[REPLY]
jeg købte 2 runde savlesmække til min nyfødte nevø, valgte selv tekst og farve på dem. De kom rigtig hurtige, desværre lugtede de bare af røg!! Det påpegede jeg i en mail til firmaet, som jeg sendte den 20/12-11 og har idag (den. 07/01-12) stadig ikke modtaget noget svar!
Jeg ville aldrig anbefale firmaet til nogen, eller bruge dem igen.
Bestilte en suttekæde som desværre er gået tabt i posten... Skriver mail/ringer herom. Får hurtigt svar om at hun gerne sender en ny, endvidere pga tidspresset vil hun gerne sende billede af kæden så jeg har lidt at give til modtageren på dagen.
Helt igennem fantastisk service.
Jeg købte en suttekæde og en lækker nusse-klud med navn - de kom hurtigst muligt til min dør i fin stand. Ydermere er det er kæmpe plus, at de tilbyder "brev" post, da jeg kun skulle have disse to (andre steder skal man betale "pakke" post, hvilket koster langt over 60 kr) ting som ikke vejede synderligt - dén lille ting og så god service gør at jeg absolut vil anbefale denne hjemmeside og jeg vil i hvert fald handle der igen ved lejligehed.
Jeg tænker også, at når de levere så personlige sager og de kan leveres billigt med brev post - så vil jeg selvfølgelig også bruge siden ved gaver :)
Jeg købte 2 nusseklude med navn, den ene var fin, den anden havde flere syninger der var gået op og løkker af tråde der stak ud forskellige steder. Jeg havde desuden valgt skriftfarve sort, skriften blev uheldigvis skrevet i et hjørne hvor der var én sort prik, så man ikke kan se det ene bogstav i navnet, disse "mangler" påpegede jeg i en mail, og fik flere dage senere et surt svar tilbage om at de godt kunne skrive navnet over igen, evt med en ny farve hvis det andet ikke var tilfredsstillende, men at det med farven var min egen fejl. Jeg skrev at jeg gerne ville returnere kluden, men ikke ønskede den retur hvis ikke de ville påtage sig fejlen. Jeg fik et svar om at de ikke havde flere løsninger når jeg var så ubehøvlet.
Så uanset hvem der har ret, er det helt ekstremt dårlig service at kalde sine kunder ubehøvlet. Jeg kunne aldrig drømme om at anbefale littlediva.dk til nogen!