Execution time: 702ms

PERFEKT

9.8 / 10
503 kunder har anmeldt Ligo
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 503 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9.8 / 10 = PERFEKT. Med 503 anmeldelser er den statistiske signifikans høj.
Ingen medieomtale fundet -  Tilføj det første link til omtale af ligo.dk

503 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om Ligo

Henriette Skov Larsen

9. februar 2010

Ingen fejl eller andet trods nu adskillige handler.

Hej. Jeg vil i hvertfald gerne give en meldig. Nu har jeg handlet herinde ret så mange gange og der har endnu ikke været det mindste at sætte fingeren på - trods alm forsendelse!. Varerne er godt beskyttet og er der noget i vejen ved leveringen, må det uden tvivl pålægges post dk - for fra selve firmaet hér, er varerne absolut pakket forvsvarligt. Jeg er fast kunde nu.

René

1. februar 2010

Kedelig hjemmeside, god leveringstid.

Købte en vase til en gave. Her skal man som tænke sig om før man køber, fordi de ting man køber her er meget skrøbelige. Meget dyrt at få den sendt som forsigtig, hvilket er lidt ærgeligt. Men til gengæld var leveringstiden fin og vasen var godt beskyttet. Kan varmt anbefales. Men pas på hvilken forsendelse du vælger.

Svend Ole Nielsen

25. november 2009

Kun et par enkelte småting fejlede

Købte en trafo jeg returnerede, men der gik lidt kuk i tilbagebetalingen. Det blev dog løst. Eneste anke er en lidt mere smidig kommunikation (læs: Svare på de mails der bliver modtaget) ellers ingen problemer.

Heidi Albertsen

17. september 2009

Fantastisk firma!!!

Jeg har købe mange vare hos Lamperstrax, ALLE vare var super flotte!
Desuden rigtig god service, varene var pakket forsvarligt, god rådgivning og INGEN problemer ved rekamation...
Handler gerne hos dette firma igen, og kan varme anbefale andre at gøre det!!

Svend Ole Nielsen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
9. februar 2010
Skjul virksomhedens svar

Tusind tak for pæn anmeldelse, det er dejligt at få en positiv tilkendegivelse for det man brænder for. Jeg vil gøre opmærksom på vi har skiftet navn til ligo.dk her i feb. 2010 da vores vareudbud er eskaleret også inden for brugskunst og isenkram.

mvh Anette ligo.dk

Maria Tranbjerg Christensen

9. september 2009

P*E*R*F*E*C*T

Rigtig god kommunikation , super service og meget venlig .
Handler gerne her igen og igen...
Utrolig flotte varer til super priser +++++++++

Jens Gregersen

26. august 2009

Rigtig god service ved reklamation

Fejl ved en bestilt varer.
Sendte mail og fik et meget venligt og hurtigt svar.
Problemet løst utroligt hurtigt.
En sand fornøjelse.

Bettina

7. juni 2009

Som smurt

Kontaktede ejeren da jeg havde læst anmeldelserne her og fik kun et godt indtryk og en god betjening hvor ejeren straks kiggede efter om jeg kunne få det ønskede antal.
Bestilte efterfølgende det ønskede, med forsigtig fragt og varerne blev leveret et par dage efter.

Alt var til fuld tilfredsstillelse og der er ingen klager herfra.

Dorthe Lauth

14. januar 2009

Endeligt et sted med SUPER betjening

Telefonen bliver besvaret omgående, varer (Herstal) som er umulige at opdrive i div. isenkræmmere - jamen dem har de bare her!!
Måtte ringe og høre, da varen jeg skulle bruge - om 4 dage til gave - kunne nå frem - ingen problem.
Hurtig respons på internet-bestillingen.
Tak for en super oplevelse!

Helle

3. januar 2009

useriøs

mage til useriøst firma. Absolut ingen service der. Uanset fejl på varerene, beskytter han sig under "forsendelse skade" som så lægger det over på kunden, som sjovt nok ikke var adviseret om at lige netop dit produkt er lidt skrøbelig at sende, derfor skulle du som modtager havde valgt en dyre forsendelse. Kære forbruger -- køb dine varer et mere seriøst sted.

Gert og heidi petersen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
21. september 2009
Skjul virksomhedens svar

Vi ønsker naturligvis ikke vore kunder har en dårlig oplevelse derfor vi anbefaler altid at man vælger at få sendt sin bestilling som forsigtigt når der indgår glas i varen og dette er forudvalgt. Vælger man at få sin bestilling sendt som normal forsendelse, som i dette tilfælde, har man selv aktivt taget ansvaret og det kan være nogle surt sparede penge. Postdanmark er ikke særligt gode ved pakkerne selvom vi pakker tingene så godt som muligt.

/dev/null

28. august 2007

En af de sider, hvor det bare virker. God service, hurtigt levering og god pris.

Susanne Nielsen fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
MetteCecilie

Viby J

27. august 2007

Flot, stilrent design, overordentlig overskuelig navigation og velfungerende programmering på websitet. Desuden har butikken en masse gode tilbud, samt venlig og proffesionel betjening. Lamperstrax kan klart anbefales.

anette

brabrand

27. august 2007

Super service og hurtig levering.

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Onlinelinks.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.onlinelinks.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Qxl.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.qxl.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Ligo
LIGO.DK
Hurtig levering - Kæmpe udvalg af skønne lamper og lækkert brugskunst/isenkram. ligo.dk - Altid skarp på prisen! Fagligt og kompetent rådgivning både på mail og supportelefon. Kvalitets leverandører som Herstal, Zone, Brilliant, House of Hansen, SeedDesign, Södahl og mange andre. Stort udvalg med over 5600 produkter på hylderne. Vi er desuden leveringsdygtige i stort set alle reservedele til bl.a. Herstal. Altid skarpe tilbud - tilmeld dig vores nyhedsbrev og se hvornår dit ønskeprodukt er på tilbud! Vi glæder os til at servicere dig, vore kunder er altid i fokus!
Virksomhed:
Antal anmeldelser:
Antal omtaler:
ingen medieomtale
Ret virksomhedsinfo
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?