We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Loaded anmeldelser

Loaded Logo
Kunderne om Loaded : »Perfekt! LOADED/Streetwear.dk« »Hurtig behandling af ordre + hurtig levering« »En lækker webshop....« 28
Perfekt
9.1 af 10

28 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (28)

Udvalgt anmeldelse om Loaded

Perfekt! LOADED/Streetwear.dk

Jeg bestilte Tirsdag d. 10-04-2012 en kasse proteinbarer, 2 t-shirts til 99kr og en enkelt til 50kr. Ordren sagde godt nok processing, så jeg forventede at modtage den torsdag eller fredag.
Pakken var dog hos mig dags dato, 11-04-2012, på trods af at jeg bestilte klokken 13.30.

Ud over det, så havde de ikke t-shirten til 50kr på lager i min størrelse, så de kvitterede med dobbelt op på de andre t-shirts (dvs. 1 ekstra af hver). Det er fandme i orden! Sådan skal det være! ;)

God service Loaded!

Loaded

Hurtig behandling af ordre + hurtig levering

Jeg bestilte nogle GASP bukser fra LOADED, og modtog dem 2 dage efter jeg bestilte. Virkelig et fedt udvalg af tøj,kosttilskud osv.

En lækker webshop....

Jeg bestilte forleden en Loaded t-shirt og en anden type t-shirt, og inden for de 2 hverdage, kom mine varer, flot pakket ind og en ekstra bonus
fik jeg et dejligt blad fra Muscle stars, alt om træning og kosttilskud.

Jeg vil varmt anbefale at handle hos loaded/streetwear.dk, og jeg vil helt sikkert handle igen i fremtiden..

Loaded

kvalitet til gode priser.

man blir altid mødt med godt humør, i har styr på jeres vare, der er sku noget for alle hos jer.

som der står ned under, så kunne jeg købe mig fattig der.

Loaded

Alletiders webshop sagt med et ord.

Har handlet på loaded.dk op til flere gange og gør det igen uden at tøve. både tøj og kosttilskud osv. Deres levering er i top og tit er mange af deres produkter med på prisen lig andre webshops og sommetider også billigere. Deres tilbudsvare er altid i top :D

Mvh. Martin kuhlmann... Peace Out..

Loaded

Super service og lidt ekstra...

Jeg har lige købt nogle T-shirts og træningsbukser hos Loaded via deres webshop og da jeg fik mine vare, 2 dage efter, var der lige en personlig hilsen og et par T-shirts ekstra, samt nogle vareprøver på kosttilskud. Bare lige fordi det var jul, som de skrev.... Det er da ekstra service:-)
Sådan!

for fed en butik!

nok en af de fedeste butikker, kunne da købe mig fattig i den butik :-)

Fedeste biks ever.

Har kun positivt at sige om Loaded. Servicen er absolut i top. Personalet er altid klar på et spørgsmål og de ved alt indenfor faget.
Jeg benytter webshoppen og den fungere bare. Hurgtig og fejlfri levering. Loaded har et bredt sortiment og altid nogle fede tilbud. Coolest shop ever.

Loaded no. 1.

Kanon god service & fed butik.
Kunne godt bruge tøj til kvinder i større str. end L.

Loaded

Loaded - they DO give a fuck!!

Loaded er drevet af nogle af de mest passionerede mennesker der findes i streetwear & Fitness branchen, og de arbejder røven ud af bukserne for at give os alt lige fra DK's største og billigste udvalg af alle de fede og eksklusive streetwear brands til rådgivning i fitness afdelingen af nogle af de bedste atleter herhjemme..

Først med det nyeste, bedst på tilbud, egne brands, super news feed på steder som facebook og generelt pisse gode til at holde en opdateret på hvad der rører sig.. ja og så kan du fandme shoppe online 365 dage om året og få skidtet leveret lige til døren uden vrøvl eller dikkedarer!! Kan kun give thumbs up til Loaded teamet da jeg udelukkende har positive oplevelser med i bagagen..

Loaded

Danmarks mest seriøse fitness og bb butik

Jeg køber alt mit træningstøj og en stor del af mine kosttilskud i Loaded.

Da jeg stillede op til DM fik jeg rigtig god vejledning mht. valg af farve.

Altid god service og hurtig levering, hvis man køber i netbutikken.

En anden vigtig ting er, at Loaded sponsorerer og arrangerer konkurrencer indenfor fitness og bodybuilding - I er med til at holde os motiverede ! Tak for det...

Super top service..

Altid super service, hvis man har fået en forkert størrelse, sender man den bare tilbage. Altid et smil, når man kommer i butikken. Nogle gratis smagsprøver med i den man har bestillt. Jeg chekcer altid først om Loaded har det og når jeg af og til er i byen, har et besøg i butikken meget stor priotet. Super gode produkter.

Claus

dk's N.O 1 store

Jeg har gennem flere år handlet i loaded net butikken og har altid oplevet god service både når leveringen gik som den skulle men også hvis der skulle ske en fejl har der aldrig været problemer med at returnere varen og få det rigtige! Kvaliteten af varerne er som beskrevet på siden og de forhandler meget fedt trænings gear jeg ikke kan få andre steder til de penge. En lille bonus er hver gang jeg har fået en pakke har der altid været en lille gave i form af smagsprøver chokolade eller lign det ser man sku sjældent idag.

Tobias Wernblad fandt anmeldelsen nyttig

super butik!

Får altid den bedste service, og klart det bedste udvalg. Tak for det :-)

Bedste Service!

Fantastisk butik, og hjernedød god service. Altid kæmpe udvalg af varer, og virkelig gode tilbud på proteinpulver,bars mm. Altid! Anbefaler LOADED 10000000%. Sjældent du ser en virksomhed med så god service.

• Lasse
  • København, DK
  • 2 Anmeldelser

Alt fungere, og lidt til.

Jeg har handlet i loaded gennem flere år online, har både købt træningstøj og en masse streetewear, har altid fået mit tøj inden for 2 hverdage, og altid flot pakket ind.
Har en få gange måtte sende det retur da det ikke passede mig så godt alligevel, i disse tilfælde har jeg haft pengene på min konto inden for en uge.
Har 3 gange været fysisk i butikken, rigtig god oplevelse med god og rolig betjening, lækker musik mens du kigger på tøj og dejlig meget plads at boltre sig på med både etagen når du kommer ind og en lækker kælder med udsalgs varer.
Som ekstra plus kan siges at jeg 3 ud af 4 gange har fået en ekstra gratis ting med når jeg handler, det kan være et en key hanger, et magasin omkring træning, 3 stk protein drik prøver osv.
Kanon oplevelse og ville uden at tøve anbefale jer til en ven :)

Loaded

Super service og imødekommende personale

Fed butik med hjælpsomt og imødekommende personale. Kan varmt anbefales.

Loaded

Bredt udvalg, gode produkter, super fin service.

Jeg køber altid mit proteinpulver ssamt træningstøj hos Loaded. Det er kvalitetsprodukter begge dele, hvilket jeg sætter stor pris på. Der er altid en fin service, og det er skønt at der højst går 2 dage, hvorefter man igen er forsynet :)

Loaded

Har handlet både i butikken og på deres webshop

Der har aldrig været problemer med at få tingene til tiden, og alt er som det skal være.
Godt, billigt og til tiden!!!
Thumps up

perfekt!

GUDE BUTIKKEN !
Overhoved ingen dårlige ting og sige om Loaded !

Loaded

Kanon Service og gode produkter og materialer.

Har kun oplevet god service, hvad enten det var i butikken eller og det var ved modtagelse af produkter. Elsker ihvertfal min loaded one size trøje og mit træningstøj. Hurtig levering og aldrig problemer.

ILL BE BACK

Fedt stuff fed betjening hurtig service ILL BE BACK!!

Ingen returret nødvendig....

Bestilte en t-shirt igen havde den allerede efter 2 dage... Har prøvet andre steder hvor der bliver sendt en anden str end bestilt men sådan er det ikke hos Loaded...
Ikke sidste gang jeg handler her :-)

Godt udvalg - super service

Shoppen har et kæmpe udvalg indenfor diverse streetwear og træningstøj, og man kan altid finde noget, man godt kunne bruge.
De yder en super service, og man får altid varerne hurtigt.

Jeg har handlet hos dem flere gange, og har kun gode oplevelser.

SUPER SERVICE!

Jeg har simpelthen INTET negativt at sige om LOADED. Jeg fik en super god service i butikken efter, at jeg havde kigget lidt på deres hjemmeside og havde nogle spørgsmålet.

Personalet er virkelig engageret, og der er sgu en fed stemning i butikken!

Ringe returret

Dårligt behandlet i forbindelse med returnering af produkter. Muligheden for at få tilbageført penge frafaldt (ifølge loaded.dk) efter brydning af emballagen.

Fantastisk

Vildeste priser!
Vildeste udvalg!
Vildeste service!

Loaded er en af mine helt klart fortrukne sider når der skal købes tøj.
Kan stærkt anbefales, MEN PAS PÅ, KAN VÆRE STÆRKT VANEDANNENDE!!!! :P

Loaded

Godt udvalg - men hjemmeside lidt uoverskuelig desværre

Engtligt okay hjemmeside samt butik, god hendvendelse i butikken.
Desværre virker deres hjemmeside ikke helt optimalt, den sælger ikke rigtigt deres budskab synes jeg, den falder lidt sammen, selvom de har mange mange gode ting i deres butik.. her kunne de obbe sig lidt, og gøre deres hjemmeside MEGET mere eftertragtet.... men deres service er der ingen finger at sætte sig på.

Kan sagtens anbefales at handle hos dem.
hverken økonomi eller levering er noget problem, skal lige slåes fast.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk