[REPLY]
For 13 dage siden har jeg bestilt en vare med leveringstiden 3-5 dage. Efter 12 dage har jeg skrevet e-mail til dem - de svarer slet ikke. Jeg prøver at ringe - forgæves. Telefonsvarer giver råd om at skrive e-mail. Varen skulle være en gave i dag. Nu annullerer jeg handlen og vil heller ikke handle der i fremtiden.
Fandt hos livingstylish.dk nogle Rosti skåle, som jeg ellers forgæves havde jagtet. Det er jo vældigt positivt! Lovet leveringstid 3-5 dage . Det blev så til en uge - men regner man i arbejdsdage, har de selvfølgelig holdt sig inden for det lovede. Min mor, som skulle modtage skålene, nåede dog at blive lidt utålmodig. Men alt i alt da en OK oplevelse.
Bestilte en vare med 3 - 5 dages levering. Er nu 12 dage siden, og jeg har intet hørt.
Prøver MANGE MANGE gange i går og i dag at komme i gennem på telefonen, men får hver gang bare en svarer med beskeden: Ring igen senere. DÅRLIG DÅRLIGE SERVICE!! Specielt når der står med store bogstaver på deres hjemmeside at deres telefoniske support har åbent hverdag mellem 9 og 15!!!!!!
Sender så i går en mail til dem, svaret er en auto-besked med et sagsnummer. Jeg forventer, at firmaer, jeg handler med, svarer på e-mails samme dag, når man ikke kan komme i forbindelse med dem pr. tlf. - alt andet er OGSÅ RIGTIG dårlig service.
Jeg handler utroligt meget på nettet og de dårlige oplevelser kan tælles på meget få fingre - nu må jeg så alligevel se det i øjenene: at vælge at handle med Livingstylish.dk var en NITTE!
Update: stadig ingen ved telefonen, ingen svar på min mail, ingen vare ØV- ØV
Som mange andre "skimmer" jeg lige andres oplevelse med det firma som jeg indgår en handel med.
Her var det samlede indtryk "Fifty-Fifty", men udfra selve kritiken valgte jeg at handle alligevel.
Jeg har ikke fortrudt, alt var efter bogen.
Pris
Levering
Vare
Præsis som lovet, derfor fem stjerner, idet alt er som det skal være, og jeg tøver ikke med at anbefale websiten til andre!!!
Mvh.
/Kay
Lang leveringstid og ingen kommunikation.
Bestilte en vare og prøvede forgæves, at komme i kontakt med dem - telefonisk som på e-mail.
Får forhåbentlig snart min vare.
Har uanset hvad handlet her for sidste gang!
LivingStylish.dk har formået og levere ordren hurtige end lovet og til en fantastisk pris.
Jeg bestilte et par Holmegaard vinglas og nogle Global knive. Priserne hos LivingStylish.dk var lige i skabet og langt bedre end lignende webbutikker.
Efter bestillingen skrev jeg til kundeservice med et spørgsmål - der gik få minutter og jeg havde et svar fra Maria.
Glassene var der oplyst 3-7 dages leveringstid på, men allerede her blot 3 dage efter sidder jeg med min ordre foran mig.
Hurtig levering, god service og 5 stjerner afgivet til LivingStylish.dk.
# Jeg vender helt sikkert tilbage. Tak for en god købsoplevelse!
Bestilte håndklæder og en del andre ting til hjemmet, alt kom til tiden og var forsvarligt pakket ind.
Pengene blev først hævet fra kontoen ved afsendelsen og alle leveringstider som stod på hjemmesiden blev overholdt (Der stod endda 3-5 hverdage ved 1 af produkterne, men det hele blev afsendt efter de 3 dage).
Derudover, hvor er det dejligt at have så godt overblik over så meget boligtilbehør, ingen problemer med at finde frem til ting jeg skulle bruge, og ikke mindst ting jeg ikke vidste fandtes :-)
Kan varmt anbefale Livingstylish.dk til andre, jeg shopper en del på nettet og her er en butik der kan deres kram.
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte en del varer d. 19. febr. (2012). Dagen efter fik jeg mail om, at varerne var afsendt, og d. 21. febr. klokken ca. 9.15 modtog jeg pakken sendt til mig med GLS. - Jeg er yderst tilfreds med varernes kvalitet og firmaets service.
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Varene var ok, men firmaet er for længe om at rette fejl i faktureringen.
Bestilte søndag , de sendte mandag ,leverede tirsdag. Produkterne var iorden. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Søndag den 4. december bestilte jeg nogle varer hos Living Stylish. Varerne skulle bruges til julegaver, og da leveringstiden blev opgivet til 3-5 arbejdsdage, var jeg jo i god tid. Onsdag den 7. modtog jeg en faktura samt en endelig bekræftelse med et link til GLS, så jeg kunne følge min forsendelse. Alt var altså som det skulle være. Men fredag kunne jeg stadig ikke se nogen info på mit pakkenummer hos GLS, så jeg skrev en mail til Living Stylish for at høre, hvad problemet kunne være. Da jeg ikke havde hørt fra firmaet fredag eftermiddag (efter kundeservice havde lukket), gik jeg ind på Trustpilot for at se, hvad andre havde skrevet om firmaet. Det skulle jeg aldrig have gjort! Jeg begyndte så småt at forberede mig på, at mine varer ikke ville komme frem til tiden, så stor var min overraskelse, da jeg sent fredag aften fik en mail fra Living Stylish, hvor den rare dame lovede at undersøge sagen mandag morgen. Mandag ventede jeg på at høre fra firmaet med info, men da det ikke skete, ringede jeg til dem - kom igennem efter maks. 20 sekunder - fik jeg at vide, at min pakke var blevet fejlsorteret, og at jeg senest mandag aften ville kunne se info på GLS' hjemmeside. Jeg var stadig lidt skeptisk, men mandag aften kl. 18.30 havde GLS modtaget min pakke, og i dag (tirsdag) kunne jeg hente den, da jeg havde fri fra arbejde.
Ud fra min egen oplevelse ville jeg aldrig tøve med at handle ved Living Stylish igen, da jeg i det store og hele har fået en fin service - det trækker dog lidt ned i bedømmelsen, at min pakke var blevet fejlsorteret, og at jeg selv skulle kontakte firmaet for info mandag.
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Den 25. november 2010 bestilte jeg nogle varer hos livingstylish og fik hurtigt herefter en ordrebekærftelse......Jeg rykkede ca. en uge senere for levering og fik en mail om at man snarest vil besvare min henvendelse...Det har man så ikke gjort, hvorfor jeg annullerede ordren idet jeg ikke længere havde tillid til butikken...Det har man så også ignoreret og ovenikøbet hævet pengene på min konto, men stadig ikke sendt noget som helst...Jeg har i hvertfald ikke fået besked om at varerne er afsendt. De skriver på deres hjemmeside, at ordrer indgået inden kl. 14 ekspederes samme dag....Dét passer så slet ikke...
Jeg har købt en frontplade til min p-skive, som i følge hjemmesiden skulle have en leveringstid på 4-6 dage. Efter 14 dage kontaktede jeg virksomheden via email. Efter lang responstid svarede de, at den ville blive afsendt den efterfølgende dag. Herefter ventede jeg endnu 14 dage på levering af produktet. Det er bare slet ikke godt nok!!
Bestilte vare. Fik bekræftelse samt GLS tracking. GLS kendte ikke til vare, selv om mail fra LS sagde den var afsendt. Heller ikke en uge senere hvor vi igen ringede til GLS, hvor penge endda var hævet af LS !
Flere mails til LS uden svar. Telefonsvarer var på de gange vi ringede. Endelig svar via e-mail. De havde lukket sagen. Uden dog at vi havde fået penge retur ell. vare - som vi i mellemtiden havde afbestilt via mail.
Flere rykkere fra os om at få pengene retur for den ikke leverede vare. Endelig kom penge retur (2-3 ugers kamp) samt børnefornærmet mail fra LS blev modtaget - men selv om LS sagde varen var sendt havde GLS aldrig modtaget varen til levereing !!!!
Tror ikke på der var (er) rent mel i posen.
Rigtig lækker butik med mange fede artikler, til acceptable priser.
Bestilte et badeforhæng onsdag aften og fik det leveret på arbejdspladsen fredag morgen.
Tror til dato ikke jeg har oplevet hurtigere levering fra internet butik.
Anbefaler at man for sendt med erhvervs post til arbejdsplads da det går hurtigere.
Meget meget postivt overrasket!
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Jeg lagde en ordre d. 16/7 - der stod at levering ville ske mellem 3-7 hverdage. Dvs. senest d. 26/7.
D. 22/7 skrev jeg for at spørge om de kunne sige noget mere præcist om hvornår mine vare ville bliver leveret, hvorefter jeg fik et autosvar, at min mail ville blive besvaret hurtigst muligt.
Idag har vi d. 27/7 og jeg har hverken fået svar på mail eller fået mine varer. Jeg er spændt på at se hvornår de dukker op.
Indtil videre kan jeg ikke anbefale denne shop.
OPDATERING D. 3/8
Nu har jeg hørt fra dem - firmaet har fået nye ejere og den vare jeg havde bestilt var udgået, så de tilbød en anden vare som er dyrere, til samme pris som den anden. God service og nu glæder jeg mig til at få mine varer.
OPDATERING D. 9/8
Jeg fik mine varer i sidste uge og en mail, hvor de skrev at jeg burde have modtaget varerne. Det startede skidt men endte godt. Ud fra hvad de siger, så har der været en overtagelsesperiode som har været årsag til den ringe service.
efter at have læst bedømmelser af butikken, blev jeg lidt urolig, men det var helt uden grund. Varerne kom helt som lovet og uden problemmer.
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte en række varer og fik en auto-ordrebekræftelse. De fleste varer havde 1-2 dages leveringstid. Efter 10 dage havde jeg endnu intet modtaget eller besked fået, så jeg sendte dem en mail. De svarede hurtigt og beklagede at jeg ikke havde hørt noget fra dem, der var sket en fejl. En af de bestilte varer var udsolgt, og det havde åbenbart stoppet ordren. Dagen efter blev ordren afsendt og den ankom den efterfølgende dag.
Jeg synes det er en lækker butik med nogle for mig interessante varer. Det er uheldigt at ordren (måske) ikke bliver ekspederet hvis der er et problem med en af varerne, men de svarede ultra-hurtigt da jeg mailede dem, og derefter kom varerne hurtigt.
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Det tog dem over en uge at sende en øjenvippebukker. Det er sq for langsomt!
Der var intet galt med varen.
Bestilite noget 3 dage før påske, produktet kommer ikke frem før, så skriver jeg til dem og de siger at de jo har været påske, selvom de har haft 3 dage til at sende det i. Først idag er ordren blevet sendt til mig. Det er er godt nok SKOD SERVICE og mega dårlig LEVERING!
Først og sidste gang jeg handler der!
Bestilte en slipsebøjle og havde ikke set at de IKKE sendte med postdk, så havde af vane indtastet min døgnboks. Blev ringet op dagen efter ang. døgnboks og de fortalte at de sendte pakker med Bring. Blev dog tilbudt at de kunne sende som maxibrev, så jeg kunne modtage i døgnboks - SUPER! Har intet at klage over, er faktisk ovenud tilfreds med den kanone service. Håber det betyder at de opper sig lidt i forhold til tidligere anmeldelser herinde..
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Er rigtigt godt tilfreds. Varer af god kvalitet til en god pris. Ekspedition er ikke dagen efter bestilling - der gik en uges tid - men det er absolut ikke et problem for mit vedkommende.
Christoffer S. fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte for 16 dage siden. Rykkede i mandags(da jeg skulle havde brugt gaven i aften). De sagde at den ville komme i løbet af et par dage. Men, den er nu(5 dage efter) ikke kommet.
Har sendt to beskeder mere til dem men har intet hørt...
Har nu anulleret betalingen.
Blev noget bleg, da jeg så alle disse dårlige kommentarer.
Kan dog ikke nikke genkendende til det, min varer kom 3 dage efter, var desværre beskadiget, så jeg ringede og ingen problemer de ville sende en ny.
Desværre var den ikke hjemme, så der ville gå en uges tid, blev lidt bange for om det bare var en dårlig undskyldning, især da den ikke dukkede op.
Ringede så efter 14 dage, og der var den lige kommet, så ville blive sendt samme dag.
Den er nu kommet frem uden flere problem.
Så fin service til mig
Jeg bestilte en rosendahl kniv 4 januar, men da jeg intet havde hørt d. 10 afbestilte jeg den og fik en bekræftelse herpå.
13. januar får jeg en mail med at min ordre er afsendt og pengene er hævet fra min konto. Jeg modtager aldrig kniven og spørger dem hvorfor de har hævet penge fra min konto.
De fortæller mig at de er en fejl og de vil sætte dem tilbage d. 24. januar. Siden har jeg ikke hørt noget fra dem og de er holdt op med at svare på mine mails.
Hold jer fra dette sted.
Jeg bestilte en lampe og skærm for mere end et år siden...
Pengene, 2000 kr, blev trukket med det samme og vi venter spændt.
Får så besked om, at de ikke modtager lampen foreløbig, og vil vi vente?
Det vælger vi at vi gerne vil.
Vi bliver ind i mellem kontaktet og vælger hver gang at vente, da vi har kigget mange lamper og virkelig gerne vil have netop denne model.
Den skulle komme i starten af dette år er den sidste besked vi får.
Nu er dette år så startet, og vi hører intet!
Jeg kontakter dem og spørger til, om der er noget håb.
Men til forskel fra tidligere, hvor de faktisk har svaret rimeligt hurtigt, hører jeg nu intet.
Tjekker på siden, hvor de stadig har lampen til salg, med alm leverings tid...
Er nu ret spændt på, om jeg kan få mine penge tilbage!
Men en ting er sikkert -handler aldrig her igen!!!!
Jeg bestilte d. 18.12.2010 to glas hos LivingStylish og fik mail om at de var sendt d. 17. Samme dag blev beløbet trukket på min konto. Glassene nåede aldrig frem, så jeg annulerede ordren i midten af januar og LivingStylish bekræftede at betalingen ville gå retur. Det er dog ikke sket endnu.
Jeg kan ikke anbefale at man handler hos Living Stylish. Der er rod i leverancerne og man er tilbageholdende med at returnere penge.
Jeg bestilte en gryde til en fødselsdagsgave, men da den ikke dukkede op indenfor en uge, kiggede jeg her på Trustpilot og blev nervøs for de dårlige anmeldelser, jeg skrev derfor en mail til dem og bad dem afmelde min ordre.
2 dage senere fik jeg en mail med at det var iorden, samt en reminder om at der også står på websiden at det tager syv hverdage for min ordre at blive leveret.
Så alt i alt, synes jeg at det var en god service. Jeg skulle selv have været opmærksom på den lange leveringstid.
Havde leveringstiden været kortere, havde de fået fem stjerner.
Bestilte 9. januar 3 vaser som skulle benyttes til en fødselsdagsgave her d. 21. januar. Straks efter ordreafgivelse modtager jeg også deres automatiske ordrebekræftelse, og så afventer jeg såmænd deres afsendelsesbekræftelse, som aldrig dukker op. Jeg sender dem en mail d. 16. januar for at forhøre mig omkring status af min ordre, for kan naturligvis ikke forstå jeg ikke har hørt fra dem; ifølge deres hjemmeside skulle varen leveres indenfor 3-7 dage. Der kommer straks efter en respons på min mail om at den har fået tildelt et sagsnummer og at de vil kontakte mig snarest muligt.
Idag, 19. januar, har jeg stadig ikke hørt fra dem, og i mellemtiden har jeg også været inde på trustpilot.dk og læse en masse anmeldelser på Livingstylish.dk, som jo ikke er de bedste anmeldelser man har set :/
Her til morgen ringer jeg så til deres kundeservice for at forhøre mig om status på forsendelsen, og de kan ikke helt se hvorfor det har taget så lang tid... noget med at de alligevel ikke havde varen på lageret og så var deres leverandør forsinket med en sending osv osv. Men varerne skulle ankomme til deres lager idag!
Jeg får meget kolde fødder og siger stop; beder den venlige kundeservice-pige om at annullere min ordre med det samme og sende mig en bekræftelse herpå til min mail.
Hun bekræfter per telefon og sender mig få sekunder efter en bekræftelse på mail.
Jeg har virkelig ikke lyst til at forsøge mig med handel hos livingstylish.dk igen - det er simpelthen forbundet med al for meget risiko!
Jeg synes det er synd at de ikke giver den en skalle når de nu har så flot og velfungerende en hjemmeside. Og så må det være yderst pinligt for deres kundeservice at skulle høre på al den klagen igen og igen.
Vi bestilte en vare den 6/12 til julegave, da jeg ringede lige før jul, da varen endnu ikke var kommet, undskyldte de sig med travlhed på lageret og at lagerarbejderne var meget stresset. Jeg har snakket med dem 3 gange siden og lagt en enkelt besked på deres telefonsvarer, men dette har stadig ikke resulteret i at jeg har fået min varer. Det skal lige siges at de har trukket pengene fra min konto. Og jeg overvejer faktisk at melde dem for bedrageri hvis der snart ikke sker noget, er træt af deres dårlige undskyldninger. Nu må de sku til at tage sig sammen!
Vil absolut ikke anbefale dette firma til nogen.
Jeg bestilte 29. november 2010 nogle Itala-glas hos livingstylish.dk. Jeg skulle bruge dem 15. januar 2011, så regne med at de nok skulle nå det. Jeg kontakter dem d. 5. december for at være sikker på at de kan levere dem efter at have hørt fra andre. De svarer så d. 18. december, at der har været 14 dages leveringstid på glassene, men at de vil afgå i dagene op til jul. Nu har skriver vi 7. januar 2011, og de er endnu ikke afsendt.
Jeg har skrevet til dem og annulleret ordren, men med deres svarfrister, så hører jeg sikkert først fra dem 20. januar 2011
Det skal dog siges, at de ikke har trukket pengene på min konto
Bestilte d. 8. december 5 dele Karen Blixen Julepynt. Fik omgående en ordrebekræftelse, men AK 9 1/2 time senere kom en ny mail med en besked om, at den ene vare var udsolgt. Blev i et tlf. opkald enig med Hr. [navn fjernet] om et andet julepynt i stedet for. Efter yderligere 3 telefon opkald til Living Stylish med mange og lange undskyldninger om travlhed - træthed og stakkels [navn fjernet]´s natarbejde, har jeg (efter annullering af ordren fra min side d. 16. december - og pengene kr. 465,00 trukket d. 20. dec. ) nu d. 23. december kl 21,30 endelig modtaget varerne.
Denne handel har for mig været en meget kedelig og træls oplevelse, og jeg håber ikke, at andre lader sig besnære af de flotte salgssider. Det er i aller højeste grad langt hurtigere og nemmere at handle i det nærmeste stormagasin.
Jeg bestilte den 14. december varer for ca. 1000 kr, som skulle være julegaver. Samtidig sendte jeg en besked om, at de skulle være fremme senest den 22. december. Jeg fik dagen efter en mail fra [Navn fjernet], som fastslog, at varerne ville blive afsendt fra firmaet mandag den 20 sammen med et track-id. Siden har jeg ikke hørt en dyt fra firmaet. Jeg har siden skrevet mails og forsøgt at ringe uden resultat. Firmaet reklamerer med en åbningstid til kl. 21 hver dag, men svarer alligevel ikke på telefonen, men henviser til at skrive en mail, som jo så altså heller ikke bliver besvaret. Pengene er endnu ikke blevet hævet, men med den form for betjening, skulle det ikke undre mig, om det sker snart.
Et godt råd: Hold dig fra dette firma.
Dette firma er aldeles useriøst. Bestilte nogle julegaver 2½ uge før jul. Fik en auto-mail om at rordren er bestilt. En uge før jul ringer jeg og får meldingen: "Det er snevejr og alting er lidt forsinket, men vi sender på mandag, så bare rolig, julegaverne når frem". MEN intet dukker op, og når man ringer i deres ellers stort annoncerede telefontid, får man blot en telefonsvarer. Jeg vil på ingen måde anbefale at handle her, og skal aldrig selv gøre det igen. Nu må der ligges kuverter under juletræet med "Du får hvad du ønsker dig - men først engang efter jul". For man tør jo ikke engang drøne ud og købe tingene idag, for så kommer de sikkert engang i januar og så skal jeg til at slås med at få dem returneret, hvilket sikkert er sværere en få dem leveret og det siger ikke så lidt!! FLOT gået livingstylish! I får 2 stjerner, men kun fordi jeg ikke betragter det som SNYD (endnu) men kun ualmindeligt dårlig service.
Flemming Skonberg fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte den 15/12 flere varer ved livingstylish som alle var angivet med leveringstid 1-5 dage. Har dog ikke hørt fra firmaet siden, udover den autogenererede ordrebekræftigelse. Derudover har jeg ikke fået svar på min mail henvendelse til firmaet, har desuden flere gange de seneste dage forsøgt at ringe til deres support, inden for deres angivne åbningstider, men er indtil nu kun blevet mødt af en telefonsvarer, og senest med en besked om at abonnentens telefonsvarer er fyldt. Kan på ingen måde anbefale at handle ved livingstylish.
ny tilføjelse: Har fået kontakt til firmaet, og har annuleret handlen, ændre dog ikke på helhedsintrykket af et firma der har svært ved at leve op til de ting de lover
Flemming Skonberg fandt anmeldelsen nyttig
Brug ikke denne side hvis du har travlt med at få dine varer.. så er det sagt.,
Jeg bestilte d. 1/12 2010 en julegave til min bror på livingstylish, og regnede med at være i god til da det fremgik af ordren at varen ville komme frem indenfor 7 dage. Det er idag d. 22/12 og jeg har stadig ikke set skyggen af den vare jeg bestilte. Jeg har forsøgt at kontakte firmaet pr. telefon gentagne gange uden at komme i kontakt med firmaet, ligeledes er det heller ikke lykkedes at komme i kontakt med det firma som skal levere varen.
Det skal dertil nævnes at pengene ER blevet HÆVET PÅ MIN KONTO.
Jeg kan på ingen måde anbefale at man køber varer hos dette firma
Flemming Skonberg fandt anmeldelsen nyttig
Den 6. december købte jeg en dug til kr. 499,-. Den 14. december 2010 fik jeg besked om at den var afsendt. Pengene er trukket på min konto!!
Jeg har fået et track og trace nummer, men der kan man ikke se noget som helst. jeg har rykket men fik svaret, at "den er på vej".
Idag skriver vi den 16. december 2010 og min vare er stadig ikke kommet.
Ved min henvendelse til Living Stylish om, at jeg vil annullere købet, fik jeg svaret at det kan jeg ikke nu de har afsendt varen. Men det kan man, ifølge handelsbetingelserne og KØBELOVEN.
Jeg vil advare folk mod, at handle der!!
Jeg var inde på deres hjemmeside d. 6 december for at købe julegaver til min familie - og regnede med at være i god tid. Da jeg kommer midt ind i måneden begynder jeg dog at blive bekymret, da jeg intet har hørt fra dem. Jeg skriver først en mail og venter forgæves. Efter tre dage ringer jeg - ca 10 gange, før jeg endelig kommer igennem til en venlig medarbejder, der kan sige, at varerne er afsendt... Nu er jeg spændt på, hvornår varerne ankommer (forhåbentlig inden juleaften i næste uge). Selvom at deres hjemmeside siger, at der er kort leveringstid (ca 4 dage), skal man ikke regne med, at det passer.
Jeg vil ikke afvise, at jeg ikke kunne finde på at handle her igen, da de har et godt sortiment. Dog vil jeg håbe, at de bliver bedre til at afsende varen i god tid og at de informerer kunderne om evt. forsinkelser (hvertfald noget, som jeg betragter som minimum-kundeservice).
Jeg bestilte en vare fra siden, og den kom dagen efter. Jeg er ikke så stor fan af sidens design, men alt virkede upåklageligt.