Udvalgt anmeldelse om Ligo.dk
31. august 2010
Rigtigt godt sted at handle
Anden gang jeg handler hos Ligo. Har kun positivt at sige. Dagen efter jeg bestilte fik jeg mail om at varen var afsendt. Første gang jeg handlede der var der e vare der var udsolgt. Fik da mail om andre muligheder. Super service. Kan kun anbefales
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Steffen
27. august 2010
Havde bestilt flere varer, hvoraf den ene var defekt ved levering. Hurtig ombytning uden problemer.
Jeanette
26. august 2010
Ligo er de nye grammatik eksperter
Jeg har lige fundet ligo.dk på nettet og tænkte at dem ville jeg prøve at handle hos, da de både har et bredt udvalg og fine priser.
Jeg finder et billede af en sort og hvid lampe der hænger ved siden af hinanden og der står nedsat, så jeg tænker fint dem snupper jeg. Efterfølgende modtager jeg en åben pakke hvor der var plads til to lamper men hvor den ene er taget ud. Dette undre mig, men tjekker på nette, og ja jeg har kigget forkert. Det var en hvid lampe der var på tilbud og ikke to selvom det så ud som om det var et sæt. Min fejl.
Jeg ringer efterfølgende til Ligo, da den sorte lampe ikke er på tilbud og fortæller dem at jeg havde kigget forkert, men stadigvæk gerne ville have begge lamper. En meget uhøflig medarbejder fra ligo begynder så at forklarer mig forskellen på hvad ental og flertal betyder ( tænk at man kan være så spydig ) prøver så igen at forklarer at jeg godt er klar over jeg har kigget forkert, men om vi kunne finde en løsning så jeg kunne få de sorte til samme pris og om de evt. ville påtage sig portoen, da den havde været unødvendig hvis jeg havde bestilt begge samtidig. medarbejderen siger fornærmet ok, og at så må jeg selv lige smutte ind og bestille igen, men hørte intet fra om de ville hjælpe med portoen.
Endvidere betalte jeg 70 kr. med gls fragtfirma og jeg købte for 119 kr. Hvis jeg skulle have benyttet min 14 dages fortrydelsesret så skulle jeg have sendt pakken tilbage på egen regning med forsigtighedsforsendelse som koster næsten 200. ulogisk og bondefangeri.
´
Fint sted at handle, men FORFÆRDELIGT supporthold der er ansat. Man får da lyst til at sparke dem bagi efter sådan spydige kommentarer, efter man selv har erkendt at man har lavet en fejl og nu kun søger hjælp til at løse den.
26. august 2010
Ingen knaster
Bare fordi jeg fik det hurtigt og det hele spillede. (Badeforhæng + ting til køkken, lille ordre)
kent wold
23. august 2010
Litt lang tid på leveringen deres ellers bra
Hei. Varen dere sendte meg er strålende akkurat slik jeg drømte om, men dere kunne godt sendt med 1 stk ekstra lyspære, 1stk ekstra glass-dråpe. Varen i seg selv og innpakningen var meget bra, men leverings tiden fra jeg bestilte til den faktisk blev sendt var i det lengste laget. Ellers ville jeg gitt dere karakteren 5.
Uansett kommer jeg nok til å bestille noen fler varer siden.
For å gjøre siden deres mer populær burde dere kanskje legge den ut med fler språk, dansk,svensk, norsk(bokmål) og engelsk.
Mvh
Kent Wold (geir eriksen)
JR
19. august 2010
Venlig, hjælpsom, skønne vare, sikker forsendelse.
Super Service
Købte 2 "tube" lamper fra Herstal, som jeg har ledt efter i 4 måneder!!! I havde dem og de ankom som lovet og står nu dér, hvor de skal og lyser så flot!!! INTET at klage over - kun ros - lige fra min forespørgsel hos jer over telefonen til jeg hentede dem på aftalt sted til aftalt tid.
Susanne Kayser
god service
jeg havde bestilt nogen dækkeservietter og bordskåner,
og er rigtig godt tilfreds med det jeg har bestilt. og fik en rigtig godservice
16. august 2010
hurtig og præsis
købt et pendelsæt søndag aften og det blev sent fra forhandler dagen efter og blev modtaget om tirsdagen
13. august 2010
Hurtig og effektiv levering
Har købt badeforhæng hos Ligo.dk - det blev leveret hurtigt, om billede på net svarede fuldt ud til mine forventninger. Man fik ovenikøbet besked - både når ordren var registreret, hvor lang leveringstid samt afsendelsestidspunkt.
Kan kun anbefale dem ;o)
Mvh
Helle Juul Pedersen
12. august 2010
Ligo.dk - Beslag 2 pk. til Magnet trio skinne.
Fin service. På hjemmesiden må der gerne oplyses forskel mellem GLS Pakkeshop og GLS firma og hvornår man kan bruge hvad.
12. august 2010
Solcelle lamper
Jeg har købt 6 stk solcelle lamper til haven gennem LIGO og har fået en kanon betjening. 2 af lamperne virkede ikke og da jeg henvendte mig, fik jeg svar med det samme. De sendte 2 nye lamper uden at jeg skulle retunere de andre
5. august 2010
Svært at få kontakt, ellers OK
Forsøgte at sende mail på kontaktadressen, men fik aldrig et svar. Da jeg senere selv fandt de svar jeg behøvede andetsteds og efterfølgende købte via webshoppen, gik alt som det skulle. Men det "ridser" i helhedsindtrykket, at henvendelser ikke besvares!
mig selv
5. august 2010
overskuelig men på nogle punkter lidt rodet hjemmeside
Købte 2 forskærer sæt som var sat til et godt tilbud.
Fandt siden ved et tilfælde på google.
29. juli 2010
LIGO: Super service, hurtig levering, lækre produkter, supergode tilbud. Ikke sidste gang jeg har handlet hos Ligo, desuden anbefalet Ligo til alle jeg kender :-)
29. juli 2010
God service, fine varer, ingen problemer med pakketransporten.
Jeg har købt en vasketøjskurv hos Ligo over nettet. Den blev sendt meget kort tid efter bestillingen og der var ingen problemer med pakketransporten. Alting fungerede fint.
27. juli 2010
Super handel som altid!!!!
Jeg har købt 2 Södahl bordløbere, 1 Södahl stofserviet til brødkurv og 12 Menu glasbrikker. Igennem årene har jeg købt en del ting hos Ligo også da de stadig hed Lampestrax og der er altid gode tilbud og superservice :-)
karakteren er 5
Jeg er meget glad for mit køb,som består af,solcellelampe frø,solcelle skildpadde,og solcelle bottle 2 stk.flaskerne lyser rigtig pænt på havebordet om aftenen.Det er ikke sidste gang jeg handler på LIGO.DK
hilsen Lena Becher
Kanon god hjemmeside!
Virkelig en god hjemmeside med rigtig lækre ting til hjemmet - og meget hurtig levering!
22. juli 2010
Lynhurtig levering
Det er simpelthen fantastisk. Lynhurtig levering og fantastiske priser. Handler med glæde her igen
Leveringstid og pris
leveringstiden var noget lang samt synes prisen for levering var noget høj. Fik det i en pakke, men kunne have sendt det i et brev.
hurtig levering
ekspedit levering. Lige efter bogen
A
Hurtig, præcis og sikker
Hurtig dialog, sikker levering og præcis information.
13. juli 2010
Hurtig og præcis levering.
Sengetøjet som jeg bestilte kom meget hurtigt og alt fungerede perfekt.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
13. juli 2010
Fint
Varer som beskrevet, afsendt rettidigt og korrekt.
8. juli 2010
Højt informationsniveau
Der er et meget højt informationsniveau, hvor man hele tiden holdes orienteret når ordren er modtaget, behandlet, sendt, samt leveringstid.
Min eneste lille anke er at leveringstiden er meget lang.
8. juli 2010
Gode tilbud - hurtig levering
Har købt fler forskellige ting ved firmaet - sidst sengetøj fra Sødal
susanne
hurtighed
hurtighed fra jeres side. gls havde dog kun glemt at aflevere min pakke så jeg måtte vente to dage fra leverrinsdagen.
ellers godt tilfreds.
susanne
hurtig levering
Ligo.dk Cherub Aps
jeg har købt lamper som er meget fine. Jeg har købt bestik som dog ikke lignede det på billedet. På billedet var den ene halvdel af bestikket mat, den anden blank. Det så godt ud. Jeg har alligevel valgt at beholde bestikket.
Super god
Super god handel med Ligo hvor jeg har købt en spiderman lampe for min niece til hendes søn som skal have lavet nyt værelse med Spiderman tema
1. juli 2010
Jeg har i min kontakt med Ligo oplevet en meget fin service. Havde sidste gang bestilt lampeglas som jeg ville afhente. Glassene var i restordre og fa. gjorde alt for at få fat i mig så jeg kunne få besked om, at de ikke var på lager. De ville undgå, at jeg kørte forgæves. Meget flot og jeg har anbefalet fa. til flere af mine kolleger.
Indehaverne er yderst imødekommende.
23. juni 2010
VAREN ER KOMMET FREM, I HEL TILSTAND...
Lamperne er ankommet i hel tilstand, og den pynter i stuen.
Min søn glæder sig til hans bliver sat op...
tom
22. juni 2010
produkt ok, men ifor høje forsendelsesopkostninger
Produkt OK ++++
gebyr på dankort og for høje forsendelsesomkostninger. - -
17. juni 2010
fine lamper - hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside, fine varer til super priser, fandt 2 lækre Herstal loftlamper til god pris. Varerne kom allerede 2 dage efter jeg havde bestilt, forsvarlig pakket ind og jeg er meget glad for mit køb. Kan sagtens finde på at handle der igen :-)
Hilsen Annette
16. juni 2010
Ligo.dk er absolut anbefalelsesværdig. Altid hurtig levering og sikker emballering. Jeg har nu handlet en del med Ligo og altid været tilfreds. Sidst købte vare var 6 smarte opbevaringsdåser og tidligere mange andre ting, bl.a. ting fra Herstal. Een gang efterlyste jeg pr. tlf. en vare, om der måske skulle være flere end det oplyste kvantum, og straks med venlighed blev det undersøgt. Jo, der var flere, og jeg bestilte resten. Dagen efter modtog jeg varerne og det er super duper hurtigt. Bravo Ligo
Bent Dittmer
Køge, DK
30 point
15. juni 2010
Dårlig produkt
Jeg har købt 6 stk. solcellelamper, hvoraf 1 stk. ikke virkede. Efterfølgende fik jeg tilsendt en erstatning som heller ikke virker. Jeg forventer at i sender mig en til som er afprøvet inden afsendelse.
OK, jeg har modtaget endnu en erstatningsvare, og den virker.
Fin service, tak for det.
Jacob
10. juni 2010
Super hurtig ekspedition
Dejlig nemt at finde rundt på siden, og en meget hurtig ekspedition ;o)
10. juni 2010
Hjemmeside
Hjemmesiden er nem og overskuelig
20. maj 2010
SUPER service hos Ligo.dk
Super hurtig og venlig betjening fra Anette Kudsk hos Ligo, som er guld værd for sit firma. Jeg købte 4 Cilia Herstal lamper på QXL fra Ligo.dk. 1 af lamperne var beskadigede inden Herstal pakkede den, da indpakningen intet fejlede. Jeg sendte billeder af lampen og fik straks en ny efter indsendelse af billeder af lampen til Ligo. Da jeg fik pakket denne ud efter 1 mdr. viste det sig at denne også var beskadiget og jeg fik straks en ny uden problemer, som Ligo var så søde at tjekke for mig inden afsendelse. Det endte med 4 fine lamper. Jeg handler til enhver tid hos LIGO igen, men køber aldrig mere Herstal lamper.
anette fandt anmeldelsen nyttig
Carsten
13. maj 2010
Forgæves afhentning af ordre
Hej, Jeg kan ikke udtale mig om de solgte produkter, men jeg vil fraråde at benytte muligheden for at afhente varer, da der på trods af forudgående aftale ikke var personale tilstede indenfor normal åbningstid, og vi måtte køre tomhændet derfra. Efterfølgende kundeservice har været særdeles utilfredsstillende. Vi handler fremover andetsteds.
9. februar 2010
Virkelig god service og Hurtig levering!
Jeg har nu handlett mange gange hos Ligo, og det er sjældent man møder så venlig en servicemedarbejder om der er noget - og det er der som regel aldrig, for varerne er både grundigt paket og meget hurtigt frémme - hvilket jeg som køber er ret glad for. Kan ikke fordrage at vente flere dage på noget jeg skal Bruge og dermed en vare der er bestilt/købt!. Jeg kan kún uden videre betænkeligheder anbefale Ligo til alle, familie, venner, kollegaer osv. Venlige hilsner H.S. Larsen.
Rune Schou fandt anmeldelsen nyttig
René
46 point
24 Anmeldelser
1. februar 2010
Kedelig hjemmeside, god leveringstid.
Købte en vase til en gave. Her skal man som tænke sig om før man køber, fordi de ting man køber her er meget skrøbelige. Meget dyrt at få den sendt som forsigtig, hvilket er lidt ærgeligt. Men til gengæld var leveringstiden fin og vasen var godt beskyttet. Kan varmt anbefales. Men pas på hvilken forsendelse du vælger.
25. november 2009
Kun et par enkelte småting fejlede
Købte en trafo jeg returnerede, men der gik lidt kuk i tilbagebetalingen. Det blev dog løst. Eneste anke er en lidt mere smidig kommunikation (læs: Svare på de mails der bliver modtaget) ellers ingen problemer.
17. september 2009
Dejlig butik!!!!
Jeg har handlet flere gange hos Ligo, og der har, som denne gang kun været perfekt kundeservice, flotte og fejlfrie vare og hurtig levering.... Et firma der kun kan anbefales!!!
Svend Ole Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
9. september 2009
P*E*R*F*E*C*T
Rigtig god kommunikation , super service og meget venlig .
Handler gerne her igen og igen...
Utrolig flotte varer til super priser +++++++++
26. august 2009
Rigtig god service ved reklamation
Fejl ved en bestilt varer.
Sendte mail og fik et meget venligt og hurtigt svar.
Problemet løst utroligt hurtigt.
En sand fornøjelse.
7. juni 2009
Som smurt
Kontaktede ejeren da jeg havde læst anmeldelserne her og fik kun et godt indtryk og en god betjening hvor ejeren straks kiggede efter om jeg kunne få det ønskede antal.
Bestilte efterfølgende det ønskede, med forsigtig fragt og varerne blev leveret et par dage efter.
Alt var til fuld tilfredsstillelse og der er ingen klager herfra.
14. januar 2009
Endeligt et sted med SUPER betjening
Telefonen bliver besvaret omgående, varer (Herstal) som er umulige at opdrive i div. isenkræmmere - jamen dem har de bare her!!
Måtte ringe og høre, da varen jeg skulle bruge - om 4 dage til gave - kunne nå frem - ingen problem.
Hurtig respons på internet-bestillingen.
Tak for en super oplevelse!
Helle
9 point
3. januar 2009
useriøs
mage til useriøst firma. Absolut ingen service der. Uanset fejl på varerene, beskytter han sig under "forsendelse skade" som så lægger det over på kunden, som sjovt nok ikke var adviseret om at lige netop dit produkt er lidt skrøbelig at sende, derfor skulle du som modtager havde valgt en dyre forsendelse. Kære forbruger -- køb dine varer et mere seriøst sted.
Gert og heidi petersen fandt anmeldelsen nyttig
28. august 2007
En af de sider, hvor det bare virker. God service, hurtigt levering og god pris.
Susanne Nielsen og Sandra Thomsen fandt anmeldelsen nyttig
27. august 2007
Flot, stilrent design, overordentlig overskuelig navigation og velfungerende programmering på websitet. Desuden har butikken en masse gode tilbud, samt venlig og proffesionel betjening. Lamperstrax kan klart anbefales.
anette
brabrand, DK
27. august 2007
Super service og hurtig levering.
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.onlinelinks.dk ikke publicerer anmeldelsestekster
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.qxl.dk ikke publicerer anmeldelsestekster