[REPLY]
Meget spændende buffet, god musik, venligt personale. Der manglede en minibar på værelset, men receptionen tilbød gratis isterninger, vi kunne få på værelset.
Hyggeligt lille wellnessområde med pool.
Vi havde desværre valgt et værelse uden terrasse, og der var ingen leige terrasseværelser. Husk at bestille det, hvis du er ryger :-(
Min kone og jeg nød et weekendophold på Løgstør Parkhotel.
Vi blev mødt af en venlig reception, fik god betjening i restauranten. Der var en dejlig atmosfære - og vi vender helt sikkert tilbage.
Kan anbefales.
Sjov som alle de gode anmeldelser kommer fra folk, som [navn fjernet] (hotellets direktør) er venner med privat på Facebook... Et tilfælde??? Njaaa...
Vores oplevelse med Løgstør Parkhotel må i hvert fald siges at være af værste skuffe!
Den korte historie er, at hotellet virkelig har tabt standard. Vi har tidligere benyttet hotellet, og havde dengang et skønt ophold.
Der er flere der kommenterer hotellets faciliteter, og der kan vi kun tilslutte os!
Det var en meget tom wellnessafdeling der mødt os, og vi skulle selv ind og finde personalet i deres "personalerum". Der var ikke tændt stearinglys, og der var ikke tændt for nogen af faciliteterne, såsom sauna. Wellnesspersonalet er ikke uddannet, men er bare unge piger der er hentet ind til weekendarbejde, ligesom man kunne tage et weekendjob som opvasker eller servitrice.
Badekåbe og slippers fik vi IKKE i wellnessafdelingen, og håndklæder havde vi heldigvis selv taget med fra værelset til vores wellnessbehandlingER i wellnessafdelingen. Ellers havde vi ikke haft noget at tørre os med efter badet i forbindelse med saltpeeling og chokolademassage.
Maden var en skuffende oplevelse - men måske vi er for godt forvænt. Kedelig morgenbuffet - blot ligesom et almindeligt morgenbord derhjemme. Ikke gjort noget særligt ud af det.
Ikke mange mennesker i pub'en, men til gengæld live musik.
Ikke meget hjælp at hente i receptionen. Måske de unge medarbejdere var nye - jeg ved det ikke.
Receptionen lukkede tidligt, og dereftervar man overladt til sig selv på hotellet.
Ja, og vi er venner med rigtig mange gæster, der har været på hotellet flere gange. Det er vel ikke suspekt. Der er jo rigtig mange, der kommer igen og igen - hvilket nok er et udtryk for tilfredshed.
Med hensyn til stearinlys er det forskelligt, hvad der tændes. Der er elektrisk lys - og det er med sikkerhed tændt, men i stille perioder er det ikke givet, der er stearinlys.
Der er et skilt på døren til wellnessafdelingen, der viser hvor man finder hvad - også personalet, der er i afdelingen.
Dampbad er tændt i åbningstiden og saunaerne kører med en timer, så de er tændt det meste af tiden. Ellers er det et spørgsmål om at trykke på knappen - det er ikke svært.
Wellnesspersonalet er uddannede kosmetologer/massører, vi har KUN uddannet personale ansat i afdelingen.
Badekåber mv skal være på værelset og i wellnessafdelingen. Hvis det er glippet, er det en svipser, som vi beklager.
Vi indsamler tilfredshedsskemaer, der ligger på alle værelser. Ud fra disse kan vi konstatere, at maden roses i 99% af anmeldelserne. Det ville også være besynderligt andet - alt er altid tilberedt af friske råvarer, kokkene sætter en ære i at sikre at alt er lækkert og veltilberedt.
Morgenmaden ... Jeg kunne personligt godt tænke mig at se det private hjem, hvor der er det samme som på hotellets morgenbord: blødkogte æg, 15-20 forskellige oste, 4-6 marmelader, 2-3 slags afskåret pålæg, rugbrød, 5-6 slags morgenbrød, morgenbasser, varme pandekager, forskelligt frisk frugt, havregryn, cornflakes, müsli, kaffe, te, cacao, chokomilk, forskelligt juice + en række andre ting. Kan man spise mere?
Det er selvmodsigende, at skrive at man er overladt til sig selv efter receptionens lukketid, når det samtidig fremgår at pub'en var åben med levende musik. Ergo var der personale på hotellet. Det er der iøvrigt de fleste dage fra kl. 06 til omkring kl. 02 og ofte senere. Desuden er der en døgnvagt fysisk til stede på hotellet altid + telefonservice til rådighed.
Løgstør Golfklub vil gerne takke Løgstør Parkhotel - dets ejere og dygtige og venlige medarbejdere en stor tak for en dejlig klubfest den 8-10-2011.
Løgstør Golfklub har siden klubbens start haft samarbejde med Løgstør Parkhotel og de skiftende ejere. Efter hotelejer Torben Larche’s overtagelse af hotellet medio 2010, har vi dog oplevet et positivt løft af hotellet.
Samarbejdet mellem Løgstør ParkHotel og Løgstør Golfklub omfatter 3 hovedområder:
1) Levering af mad til vores mange arrangementer i klubhuset - dels som enkeltretter og dels som buffet – helt efter vore gæsters ønske.
Golfklubben er meget tilfreds med den kvalitet, og den service hotellet yder. Vi får under hvert arrangement mange rosende ord fra vores spisende gæster for den lækre mad. For os er det desuden meget betryggende, at der altid er rigeligt med mad, som kan tilfredsstille selv de sultne maver.
Også vores ”klubber i klubben” får deres ugentlige menuer leveret til deres faste klubaftner til stor tilfredshed.
2) Årets afslutningsfest på hotellet, hvor vi slutter sæsonen af og kårer vores klubmestre osv. Således også i 2011, hvor vi som vanligt møder op til en smuk og hyggelig bordopdækning. Et flot buffet bord, og ikke mindst noget rigtigt godt og veltilberedt mad, som ud over at se flot ud på bordet, også smager rigtig godt. Køkkenet fortjener stor ros for menuen, ligesom den søde og venlige betjening, som vi oplevede på hotellet.
3) Golfophold hvor rigtig mange af vores greenfee gæster bor i kortere eller længere tid. Fra de mange af gæsterne vi når at snakke med, får vi enstemmigt en meget positiv melding. Det drejer sig både om modtagelsen på hotellet – altså betjeningen i receptionen, men også hotellets mange faciliteter, som kan benyttes – selvfølgelig lidt efter hvilket ophold og pris gæsterne har betalt for. Det er måske værd at bemærke, at dem der betaler for en Fiat 500 sjældent får leveret en Mercedes.
Også på det kulinariske område hører vi rigtig mange rosende ord om noget helt utroligt lækkert mad. Et af de bedste beviser herfor, er vel de mange gæster, som år efter år har boet på hotellet, og i år har vi haft flere hold, som har boet på hotellet 2-3 gange. Foxy Pup er populært kan vi høre.
Generelt oplever vi et godt og loyalt samarbejde med hotellet, og vi kan kun anbefale gæster at tage ophold på hotellet – det uanset om ønsket er en golfferie, en familiefest eller en ferie, hvor Muslingebyen Løgstør og omegns mange attraktioner udforskes.
Løgstør Golfklub / bestyrelsen
Jeg er fuldstændig enig i A. Larssons observationer. Vi har tidligere haft et ophold på hotellet - før konkursen i 2010, og jeg må sige, at standarden i forhold til wellness behandlingerne var noget højere på det tidspunkt. Også selvom den nuværende ejer også var medejer i 2010.
Vi oplevede desværre en meget ubehøvlet betjening fra en arrogant hoteldirektør - jeg har aldrig oplevet noget lignende. Derudover kunne de ikke svare på vores spørgsmål i receptionen, og de kunne nærmest ikke engang finde ud af hvornår vi havde tid til wellness behandlinger. Det var ikke just smilende og venlig betjening i receptionen og det endda selvom direktørens datter var en af dem.
Mine forhåbninger er ikke for store til, at disse hoteller nogensinde bliver drevet på en ordentlig måde.
Betjeningen i restauranten var virkelig dårlig - vi ventede i rigtig lang tid, og selvom der stod ved det ophold vi bestilte, at man kunne vælge mellem en 2 retters menu eller buffet, så var der altså kun buffet. Og helt ærligt, så var den altså ikke noget at råbe hurra for med hensyn til udvalget. Specielt ikke hvis man ikke spiser fisk.
Morgenmaden var ligeledes en skuffende oplevelse med bake off brød og meget begrænset udvalg. Det har vi helt klart fået bedre andre steder.
I wellness afdelingen var der lige startet en ny, som havde første dag den dag vi var der. Hun fortalte os at hun bare var blevet bed om at møde op, og hun havde ikke fået nogen form for introduktion. Hun kendte heller ikke de produkter der blev brugt til bl.a. Ansigts behandling. Jeg mener det var Nu Skin, og det er mig bekendt sådan et 'pyramide koncept'.
Der var manglende betjening i wellness afdelingen, og der var ikke tændt for hverken sauna, dampbad eller lign. Så står man der og vidste ikke at man ligesom skulle have sagt det i god tid inden man ønskede at benytte wellness afdelingen. Så ingen mulighed for at være spontan. Spabadet var ikke særlig god kvalitet og næsten ingen bobler. Spabadene i wellness afdelingens behandlings område ved jeg af erfaring er rigtig gode, men disse var der ikke mulighed for at bruge.
Alt i alt var vores oplevelse virkelig skuffende, men direktørens opførsel satte virkelig prikken over i'et.
Vi sætter aldrig vores ben på det hotel igen, og har ikke i sinde at anbefale det til nogen som helst. Øv at man skal have sådan en oplevelse!
Bemærkelsesværdigt med et hotel som markedsfører sig med wellness, pool og sauna m.v., og som i den grad ikke magter at give den tilsvarende service som kan forventes,
Det kan muligvis være en undskyldning at receptionen oplyste at der var kommet ny ejer, og at man var ved at se på forholdene.
1. På hotellet kan man ingen steder se hvornår pool, sauna, dampbad m.v. åbner - kun hvornår det lukker. Vi gættede derfor rigtigt søndag morgen at vi måtte vente til recptionen åbnede kl. 8 før der kunne blive åbnet for pool.
2. Man skal i forvejen bede om at få tændt for sauna & dampbad - åbenbart ikke noget de plejer at tllbyde gæsterne.
3. Lidt besynderligt at man klæder om i et lokale helt adskilt fra områnde med bruser & pool - det indbyder klart til at benytte pool uden forudgående bruser og vask, ligesom der ikke er mulighed for at vaske sig adskilt i herre/dame område. Er ikke helt sikker på at bruse/vaske og adgangsfaciliteter er efter reglerne.
Desværre var der kun varmt vand inden vi gik ind i pool området - efter badning & sauna (dampbad virkede ikke) var der kun rent koldt vand til kolde afvaskninger.
Generelt er bade & wellness faciliteter meget primitive, men pool område er OK men trænger dog til vedligeholdelse, ligesom personale nok bør informeres om at der også skal låses op for omklædnings lokale når man beder dem åbne til poll/sauna område.
Heldigvis var vi de første om morgenen, og med de adgangs forhold og omklædning vil jeg forvente at mage springer vask & brus over og går direkte til pool område i deres hverdags sko.
Eftersom bade/vaske område er adskilt fra omklædning og at man ikke automatisk kommer gennem bruse/vaske område på vej fra omklædning til pool, samt at der ikke skiltes med at man skal vaske sig før brug af pool vil jeg personligt frygte for hygiejnen efter børns brug af området.
Der er i øvrigt ikke mulighed for at aflåse tøj/genstande efter omklædning hvorfor dette skal medtages til pool område - hvor sko så anbringes imens er nok ikke svært at forestille sig.
Dette er ubetinget det ringeste hotel mht. pool & badefaciliteter vi endnu har oplevet.
I øvrigt en meget enkel morgenmed med brød, ost, müsli og ikke en standard continental som vel er normen på et hotel af denne størrelse.
I øvrigt kun et nøglekort til værelset.
A. Larssons anmeldelse indeholder en række faktuelle fejl. Først og fremmest er der intet hold i overskriften "hygiejneproblemer".
Det er måske også værd at bemærke, at A. Larsson ikke har betalt for at benytte wellnessafdelingen, idet benyttelsen heraf er et gratis tilbud, som man kan tage eller lade være.
Hvis man vælger at betale for behandlinger har man også adgang til de områder, som A. Larsson ikke har haft adgang til, bl.a. omklædning med betjening.
Omklædning kan desuden enten ske i wellnessområdets omklædningsrum eller på værelset. Hvis man er betalende gæst får man også udleveret gratis badekåbe og slippers.
Afdelingen er åben samtidig som receptionen, som det også tydeligt er skiltet.
Poolen er ikke en offentlig svømmehal, hvor der bevæger sig tusinder igennem; det er et hotels private pool, hvor man kan forvente, at gæsterne er voksne nok til selv at finde ud af at bade - også selvom det kræver at man går til højre i stedet for venstre - der er nemlig adskillige baderum til rådighed ved siden af poolrummet.
Det er direkte forkert, at der mangler varmt vand. Området forsynes af det samme anlæg som resten af hotellet, så der er rigeligt med varmt vand.
Der er 2 eller flere nøglekort til værelserne - man kan få dem, man ønsker.
A. Larssons beskrivelse af morgenmaden er, om ikke løgnagtig, så i hvert fald mangelfuld. Der serveres netop en fuld morgenbuffet med adskillige slags pålæg, marmelader, Nutella, forskellige oste, frugt og grønt, yoghurt, forskellige rundstykker, rugbrød, franskbrød osv osv. Desuden diverse juicer, kaffe, te, chokolade og mælk.
Vi undrer os iøvrigt noget over A. Larssons beskrivelse, idet vi ikke har haft en gæst af det navn på hotellet. A. Larsson er også anonym på Trustpilot ...
Da vi ankom lørdag d. 18 juni 2011 blev vi budt velkommen af Anita og Torben :o)
Vi fik udleveret 2 helt nye nøglekort til værelset, for de tidligere gæster var kommet til at tage kort med sig. - Så der blev straks omkodning af nøglekort!
Værelset var rigtig lys og venlig med lidt smarte rene linier. Duftede dejlig, nye håndklæder og sæbe. Der var ingen mangler og lå endda godt i sengen (o;
Vi startede med at se os omkring og i receptionen lånte vi bat og boldte til en herlig omgang bordtennis :D
Herefter en tur i poolen, rigtig hygsom og lunt .. sku' vi finde noget negativ, såå var dét at vi godt ku' ha' brugt en størrer og dybere pool,- meen dén snak glemte vi hurtig, da der var såå skønt og lækker én temperatur.
- Vi afsluttede i Spabadet, nøøjjrr dét var lækkert og rigtig Hot,- Nu var vi sultne og ville gøre os klar til at gå i restaurenten kl. 18.30 :D
Da vi kom var der så smukt dækket op med Navneskilt på bordet (o;
Hurtig kom en tjener, først én ung venlig fyr, som vi hylede lidt ud af den pga vi ønskede Special øl, så han tilkaldte Restaurent-chefen som vi hurtig fik lagt bestilling ved.
.. Sikke ét Lækkert syn vi mødte ved Buffén, der var massere á mad, flere forskellige indbydende forretter, frisk salater, skaldyr og fisk.
Vores øl stod nu ved vores bord og Vupti, så kom Restaurent-chefen og knappede vores øl op,- hvortil han rystede det sidste i flasken så dét skummede så lækkert :D
Tallerkner blev samlet sammen, og man ku' gå op og tage en ny,- nu stod der en kok og skar for á oksefilet, helstegt benskinke og vist nok kalkunlår..
Nøøjjrr dét var såå overdådig lækkert..
Ved bordet v. siden a os, sad et andet par som Vi faldt i snak med og uha de var lige så begejstret som os!
Til sidst dessertbuffé med frisk frugt: jordbær, ananas og melon, - der var yderligere indbagt-is og chokoladekage... MumZ
- Vi ku' næsten trille ned i Foxy-Pub, hvor der allerede var gang i den med live musik,- dét lød super godt.
Vi bestilte nogle drink, som vi talte om faktisk var rimlig billig.
Til midnat var vi godt trætte og gik ned for os selv.
Vi sov super godt uden afbrydelser og kunne nu glæde os til morgenbordet:
Div. brød, lune lækre rundstykker, blødkogte æg, youghurt, cornflakes, havregryn og lidt frugt.
Appelsin+æblejuce kaffe og the, samt ku' man benytte sig a expressomaskinen, så varm cacao blev dét også til :o)
Det var perfekt, vi blev i hvertfald mætte igen :oD
..Fik os en dukkert inden Vi dragede hjemad med Smil på læben
Overvejede at gi' 4-stjerner, da vi godt ku' ha' nydt en større pool - meeen giver 5 fordi Vi var så positive overvældet over dét overdådige mad og super kvik service (0;
"Det gode hotel er dét hotel, hvor man føler sig hjemme, ligesom gæsten i sit hjem gerne må føle sig godt tilpas, med god stemning og med lysten til at vende retur"
...Sådan oplevelse fik Vi på Løgstør Parkhotel :D
Tak fra
Evelyn & Michael
I week-enden 18-19 juni 2011 valgte min hustru og jeg at slappe af på
Løgstør Parkhotel.
Vi blev modtaget i receptionen af 2 venlige receptionister, der ønskede os
velkommen, hvorefter vi fik udlever vore nøglekort.
Stor var vor overraskelse, da vi kom ind på værelset.
Vi havde bestilt et dobbeltværelse, men havde tilsyneladende fået en suite.
Lidt forbavset gik jeg op i receptionen, for at forhøre mig om ikke dette
var en fejltagelse?
Jo, det var det faktisk, sagde receptionisten. Men suiten var ledig, så vi fik den uden ekstra betaling.
Jeg takke glad for venligheden og spurgte, om der var klart nede i
spa-centeret.
Alt var klart da vi kom derned. Efter et brusebad hoppede vi i poolen, der
var dejlig varm.
Spapoolen var rigtig lækker med hot vand og herlige bobler.
Vi badede i varm vand og i damp og fik gevaldig slappet af efter en hård
uge.
En rigtig dejlig oplevelse.
Trætte og afslappede gik vi op til vor suite og nappede os en "morfar" inden
vi skulle ned til buffeen.
Der var fuldt hus i den store spisesal og endda dækket op til et stort
selskab i panorama afdelingen.
Da vi kom til buffeten, mødte der os et flot syn.
En fantastisk buffet med en masse af forskellige forretter, salater, fisk og
skaldyr.
Der var rigeligt allerede der. Og ligesom vi troede, at vi var ved at
være færdige med maden, kom der oksefilet, helstegt benskinke og meget
mere ind.
Til sidst blev en dessertbuffet med friske jordbær, indbagt
is, chokoladekage og vist et par ting mere sat frem. Vi havde
simpelthen ikke plads til at smage det hele.
Til maden drak vi både hvid og rødvin.
Det hele var mums.
Glade og mætte gik fruen og jeg ned i Foxy Pubben, hvor musikken allerede
var i fuld gang.
Der var til vor store overraskelse non stop underholdning, idet der var 2
orkestre på banen.
Det første vi hørte var to lækre ”sild” der spillede på keaboard og sang.
De var fulde af liv og stemning, og dansen var allerede i fuld sving da vi
kom.
De blev afløst at to rigtig dygtige musikere. Den ene på orgel/klaver og den
anden på guitar.
Jeg snakkede lidt med denne pianist, og han var konservatorieuddannet studie
musiker,
og ham og makkeren kunne få hele pubben til at gynge med deres swingende
numre.
Det var et rigtig god oplevelse.
Ved midnats tide trak vi os tilbage, og gik glade og tilfredse i seng.
Vi sov som sten til ved nitiden, hvor vi efter morgentoilettet bevægede os
op til morgenbuffeten.
Her var der næste alt hvad hjertet kunne begære, fra havregryn, cornflakes
over forskellige brød ,
forskellige slags pålæg, til lune friske rundstykker og blødkogte æg.
Jeg må lige beundre den bedste osteskærer jeg har set til dato,
hvor vi kunne skive forskellige oste UDEN at røre ved osten. Den var smart.
Vi fik friskpresset apelsinjuce kaffe og the.
Der var meget mere end vi kunne komme igennem.
Hvis jeg endelig skulle komme med en lille negativ kritik, så kunne man
måske sige,
at det ville have været godt, hvis der havde været pandekager, æg og bacon
på morgenbuffeten,
men på den anden side kunne jeg ikke nå igennem det hele i forvejen.
Det er et fantstisk god køkken, der har stået bag hele, arrangementet.
Alt i alt en herlig week-end til kun 1700,00.
Lillian og Frits Schneider
Århus
Puha, så er pinsen overstået. Vi havde bestilt et "wellness ophold" med 2 overnatninger på Løgstør Parkhotel.
Ikke nogen udpræget god oplevelse.
Da vi ankom fik vi at vide at vi kun fik 1 nøglekort til værelset, for en af deres erhvervskunder var kommet til at tage sit kort med - OK tænkte vi så, hvad så hvis erhvervskunden lige havde tænkt sig at komme forbi til sit stamværelse - i den her pinsen, ikke så rart at tænke på....
En omkodning af nøglekort, kan ikke være så bekostelig - andre hoteller må da også opleve denne problemstilling....
Dernæst opdagede at at begge sæbedispensers på badeværelset var heeelt tomme - og vi gav receptionen besked.
Dagen efter fjernede rengøringen de tomme bøtter - og vi fik aldrig nogle nye - så vi har så vasket hår i håndsæbe under hele opholdet, dejligt !
Oplysninger om praktiske forhold i hotellet fandtes ikke, hverken på værelserne eller ved opslag på receptionen. Da vi kom ned for at spørge i receptionen fredag aften kl. 1830 var den lukket - der henvistes til café personalet, som intet anede om hvornår man kunne bruge wellnes etc - men han gik dog ind på et konferencerum og fandt en seddel med "Praktiske oplysninger"som vi fik. Desværre var disse bare ikke gældende for vores ophold, da der f. eks. stod at der var frokost inkluderet i opholdet inkl. 1 genstand..... Så vi var jo lidt i tvivl om de andre oplysninger overhovedet havde gang på jord for os...
Vi var omkring poolbord og bordtennis bord, der var ingen poolballer, køer eller bat og bolde - og INGEN opslag om hvor man kunne låne den slags, altså er det varm luft når man skriver på hjemmesiden at der er dit og dat faciliteter på hotellet....
Vi fandt senere ud af at det ikke var det eneste sted, der var overdrevet GROFT med rosende superlativer på hjemmesiden og i vores booking bekræftelse....
Wellness afdeling brilierede ved at spa-badet ikke kunne tilsættes varmt vand - ikke nogen god oplevelse at være i spabad i 8 grader koldt vand - men det kom nu aldrig på tale - for da vi tjekkede spabadet ud, så vi et møgbeskidt bad med sorte skidtrander på kanterne. Og med dette billede på hornhinden besluttede vi os for IKKE at benytte spabad på dette hotel...
Fitnessafdelingens maskiner var fra oldtiden - og 1 ud af 3 virkede ikke....
Selve wellness afdelingen er selvbetjent, dvs. man skal huske at gå ned og tænde for dampbad og sauna etc 1 time før du har lyst til at bruge det - vi prøvede ikke tingene af, men lur mig om alle virkede - jeg tror det ikke....
Maden var et kapitel for sig.
Hver dag har vi fået en velkomstdrink til aftensmaden - men den står på dit bord når du møder op - og når der er buffet/spisetid fra 18-21 - ja så er en velkomstdrink både kedelig og lunken, hvis gæsterne kommer meget senere end 18.30....
Vi gik til stor fiskebuffet fredag aften, udmærket med ikke prangende mad.
Ingen forret og ingen dessert - tror vi nok.
Morgenmaden var seriøst kedelig, et par kolde bake-off rundstykker, lidt marmelade fra blå spand, en tom kurv, hvor der måske har ligget blødkogte æg i, hvem ved, en slags ost, lidt pålæg, A-38 og mælk med müsli samt små lunkne youghurter.....
Ikke noget som er et fint hotel kan være bekendt - jeg har spist på billige B&B hvor morgenmaden var meget mere interessant....
Lørdag aften skulle vi have sto Ikke "alt hvad hjertet begærer" i min verden....hvor vi glædede os..... ;-)
Salatbordet bestod af: kedelige salatblade med smagløst rucolasalat - cherrytomater, fetastykker, croutoner, oliven og soltørrede tomater....
Vi fik en forretsbuffet bestående at ovenstående salatbord og rejer....
Grillbuffetten bestod af 2 slags kedelige kartofler og 3 slags kød - benskinke, marinerede kyllingevinger og kalveculotte. Benskinke er for de uvidende et stykke svineskank med en masse fedt, hvor sværen er stegt sprød - "kokken" skar dette lækre stykke kød til gæsterne. Kalveculotten smagte ikke dårligt - faktsik af ingenting og kyllingevingerne smagte vi ikke, de så lidt indtørrede ud.... Dertil den tidligere beskrevne flotte salatbuffet.
Desserten bestod af tør-tør-tør chokoladekage og pæretærte som faldt hårdt i bunden af maven... Da alle havde forsynet sig at de 2 førstnævnte kager, kom der er n kæmpestor indbagt is ind - den var udmærket, selvom vanilieisen var den billige brik-is fra Rema1000, tror vi nok....
Vi havde inden ankomst overvejet om der var en bestemt dresscode på den "fine" restaurant - men den bekymring havde vi ikke behøvet. Tjenerne gik rundt i tøj som for nogles vedkommende var alt for lille og stumpede på ryg og ben, mens andre havde tøj der passede i størrelsen med fin sort vest osv - og så et par totalt udtrådte og udtjente gummisko på samtidig.... Vi havde ikke behøvet klæde om ;-)
Til slut skal nævnes at vi har haft en fantastisk pinse i Løgstør - men dette kan absolut IKKE tilskrives forhold som Løgstør Parkhotel har været ansvarlige for....
Hold jer langt væk !
Jakob Rex Mikkelsen fandt anmeldelsen nyttig