We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lineabolig anmeldelser

Lineabolig Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Lineabolig før du handler og giv selv din bedømmelse af Lineabolig 2
Middel
5.6 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Lineabolig

Dårlig forretnings metode

Jeg havde fået et katalog fra Lineabolig, der så jeg at de havde sengetøjssæt til49 kr max to sæt pr kunde.

Det syntes vi var billigt så jeg gik ind for at bestille de to sæt man nu kunne få.

Men da jeg så gik til kassen for at betale, ville den ikke registrer min ordre, ordreværdien var for lav stod der, jeg skulle købe for mindst 200 kr.

Jeg kalder det at presse folk, tænk sig at man skal købe noget ved siden af man ikke har brug for, for at få to sæt sengetøj.
Det svare til at gå i superbrugsen for at hente en liter mælk men man skal købe to, selvom man kun skal bruge en.

Det er simpelthen noget svineri dårlig forretnings metode, jeg er ikke en gang sikke på hvorvidt det er lovligt at lave den slags forretning.

Men det vil jeg selvfølgelig undersøge hos forbruger ombudsmanden.
Så jeg synes at lineabolig er en total dårlig forreting, desværre kan man som minimum kun give dem en stjerner selvom de ikke fortjener en skid.

Lineabolig

Levering fremskudt

Vi bestilte sidst i august 16 trappeskånere hos lineabolig.dk. Efter et par uger, hvor vi intet har modtaget, tjekker vi hjemmesiden. Her står levering til uge 37 - ugen efter. Vi venter til fredag i uge 37, hvor vi tjekker hjemmesiden igen. Nu står der uge 38. Da det begynder at haste lidt med at få fat i trappeskånerne, mailer vi Lineabolig og spørger om vi så kan regne med, at vi får dem i uge 38. Vi får at vide at nej, det kan vi ikke. De kommer først på lager der. Vi får ingen information om hvornår vi så evt. kan forvente at modtage dem, og lagertidspunktet er allerede blevet rykket én gang.

Vi bestilte 1 10-pak og 3 2-pak. 2-pak var på lager, og Lineabolig kunne sagtens have sendt os 5 af dem i stedet - det ville kun have kostet 50 kr mere. Det havde været god service, når nu leveringen blev udskudt. Heldigvis opdagede vi lige bagefter, at nøjagtigt samme produkt var i Bilkas aktuelle tilbudskatalog, så vi kunne hente dem med det samme og spare 300kr. Herligt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk