[REPLY]
Var sidste år i butikken i Lyngby for, at få en gratis løbetest, det var fedt og her fik jeg god vejledning til køb af løbesko der passer til min løbestil. Har efterfølgende købt udstyr i webshoppen, det er nemt og varene ankom dagen efter.
Web-siden og finde det man skal bruge = * * * * (4 stjerner)
Bestilling (reg. og kurv) = * * * * * (5 stjerner)
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Produkterne = * * * * (4 stjerner) i den dyre ende, men kvalitet
Levering = * * * * (4 stjerner)
Support = ikke bedømt
Reklamation (RMA) = ikke bedømt
Har netop, efter en rum tids tanker og undersøgelser, investeret i en Lupine løbe pandelampe, men står desværre nu også tilbage med følelse af dårlig service og brudte aftaler efter købet i Roskilde.
Telefonisk var der aftalt køb af 2 lamper og 10% rabat. Det var også afstemt med min kammerat så vi kendte prisen. MEN.. vel fremme i butikken er de 10% glemt og der kan ingen kontant rabat gives. Dog kan jeg få noget andet med uden beregning..og det beløber sig til lidt over 5%...ØV..det nærmer sig afpresning at bryde sin aftale på den måde, når sælger kan regne ud man er kørt langt efter lamperne og flere personer glæder sig til at få en dyr og fed julegave.
Det er rigtig brandærgerligt med sådan en oplevelse hos Løberen, da jeg ellers gerne vil give lidt ekstra for at handle i fysiske butikker. Men når de så bryder deres aftaler, og prisen selv med lovet rabat stadig er høj, så kan det ikke anbefales :-(
Alt mht levering osv forløber perfekt, men deres priser er generelt ret høje, og nogen af deres varer skal bestilles hjem til en af deres forretninger, hvor man selv skal hente varen.
Jens Hansen fandt anmeldelsen nyttig