We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lingeributik anmeldelser

Lingeributik Logo
Kunderne om Lingeributik : »Elendig service! BRUG ALDRIG DENNE BUTIK!« »Utrolig ringe kundeservice!« 2
Middel
5.6 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Lingeributik

Elendig service! BRUG ALDRIG DENNE BUTIK!

Har bestilt varer på butikkens hjemmeside, har fået nogle af varerne, men men men....
1: Der er leveret forkerte varer
2: Jeg får ikke mine penge retur for de varer butikken ikke kan levere
3: Varer der står som lagervarer er ikke lagervarer
4: Leveringstiden er horribel!
5: Kundeservicen er god når det drejer sig om "lette" svar, når det bliver tungere, som feks klager svarer de langsomt

DET ER MED ANDRE ORD SNYD OG HUMBUG! HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!

Lingeributik

Utrolig ringe kundeservice!

Hjemmesiden er som sådan okay at finde rundt på, dog med nogle underlige måder at skulle vælge størrelser og tilhørende produkter, som kan gøre at man ikke får det man regner med.

Men de kontakt informationer og den kundeservice man modtager er noget nær ubrugelig.

Der er på hjemmesiden ét kontakt nummer, som der ikke bliver svaret på. Der er ingen email man kan skrive til, eller anden form for kontakt.

Så prøver man at kontakte dem på den e-mail-adresse man får ordrebekræftelsen fra, får man ingen svar.

Man kan prøve at ringe til dem mange mange gange, før man bliver ringet op af en som kan fortæller at de har mistet ens bestilling, hvor efter man skal skrive til en anden email, hvor man får et flabet svar fra.

Alt i alt, okay produkter, men ekstremt ringe kundeserviceservice.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk