We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lillemille.dk anmeldelser

Lillemille.dk Logo
Kunderne om Lillemille.dk : »Super Kvalitet og god service« »En super god service. Pakken kom dagen efter ;O)))« »Super« 412
Perfekt
9.6 af 10

412 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (412)
Lillemille.dk

En super god service. Pakken kom dagen efter ;O)))

Tak for en god service. Pakken kom dagen efter så jeg kunne ta den med til fødselsdagen og der var en som blev rigtig glad.

Hej Jeannie

Super du fik den dagen efter og den bragte lykke som planlagt :)
Har tilladt mig at tage teksten ind som standardtekst, og den kommer snart i shoppen. Rigtig sjov til f.eks. Fars dag

Udvalgt anmeldelse om Lillemille.dk

• Anja

Super Kvalitet og god service

Jeg har prøver lillemille.dk en enkelt gang men det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg var rigtig glad for den behandling jeg fik og selvom jeg havde lavet fejl i teksten på en af hagesmækene kunne jeg skrive en mail til dem og fejlen blev rettet med det samme. Det er for mig super service for fejlen var jo helt på min side. Jeg modtog varens på det aftalte tidspunkt og kvaliteten var helt i top selv efter de er blevet vaske og ved et uheld kom i tørretumpleren ser de stadig ud som nye.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.

Tak til lillemille.dk

Anja

Lillemille.dk

Hurtig levering, men få valgmuligheder...

Fin kvalitet af tøjet, hurtig levering men kunne godt tænke mig man kunne få lov at vælge mellem flere farver i tøjet og at farverne på nettet lignede det man fik leveret...

Hej Heidi

Tak for din flotte anmeldelse.
Din pågældende trøje du har bestilt var sort, hvilket også fremgår i shoppen, så jeg er ikke helt med på, at farverne ikke levede op til det bestilte? Har du lyst til at uddybe?
I den størrelse, som du søgte har vi faktisk flest farver, men vi modtager meget gerne forslag til andre farver. Send os gerne en mail til info@lillemille.dk

• Erik

Super

Handel forløb helt efter bogen.
Produktet lever op til alle forventninger.

• lotte

imponerende

hurtig forsendelse og god vejledning da jeg ringede til "kundeservice"

kjempebra

god service, her vil jeg handle igjen

• Skjold
  • Verificeret køber

Dårlig hjemmeside - lærer af fejlene

Man skal kunne se teksten på trøjen, og det skal være nemt at vælge den rigtige skrifttype.

Hej Skjold

Du har helt ret i at det kunne være rart at kunne se skrifttypen på trøjen, men denne feature er desværre ikke mulig at integrere i øjeblikket.
Vi er dog altid ved tlf. eller mail, hvis man ønsker at se en prøve på, hvordan det vil se ud.

I dit tilfælde valgte du en skrifttype, hvor du bagefter vurderer det ikke lever op til dine forventninger.
Til trods for du har fået, hvad du har bestilt vælger vi alligevel at trykke nye trøjer til dig helt gratis og lader dig beholde begge sæt. Dette er en service du næppe havde fået andre steder og som kendetegner servicen hos Lillemille.dk, hvilket du kan se af de andre 400 anmeldelser herinde.
Vi håber du har mod på at bestille hos os en anden gang, men samtidig håber vi også du vil kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt trykket vil leve op til dine forventninger.

• Anette

fornøgde!

Kjempe rask levering!

Lillemille.dk

De holder, hvad de lover

Fin kvalitets t-shirt med flot guldtekst. Min datter blev meget glad. Meget hurtig levering.

• Sanne
  • Verificeret køber

Hurtig og fejlfri ekspedition og forsendelse

Jeg kan varmt anbefale Lillemille.dk. Jeg bestilte søndag eftermiddag og modtog varen mandag på arbejdspladsen, så kan det vist ikke blive meget hurtigere.

• Anne

alltid fornøyd!

produktene samsvarer godt med bilder og inntrykk på hjemmeside. god kvalitet. hurtig levering. utmerket kundeservice! er med andre ord intet negativt å bemerke:)
jeg anbefaler gjerne videre til venner og bekjente:)

Intet at komme efter

bestilte en dåbsgave til min nevø, og dagen efter var den i postkassen, uden nogen som helst problemer :D

hurtigt og nemt

Har kun ros at give. Hurtig bestilling. Fik mail allerede samme dag, og blev løbende holdt orienteret omkring min vare. Den kom før ventet og var helt som ventet.

fantastisk

Super hurtig service

• RC

Super

Alt fungerede 100%

kjempe fornøyd

Jeg er kjempe fornøyd med servicen og varen kom kjempe fort.Har anbefalt denne siden til flere venner:)

Hurtig og effektiv

Jeg bestilte et tøjstempel, til at stemple knægtens tøj han har på i børnehaven, på nettet. 4 dage senere kom kom det, let og enkelt.

