We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Longboard-shoppen.dk anmeldelser

Longboard-shoppen.dk Logo
Kunderne om Longboard-shoppen.dk : »Super fed butik« »Dårlige manerer. Uden egentlig omtanke for kunder. Kun fokuseret på profit.« 2
Middel

• Herlev, DK
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Super fed butik

En fed online store med et godt udvalg og en god og hurtigt svarende kundeservice.

Kan kun anbefales.

Longboard-shoppen.dk

Dårlige manerer. Uden egentlig omtanke for kunder. Kun fokuseret på profit.

Alt som overskriften siger.
Profit er naturligvis et grundlag for at køre en butik, og det er der ikke noget i vejen med. MEN når det kun er det, det hander om, så går det ikke!
De er på ingen måde proffer. De har ingen (eller måske kun foruroligende lidt) forstand på de produkter de sælger. Deres kundeservice er ikke eksisterende.
De kører deres butik efter drop-shipping konceptet, som betyder at de har en aftale med en rigtig butik i holland, som de sender ordrerne til, og så sender den hollandske butik ordren afsted, men i longboard-shoppen.dk's navn.
Den hollandske side tjener måske en lille skilling på at hjælpe på den måde, men longboard-shoppen.dk tager nok det meste, men prisen bliver bare større for kunden.

Hvis du kan lide det du ser på longboard-shoppen.dk, så gå hellere ind på sickboards.nl (hvor udvalget er det samme), og køb derfra. Det er billigere og så støtter du folk, som går op i sporten og som nyder det de laver.

Besvarelse fra Longboard-shoppen.dk

Hej Marc,
Jeg er den nye ejer af longboard-shoppen.dk.
Butikken har helt andre holdninger nu, end dengang du skrev din anmeldelse. Vi ønsker ikke BARE at tjene penge, faktisk så er vores fortjeneste ret lille.
Du sammenligner longboard-shoppen.dk med sickboard i Holland, og siger at vi tjener en stor del på det. Det er forkert, du må tænke på at longboard-shoppen er underlagt dansk moms, hvilket gør os meget dyrere end sickboard, som faktisk slet ikke lægger moms på varer de sælger til os danskere. Så ja, vi er dyrere, men så må man vurdere om man vil købe sine produkter billigt, eller om man ønsker at støtte en dansk virksomhed, som i sidste ende støtter den danske økonomi, som ærligtalt har ret meget brug for det. Hvis du vil vide hvor meget vi tjener kan du prøve at trække momsen 25 % fra på vores produkter, og derefter sammenligne den nye pris med den nede i Holland, og så vil du se at vi får meget lidt ud af det.

Det er rigtigt at vi benytter os af dropshipping, men det gør vi udelukkende fordi vi har en meget lille kapital til at købe et lager op for. Vores mål er at få udfaset al dropshipping og få vores eget lager, så vi kan sænke priserne og give meget bedre service til kunderne.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk