[REPLY]
Købte et "demo" TV hos Licotronic, alt var som det skulle være. Der manglede ikke noget og det blev leveret som aftalt.
De er også nemme at få fat i telefonisk.
Så kan man vist ikke forlange mere.
Varen var angivet som værende "på lager", men det viste sig den var udgået. Fik dog hurtigt besked + tilbud om et alternativ til samme pris. Jeg valgte at takke nej og min ordre blev annulleret uden problemer.
Har pt kun købt ét Samsung produkt hos Licotronic. Men det
gik hurtigt og smertefrit. Og så var prisen heeeelt i bund. Så dem
kan jeg anbefale - vil helt sikkert kigge hos dem igen når jeg skal
købe Samsung.
Ok, men der blev ikke meldt tilbage på et spørgsmål ?
Hurtig og billig... Det er dog ikke alle varer der er billige, se dig for...
Før købet af et nyt tv spurgte jeg ind til produktet og fik en let forståelig og proffesionel vejledning.Jeg fik yderligere at vide at jeg blot skulle henvende mig , hvis jeg havde spørgsmål af en hver.Synes generelt at jeg er blevet pænt behandlet og kan sagtens anbefale Licotronic til andre.
Det bliver ikke bedre. Bestiller et Samsung tv om formiddagen og så ringer de 4 timer senere og siger at det kan afhentes.
Fra bestilling til levering var Licotronic proffessionelle og meget servicemindede. Kan varmt anbefale dem !
Bestilte en 55 " samsung LED skærm tirsdag kl. 13 og vi havde den torsdag formiddag. Sendte en mail til firmaet - modtog svar indenfor 10 minutter. Kun de bedste anbefalinger herfra.
Hurtig ekspedering og da pakken ikke kunne modtages af GLS pakkeshop, fik vi hurtigt aftalt anden leveringsløsning.
Har handlet med Licotronic to gange og begge gange har jeg haft varene mindre end 36 timer efter bestilling.
Har ikke haft behov for at sende noget retur eller klage, så jeg ved ikke hvordan de behandler disse sager.
Men det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
De umiddelbart billigste priser jeg har kunne finde, med vare i topklasse, og ultra hurtig levering! SÅ bliver det bare ikke bedre!
Vi bestiller et tv en aften og næste dag til middag leveres det til døren. Forrygende.
Jeg bestilte en bil-oplader til min mobil. Let at finde ud, let at bestille, og omg. besked om forsendelse m.v.
Flot, flot salgsarbejde
Trods problemer med at få vores TV som aftalt dagen efter bestilling blev himmel og jord sat i bevægelse for at det kunne lykkes. Vi måtte selv hente det hos et vognmandsfirma for at kunne få det inden påske som lovet, men det lykkedes og alt endte godt. Med et fint TV sat op dagen efter bestilling. Og oven i en flot "blomsterhilsen" i form af vin og lækre kiks, som vi modtog påskelørdag for vores ulejlighed med selv at hente TV'et hos vognmandsfirmaet i Taulov. Fin, fin service. Vi fik en god TV-påske :-)
Har nu i snart 4måneder haft et 3d tv hængende på væggen, men har synes brillerne har været lige dyre nok. Fandt 4 par til lige omkring 530kr, de blev leveret som de skulle og virker upåklageligt.
Service i topklasse, mit tv var klar dagen efter det var blevet lovet
Nemt at bestille og med hurtig respons om afsendelse af varen og tilmed til en væsentlig lavere pris end i forretningerne.
Købte en New iPad før release fredag, og modtog den tirsdag - godt nok var de 4 dage lang tid, men ok, alt taget i betragtning.
Altid hurtig betjening og kompetent behandling.Jeg vil altid være tryg
når jeg handler her
Kunne ikke levere det TV jeg bestilte på hjemmesiden, men vendte hurtigt tilbage med et tilfredsstillende alternativ.
God kundekontakt.
Kan kun anbefale Licotronic.
Jeg bestilte en Samsung bærbar, søndag formiddag, men fik få timer efter en mail om at den model jeg havde valgt sandsynligvis var udgået. Dog lovede man mig at undersøge det næste dag (om mandagen). Løftet blev holdt, og modellen var rigtigt nok udgået, men jeg fik i stedet erstatningen, og endda til samme pris! Det kalder jeg service!
Oveni det, så fik de også sendt den afsted om mandagen, så jeg kunne hente den på posthuset tirsdag. Nemt og hurtigt :)
Vi stod med et akut problem og manglede 2x 60" skærme til en præsentation næste dag. Undersøgte flere netbutikker, men alle havde lang leveringstid - selvom de stod til at være på lager.
Ringede til Licotronic og talte med dem, og de undersøgte lagerstatus straks, mens jeg var i telefonen.......
Skærmene stod parat til afhentning hos Licotronic senere samme dag - ydermere til en tilfredsstillende pris
DET er god og brugbar SERVICE i topklasse.
Vores præsentation næste dag kørte på skinner. Tak for hjælpen.
Bestilte varer en torsdag og fik varerne efterfølgende mandag
Ingen problemer - varen kom 2. hverdag efter bestillingen, så det kan ikke være bedre
Får en super service når Licotronic bliver kontaktet. Varerne kommer dejlig hurtigt
God service og hurtig levering som aftalt - meget tilfreds :-)
God hjemmeside. Hurtig levering. God varer.Nem at installere. Super tilfreds.
Jeg søgte nogle 3D briller til mit Samsung tv. Så jeg søgte på pricerunner for at se hvor jeg kunne finde nogle billigst. Udfra resultaterne valgte jeg så Licotronic. Jeg sad og så hvad de havde af udvalg. Da jeg havde kigget lidt rundt fandt jeg to forskellige modeller som så helt ens ud. Da jeg så at der var en medarbejder online på chatten, spurgte jeg om forskellen på disse to ens par briller. Medarbejderen kunne med det samme fortælle de forskelle med det samme. Faktisk på sådan en måde, at jeg straks fik fornemmelsen af, at det var her man skulle handle alle sine Samsung produkter. Da man skal lede længe efter sådanne produktkendskaber. Så jeg købte 2 par med det samme.
Nu da jeg har modtaget brillerne og afprøvet dem, fortryder jeg stadig ikke mit køb, fordi servicen var så god. Jeg blev også overrasket over at forsendelses tiden var så kort, fra bestillingen, til pakken var hos min dør. Så det er ikke sidste gang jeg køber hos dem. Det er helt sikkert en side jeg vil anbefale til alle dem jeg kender.
Meget tilfreds med info, service samt produktet i sig selv.
Bestilt et cover til Iphone 4. Ingen problemer med at bestille, og hjemmesiden super nem at overskue. Varens levering i top. Kan kun anbefales herfra. Total iorden.