Tilfredsstillende

Det ville være rart hvis man kunne se selve skrifttypen og ikke bare dens navn når man skal vælge en til tøjstemplet. Ellers fungerede alt fint.

Hej Stephanie
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Mht. skrifttyperne, så ligger der faktisk billeder af dem derinde under hver farve stempel. Lige under det store billede er der små billeder, hvor man kan se skrifttyperne. Beklager, hvis det ikke er tydeligt nok, og det er selvfølgelig noget vi vil have i vores overvejelser, når vi fremover laver forbedringer i shoppen.

Veldig fornøyd!!

Jeg bestilte mange siklesmekker og en bukse fra lillemille.dk, og er veldig fornøyd med alle varene. Prisen er flott og det tok ikke mange dagene før jeg hadde fått dem. I tillegg fikk jeg alt hjem i postkassen og slapp å hente på posten :)

• Vibeke

Supert!!

Veldig rask levering til Norge, og bra kommunikasjon med mail når pakken ble sendt. :) Veldig fornøyd!

Gode priser

Priserne er rigtig fornuftige.

• Tommy

Lige efter bogen.

Hjemmesiden er nem at finde rundt på. Ingen problemer med levering eller betaling.

• Vibeke

Kan man altid regne med

Lever altid op til det de lover.

Supersød service

Kan anbefales til alle :)

Glimrende service

Jeg synes, at alt var i orden, både før, under og efter mit køb.

• Berit
  • Verificeret køber

Troværdig og kvalitet er kendemærket!

Bestilte ordren på nettet og efter få dage ankom blusen lige som den skulle være. Intet at komme efter!

• Suzan
  • København, DK

Kan kun anbefales!

Jeg har købt nogle bandanaer med navn på, fik min pakke super hurtigt. Havde nogle spørgsmål til dem og de svarede næsten med det samme, rigtig god service! :-)

Fungerer godt

Jeg er fuldt ud tilfreds med stemplet jeg købte via LilleMille... LilleMille er i øvrigt et skønt navn på jeres firma: positivt og henvender sig til børn, godt fundet på :)

• Hamlet
  • Verificeret køber

fantastisk service og hurtig levering

Jeg oplever en fantastisk service og en meget hurtig levering, og jeg vil kun varmt anbefale denne hjemmeside til alle jeg kender.

• Yvonne

Perfekt som alltid ;)

Helt supert, rask levering ;)

Helt super service!

Varene gikk raskt å bestille via gode nettsider og mottok de i løpet av ca en uke. Helt topp.

Superrask levering

Bestilte min vare på en fredag. Mandagen fikk jeg mail at varen var sendt og på onsdagen lå varen i postkassen i Norge. Det må sies å være veldig rask levering. Og prisene var det heller ingenting å si på.

• Maria

Super tilfreds!

LilleMilles hjemmeside var nem at overskue, og samtidig var prisen god. Allerede dagen efter kom t-shirten. Det eneste, der kunne være bedre ville være, hvis man kunne se ens egen tekst på den t-shirt, der vises på siden.

• irene

meget fornøyd

veldig rask leveranse:D meget fornøyd med produktene

kanongodt

jeg har nu købt 9 trafikveste med tryk , jeg er rigtig godt tilfreds med dem og jeres hurtige levering , andre internet butikker kunne lære meget af lillemille

Nemt og hurtigt

Bestilte på en letlæselig hjemmeside, nemt og overskuligt. Varen blev sendt med det samme og modtaget få dage senere.

Hurtigt og effektivt

Fin t-shirt og hurtig og nem bestilling / levering

Fantastisk

Det var veldig enkelt raskt og billig. Fantastisk. Er jeg veldig fornøyd med varene.

Lillemille.dk

Hurtigt, effektivt og pålideligt!

Lille Mille har leveret savlesmække til mig med tryk - og jeg fik besked om, at det var blevet afsendt 2-3 timer efter, jeg havde bestilt.. De lå med posten næstfølgende hverdag :-)

• MF

Super service!

Rigtig god komunikation og hurtig levering.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk