[REPLY]
Skulle til koncert sidste lørdag og besluttede lige at tage lidt sushi med til oplevelsen.
Tog deres tilbud med 3 toppede Maki. Mmmm. SÅ LÆKKERT!
Meget mæt og glad :-)
Elsker stærkt og crispy. Så jeg tog bl.a. Spicy Surimi Roll og Tempura Deluxe Roll. Mmmm. Især Tempura'en blev jeg slemt glad for.
Fik lov til at smage min venindes Inside-Out med flødeost. Tror den hed New York. Overraskende lækkert. Den skal jeg have næste gang.
God koncert, god aften og MEGET god sushi.
Jeg prøver noget nyt hver gang på Letz, og de har virkelig mange spændende ruller med lækre ingredienser. God til prisen, når man er studerende!
Jeg har både købt sushi privat og ved firma kunde arrangementer på mit job gennem 7 år. Ved et af firma arrangementerne havde vi en række specielle krav til bestillingen og de blev alle indfriet. Vores kunde arrangement var en stor succes ikke mindst pga. letz sushi som var både fleksible ogi stand til at levere til aftalt pris og tid. Personalet som var hyret ind til at servere for vores kunder var rigtig gode til at svare på spørgsmål og meget smilende og kompetente. Vil derfor klart kunne anbefale både private og virksomheder at benytte letz sushi.
Vi købte forskellige menuer til min datters fødselsdag, og var ti personer, så der skulle være nok og forskelligt. Vi blev alle mætte, det var delikat sat op (også selvom det 'bare' var plastikfade) og vi synes alle at suhsien var god og frisk.
Kristina/ københavn
Letz Sushi var stedet, hvor jeg blev introduceret til Sushi og jeg var begejstret. i Flere år svor jeg til Letz - men ak.. nu er det slut de sidste 2 gange jeg har været der har kvaliteten været så ringe at jeg simpelthen ikke vil betale for det mere. Deres Nigi er fx blevet så små/smalle at de har svært ved selv at stå oprejst. Øv
Lækker sushi og wakamesalat.
Fin service og gode frokost tilbud.
Det er langt fra Danmarks bedste sushi, men de er som oftest hurtige, og det smager udemærket.
Jeg har lige læst artiklen i BT tilbage fra 19 december 2010, omkring anretning af madvarer på toilettet. Udover hvor ulækkert, og hvor skadeligt det kan være for mennesker, har jeg været en af de uheldige besøgende. Jeg har ofte besøgt Letz sushi, og har faktisk altid været tilfreds, men fornylig oplevede jeg noget alvorligt ubehag efter jeg havde spist. Jeg vil før have givet dem 5 ud af 5 stjerne herinde, men nu vil jeg klart anbefale alle at holde sig væk!
Vi var en aften (ca. 1. mdr siden) forbi vores favorit sushi sted letzsushi på Christianshavn og bestilte som altid det mad som vi plejer, hvor vi fra en menu bytter tuna med noget andet kød. Det kunne ikke lade sig gøre denne aften, og istedet for at fortælle os hvad grundet til det er (vi har det for travlt, vi har ikke mere af det andet kød what ever...)fik vi at vide at det kan ikke gøre sig i aften, med et par rullende øjne (fra en fyr...!!!), og lige meget hvad vi sagde blev vi afbrudt og fik at vide at det FÅR vi ikke i aften. Vi gik fra stedet uden at bestille noget.