
ORIGINAL ANMELDELSE:
------------------------------------
For at købe adgang til sitet som boligsøgende klikker man på knappen "Køb BoligsøgerPakke fra 19 kr."
Herefter kommer man til en oprettelsesformular hvor man skal indtaste utrolig mange personlige oplysninger (helt ned til fulde navn, nøjagtig adresse, telefonnummer m.m.).
Herefter bliver man bedt om at indtaste kreditkortoplysninger hvorefter ens konto er oprettet.
Først på denne sidste side står der "Du køber lejebolig.dk PlusPakken for 19,- for første uge". Med småt står der "Herefter abb. 349,- for 8 uger". Problemet er blot at dette står i hvad der kun kan beskrives som et reklamebanner - noget man ikke forbinder med det produkt man er ved at købe". Dvs. ingen tydelig indikation af pris på noget tidspunkt ud over "fra 19 kr".
Hver gang man klikker "Næste side" tror man at "Nu kommer man til siden hvor man får lov at vælge hvad man vil købe og til hvilken pris". Men nej.
Efter købet er der ingen indikation af hvornår og hvor meget der trækkes fra ens konto. Man modtager ingen mails, ingen kvitteringer, ingen ting.
Det virker som om de har gjort meget ud af at skjule hvad man reelt betaler i håb om at folk glemmer at afmelde servicen, så de kan blive ved med at trække beløbet på ens konto måned efter måned.
Niklas, Emilie Hansen, Line Pilegaard, Lasse, Leif, Jens Hansen, Louise Kamelion Løve Andersen, Kevin Lund, Ila Telling, Isabel Dyhrberg, Claus, Mathias Christensen, Troels Hjorth, Elias, Trausti og Jon fandt anmeldelsen nyttig
Jeg kan også anbefale denne side, hvor jeg fandt min bolig indenfor ca. 2 måneder.
Man skal dog være opmærksom på at man manuelt skal aflyse sit abonnement, uden man får besked om det er ved at udløbe.
Jeg har været rigtig tilfreds med lejebolig da jeg fandt en god lejlighed efter få ugers søgen. De har haft mange emner at vælge imellem og sitet er uden tvivl det bedste at søge bolig på...
Så kan kun anbefale lejebolig.
Jeg har haft en positiv oplevelse ved at bruge lejebolig.dk. Der var mange nye lejligheder om dagen, og deres boligagent fungerede fint. Dog synes jeg at prisen for adgang er lige lovlig høj, men sådan er det med de fleste betalings-boligsider desværre. Men ellers en fin oplevelse.
Hvis man vil sælge/udleje skal der billeder på bordet! Man kan jo kun danne sig et fantasifuldt billede ud fra en beskrivelse.. og så ender man måske med at blive skuffet! Jeg mener helt klart det burde være et krav at udlejer smed billeder i deres annoncer.. det er trods alt billeder der sælger og ikke sort tekst.. Men god og overskuelig side, med plads til forbedringer!
Trausti og Jon fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har kun kaft gode erfaringer med lejebolig. Godt nok krævede det, at man var hurtig på aftrækkeren for der var mange om buddet, men det lykkedes at finde en super lejl. i Århus. Så kan kun anbefale sitet.
Jeg kan kun anbefale Lejebolig - de har været opdateret med nye emner hver dag, og deres gratis boligagent hjalp mig med at finde min nye bolig efter kun 3 uger. Deeejligt!
Ligeledes har deres kundeservice været let af få kontakt med og kunne hjælpe mig igang, så det har kun været en god oplevelse.