We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lindholm of Denmark anmeldelser

Lindholm of Denmark Logo
Kunderne om Lindholm of Denmark : »Super service - kan varmt anbefales« »ikke noget at sætte en finger på« »Billigt og hurtig levering« 8
Godt

• Lene
  • Dronninglund,
  • 1 Anmeldelse

Fuld tilfredshed

Søgte ventetøj hos Lindholm of Denmark og fandt et moderigtigt og smart udvalg i netbutikken. Jeg havde høje forventninger til det, som jeg bestilte, og jeg er bare fuldt ud tilfreds.Tøjet er supersmart og er af en god kvalitet. Desuden var leveringen helt prima. Sendte min bestilling afsted en fredag morgen og fik varerne den følgende mandag.

Lindholm of Denmark

Super handel- kommer gerne igen

Alt ialt en fin betjening

hurtigt

gode priser , super hurtig levering

Lindholm of Denmark

Super service - kan varmt anbefales

Det er en fin hjemmeside, der er til at overskue, og har man et spørgsmål, så får man hurtigt svar.
Udvalget er super, der er noget til enhver og der er ikke noget at sætte en finger på...

Lindholm of Denmark

ikke noget at sætte en finger på

Nemt, hurtigt og billigt. Super service.

• Anne
  • Århus, DK
  • 5 Anmeldelser

Billigt og hurtig levering

Jeg købte et par lækre bukser rigtigt billigt, de kom hurtigt (på trods af helligdage) og der var endda et par karameller med i kuverten :)
Anne

Super skønt udvalg!

Her er endelig en butik som har et super udvalg af ventetøj i store størrelser. Hurtig levering også! Skal handle hos Lindholm igen - de har også en masse "almindeligt" tøj til bagefter!

kan anbefales5

kanon service, nem hjemmeside, dejligt tøj

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk